Új privát üzeneted érkezett!

Nemen bébi hová tűnt? Ennyire lefoglalja az ovu tesztje? :shock:
Ezer éve nem jelentkezett.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

DE én nem tudom ki vagy az iwiwen!!!!!!! Priviben egy elérhetőség??? Hogy megtalizzalak!

Pandácska! Majd ha írzs a tábliba., akkor nekünk is kimarad ez a hónap és májusban újra akciózunk.
Bocsika!!!!!!!!! Olyan rendes vagy!!! Kép Kép
Vendég

Lányok!
Vettem ma cickafark teafüvet, ma már ittam is egy bögrével (nem olyan borzasztó az íze).
Szerintetek mikor kezd el hatni? Sajna nem kezdtem el inni ciklus elejétől, ezért jó lenne tudni, hogy érdemes-e innom ebben a ciklusban, vagy úgyse ér semmit, hagyjam inkább a következő hónapra?
Remélem tud valaki válaszolni.
Köszönöm előre is!
Vendég

Babszika:Nagyon csiniiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
Kép
olik22

Mano: Én ittam már cickát, szerintem kezdheted inni, van némi átfutási ideje a hatásának. A következő ciklusban már biztosan lesz hatása. Ugye hogy nem rossz az íze? :wink:

jaimee

Mano: Még annyit, hogy fontos, hogy 15-20 percig ázzon a teafű, lefedve.

jaimee

Jaimee:
Köszönöm! Valóban nem olyan rossz az íze. :)
Mától inni fogom, remélem már ebben a hónapban is segíteni fog. :) Örülnék már egy szép görbének, annak meg főképp ha áprilisban nem jönne meg (meg májusban sem, meg stb.) :)
Ugyan már fél éve próbálkozunk, de én nagyon bízom még abban, hogy sikerülhet spontán módon, orvosi segítség nélkül.

Hú.. én nem lefedve csináltam, csak simán teatojással. Legközelebb figyelek erre is.

Még valami.. Mennyit lehet naponta inni belőle?
Vendég

Mano: Nem tudom, van e felső limit, de egy-két csésze elég naponta vagy hetente néhányszor. Még jobb, ha éhgyomorra tudod inni és nem hajtod le egyszerre, hanem kortyolgatod és úgy teszel, mintha ízlene. Már "beszéltünk" erről, de sajnos nem emlékszem, hogy melyik napon... :? Ja, itt is érdemes szünetet tartani 3 hónap után.

jaimee

Jaimee:
Neked milyen eredményeket sikerült elérned vele? Pl. Görbéden látható volt a változás?

Melegen vagy hidegen kell inni? Én nem nagyon szeretem melegen inni a teákat..
Vendég

Mano: Lényegtelen, hogy meleg vagy hideg, ahogy szereted. De semmit ne tegyél hozzá, esetleg pár csepp mézet.

Amikor én ittam, még nem voltak igazán komoly babás terveim, a hőgörbéről sem tudtam, hogy mifán terem, az volt a cél, hogy minden hónapban legyen peteérés, és ne legyenek maratoni ciklusok. Továbbá ismeretlen eredetű alhasi panaszaim voltak. Eredmény: Több, mint 1 éve nem volt 35 napnál hosszabb, (a normál az 30-34)
Az is igaz viszont, hogy tavaly november vége óta nem ittam egy kortyot sem....a hasfájásom pedig megmaradt, ugyanolyan megmagyarázhatatlan.

Szerintem figyeld a hőgörbét, iszogasd, aztán majd meglátod.
Hú, most a nőgyógyim rosszul lenne, ha olvasna, szóval:
Egyébként hormonszintet, spermaeredményt néztek már nálatok? Bocs, ha írtad valahol az elején, nem rémlik, hogy bármi gondra fény derült volna nálatok. Csak a görbéd nem fényes?

jaimee

Jaimee:

Nálunk még semmiféle vizsgálat nem volt. Azaz nekem volt egy 3. napi hormon, de az önmagában nem ér semmit.
Májusra tervezem, ha addig nem járunk sikerrel.

Nagyon köszönöm még egyszer a tanácsokat!
Vendég

Sziasztok!!!

Mégegyszer köszönöm a gratulálciókat!!!
És mindenkinek minél előbb hasonló „terhes” állapotot kívánok! :)

Babszika,
Mit értettél azon, hogy Te már rosszra gondoltál?

Csheni,
Majd megoszthatnánk a tapasztalatainkat, ha gondolod. Én holnap megyek a védőnőhöz.
Sajnálom hogy a másik petezsákod üres, de azért annak az 1,5 cm-esnek nagyon kell ám örülni!!!! És nagyon kell szeretgetni!
Szorítok nagyon a mai napra!!! Hidd el nem lesz semmi gond a petefészkeddel!!!
Majd írd ám meg, mi volt az UH-n!

