Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok! Köszike a szorítást, párom nem hiszi el az eredményt, nem hitt a tesztekben soha sem! Okoztak már gondokat!

Nefke!! Hívlak szombaton, és dobok SMS-t pénteken, megértjük, hogy vasárnap nem leszel!

Lukrécia hiányzik az írásod, de megértjük hogy pihenned kell!!

Én holnap bizti írok ide! Mert kedvelem a csapatot!!! Pusszantás nektek!
tini75

Sziasztok!
Ha jól tudom a 2 szalma azt jelenti, hogy 2 megtermékenyítésre elegendő van.
Most , hogy így beszéltek róla, így jutott eszembe, hogy az nekünk is van! :P
A második lombiknál kellett, hogy legyen előtte lefagyasztva sperma, mert a párom eredménye rossz volt és nem akartak kockáztatni, hogy akkor mikor kellene (mivel van petesejt) nem lesz mivel megtermékenyíteni és ezért kellett fagyasztani és akkor mondták, hogy két szalma van, megkérdeztem, hogy ez mit jelent és azt mondták, hogy két megtermékenyítésre elegendő.
De szerencsére ezt nem kellett felhasználni, de ha most nem beszéltek róla, el is felejtem, hogy nekünk van ilyen is. :P
Nefke
nefke

Sziasztok!
megjöttem:)
Annyi, hogy vasárnap megyünk megint uh-ra, aztán valószínű, hogy előbb lesza transzfer, mint én azt gondoltam:) Kb. ápr. 16. Kriszti! Tudod, ne írd még be!!!
Ja, és a nyálkahártyám most 8 mm, ez hogy csináltam.... Ma 11. napon vagyok! Biztos a méhpempő:) Ugye, Bibar!?
Lukrécia,
pihenjél is, ne legyen semmi gond! Gondolok rád:)
Lexi, Estrella, Emese küldöm szerintem holnap a cd-ket! Feltéve, he Lexi, elküldted a címet? Még nem néztem a privit!
Mindenkinek köszi, ha gondot rám:) Vasárnap jön valaki? Majd viszek a dokibának nyuszikát:)
Megy holnapra a drukk, Tini, azért még ne add fel teljesen:) Nefke hajrá!!!
Süni,
egyébként jól vagy? Hogy érzed?
Judit,
örülök, hogy ma nem hánytál annyit:) Vigyázz magadra!!!
baby.81

Babyka, szuper a 8 mm :D Én is eszem azóta is a pempőt egy kis mézzel. MInjdárt visszakapod :)
Egyébként jól vagyok, köszi.

Csibe, nem tudom, mi a szalma, csak annyit, hogy nekem az első leszívásnál 12 petesejtből 7-et megtermékenyített az az 1 db felolvasztott szalma. Igaz, transzferre már csak 4 embrió maradt, amiből 2-t most kaptam vissza. Szóval fel a fejjel. Az a 2 szalma akár 4 beültetésre is elég lehet. Örüljetek, hogy találtak a párodnál. Ez a legfontosabb. Biztosan sikerülni fog, fel a fejjel. Én is nagyon sokat aggódtam akkor.

Látod, Nefke, milyen jó, hogy szóbakerült. Még a végén megfeledkeztetek volna róluk :)

Bibar, mizujs? Mikor tudjátok meg párod eredményét?
süni76

Sziasztok!

Malackodás vége!!! :lol: Már nagyon vártam...Jó sok kolbász lett!!!
Gabi!
Megy a fénypostával! :lol:

Mesi!
A táblafelrakás sikerült!!!Bár már ott tartanánk, hogy a babahírt közöljem!!!!! :wink: De azért aranyos vagy!!!! :wink:

Tini!
Sztem sem kell elkeseredni!!!!Majd holnap lesz igazi eredméyn!!

