Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
nálunk sincs túl sok történés.

tegnap voltunk Mincsinek ágyat nézni, mert egyáltalán nem marad meg a kiságyban, ha befekszem mellé, akkor alig férünk el, így inkább veszünk normál ágyat neki, aminek van pereme, meg majd körbepárnázom. Oda könnyebben melléfekszem, hátha ott megmarad éjszaka.
Na, de semmi értelmeset nem láttunk.

Ildi, ti hol vettétek a Dávidnak?
Jöttök esetleg pénteken Ringatóra? :wink: :wink:

Mincsi továbbra is próbálkozik a lépegetéssel, de még borul elég sokat! :lol: :lol: :lol:

Anna,
gondolom Alíz már szalad.

Szabus,
bizti készülsz már a nagy napra. Engem is elfogott vmi izgalom. Mégiscsak Zazinak is az első szülinap!

pusz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Mi Vecsésen vettük az ágyat,közvetlen a gyártótól. Csepelen és Gyálon van mintaboltjuk.Asszem 20 e volt :oops:

A Mintaboltba mentünk Csepelre,de nem volt készleten,és akkor mondta a csajszi,hogy Vecsésen gyártják,nézzük meg ott.Mondtuk,hogy mi is Vecsésen lakunk :D

Miért nem veszitek le a rácsot Mincsi ágyáról?Én emlékszem először két rácsot vettünk ki,hogy ki tudjon mászni a Dávid amikor akar,majd kivettük az egyik oldalt teljesen,így még sokáig ki tudtuk használni. :shock:

Mennék szívesen ringatóra,csak olyan gondom van,hogy ha apa nem lesz itthon,akkor nem tudom itthonhagyni a lakást,mert itt lesznek a fűtésszerelők,és csinálják a fűtést az emeleten. :cry:
szóval csak tőle függ,de még nem tudom,hogy megy-e?
Pedig jó lenne...
Vihetném a Rékát is?
ilgya1

szia Ildi!

Jó lenne tényleg, ha el tudnátok jönni. Persze, hogy jöhet Réka. Azt szokta mondani a foglalkozást tartó lány, h ez tkp az anyukáknak szól, a gyerekek csak azért vannak itt, mert nem tudjuk hová tenni őket. Persze idézőjelben. Amúgy www.ringato.hu :)

Kép
szeee

Ja, de csak akkor hozd Rékát, ha nem bántja a többi gyereket! :wink: :lol: Ugye, Gombóc??? :D

Kép
szeee

Hát azt nem tudom garantálni :wink: :D
ilgya1

Még nem biztos,hogy megyünk,de nagyon szeretnék :shock:
ilgya1

Hány órásira szoktatok menni?

És először jó lenne veletek menni,vagyis ha kocsival jöttök,akkor Gómbóc mennék utánnatok.Vagy ide nem kocsival szoktatok? :oops:
ilgya1

Nem tudom emlékeztek e még rám, valamikor a tavaszi fáradság kezdete elött rendszeresen jártam ide!!! :oops: :oops: :oops: :D :D

Bocsi, hogy így eltüntem, de teljesen szétvagyok esve alig netezek valamit, néha még a blog is szünetel, meg hát volt apának egy hét szabi..stb és van egy ördögfiókám is aki gondoskodik arról, hogy hulla legyek így sajna estére már nincs energy!! De ünnepélyesen fogadom hogy megpróbálok visszakapcsolodni. Annyi mindent mesélnék, de majd inkább este visszatérek!!!(elötte visszaolvasok)

Remélem mindenki jól van babák, mamák, papák!!!!Puszi!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
jó, hogy jelentkeztél, már aggódtunk...
azért kérjük bővebben este :D Már más csatornán is írtam Neked, hogy mi van veletek :)

Ildi,
csak egy foglalkozás van. 10 órától.
Nemtudom, h Gombóckáék mivel jönnek, de eddig BKV-val jártunk.
De Gombócka azt mondta, hogy ezentúl, ha esik az eső, akkor kocsival jönnek. (Eddig ugyanis minden pénteken esett az eső, amikor Ringatón voltunk... :shock:)

Kép
szeee

Na ahogy ígértem bejelentkezem!!
Nagyjából vissza olvastam és irigy vagyok a 3-as talira nagyon!!!Így jár aki nem követi az eseményeket!!! :D :D A képek nagyon szuperek lettek!!!

