Új privát üzeneted érkezett!

még mindig én vagyok, bocsi.
Csak azt nem írtam, hogy 6-ból 6 gyönyörűség elkezdett harcolni ezért a fura életért. Olyan okos, ügyes babóink vannak, csak megszületni nem volt bátorsága egynek sem. A párom nagyon büszke magára.
A kezem most nem becsomósodott, hanem úgy néz ki szétdurrant a vénám. Tiszta kék a kézfejem és nagyon fáj. Nem tudom miért van mindig valami ezzel, hiszen ez általában nem szokott gondot okozni. Mikor a hugom szült közel egy hétig bent volt neki.
Olvasok és utána válaszolgatok. Ha lesz suli, úgyis hetekig nem jövök.
Baby
Remélem nem az a feltétele a találkozásnak, hogy ne sikerüljön. Szerintem annyira jó lenne egy topiktali. Megismerhetnénk egymást. Sokkal közvetlenebb lenne a dolog. Mondjuk én már ismerek pár embert innen, de még többet szeretnék :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, nem tudom, egyáltalán emlékszik-e még rám valaki. A "hiányzásom" oka, hogy a sok sikertelenség után hallani sem akartam a programról. Most viszont újra belevágunk! Kezdés április 23-án, decapeptyllel, folytatás május 7-én estrofemmel. Tényleg van már valakinek bármilyen tapasztalata az estrofemről? Én még csak most kapom először.

Kriszti, légyszi javíts a táblázatban!

Köszi!

ballagyo

Ui.: Üdv. az újaknak! Látom, nagyon sokan lettetek.
ballagyo

Szia Ballagyo!
Én is ugyanezt kaptam most, decapeptylt és estrofemet. Igazán nem tudok róla sokat, az elején napi egy kellett, most meg már napi kettő, reggel-este. A beültetés után nem tudom, hogy hogy kell majd szedni, de majd megírom. Vagy majd a párom.
Mert beültetés után nem akarok leveleket olvasni és dolgozni sem. Csak pihizni akarok és nem idegeskedni, hogy mi van a munkahelyen, tv-ben stb. Szóval szigorú pihenést akarok, De mivel Te csak apr. 23- kezdesz, addigra én már szerintem fogom tudni az eredményt is, hogy sikerült-e vagy sem. és akkor majd többet fogok már tudni.
Nefke
nefke

Köszi a választ nefke! Ha jól értem reggel is este is egy szem estrofemet kapsz. Hol tartasz most, mikor lesz a beültetés, tudod már? Én éppen ma számolgattam, val.szeg június 1-jére esik a beültetés, csak ez, mert 3 fagyasztott embrió vár ránk. Legalábbis remélem...
ballagyo

Most regényt írok, úgyhogy a gyengébb idegzetűek lépjenek át "rajtam".

Brumi,
pénteken találkozunk. De jó!

Tini
Irénke próbált nekem szerezni progit, de csak valami áthidaló megoldás van, valószínű ez a zselé.

Baby
Még dolgozom. Sajnos ma is vérzek, már kezdek megijedni, de legalább már nem görcsöl, a múltkor kb 5 napig görcsölt.

Manda
Én még nem is számolgattam, h mikor megyek kontrollra. Azt tudom, hogy kedden biztos nem, mert akkor megbuktatnak 3 tantárgyból hiányzások miatt. Annyit hiányoztam a lombik miatt, h kedd már nem fér bele. Naaaaaa, most néztem a naptárat, persze, hogy keddre esik április 17. Akkor ezt megbeszélem W dokival.

Gabicsibe
köszi a dupla növesztőt!! Égi jel, hogy ikreim lesznek?? :lol: Most, h visszaolvastam láttam, h nem is felejtettem el válaszolni Neked a múltkor. :oops:
FOLYT. KÖV.
Vendég

Most regényt írok, úgyhogy a gyengébb idegzetűek lépjenek át "rajtam".

Brumi,
pénteken találkozunk. De jó!

Tini
Irénke próbált nekem szerezni progit, de csak valami áthidaló megoldás van, valószínű ez a zselé.

Baby
Még dolgozom. Sajnos ma is vérzek, már kezdek megijedni, de legalább már nem görcsöl, a múltkor kb 5 napig görcsölt.