Nekem sajnos a mióma miatt vigyázni kell magamra nagyon. Ja és kiderült, hogy mivel ugye most nő a méhem, így a mióma is húzódik meg nő a hormonoktól. Ja és emiatt sűrűn fáj a hasam, ami állandóan a frászt hozza rám.

Judy,
Örülök hogy nem lett semmi bajotok!!! Vigyázzatok magatokra nagyon!
Ja és örülök, hogy csupa jóhíred volt a nőgyógyásztól.

Betsy,
köszönöm a cikket! Annyira nem nyugtatott meg. Marha jó,hogy ugyanazt a törvényt másképp értelmezi a szaktárca és másképp a halandó ember.
Én olvastam azt a törvényt, meg tanultam is, és abban az van, hogy a terhesgondozásra, és a szülésre speciális szabályok vonatkoznak, és nem kell fizetni érte! Nem értem, hogy lehet ezt félreértelmezni!

Puszi Mindenkinek!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

NINIKE!!Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez szuper!
Heni! Nem lesz semmi baj! Szorítunk!
Én ma voltam védőnéninél. Mint kiderült ismeri párom egész családját... Kaptam kiskönyvet, meg ússágot, elkezdte számolgatni az időpontot, de azt hiszem rövid idő után belezavarodott.
Ő is, meg a doki is azt mondta, viszlát a 12. héten. Talán pont szerencsém lesz és van egy lyukasórám 9.45-től. Ha nem óhajt túl sűrűn látni, majd megoldom. Most tavaszi szünet van, lesz majd nyári is...

Judy! Borzasztó ami történt, remélem hamar túl lesztek rajta.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia,
én meg holnap megyek a védőnénihez. Hát nagyon kíváncsi leszek majd.
Nem tudom én hogyan fogom megoldani, mivel a melóhelyen még nem akarom megmondani.
ninike

Omnia!

Nekem Petivel 4 hetente kellett járnom a védőnőhöz is, és a dokihoz is. Nem tudom, Nálatok hogy van.
Képet Te nem raksz fel a pici pocaklakóról? Vagy már tettél fel? Bocsi, nem láttam :oops:

CsHeni!

Remélem, minden oké volt a dokinál!
Vendég

üdv Mindenkinek,csak bekukkantottam hozzátok :wink:

Judy:Sajnálatos,ami veletek történt,remélem jol vagytok azért(lelkileg is)

Krisztinka:Azért olyan a hőgörbém,amilyen,mert néha 1 óra csúszásom van reggelente(Pl:nem 8:00,hanem 7:00 óra).Ez nagy baj? :oops: (csak mert néha előbb kell kelnem),és hát akkor ugye mérni kell :wink: ,de inkább akkor mindig előbb fogok kelni ezután 8) :roll:

Gyabi:nem kérhetném el a görbédet???? :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép!!!

Babszika:Szeretném ma azt hallani tőled,hogy a haverod elköltözött tőled már végre!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek,aki kimaradt...(nem győzlek követni titeket) :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kölcsönadom a görbémet, ha Heni és Omnia ad nekem egy zebrás tesztet. Na , áll az alku????

Babszi, megnéztem a képet nagyon tuti a frizurád.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Ezt most találtam és annyira gyönyörűűűűűűűűű...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

De hát zebrás teszted nemsokára neked is lesz :wink: akkor meg minek kérnéd el?? :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én apától zebrást kértem nyuszira....azt mondta megbeszéli vele :lol: :lol:

betty615

Reméljük, hogy kb. egyszerre rohannak le minket a csíkok, mert ahogy nézem egyszerre fogunk majd valamikor tesztelni, persze ha addig nem jön meg, mert ez a vérezgetés....

Kép
Kép
gyablonka

Ha minden jól megy,most ágyazódsz... :wink:
Én az 5-ödik DPO napon vagyok...csak ez a hülye várakozás mindig :roll: :roll:

betty615

Remélem neked is azért szurkált a hasad.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hol vannak a többiek?????

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok lányok!

Itt vagyok... Ragyogok... :) Sajnos nem.. Nincs túl jó hangulatom... :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hááát én nemtudom....ez már a nyuszitól függ,hogy meghozza-e nekem :lol: :lol: :lol:
És neked nincs ilyen? Vagy enyhe menszeszes görcs a hasad alján,vagy a combjaid tövében?

betty615

Mi a baj Christell?????

Kép
Kép
gyablonka

Mivan Christell??
Baj van???? :(

betty615

Szúrkál és feszül. De a múlt hónapban is annyi jeletprodukáltam, hogy én már semminek sem hiszek.