Madrin!
Persze, hogy beírom a konzultációt!!Nem is tudom, miért maradt ki tegnap! :roll:

Babyke! :lol:
Nem is akartam beírni, ezért is vagy még a közepe táján a táblának!!!Majd ha már ott lapulnak a pocidban! :lol:

Lukrécia!
Pihenj sokat!!!!És vigyázz a gyerekekre! :lol:

Timy!
Már pénteken???? :shock: De jó!Akkor hétfőn már Te is kismami leszel!!!! :lol:
Vendég

Nikó!
Sajnálom, hogy a papírjaidat nem kaptad meg, és nagyon sok sikert kívánok az új helyen!!!

Lexi drága!
Hogy vagy???Elmúlt már minden sötét felhő a fejed fölül???Suli??Lesz most kis pihenőd???
Vendég

Sünike
már megtudtuk :evil: :evil: ujra baci,új gyogyszer,igy nem long hanem short protokoll lesz,ha nem lesz baci :evil: kicsit idegbeteg voltam,de már elmult és várom az én időm.Irénke annyira aranyos volt,intézkedett nekem Lukréciával,mert én nem tudtam őket elérni :oops: :oops: szoval párom 17.-én megy ujra anyagot adni :oops: :oops: te hogy vagy?mikor is tesztelsz?drukkolok :lol: :lol:

bibar

Sajnálom, a fránya bacik igazán eltűnhetnének :( De majd most a short protokoll lesz a nyerő :)

Jól vagyok, köszi. Ha tesztelek, akkor hétfőn reggel.
süni76

Kriszti
Mire gondolsz pontosan? (sötét felhők alatt)
Suli a héten nincs, úgyhogy ha nem csúszok nagyon jó lettem volna, de jövő héten is kímélem magam amennyire tudom. Lesz egy előadásom egy dög unalmas könyvből kell tartani, amit alig értek, de azon kívül laza hét lesz. Remélem. arra viszont nagoyn kellene készülnöm.
HOlnap meg megyek a gyerekekért, és ez itt a lényeg! ugye?? hogy áll a fogyókúra, vagy nem illik ilyet kérdezni?

Baby
címet elküldtem priviben , remélem sikerült. Majd légyszí nézd meg és jelezz vissza, mert tudod, h szoktak nehézségeim lenni a privi küldésével.
Vendég

Kriszti, és volt reggelire finom hagymás vér is????? Nyam, nyam azt én eléggé szeretem :)

Ma bátorkodtam egy picit főzőcskézni. A menü raguleves volt, páromnak paradicsomos-sonkás-gombás spagetti, magamnak meg tejszínes-kagylós-rákos spagetti. De csakis a fehérje miatt :D
Férjem nagyon úúúútálja a halat. Dél óta szellőztetem a lakást, de még mindig érzem a szagokat...
süni76

Lexi, nagyon szurkolok holnapra. Azért amennyit csak lehet, pihenj!! Ja, és tartsd a környéketeken a gólyát! :)
süni76

Kriszti!
Az is el fog jönni ebben biztos vagyok!!!! :wink:

Mindenkinek minden jót!! Nagyon drukkolok!!!!!

Baby!
Várom a cd-t, hogy mihamarabb megnézhessem és majd megbeszéljük, hogyan fizetem ki!

Emese
tûriné emese

Lexi!
A sötét felhők a pesszimista gondolatokat jelentik!!! :wink: :wink:

Süni!
Volt vér, de én ellenálltam...Tudod, a diéta! :lol: Viszont a toroskáposztára egész délelőtt fentem a fogam! :lol: :lol: be is laktam!
Úgyhogy holnapután megyek edzeni!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Tini!
Azért még fel ne add!!! Én nagyon drukkolok a holnapi jó eredményért!! És jelentkezz is minél előbb holnap! Várjuk a híreket!

Lexi!
Neked is megy a drukk holnap! A gólya végre hazatalált! Üdv a gyerkőcöknek!

Bibar!
Sajnálom, hogy megint hátráltatnak titeket ezek az idióta bacik! Jó, hogy próbáltál megnyugodni, remélem, hamarosan kezdhettek! Nagyon idegölő lehet ez a várakozás!

Süni!
De izgi! Már csak pár nap van hátra! Nagyon drukkolok! Fincsi lehetett a vacsi!