Gombóc:
Lizus nem szalad, de még csak nem is megy hanem mászik 6-7 lépésnél nem hajlandó többet megtenni és ezt is csak nekem és ritkán. :shock: Mincsinek nagy nagy gratula a lépésekhez!!!

Ildikó: Tiszás képek nagyon szépek. A lányodtól el vagyok ájulva, olyan édes, már igazán meglesném élőben is!!!

Pár szó rólunk: Ördögfiókám rettenetes rossz mindent szétszed, tönkre tesz..stb. Végre eszik egy kis zöldséget, de már kapott pörköltet, kiflit, túró rudit és sült krumplit is. igaz csak keveset.
Egész nap magyaráz be nem áll a szája. És szerintem színésznőnek készül mert produkálni már nagyon tudja magát!!

Most csak ennyire futja tőlem, de az eddiginél már ez is több nem???? :lol: :lol: :lol:

Pár képecske:
Kép Kidobtak!!! :o :o :o

Kép ÁÁÁÁÁÁÁ
Kép És még mindíg ordítok ÁÁÁÁÁ [img]
Kép elgondolkodtam
Kép
Kép a legújabb kedvencem- a hintám
Kép belefértem :lol: :lol: Kép így alszanak a nagylányok!!!! http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 406.82.jpg[/img] Meg egyem vagy sem???

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jó reggelt!
Pogika még mindig gyönyörű!!!!!

[quote] írta:Ördögfiókám rettenetes rossz mindent szétszed, tönkre tesz..stb

Ne aggódj lesz ez még rosszabb is! :D

Tényleg kár,hogy lemaradtál a taliról,és persze Szabus is :( jó volna egyet összehozni,ahol mindenki ott van.Nem jösz holnap Ringatóra?
Meg amúgy nem maradtál le a Rékáról, a csajok is csak úgy látták,hogy alszik. :D

Még nem jött a fűtésszerelő,úgyhogy eddig még úgy néz ki,hogy megyünk holnap.
Szeee,
Én a honlapon olvastam az időpontokat :oops: de 10 óra az tényleg jó időpont. :shock:

majd szólók,ha van valami történés....mostmár ne is jöjjön,akkor csak jövőhéten,ha nem jött..... :x hétközepére igérte,és még sehol....

na megyek készülődök,angolra megyünk.(A sógórnőm feljön egy órára,ha véletlenül jönne az ürge,és akkor Rékát se vinném)

puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok,

Ildi,
mi valószínüleg kocsival megyünk, mert utána egyből megyek anyuhoz.Hol talizzunk?Az Üllöin jöttök befelé vagy esetleg a Nefelejcsen?Ha a Nefelejcsen tudnátok jönni, akkor ott a Szilviék előtt valahol tudnánk talizni, utána ott ki tudunk menni az Üllőire.
van esetleg skype-otok?
Én csak este leszek, megyek anyuval vásárolni,de ha hazaértem bekukkantok, vagy reggel megbeszéljük.
9.40-9.45 körül kellene talizni.

Anna,
hát persze hogy emlékszünk!!! :lol: :lol: :lol:
Végre!!!!
Édes Pogi továbbra is, nagyon huncut a képeken. Olyan igazi rosszcsont tényleg! :lol: :lol: :lol:
Az alvós, majd eldobtam magam mikor megláttam!!!
Jó lenne már veletek is talizni!!!

Szabus? készülődsz ezerrel???
Várjuk ám majd a beszámolót!!!És természetesen a képeket!
Remélem, Zazi örülni fog, nem úgy mint a Mincsi, aki ordított a tortától!!!

Pussz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Anna,
Cuki Alíz a képeken, és tényleg az alvós a legjobb :D
Azért mostmár jöhetnél gyakrabban is....

Többi lányok,
mi holnap tényleg nem megyünk, ha esik.
Ha nem esik, akkor meg megyünk BKV-val.

Majd megkérdezem a páromat, hogy hol tudnátok találkozni, hol a legkényelmesebb megállni mindkettőtöknek kocsival.
Nekem fogalmam sincs :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Mi úgy tűnik,hogy tudunk holnap menni...