Manda
Én még nem is számolgattam, h mikor megyek kontrollra. Azt tudom, hogy kedden biztos nem, mert akkor megbuktatnak 3 tantárgyból hiányzások miatt. Annyit hiányoztam a lombik miatt, h kedd már nem fér bele. Naaaaaa, most néztem a naptárat, persze, hogy keddre esik április 17. Akkor ezt megbeszélem W dokival.

Gabicsibe
köszi a dupla növesztőt!! Égi jel, hogy ikreim lesznek?? :lol: Most, h visszaolvastam láttam, h nem is felejtettem el válaszolni Neked a múltkor. :oops:
FOLYT. KÖV.
Vendég

NA, nem elég, h sokat írok, ráadásul kétszer is elment.

Nefke
Nem tudom milyen lehet ez a gél, de ha már nem injekció, akkor én előre imádom. Erzsike mondta, hogy vasárnap is lesznek és ilyenkor mindig sokan vannak. Úgyhogy tuti!

Madrin
Lehet, hogy Konc doktor régen volt pihenni? MOstanában nagyon fura, több embertől is hallottam. Biztos nagyon fáradt, legalábbis ez az egyetlen elfogadható magyarázat minderre. Gombahölggyel nagyon egyetértek. És Ő kedvesen, szépen fogalmazott, ami nem bántó. Lehet, h ez nekem nem menne, úgyhogy nem is próbálkozom. Asszem ebben benne van a véleményem.
Örülök, h ilyen jól viselted az átjárhatósági vizsgálatot, nekem tényleg veszettül fájt. Ki csinálta?

Süni
Nem volt rossza a hangulatom, csak eddig annyira jó volt a társaság, hogy az enyhítette a fájdalmat és gyorsabban múlt az idő is. Ez most olyan fura volt. Elég nagy dumás vagyok, úgyhogy nehezemre esett tejbetököt játszani. Ja, a virtuális fenékbe rúgást megkaptam. Igazad van! Poénnak szántam, bocs, ha nem jött le.

Málna
Veled mi van?

Gil
Neked is és persze mindenkinek nagyon köszönöm a "szorítást"
Vendég

Szia ballagyo!
Nekünk is fagyasztott beültetés és szintén 3 embrió. Remélem mind a három fel is ébred és marad is! :P
Bár egy kicsinek is nagyon tudnánk már örülni! :lol:
Ha minden igaz és jól alakul akkor hétvégén lesz a beültetésünk. Azért is írtam, hogy hétvégétől nem lesz telefonálgatás, meg munka, mert most nagyon nagyon akarok pihenni, mert ennek most sikerülnie kell és úgy érzem, hogy fog is.
Ezért isk érdeztem, hogy mik a tapasztalatok terhességi teszt ügyben, mert most szeretnék csinálni, nagyon rossz volt mikor megmondták már 3-szor, hogy nem sikerült és valamiért úgy érzem, hogy most csinálok tesztet és nem fogok csalódni. :P

Az a kérdésem, hogy valaki írta, hogy le lehet fényképezni a monitoron mikor megmutatják az embriókat, tényleg így van, engedélyt kell kérni vagy valami? Ezt is szeretném, de c sak ha lehet.
Nefke
nefke

Ja, amúgy velem teljesen normális Konc doki, szóval én nem panaszkodom. Normálisan elmond mindent, és ha nem értek valamit megkérdezem.
Igaz, hogy van amit később fogok fel és telefonálok, de akkor is elmondják normálisan.
Szóval csak a telefonon történő hívás gáz, mert nagyon nehéz elérni őket, de ha muszály akkor folyamatosan hívom és egyszer majd csak felveszik. :lol:
Nefke
nefke

Lexi, gratulálok!! 6-ból 6. Ez iiigeen!! :D
Látjátok, nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Sokra mentem én is a 14 petesejtemmel a múltkor...

Nefke, azt hiszem, Te kérdezted: Lombikunk volt most. 2 fagyasztott embrióval. Kedden lesz az eredményhirdetés.
süni76

Nefke!

Nagyon drukkolok előre is a beültetéshez! A tesztről meg csak annyit, h legutóbb vettem egyet, megcsináltam, negatív lett, ettől teljesen kiborultam, átbőgtem egy éjszakát. Azt hiszem, nem csinálok többé ilyet és tesztet sem veszek.
ballagyo

Nefke
MI is videora szoktuk venni az osztódó sejteket, meg fotózni is szoktunk, de őszintén szólva nem kértünk engedélyt, hiszen kinek ártottunk vele?! MIvel a biológus látta a kezünkben a fényképezőgépet biztos szólt volna, ha gáz. Filmezni jobb, vagy azt hiszem ha fotózol, akkor kis felbontásra kell állítani, úgy van esély. Nekünk a fotók nem lettek túl jók.

