Sziasztok!
Most az egyszer megúsztátok a dá-dá-t, mert rendesen termeltetek.
A pizza, lasagne, és a torta is nagyon gusztik csorgott is a nyálam.
Ma a reggelit kihagytam, helyette takarítottam, ebédre fokhagymás tészta, és vacsira ettem két sütit. Du. lementem edzeni két órát, nagyon jól esett, igaz most megmozdulni is fáj, de nem baj, meglesz az eredménye!!!Én bízom benne! Az edzőm is megdicsért, hogy nagyon jól bírom emellett tetszett neki, hogy nagyon lelekes voltam/vagyok. Mérték a pulzusszámomat is, hogy tényleg zsírt égessek és ne a tüdőmet köpjem ki!
Kriszti,
Te tényleg hős vagy! Olyan jól néztek ki pizzák, hogy csodálkozom, hogy meg bírtad állni. Hogy csináltad? Nekem is gyümi napom lesz holnap, már várom, hogy holnap után legyen akkor jön a fehérje nap és eszünk húúúúúúúúúúúst!
Aranyos ahogy bíztatod magad. Mi már nem is kellünk!
Edit,
Az a gondom a Te pizzáddal, hogy egy csomó mindent nem szeretek rajta, de azért köszi, hogy gondoltál rám.
Márti,
Üdv közöttünk! Szerintem itt nálunk senki nem veszi olyan szigorúan ezt a diétát, csak olvass vissza. Néha kell a szervezetnek egy kis bűnözés, de ez csak az én véleményem. Próbálj meg azért ne enni ebéd és vacsi közben. Próbálj meg ebédre egy picivel többet enni és vacsira kevesebbet. Az a lényeg, hogy azért ne éhezz. Én mindig próbálom magam lefoglalni, pl. a kislánnyal játszom, vagy takarítok, előző héten neki estem az ablakoknak és megtakarítottam mindet, szinte egész nap nem is ettem, nem volt rá időm.
Ha úgy érzed, hogy meginognál, nyugodtan írj, megpróbálunk lelket önteni beléd.
Szerintem gyümilé jöhet bármikor, de csak 100%-os és hozzáadott cukor nélkül. Gyümölcsöt csak úgy nem igazán ehetsz csak gyümi napon, de akkor non-stop. Az a lényeg, hogy egyféle kajcsi legyen a gyomrodban. Csak fehérje, vagy csak gyümi stb. Ez nem olyan fogyikúra mint a többi. Ha ilyen sokat gondolsz a szendvicsre, akkor szénhidrát napon nyugodtan megehetsz egy szendvicset, ici-pici felvágottal. Egy pici nem árt, de utána 2 órán át ne egyél. Szánd el magad. Edit ajánlott neked weboldalt nézd meg ott vannak fincsi receptek, de azért vigyázz, mert ott is sok olyan recept van, ami olyan alapanyagot is tartalmaz amiket együtt nem ehetsz! Ha van még kérdésed nyugodtan írj!
Ja és tök jó, hogy ennyit futsz. Ügyi vagy! Csak így tovább! Én utálok futni.
Chesti,
Kezdek aggódni miattad! Csak nincs valami baj? Ha tudsz legalább annyit írj, hogy jól vagytok!
Zsókuci,
Veled mizu? Folytatod a diétát, vagy már annyi az egésznek?
Most már megyek, mert leragad a szemem.
Jó éjszakát Mindenkinek!