Baby!
Gratula a szép UH-hoz, csak így tovább! Megy a drukk!

Kriszti!
Nagyon klassz lehetett ma neked, és szép időtök is volt!

Gabi!
Hogy vagy??? Most voltál szabin inszem után vagy dolgoztál végig?

Judit!
Remélem, jobban vagy, vigyázz magatokra!

Lukrécia!
Neked is csak ezt tudom, írni, pihizz sokat és csak óvatosan! Az nagyon klassz, hogy nem akadtál ki a barnázáson, az csak ártana, ha még ki is borulnál.

Bocsi, ha nem mindenkinek írtam!
Szép estét!
gil

Ahogy nézem, így is jó hosszú lett a sor! Bárcsak fogynánk már szép sorban és kihalna ez a téma!!!!!
gil

Bibar!
Küldök pár baciűzőt!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gil!
Igen, nangyon jó időnk volt ma..... :lol:
Vendég

Lexi,
küldtem privit!
Mindenkinek köszi a drukkokat!
baby.81

Nikó, Csibe!

Ti hogyhogy ilyen hajnalban írtatok? Vagy csak a babanet írja rosszul az időt?
gil

Gil

Délelőttös vagyok vagyis 6-ra megyek dolgozni és meló előtt bekukkantok ide hozzátok. :P
nikó

Lexi!

Nagyon aranyos vagy! Jó lenne ha összefutnánk holnap megirom pontosabban ma nagyon későn értem haza. Holnap irok szijja és nagyon köszi! :P :P
nikó

Kriszti
Köszi,fincsi volt :wink:

Babyke
Már alig várom,hogy neked is küldhessem a szerencsehozót!Ha 16.-án kell menned majd személyesen is átadom!Nekem is akkor kell mennem tesztelni!Akkor lehetnél nekem is a kis szerencsehozóm mint Napcsinak! :D

Bibar
Sajnálom!Küldjek baci űzőt?

Lexi
Neked pedig ami jár az jár!
Kép
gabicsibe

Gil
Köszi jól vagyok!Dolgozom,csak az inszem napján voltam otthon.Most szerencsére nyugi van a melohelyen ezért nem maradtam itthon.Meg hát úgy gondolom nem ezen múlik!Ha hajtás lenne maradtam volna.

Süni
Ezt a tengeriherkentyűst én is megkostoltam volna!Én még nem mertem megpróbálkozni vele, pedig páromnak nagyon izlene.Ha van kedved leírnád a receptet?

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!
A szalma az egy kis műanyag cső, olyan mint egy szívószál, csak vékonyabb és rövidebb is, ebbe szívják föl a spermát, és rakják el folyékony nitrogénbe, ahol még az ük ük ük ük unokák gyártására is fel lehetne használni. Ahány szalma annyiszor lehet próbálkozni, mert felolvasztás után már visszafagyasztani nem lehet újra. :D

Most voltunk ultrahangon, az ultrarendes János kórházas dokinknál, és láttuk a gyönyörűséges 18,5 mm-es, egy nap híján kilenc hetes kis embriónkat. Minden rendben vele és legközelebb majd április végén kell csak menni, hogy fogom addig kibírni, de most már nem izgulok legalább annyira.

Nyálkahártyanövesztő és baciűző megy mindenkinek, akinek dukál.
Jó éjt vagy reggelt!
gombahölgy

Gabicsibe
köszi,küldheted :lol: :lol: neked pedig nagy drukkokat küldök,hogy jó hirt kapjál majd :lol: :lol:

Gombahölgy
jaj de jó :lol: :lol: :lol: gratulálok a picikéhez :lol: :lol:

Nekem megkezdödött a tavaszi szünet az oviban :lol: :lol: :lol: szerdáig itthon vagyok :lol: :lol: Lukréciám,ma napozok egyet a kertben,aztán ültetgetek,majd gondolok rád :lol: :lol: :lol: ja és a befogadott kutyikámhoz ma jön elöször az oktató :lol: :lol:

mindenkinek szép napot :lol:

bibar

sziasztok,

Süni, Nefke , Gobahölgy köszi a választ :D .