Nekem mindegyj,hol találkozunk...van skype-om,megkereslek...ha nem sikerülne én ilgyaként vagyok,asszem :oops: még nem ismerem ezt,inkább msn-ni szoktam
jó a Szilviék előtt,ott a kisutcába ahol parkoltam.Az jó? fél 10kor.
mennyi pénz?

rohanok...
ilgya1

Hahó!

Nna,
az én párom azt javasolta, hogy a Kemény Zsigmond utcánál találkozzatok, ami a Piros Iskolával szemben van. Az nem túl forgalmas utca és meg is tudtok ott állni az utca elején. Mindkét irányból rá lehet kanyarodni az Üllőiről. Ezen az utcán egyenesen kell végigmenni és a végén balra a Margó Tivadarra kanyarodni. A Margó Tivadarról pedig jobbra a Baross utcára (a Penny Marketnél) és aztán rögtön az 1. utcán megint jobbra. Itt megy amúgy a 136-os is.... És akkor már helyben vagytok.

De nekem mindegy... Ez csak egy javaslat. Csak felesleges sztem Gombóckáéknak idáig bejönni.

Amúgy 800 pénz a foglalkozás.

Kép
szeee

Sziasztok!

Majdnem meghiúsult a holnapi tali,mert jön a fűtésszerelő és apának dolgozni kell menni :? de szerencsére hazajöttek apósomék,így megkérem,hogy jöjjön fel míg odaleszünk,remélem itthon lesz.
Biztosat csak reggel tudok mondani. :(

Nekem jó Szilvi javaslata,talán megtalálom az utcát...
(De úgyis mehetünk,hogy felétek Szilvi,mert útba estek,és velünk is jöhettek,ha van ülésetek.)

Fél 10 re jó lesz,ha odamegyek?
ilgya1

Sziasztok,

Ildi,
olyan hülyén érzem magam, de nem tudunk kocsival menni holnap, kell apának! :oops: :oops:
Ha nem esik akkor megyünk babakocsival.
Odatalálsz esetleg Szeee leírása alapján? :wink:

Kép
gombocka

vmit kiagyalunk, hogy tudjatok jönni, én nagyon szeretném.
reggel dumcsizunk, most megyek szuszizni

Kép
gombocka

ZAZI!!!

ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL NAGYON SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK!!!

Kép
gombocka

SZEEE!

NEKED IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

[size=7](ugye nem baj, hogy nem jegyztem meg hányadik... :wink: :wink: )[/size]

Kép
gombocka

Jó reggelt,úgy néz ki,hogy tudunk menni...

És az útvonalat is tudom...akkor 9:45 körül megpróbálok odaérni,a forgalomtól függ. :?

És nem esik az eső! :D

Puszi:Ildikó
ilgya1

Kedves Zalán, első születésnapod alkalmából sok boldogságot és minden jót kívánunk!
Kép
És a büszke anyucinak is!
Kép

Kedves Szeee!
Kép

Ildikóék
ilgya1

Ildi,
ok, a bejáratnál talizzunk, de ha nagyon fáztok, a recepción megmondják hol van, fent lesz az emeleten.
puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!! :lol:

Kicsilány, jó, hogy írtál, örülök, hogy jól vagytok, én sem remekelek mostanság itt nagyon, időm se sok van sajna...

Ma hármasban szülinapozunk, ajándék megrendelve, de még sehol, hiába ígérték múlthétre, ápr. elején jön csak, de talán ezt már írtam...

Nagyobb szülinapozás ápr. közepén lesz, mert a család fele elutazik most, és a jövőhetet bevárjuk, mert együtt tartjuk Zazi szülinapját a tesóméval, szóval ilyen dolgok miatt csúszik az ünneplés, de azért ma lesz torta, bár nem figurás menő fajta, azért remélem örül majd neki Zazi.

Puszilok Minden Babát és Anyát, jövök majd, ha tudok!!!!!

Kép
szabus

Kedves Zazi Életed első születésnapján Sok boldogságot és örömöt kívánunk neked és egész családodnak!!!
Kép Kép

Szabus neked is sok boldogságot kívánunk, mert ma egy éve nyerted el a legfontosabb állást amit egy nő kaphat, édesanya lettél!!!
Kép
Szeee Isten életessen sokáig!!!

Kép

Egy versike az ünnepelteknek!!!!

"E napon minden érted van!
A nap csiklandozó sugara
a lágy szellő
s a madarak csodás dala.

