Sziasztok csajok!
Ujra itthon!
Sajnos anyukaméknak varatlanul haza kellett utazniuk, mert rossz hirt kaptak
Probaltam kicsit visszaolvasni, de nem kicsi a termés
!
Üdv a sok uj kismaminak
!!
Babzsak, itt sokan szültek csaszarral olyan lanyok, akiknek volt szülésnöje, biztos valaszolnak hamarosan.
Zsoldosné Etaval jo kezekben vagy, ö volt az ügyeletes, amikor szültem, rendkivül kedves nö, nagyon halas vagyok neki.
Bizunk benne, h a kislanyod elindul lefele!
Boszti, a SOTE I és a SOTE II között nem tudom mi a különbség, de ugy rémlik, h a 2 szülészet teljesen mas helyen van (SOTE I a 9. ker.ben és SOTE II a 8.kerben).
Dorka, allitolag életkori sajatossag az akarat, de vannak erösebb jellemü skacok is, ugy latom nekünk ilyen jutott
! Irtam mar asszem, nalunk csökkenthetö a dolog, ha bevonom a fiatalurat. Ha pl. olyannal jatszik, ami nem neki valo elkérem töle, elmondom neki, h miért nem jo, ha ezzel jatszik, stb. Eleinte nehezebben ment, de mostmar sokszor boldogan odaadja, visszateszi a helyére, stb. örül, hogy érti, amit mondok neki és olyat kérek, amit meg is tud csinalni. Ha kitépem a kezéböl akkor szevasz nekem indul a cirkusz..... Szoval türelem, türelem, türelem.... Nekem gyarilag nem sok van, de probalok ezen valtoztatni kissebb nagyobb sikerrel.
Vince honapok ota mondja azt, h Apa, Papa. Aya, mama csak a napokban hangzott el elöször, talan egy hete.
Homok: nincs ötletem. Megkérdezem a szomszédot, ugy rémlik vettek az unokaknak.
Moni, azt nem probaltad, h minden kajaba raksz egy kis tapszert ugy, h pont ne érezze az izét? En majd vmi ilyesmivel probalkozom, ha aktualis lesz. A dokinö anno azt mondta, h naponta 2 dl tej kell. Sok kajara osztva talan összejön.
Mandala, gratula a kislanyhoz, jo hamar kiderült!
Szilvi, én speciel csak az elején fejtem, amikor tultermelés volt és nagyon feszült a cicim. Ha mar beallt a kereslet kinalat szerintem felesleges folytatni, mert minél többet fejsz annak több tejed lesz és mehetsz uj mélyhütöt venni
.
Evi, Vince 8-9 honaposan ült fel, kuszas kimaradt, 10 hosan kezdett el maszni, szoval no para, mindenki a sajat tempojaban csinalja
!
Sütötökkel nem probalkoztal? Ez altalaban csuszik. Sajna mar nem nagyon lehet kapni, csak bébiételben.
Probalkozhatsz még rizspéppel (Holle vagy Te is szétfözhetsz egy adag riszt bö vizben, a végén összeturmixolod). Ha ez csuszik lehet keverni zöldségekkel, igy nem lesz olyan intenzik az iz és talan elfogadja. Edesburgonyaval is lehet probalkozni.
Ha Ricsi mar tud ülni és van felétek babahinta kiprobalhatjatok , hatha tetszik neki. A multkor lattam egy kislanyt, akit masodszorra hintaztattak, sikitott örömében, nagy aranyos volt.
Egy kis jatszoterezés a mamaknak is jot tesz
Lilla, a csikorgas ismerös, utaaaalom! A homokozo nalunk is nagy sztar volt
!
Educi, rakszürésre akkor kell menni, ha visszaallt a ciklusod, ugy tudom. Amugy gratula az uj tudomanyokhoz!
Timi, ezek szerint mar dolgozik is a parod??
Rolunk: Kész auto, kamion, traktor örület van. Azt hittem, ezt belenevelik a kisfiukba, de NEM, ilyenek! En nagy környezetvédö eddig még autos ruhakat sem vettem a gyermekemnek, erre tessék!
Ha autozunk sikit, h AUTO, AUTO, AUTOO! édes.
Egész délelött egy lego talicskaval jatszott, ment hozza a brrr (autohang).