csibe
csibe32

Megtaláltam a közleményt ami a gyógyszercsökkentésről szól:

.Az R. mellékleteinek hatálybalépését követően beérkezett, szakmailag indokolt észrevételek figyelembevételével, az alkalmazást segítő pontosítások és BNO kódok átvezetésével szakmailag megalapozottabbá válik a kiemelt és emelt, indikációhoz kötött támogatással történő rendelhetőség. A meddőség in vitro fertilizációs kezelésének 70 százalékos támogatási körbe történő felvételével sok házaspár számára lesz ismét elérhető a gyermekvállalás lehetősége.

..
...A 18. pont felvétele szükségessé vált, tekintettel a meddőséggel kapcsolatos problémák átfogó kezelésére vonatkozó intézkedési terv kialakításáról szóló 62/2005. (VI. 28.) OGY határozatban foglaltakra. A korábban normatív 50 százalékos támogatásban részesülő, igen drága hormonkészítmények január elsejétől csak 25 százalékos támogatással szerezhetők be. Ez a jelentős költségnövekedés ellentétes az OGY határozat célkitűzéseivel. Az új pont szövegezése szerint a készítmények emelt támogatással történő rendelhetősége korlátozott, a meddőség kezelésére kijelölt intézmények szülész-nőgyógyász szakorvosai számára engedélyezett

csibe
csibe32

Gabicsibe,
szia, ok rendben, ha 16-án kel mennem akkor talizhatnánk tényleg:) Szorítok:)
Lexi,
drukkolok mára, sok sikert!!! Küldöm ma a levelet:)
Emese,
neked is:)
Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok:)
Süni lesz kismami, Lukrécia kismami
gondolok rátok:)
baby.81

Csibe

Köszi az információt. Mi még mindezek előtt állunk.
Most már csak abban reménykedünk, hogy az 5 lombik lehetőséget sem csökkentik. Remélem a miniszter lemondásával javul a helyzet.

Akiknek ma kell menni a bmc-be annak drukolok, hogy jó hireket kapjon.

A kismamik pihenyetek, és sütkérezetek a szép időben.

Sziasztok

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok,

csak gyors bekukk, készülődünk, mert ma utazunk Miskolctapolcára. :D:D:D:D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

Kívánom, hogy jövőre mindenkinek ilyen "nyuszijai" legyenek :lol: :lol:
Kép Kép

Puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Gomba!

De szupi hírek!Nagyon örülök nektek!Írtam privit

Bibarcica!

A húsvétra való tekintettel kívánom hogy elkerüljön az a bizonyos esőfelhő... :lol: Jó kertészkedést!Ma én is kiülök az erkélyre és dumcsizok a szembelakókkal... :?
Puszika
lukrécia

Mindenkinek szép Kép -ot!

Zsókuci
Érezzétek jól magatokat!Nektek is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Bibar
Kép

Csibe
Köszi az infót!Már csak ettől a büdös k...ától kell megszabadulnunk és talán nem változik semmi irányunkba!
gabicsibe

Zsókuci
nagyon jó pihenést kivánok nektek :lol: :lol: pancsikoljatok sokat :lol:

Gabicsibe
ez nagyon jó,köszi,jót kacagtam itt magamban,ha ez nem űzi el öket akkor semmi :lol: :lol:

Lukrécia
köszi hogy megkegyelmeztél,jó dumcsizást 8)

bibar

Sziasztok!

Szervezünk egy találkozót, és szeretnénk ha Ti is ott lennétek.
Május valameylik péntekén 14 órától lenne. Akit érdekel nézzen át a szomszéd topicba, ott vannak képek a helyről. :)

2 óra gyerek nélkül 400 Ft/ fő

Cím: XI.ker Fonyód utca 3-5

chesti

Sziasztok!

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép
nikó

Sziasztok Lányok!! :D

Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!

Mindenkinek sok sikert és kitartást!!Megéri!!