Megyek sétálni, mert tanulni nincs kedvem és már kicsit sok vagyok ide.
Vendég

Köszi LÁnyok,

tudom hogy kérdezni kéne de Ti tudjátok legjobban hogy megy a vizsgálat még le se szálltál az asztalról de ott a következő lány....
Aztán egy új hír hallatán leblokkolok és kell 5 perc amíg átgondolom újból.
Amikro meg átgondoltam akkor eltellik két hét és nem tudod feltenni a kérdéseim.
Áh gáz az egész,mert elkezdesz az interneten nyomozni és horror sztorikat olvasol.Ami lehet hogy Rád nem is igaz mert tök más a bajod...demár rémeket látsz.

lexi
Nem tudom ki csinálta mert 4 "bámultak" a lábam közt.
Mintha vmi BAlogh doki nevét hallottam volna,meg egy öregebb bácsi is volt ott ő adta oda zárójelentést is meg a receptet is.

Én jövőhét szerdán megyek vissza konzultációra addig leírom a kérdéseimet és az orra alá nyomom:)
madrin

Lexi,Nefke
én használtam már 2-szer is a hüvelyzselét,tényleg praktikussabb a szurinál/mondjuk én szurival együtt kaptam :oops: :oops: /de én utoljára mondtam az orvosnak hogy azt nem kérem,mert nekem nem szivodott fel rendesenés rettentően kiszáritotta a hüvelyemet,persze mindenki máshogy reagál rá :oops: :oops:
drukkolok nektek,gratula Lexinek a 6 petikéhez :lol: :lol:

Ballagyo
neked most fagyi lesz?akkor miért kapsz decát?drukkolok hogy ne kelljen ujabb sikertelenséget átélned :lol: :lol:

mennek a drukkok Sünikének is :lol: :lol: :lol:

bibar

Lexi
Nem akartam szólni :oops: :oops:
Egyáltalán nem sok belőled,mostanában mindíg megmosolyogtatsz!

Madrin
Ne izgulj ezzel én is így vagyok!Mindíg utólag jut nekem is eszembe mit kellett volna megkérdezni.Vagy a lányoktól szoktam vagy felírom és következő alkalommal megkérdezem. :D
gabicsibe

szia bibar,

igen fagyi lesz és azért decaval, mert korábban már volt egy fagyis beültetésünk (igaz, hogy akkor a petesejteket fagyasztották le), és ahhoz is "segítség" kellett, a tüszőérésem nem a legjobb. Most azt találta ki Konc, hogy előbb legyengíti, majd újra felépíti a "rendszert", mintha a petefészket stimulálná, hogy nagyobb legyen az esély az embriók megtapadására. Igazán engem nem is ez lepett meg, hanem az, hogy most már a fagyis beültetés is beleszámít a hivatalos próbálkozásba, hacsak nem fizetünk a kórháznak 100 ezer forintot. Tényleg ennyire kimaradtam a programból vagy ez számotokra is újdonság?
ballagyo

Sziasztok,

Lukrécia óriási gratula :D,Lexi ügyesek voltál, 6 petiké hez gratula.

Ma túl esett a párom a biopsián. Lényeg, hogy nem teljesen értettem amit a biológusnő mondott a telefonba, de majd holnap beszélünk vele személyesen. Azt mondta, hogy talált 2 nem mozgó spermiumot., így van 2 lombikra edélyünk. Két lombikot nem értettem. Ez azt jelenti, hogy csak 1 alkalommal csak egyett ültetnek be? Nem tudom, nem értettem Embarassed . És mi lesz a többi petesejttel ami marad, mert elvileg nekem stimu nélkül is 10 db tüszöt számoltak múltkor is ( pcos).
Párom tökre el volt kenődve, hogy csak 2 esélyt kapunk, erre mondtam neki, hogy az első doki (Kósa) esélyt sem adott nekünk.
Úgy néz ki, hogy ha long protokollom lesz akkor április 20 körül kezdünk.
Kérdezni szeretnék töletek, van kösztetek olyan akinek hasonló alapbajból ( apagondok), biopsiával nyert anyagból sikerült a lombikbaba?

