Sziasztok Lányok!
Sajna nem tudtunk menni a sétára, de örülök, hogy jól sikerült. Egy barátnőmet látogattuk meg vidéken, amit már hetek óta szervezünk. Neki 2 kicsi gyereke van meg az én egy picurom, szóval nem volt könnyű de nagyon jól sikerült. Képzeljétek útközben jöttem rá, hogy most először vezetek a gyerekkel vidékre
mert igazából eddig "csak" a városban jöttünk-mentünk. Hát az M0-ás nem volt kis piskóta, de legyűrtük
csak néhány hajszálam bánja...
Valami tényleg van a levegőben, mert enyém gyerek is nyügi, sokat sírdogál, mászna fel rajtam csak még nem tud
nagyon anyás lett, bár azért ő legalább eszik és per pillanat a foga sem jön. Viszont este többször felsír álmában, nem tudom, lehet, hogy álmodik már? Fel kell venni vagy cumi és 5 perc múlva alszik tovább. Valakinek hasonló tapasztalat?
Mindenkinek drukk-drukk a fogacskákhoz, mi a hatodiknál tartunk... Méri az én barátnőm is adja a kislányának a bogyót azt mondta ő simán belekeveri a kajába vagy a tápszerbe oldja fel, majd megkérdezem összetöri-e előtte. Nekik nagyon bevált. Gyógyulj meg gyorsan, meddig vagytok még itthon?
Kati a történet nálunk hasonló volt. Nem tudom emlékszel-e az első uzsokis talira. Én azért késtem, mert Bence pont ugyanígy esett le hordozóstul a székről és persze nem volt bekötve. Nálunk is volt nagy ordítás, aztán én sírva hívtam a férjemet, hogy rossz anya vagyok
de hála az égnek semmi baja nem lett egy kis piros puklin kívül és azóta már sikerült az ágyról is egyszer lecsúsznia. Hihetetlenül gyorsan lejutnak az ágyról ha valamit nagyon el akarnak érni, akkor még igazából egyáltalán nem tudott mászni csak kicsit fordulni! Most már csak védett helyre teszem, vagy a földre
de tudod minden gyerek leesik egyszer ez tényleg így van!
Frusi ez elég durva! Én meg pont az akartam elmesélni, hogy végre találtam olyan etetőszéket amilyet szerettem volna és fele áron kb. mint nálunk, használt Ausztriából, de nagyon klassz, majd teszek fel képet, ha sikerül lefotóznom
Szia Ildi, üdv. közöttünk, most készítünk egy táblicskut a dokikról, szerintem hamarosan elkészül abban minden fontos infót megtalálsz majd a dokikról, de bármelyik orvosról van kérdésed szerintem priviben szívesen válaszolunk, ha ismerjük.
Mindenkinek szép és nyugodt napot!
Puszi
Ildi