Kép
Kép
gyablonka

Hát akkor hagyatkozzunk az időre.... :roll:

betty615

Most nézem Betty, hogy neked 26 napos a ciklusod? Mindig ennyi volt????

Kép
Kép
gyablonka

Nincs semmi különös... Csak világvége hangulat... Most érzem mennyi teher van a vállunkon.. Vizsgák, szakdogát leadni, államvizsga, építkezés, hitel, gyerek, anyósék...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nekem is szokott ilyen lenni Christell. Mondjuk amikor egyre több ismerős jelenti be, hogy babás ...stb-stb... Mivel vidítsunk fel???? Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nincs baj Betty!
Csak a szokásos gondok... Egy ideig tudom tartani magam, és néha picit összerogyok a teher alatt., és akkor világvége hangulatom van... De gyorsan kiheverem.. :wink: Pláne, ha veletek dumcsizom..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Úgy látom Christell is velünk tesztel , nézdcsak Betty???? Szép kis brigád leszünk...

Kép
Kép
gyablonka

Hát a legtöbb talán 29 nap volt...de általában igen 26-27 napos.
Ha a 26.-on nem,a 27.-en biztos megjön...nagyon pontos...
Egész életemben talán 2 évig szedtem fogigátlót,úgyhogy nem attól állt be ennyire az tuti.
Nemtudom miért ilyen "rövid" :roll:

betty615

Mit számít hány napig tart, csak eredményes legyen... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Azt még nem tudni csajok, hogy én mikor tesztelek. A múlt hónapban 37 napos volt, előtte 34, azelőtt pedig 29. Most gőzöm sincs mire számíthatok..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Gondolj arra,hogy nemsokára teszt és (ha te is zebrásat kértél a nyuszitól),akkor nagyon fogunk örülni!!! :lol: :lol:
Ugye azt kértél??? :D

betty615

Ezzel én is így vagyok. Az előző 37 napos, előtte 32, azelőtt 30.

Kép
Kép
gyablonka

Én ezért lőttem be a vonalzót 40-re.

Kép
Kép
gyablonka

Természetesen zebrásat kértem.
De honnét szerez be ennyi zebrás tesztete a nyuszi?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Figyeld csak meg,megszerzi az nekünk!!! :wink: :wink: :wink:

betty615

Itt is van a nyuszink....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Járőrözik a rendőr és megállít egy kamiont. Benéz a rakterébe, majd megbilincsli a sofőrt és beül az atóba jelentést tenni a parancsnokának.
- Megállítottam, egy kamiont és mivel gyanús volt ezért ellenőriztem, majd megbilincseltem a sofőrt.
- Kíváló, na is mi lett gyanús?
- Mindössze az, hogy a sofőr azt mondta dzsemet szállít, de megnéztem a szállyítólevelet, amire Jam volt írva, mire benézek a kamionba és tele van lekvárral.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EGY KIS VIDÁMSÁG!!!!

betty615

Szõke nõtõl kérdezi a barátnõje:
- Tudod, mikor születik a legtöbb gyerek?
- Nem tudom.
- De buta vagy! Hát a 9. hónapban!
Hazamegy, gondolja otthon elsüti ezt a férjének.
- Tudod, mikor születik a legtöbb gyerek?
- Nem tudom.
- De buta vagy! Hát szeptemberben!!

betty615

A székely meg a fia megy az erdőbe gombát szedni, a fiú talál a bokorban egy rozsdás puskát, kérdezi az apjától: Mi ez édesapám?
Erre az öreg:
- Hát trombita.
Majd fogja, és a szájába teszi, fújni kezdi, erre az eldurran. Az öreg szája fülig reped.
A fiú megszólal:
- Hiába nevet édesapám, én azért megijedtem!

Kép
Kép
gyablonka

Megyek csinálok egy kis vacsit, később talán jövök...

Kép
Kép
gyablonka

Lovasrendőr megállít
egy kislányt akinek fényes, új biciklije van.
- Szép bicaj. A Mikulás hozta neked?
- Persze hogy a Mikulás!
A rendőr megvizsgálja a biciklit és átad a kislánynak egy büntetés-csekket.
- Jövőre mondd meg a Mikulásnak, tegyen fényvisszaverő prizmát is a bicajra!
A kislány ránéz a rendőrre és kérdi:
- Szép ló. A Mikulás hozta neked?
- Peeeersze - válaszol a rendőr nevetve.
- Akkor mondd meg neki, a lónak az alján szokott lenni a f*sza, nem a hátán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Köszi csajok... Sikerült felvidítanotok. :lol: Olyan jókat nevettem. A férjem csak lesett, hogy mi bajom van.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?