csibe
csibe32

Csajok,
jó hírem van: tegnap kihírdették, hogy a lombikhoz szükséges gyógyszerek átkerültek az EÜ 70-es kategóriába, ami annyit jelent, hogy 70 %-át téríti a tb az árának (ez a jelenlegi 25 % közel háromszorosa), így jóval olcsóbbak lesznek. Viszont csak bizonyított meddőség esetén (ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent) és csak az intézet orvosa írhatja fel. A hatálybalépés tegnaphoz három nap, az ezutáni dátumos receptekre érvényes.

csibe
csibe32

Csibe
Ez tényleg jó hír, de mondjuk két hónappal ezelőtt sokkal jobban örültem volna neki. Éppen most költöttem el 240ezer forintot a gyógyszerekre, miközben röhejes összeget (tényleg) keresek. Megkaptam a fizumat és másnap a teljes összeget + 3ezer forintot hagytam a gyógyszertárban. egyik szemem sír, magam miatt, a másik nevet, hiszen nektek még van esélyetek. Nekem ez lesz az utolsó.
Vendég

Csibe
Ez szuper hír!!!!!!!!!!

Gabi
Ok, akkor lehet találkozni!!!

Juci!
Az elsők a bébik és te!!!!!!!!!!!!!!!! Ne várj a kiszáradásig, én tavaly egy napot, máj.1-jét végig szenvedtem, igaz beteg voltam, de ha tudom előre mi lesz, már rögtön kórház felé vettem volna az irányt.

Mindenkinek küldöm a drukkokat, babanövesztőket, tüszőnövelőket és ami csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi, ritkán jövök, mert cégünk elköltözött és ott még nincs net, otthon meg most kevesebbet ülök a net elé. Dolgoznom kell :cry:

Puszi!!!!!!!!!!!!!!

manda

Hahóó!
Itt vagyok, csak 2 napot nem voltam tudjátok mondtam hogy céges továbbképzés lesz. (szuper volt, wellness is vót) :)
Lexi:
Szuper híreid vannak nagyon örülök. Tényleg mindjárt kismami leszel én meg csak augusztusban megyek a BMC-be, jesszus, hol van az még.
A lemez jó úgy ahogy írtad Babynek, persze, és köszike. Az anyagiakat meg majd megbeszéljük.
Vendég

Babyke
Nagy kalappal holnapra!

Csibe
Legalább két lehetőségetek van!Ha jól emlékszem Nikó jár ilyen cipőben.ha vissza olvasol itt a fórumon megtalálod mi is lett velük.Igaz kicsit időigényes,de információ :D

Mindenkinek Kép
gabicsibe

Sziasztok!
Ma éjszaka még egyszer megpróbálom feltennia táblát, aztán remélem sikerül.....

Tini!
felteszlek téged is!!!És nagyon remélem szerencsét hoz!!!

Madrin!
Örülök, hogy túlvagy rajta, és átjárható a petevezető!!!! És sztem is nyugodtan kérdezz, hisz azért vannak, hogy segítsenek, és kérdezzünk, ha valamit nem értünk...Mert nagyon sok olyan dolog van, amit nem értünk....

Gomba!
De jó hallani rólatok is!!!Aztán jelentkezz az UH után!!!!

Juci!
Tényleg ne játsz azzal a hányással!!!!!Remélem azért már jobb a közérzeted!!!

Lexi!
Gratulálok a 6 szép és okos babához!!!Büszke is lehet a párod!!!De Te is!!! :wink: :lol

Ballagyó!
Persze hogy emlékszünk rád!!!!És Ti is kezdtek!!!de jó!!!!!!!!!!!!! Sok sikert hozzá!!!!!!

Csibe!
Így van, nyugtasd meg a férjed, hogy a 2 lehetőség igenis jó!!!Főleg, ha eddig esélyt sem adtak!!!
És ez tényleg igaz, hogy csökkentik a gyogyik árát????Ha ogen, akkor lehet én is hamarabb tudok kezdeni!!!! :shock: :roll: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

jÓ ÉJT MINDENKINEK!!!
Vendég

Sziasztok!

Pénteken leszívás :)

Szurkoljatok csajok!! :)

Lexi! Gratu!! Pénteken akkor találkozunk!

Lukrécia! Jó a tábla másik felében látni! ;) De mi már ezt úgyis megbeszéltük :)

Mindenkinek Jó éjt!
timy28

Sziasztok!