Üdv.-Brigi :wink: Kép Kép

Kép
brigii

Lányok!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!!!!!!!!! Pussszantás mindenkinek!!!!
Mindenki dobja el a teszteket!! Semmit nem ér!!!!!

109 a HCG-nk!!!!! :D :D :D

16-án UH!!!!!!!!!!!!!!!! Kismama vagyok!!!!!!

Imádlak benneteket, köszi a szurkolást!!!
Mindenkinek megy a drukk ezerrel!!!
tini75

Tiniiiiiiii nem hiszem el :D
Gratulálok!
Szép kis Húsvéti ajándék :D :D :D
madrin

Tini
Hát ez fantasztikus!Mondtam én hogy nem lehet olyan tesztet kapni ami két csikos!!!!!!
Azért gyere még hozzánk!
Kép
gabicsibe

Tini!

GRATULÁLOK! EZ SZUPER!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És te nem is sejtetted? Nem éreztél semmit, ami utalt volna a jó hírre???
gil

Lányok, ilyen szuper hír után csak
Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek,pihenjetek sokat :D

Kép
madrin

Tini,
gratulálok, hát ez tényleg hihetetlen, hogy a teszt pedig negatív lett!! Tök jó, ügyes vagy!! Vigyázz magadra!
baby.81

Lexi,
hogy vagy? Haza értetek már és pihizel? Remélem minden ok:) Ja, amit akartam, ma feladtam elsőbbséggel a levelet, úgyhogy kedden meg kell kapnod!!! Puszi:) Nagyon szorítok neked, látod Tini-t, sikerült neki is, most remélem elindult egy szerencsés széria és engem is megvár:)
Süni,
olvastad te is?! Te is benne leszel a sikerszériában:)
baby.81

Köszönöm nektek!!!!
Gil! Semmit nem éreztem néha, néha meg mindent!
Na ebből nem tudtam semmit!

Én itt leszek veletek minden nap, úgy is vigyáznom kell magunkra!!!
És megy a drukk mindenkinek ezerrel!
FOGJATOK KEZET EGY KÉMÉNYSEPRŐVEL!!!!! :D :D :D :D :D
tini75

Tini!

Nem hiszem el!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira szuper,GRATULÁLOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát ennyit a tesztekről....Pedig én hittem bennük,de olyan jó,hogy csalódnom kellett!!!!!!!!

Bibarci

Lehet megdől a nagy teszt-elméletünk is??? :lol: :lol: :lol:
lukrécia

Sziasztok!
Tini, ez fantasztikus húsvéti ajándék!!! Gratulálok!!! Vigyázz nagyon magatokra! Nem keresed meg a szutykos kéményseprődet???
Azért ezek után még fel szeretném avatni a tesztemet. Anyukám ma vette meg. Elég vicces lehetett, amikor egy 60-as nő a gyógyszertárban terhességi tesztet kér :D

Baby, a próféta szóljon belőled :)

Lexi, mizujs? Remélem minden oké volt és most pihengetsz!

Gombácska, köszi az infókat a szalmákról! Szuper, hogy láthattátok a picúrotokat! Április vége pedig nincs olyan messze...

Gabicsibe, mindjárt küldöm priviben a receptet.

Velem egyébként az ég világon semmi. Semmilyen tünetem nincs, bár tudom, hogy ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Főleg azok után, hogy múltkor szúrkált a pocakom szinte végig. Néha még meg is feledkezem magamról...
Azért azt hiszem, fel vagyok készülve minden eshetőségre...

Jön valaki kedden?
süni76

Tini, milyen típusú volt a teszted???
süni76

Sünci!

Én kedden megyek az első UHra,de csak dél körül,szerintem még pont elcsíplek....Remélem mindketten jó hírekkel.... :wink:
lukrécia

Lukrécia, akkor tuti találkozunk. Kb. akkorra megyek vissza az eredményért.
De jó neked, hogy ilyen hamar láthatod őket!
süni76

Tini!

Hát ez szuper :lol: :lol: :lol:

Gratulálok!

Puszi!

Judit

Mindenkinek kellemes Ünnepet, sok csokinyuszit, babaesőt áprilisra!

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?