Ma neked nő a virág,
mely ontja csodás illatát
s neked érik a gyümölcs,
ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jő az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak
és az égre azt írják
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!"

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Na, most kerültem gép elé. Először is:

KEDVES ZAZI!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL! NŐJJ NAGYRA!

Én is köszönöm a jókívánságokat :) Bár ebben a korban már a szülinap nem akkora öröm :wink:

Melinda még mindig nem alszik. Én nem tudom mi van vele, túlpörgött a Ringatón, vagy mi...
Jó, hogy el tudtatok jönni, Ildi és láthattuk végre Réka babát ébren is. Naggggyon édes!!!:)

Kép
szeee

Ildi,
csatlakozom Szilvihez, Réka egy tündér. Végre hallottuk a hangját is! :lol: :lol: :lol:
Úgy féltem mikor a "kopogtatós" kissrác közelített felé. Csomószor figyeltem a szemem sarkából. :oops: :oops:
Dávid...imádom!!!
A puszijával tisztára levett a lábamról!!!

Szeee,
jól körülrajongták a pasik Melindát mi?
Remélem apa nem tílt el tőlünk benneteket!
Nálunk Mincsi alszik, de küzdenem kellett, hogy aludjon. Sztem ő is túlpörgött.Énekeltem neki, akkor nyugiba maradt, aztán már csak dudolásztam, végül elaludt. Biztos jobbnak látta, csak hagyjam már abba. :wink:

Szabus,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!
Dávid is túlpöröghetett,mert csak most aludtak el mind a ketten. :( több,mint egy órát altattam.Képzeljétek még fel kellett ülni a körhintára,ott a sétány elején. Még a vonatot is ki akarta próbálni,erre tökre behisztizett,mert nem hagytam,muszály volt valahogy elcsalnom,mert Rékának enni kellett fél 12-kor,mi még akkor javában ott voltunk a Havannán.Még a Mc Donalds-ba is beugrottunk,így tudtam megnyugtatni :P
12 után értünk haza,erre Réka úgy bealudt,hogy csak 1-kor hamizott :)

Majd lekícsínyítem a képeket is,de most megyek portalanítani,iszonyú mi van itt...

Örülök,hogy elmehettem,jó volt nagyon veletek :D kicsit Dávid a vége felé beindult,szegény Szilvi :( már lógott a nyelved :?

Most cseréltünk,Gómbóc,te kaptál puszit a Dávidtól,legközelebb meg megint én kapok a Mincsitől :wink:

Szabus,jó ünneplést!
Reméljük ti is hamarosan csatlakoztok a találkákhoz!Nagyon jó fejek a csajszik!Anna rátok is vonatkozik.... :D

Puszi:Ildikó
ilgya1

Kedves Zazi!

Neked ma névnapod is van :oops: duplán köszöntünk:

Kép
ilgya1

Na,de Gómbóc Mincsike táncizott is Melindának nemcsak levetkőztetni akarta :D sőt Melinda se nagyon ellenkezett :wink: táncolt vele :D

http://videa.hu/play.php?v=99M036gzg11u81fU
ilgya1

Köszi Ildi, vagy 10x megnéztem, olyan jót röhögtem rajta. :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy elfogult vagyok, de meg lehet őket zabálni. :lol: :lol: :lol:
Olyan jó kedvem lett tőle.
Mi nem nagyon leszünk a 7végén, most apa levitte Mincsit, én mosok, meg takarítok, du. átmegyünk anyuékhoz, holnap meg meglátogatjuk a dédit.
Remélem szép idő lesz!!!
Mindenkinek jó 7végét!!!
Sok pusza

Kép
gombocka

Képek:
Melinda bébi, a kiegyensúlyozottság példaképe:
Kép
Hej,de csuda jókedvem van:
Kép
Anya és fia:
Kép
Egyedül megyek,anya engedj már el!
Kép
Engem már nem szeretsz? :cry:
Kép
Én is szeretlek ám:
Kép
Megfoghatom a kezed? :roll:
Kép
Adhatok egy puszit?
Kép
"Lépjünk pajtás egyszerre....."
Kép
Anya,te vagy az igazi!"
Kép
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildi,
Köszi, hogy felraktad a képeket! Tündériek ezek a gyerkők, nem? :D Én sem vagyok ám elfogult, á.....:)

Kép Melinda ma így kertészkedett. Az erkélyen, hehe...
Legújabb mániái a virágok. Valamelyik nap kivittem az erkélyre, megmutattam neki a virágokat. Azóta, ha meghallja a virág szót, mutogat az erkély felé :)

Kép
szeee

Ez a kép.....
valami imádnivaló a kiscsaj! :D
ilgya1

Hello lányok!!