Voltam pnteken konzultáción. Sajnos a leleteimet nem tudták kiadni mert nem irta alá az orvos, már levoltak másolva csak nem voltak aláirva. Na sebaj úgyis megy jövő hónapban uh-ra addigra meglesz. Nagyon megvoltam elégedve az új központal ahol pénteken jártunk. Augusztus második felében kezdjük a lombikot. Lányok kérhetnék én is egy sejtjeink lemezt. Kifizetek minden költséget csak valaki léccccccci!!! Úgy megnézném! Nagyon szoritok mindenkinek és hatalmas gratula az új kismamiknak csak igy tovább lányok!!!! A többieknek meg hatalmas kitartás! Na megyek mert mennem kell melózni. Köszi mindent lányok!!!!!!! :D
nikó

Sziasztok,

Kriszti, Kónya doktornő mondta, hogy így csökkenek az árak, és ezért csak jövő héten írják fel a gyógyszereimet.

csibe
csibe32

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
És mivel nekem nagyon úgy tűnik holnap nem lesz jó hírem ezért szurkolok nektek mindannyiótoknak!

Megcsináltam ma kora reggel a tesztet, tehát kellőképpen fel vagyok készülve a rosszz hírre! Sajnos ez van!

DE a párom azt mondta holnap majd kiderül biztosra, de nekem ez a teszt biztosnak tűnik!!!!
Kissé kivagyok, de én most kezdem!!!!

A fagyis kis drágáim legalább nem fagyoskodnak tovább!!!! Megyünk értük amint lehet!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
tini75

Kriszti köszike hogy feltettél!
tini75

Lexi drágám ne légy elkeseredve!!!! Drukkolás megy százezerrel!

Babonás vagyok! Tegnap a buszmegállóhoz átmentem, mert ott állt egy tiszta szutyi kéményseprő!!! Megkértem fogjon velem kezet! Még kezet is csókolt, bizti hülyének nézett, meg aki látta az is! Mégsem lett szerncsém, de azért holnap kiderül!
ETTŐL MÉG BABONÁS MARADOK!!!! :cry:
tini75

Kriszti!
Mi az, hogy sikerült? Csak nem Gratulálhatunk??????

Nefke!
Én mindíg lefotózom a kis "virágaimat" és sohasem kérdezem meg. Berakom a köpenyem zsebébe és beviszem magammal. Mindíg sikerülni szokott. Itthon meg felrakom a gépre és gyönyörködünk bennük!

Sziasztok
tûriné emese

Sziasztok!
Lehet, hogy nem itt olvastam/leveleztem valakivel, hogy az aloe vera berry-s gél is jót tesz és a méhpempő. Mind a kettőt iszom/szedem és az a kérdésem, hogy a beültetés után is lehet ezeket ugyanúgy inni/szedni?
Ja és az e-vitamin, meg a c-vitamint sem akarom abbahagyni ha nem muszály?! Tudtok ebben segíteni.
Tini75!
Majd holnap kiderül, nem szabad feladni! Küldjél mindenképpen sms-t, hogy mi lett az eredmény! Ha gondolod hívjál nyugodta, de vasárnaptól nem leszek elérhető, mert csak a babákra akarok koncentrálni (lehet hülye vagyok) és minden mást (munka, otthon teendők) ki akarok zárni és megbeszéltük a párommal, hogy nem lesz telefonálgatás sem, meg e-mail olvasás, meg semmi ilyen.
Szóval csajok ha jelentkezek jövő héten, küldjetek el a fenébe pihizni. De szerintem az én nevemben fog a párom írni, hogy mi van velem (ha rá tudom venni :P ) és majd írja, hogy Ő az! :roll:
Nefke
nefke

Sziasztok!

Picit eltűntem mert sokat feküdtem,ugyanis kedden egy nagyon haloványka barnázás kezdődött és úgy döntöttem inkább kifekszem.Most úgy néz ki elmúlt,legalábbis remélem,azért fekszem sokat.Amin meglepődtem,hogy tök nem paráztam be,ez annyira nem jellemző rám!Na mindegy,hát ez történt.

Emese!

Ezért nem is kerestelek,nem nagyon ülök gép elé.Majd bepótolom!

Lexi

gratula a 6 pethez és szorítok holnapra!!!!

Tini!

Neked is drukkolok nagyon holnapra!!!!!!

Süni!

Írtam privit.

Ballagyó

Már hogy ne emlékeznék rád! :D

Bibarci

du bekapcsolok..... :D
lukrécia

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, igazából egy picit tartok attól, hogy mi lesz, ha mégsem "ébrednek fel" az embriók, mire a stimulációnak vége. Annyi rossz hírt hallani, olvasni erről.
ballagyo

Szia bibar!
Egyszrű használni ezt a gélt? Én elvileg utroval együtt fogom kapni.
A hüvely szárazságra kaptál valamit? Ti hol tartotok most?
Nefke
nefke

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok. :lol:
Akkor az lenne akérdésem,hogy valakinek itt volt már endometrozisa?
Hogy kezelték mi lett vele?

Attól viszont nagyon ki vagyok akadva,hogy mikor barátnőmnek ez volt több éve, én akikhez jártam nőgyógyász azoknál rákérdeztem hogy nem lehet hogy ez a bajom, nagyjából az volt a válasz hoyg ne legyek már ennyire okos :shock:
madrin

Ja és Kriszti megtennéd hogy beírod a táblázatba, hogy április 11 konzultáció időpontja.Köszi
madrin

Mindenkinek szép Kép !

Madrin
Nem olvastad el azt a honlapot?Szerintem ott minden kérdésedre kapsz választ!Le van írva a tünetek,hogyan diagnosztizálják és hogyan kezelik.Sőt olyan orvosok elérhetősége is van akik erre specializálódtak!

WWW.endometrozis.hu

Lukrécia
Nagyon vigyázz magatorkra!Remélem minden rendben lesz!

Tini
Sajnálom,de még van remény holnapig!szorítok,hogy kellemesen csalódj holnap!

Babyke
?
gabicsibe

gabicsibe,
köszi tegnap egésznap ezt olvasgattam, természetesen olyan esetet nem találtam ami az enyémhez hasonló lenne :roll:
Mindegy szerda mindjárt itt van:) Addig már nem kattogok feleslegesen
madrin

Sziasztok!

Úgy néz ki megmaradok, bár az egész család aggódott tegnap.
Ma délelőtt még kétszer hánytam, de lényegesen jobban vagyok, mint tegnap.
11-kor Ati elvitt a Mekibe, enni kell alapon.
A 6 db McNuggets-ből le tudtam nyomni hármat és ettem pár kanál fagyit, mert a védőnő szerint ez megnyugtatja a gyomrot.
Eddig úgy néz ki, hogy a srácoknak is bejött, mert még nem küldték vissza :lol:
Bár tegnap este mondtam nekik, ha nem akarnak kórházba menni, akkor kapják össze magukat :wink:

Madrin!

Nekem a laparoszkópiánál derült ki, hogy nem csak PCO-m van (azért nem sima HSG-t csináltak) hanem a méh mögött három endo-s csomó. Lézerrel szedték le. Kb 40 perces műtét volt, egy hétig még vérezgettem utána, de nem volt nagyon fájdalmas.
Azóta a PCO-m visszajött
:twisted:

Megyek sétálok egy kicsit a levegőn.

Puszi mindenkinek!

Judit

jucicuki

Madrin
A fogamzáson belül van egy endos topik ott biztos többet tudnak mondani.

Juci
Végre jobban vagy!Vigyázz magatokra!!
gabicsibe

Sziasztok
Ma jöttem haza és a házunk felett egy gólya repkedett. Pedig nem egy mocsaras vidék:) Ez vagy jelent valamit, vagy tényleg megzakkantam. Én is babonás vagyok!

Nikó
Ha Neked megfelel én szívesen írok Neked egy Sejtjeink c. filmet, hiszen a városon belül nem gond eljuttatni. Meg szeretnék is egy-két dolgot kérdezni Tőled. Írj, ha így megfelel.

Juci
Akkor jól megijesztetted a gyerekeket!! Legalább szótfogadtak. :)
Azért próbálj meg egy-két falatot mindig elcsipegetni, hiszen 3 ember helyett hamizol.

Estrella
Jó lehetett ez az agytágítás. A sulit is összeköthetnék valami ilyesmivel, el tudnám viselni.
Vendég

Lexi! Ne haragudj, biztos én értettem félre valamit, de ugye nem úgy érted, hogy 240 ezret keresel és azt hagytad ott a gyógyszertárban meg 3 ezer forintot. Bocs, ha én kavartam össze valamit, de így lehetett érteni, és nekem mondjuk a 240 ezres fizetés, azért valamivel több, mint amire a vérlázító a legmegfelelőbb jelző.