Ezek a képek valami szuperek!! De irigy vagyok!!! A videon annyit nevettem haláli rajta mindkét gyerkő!!!
Melinda pedig rettenetesen édes az erkélyes képen!!! Így megtüri magán otthon is a kendőt, sapi Liza cibálja le mindig!!

Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Köszi lányok.

Anna,
azért ennél többet kérünk... :wink:
Miért nem jöttök el egyszer Ti is Ringatóra? Csak hogy talizzunk...
Kökiről a 136-os pont oda visz.

Szabus,
milyen volt a szülinap?

Most megint olyan képfelrakhatnékom van
Szülinapomra "kerti bútort" kaptam az erkélyre, így néz ki.
Kép
Kép ez meg csak úgy :)

Kép
szeee

Hello,
tök jó a bútor Szeee,
na én meg ezért vagyok irigy, hgy nekünk még egy rohadt erkélyünk sincs!
Hétvégén vidéken voltunk a dédinél, úg yélvezte a Mincsi, hogy kinn lehet a kertbe.
Apának mondtam is, költözni akarok! :shock: :shock:

Anna, tényleg eljöhetnétek, ráadásul ha minden igaz, akkor lehet, hogy nem 10-kor, hanem kicsit később fog kezdődni. :wink: :wink:

A sapicibálás nálunk is megy, télen tök jól megtűrte a fején, de se ősszel sem pedig most nem viseli el.
Ma pl. hagytam is sapi nélkül, sztem jópáran hülyének néztek a játszótéren. De nézegettem nem e hideg a füle, nem volt az, hét úgy hagytam. :oops: :oops:

Nekem is kéne már feltennem képeket... :oops: :oops:

Ildi,
megjöttek a szerelők??? :wink: :wink:

Kép
gombocka

Szeee: a butor tök jó nekünk is ilyen van!!! :D :D

Megígérem megpróbálok egyszer elmenni a ringatóra, mondjuk a jövőhéten. Ez a hét a szülinap miatt ugrik!!!
Holnap megyek tortákat rendelni. Találtam egy olyan cukrászdát ahol tojás és tejmentes torta is van viszonylag olcsón. Úgy örülök, mert én tuti elcsesztem volna.

Majd este még jövök!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Tényleg jó lenne, ha el tudnátok jönni.
Tortákat????? Hányat? :shock: És milyenek ezek a torták? Majd elárulod? Amúgy hol van ez a cuki? Bár lehet, hogy máshol is megcsinálják tej és tojás nélkül. Majd én is megkérdem itt a Zilában.

Tényleg, ezen a héten már Alíz is 1 éves lesz :shock: Mi le vagyunk maradva :lol: :lol: :lol:

Gombócka,
megnéztem a zoknit. Hosszában végül is jó, de eléggé szorítja a lábát a guminál, mert olyan kis dagi :oops:

Kép
szeee

Ja, még azt akartam, hogy elmehetnénk megint a színházba, mondjuk májusban. Ha lesz akkor még előadás.
Gombóckáék úgyis lemaradtak, a többi gyerek meg úgysem emlékszik már... :wink:
Mit szóltok? Ki jönne megint?

Kép
szeee

Hahó!

Mindenki sétál ebben a jó időben?
Mi is egész délelőtt kinn voltunk, már 9-től. Elvittem Melindát hintázni egy játszótérre, a babahintával szemben volt egy nagyoknak való hinta, ahol nagyobbacska fiúk hintáztak. Az én lányom úgy sikongatott, kiabált feléjük, hogy csak na :shock: Nem láttam még ilyen boldognak :D

Viszont ma a Spar-ban pöccentem be megint, írtam is a központjuknak, meg a fogyasztóvédelemnek is :twisted: Rendszeresen a napokkal azelőtti akciós ár van kinn a termékeken, a pénztárgépben persze meg már nem. Számtalanszor szóltunk nekik, mindig annyi a magyarázat, hogy bocs, még nem cseréltük vissza az eredeti árat... Nénikéjük v@l@gát... Már bocsánat. Fogyasztóvédelmi szakirányon végeztem a fősuliban, szóval velem ne szórakozzanak. Rájuk küldtem a Fogyasztóvédelmet, kíváncsi vagyok... :twisted:
Amúgy a törvény szerint a terméken lévő legalacsonyabb áron kötelesek a terméket adni, akkor is ha esetleg több ár van rajta. Ha esetleg valaki nem tudta.
Bocs az OFF-ért.