Juci! Ez tök gáz, hogy ennyire rosszul vagy :( Reméljük hamarosan elmúlik és csak a kis aranyos, engedelmes gyerkőcök fognak rugdosni belülről.

Lukrécia! Pihenjél sokat, ha vérezgetsz, de azt mondják ilyen gyakran előfordul a korai terhességben. Ügyes vagy, hogy nem idegeskedtél. Milyen jó lesz, ha már az UH-n fogod látni ő(ke)t :D

Megy a szorítás Tini, Süni, Gabicsibe!!!

Kriszti, holnap majd jelentkezem mi volt ma az UH-n este (ez jó kis mondat)
gombahölgy

Gombahölgy
Nem úgy értettem. Ha annyit keresnék, akkor nem lenne hangom se, hidd el. A KÉT NAPI hormonadagra hagytam ott a havi fizetésemet, + 3ezer forintot. És az összes 2. stimulációm volt 240 ezer. Bocs, ha ennyire nem tudok fogalmazni. Ha 240ezret keresnék nem ugrálnék, hidd el és főleg nem mondtam volna, hogy ez lesz az utolsó, mert sem anyagilag, sem idegileg nem bírom. Most se kedvem, se erőm, hogy visszaolvassam, amit írtam, de ha ennyire nem tudok fogalmazni, akkor mindenkitől elnézést kérek. És kérdezzetek, hátha idővel fejlődöm.
Vendég

Gombahölgy és Mindenki

Mégis megnéztem és valóban félreérthető voltam. Nem ezt szerettem volna megosztani veletek. Szóval szeretnék pontosítani, hátha végre el tudom mondani a lényeget. Két napi hormonadagom volt az egy havi fizum + 3ezer. Ezt a mennyiséget a múlt héten kétszer váltottam ki + még egy jó kis összeg előtte. Így jött ki a 2. stimulációm ára, ami 240ezer volt. Ezt szerettem volna elmondani, de nem sikerült. Köszönöm, hogy szóltál Gomba. Így legalább tudtam tisztázni ezt a butaságot, amit írtam. Ha annyi lenne a fizum, akkor nem mondanám, hogy ez az utolsó, akkor tudnám fizetni a többit is. Elnézést mindenkitől :oops: :oops:
Vendég

Nefke
egyszerü használni,aplikátorok vannak megtöltve a zselével,felnyomod és kész :oops: :oops: szárazságra nem adtak semmit sajna,utánna a sex szabályosan fájdalmas mindkettönknek :evil: :evil: én többet nem nyomom már,mert nekem ez iszonyú volt :oops: :oops: de remélem te nem igy reagálsz majd rá :oops: :oops: mi majd megyünk valamikor a 3. stimura/és egyben utolsó/ :lol: :lol: :lol: ja és beülti után is igyad az aloe gélt és a pempőt,szabad olyankor is

Tiny
sajnálom a nega tesztet,én is mindig teszteltem :cry: :cry: :cry: majd a következö biztos sikerül,azért szoritok holnapra :oops: :oops:

Lexi
az a gólya biztos jelent valamit :lol: :lol: :lol:

Emese
Krisztinek a táblafelrakás sikerült :lol: :lol: tegnap párom volt a gépnél,azért nem tudtunk beszélni :oops: :oops: majd potoljuk :lol:

bibar

Sziasztok!
Lexi, a gólyát én mindenképpen jóhírnek venném!! :D

Tini, sajnálom, de azért még semmi sem biztos. Majd holnap a vérvételen. Addig is csendben még szurkolunk.

Juci, örülök, hogy a tegnapihoz képest picit jobban vagy! Ha ezen múlik, fizessetek be menzára a Mekibe :) Bár nem túl egészséges, de ha a srácoknak ez jön be...

Babyka, hol vagy????

Csibe, ez a 2 spermium nem két szalma???? Csak azért kérdem, mert nekünk 3 szalmát fagyasztottak le anno (azok is szintén álltak) a biopszia után. Ebből 1-et engedtek ki, ami elég volt most 2 transzferre. Szóval még ne aggódjatok annyira!

Gombácska, köszi a szurkolást!

Lukrécia, pihenj sokat!!!
süni76

Süni két szalmát mondtak. Mit jelent az, hogy szalma?

csibe
csibe32

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?