Kép
szeee

Szeee: Teljesen igazad van kötelesek az olcsóbb áron eladni. Én már többször voltam kénytelen így eladni terméket mert az osztályos eldó nem végezte rendesen a munkáját.

Hülye kérdés de nincs valakinek véletlenül egy felesleges hordozója kölcsönbe jövőhét szerdáig?

Az Örsön a cédrus piacon vanb egy cukrászda féleség itt lesz a torta. Elvileg 3 torta lesz, gyakorlatilag nem tudom mert állandóan változik a program.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
mi van, hogy hetekig nem használjuk a hordozót, de most hétvégén pont megyünk haza anyuékhoz, úgyhogy sajna, nincs...

Mi van a Ti hordozótokkal? :roll:

Még nem válaszoltak amúgy se Spar-ék, se a fogy. védelem. De legalább jó tudni, hogy van ahol betartják a törvényt a kereskedelemben...

SZÍNHÁZZAL MI A HELYZET, LÁNYOK? Gombóckáék tuti jönnének, mi is. Többiek????
Én bevállalom, hogy megint megszerzem a jegyeket. De sajna egyelőre nincs még fenn a májusi műsor, ezért azt sem tudni, melyik napokon lesz előadás... Ha lesz egyáltalán...

Kép
szeee

Sziasztok!

Szee,mi is mennénk......csak a Dáviddal természetesen:)
Nekem pontos cím is kéne...

Nagyon klassz az a bútor :D olyan kis otthonos az erkélyed azokkal a szép virágokkal:)
Nagyon édi Melcsike a tükrös képen,nekünk is volt olyan... :D

Jól tetted,hogy írtál a Fogyasztóvédelemnek.....

Kicsilány,mi annyit mászkálunk ,hogy sajnos nem tudom odaadni a hordozónkat,pedig szívesen kölcsönadtam volna... :(
Kiváncsi vagyok,hogy nálatok milyen lesz a nagy nap? :D

Szabus,milyen volt a szülinap?

Gómbóc,hát igen.....egyet értek neked is kell már feltenned képeket! :D
Jöttek a szerelők,és tök hamar kész is lettek,majd akkor jönnek újra,ha kész lesz a betonozás. A kőművesek jövőhéten kezdenek kedden,az egyik topikbeli barátnőm férje fogja csinálni :D :D :D

Na húzok takarítani...

ildikó
ilgya1

Ildi,
de jó, hogy jönnétek! Remélem összejön. Amúgy Réka is jöhetne. Végül is 5 hós lesz májusban, lehet, hogy már neki is tetszene :) Amikor mi voltunk, akkor is volt ott 1-2 elég pici baba. De persze Te tudod....

Amúgy az Andrássy út 74. sz. alatt van a Kolibri Fészek és 650 Ft a jegy. MInden személynek kell venni, aki jön.

Melinda mostanában fejel. Néha rájön a fejelhetnék. Engem, az apját, ma éppen az ablaküveget... :shock: Hogy ez miért jó??? :roll:

Kép
szeee

Lányok!

Épp most tették fel a színház május-júniusi műsorát, délelőtt még nem volt fenn. Május 13-án vasárnap és június 7-én csütörtökön van Toda. 9.30 és 11 órakor mindkét napon. Kinek melyik lenne jó????

Kép
szeee

Nekem a csütörtök nem jó az angol miatt... :( a vasárnap jó lenne :shock:

Majd még kitalálom,hogy viszem-e Rékát,de ha lesz ki vigyázzon rá inkább itthonhagyom :?

Nálunk az uncsitesó volt fejelős,hú de kellemetlen tud lenni,ha váratlanul lefejel.... :(
ilgya1

OK. Nekünk is inkább a vasárnap jó, mert akkor apa el tud vinni.

Kép
szeee

Hello,
bocs, hogy így eltűntünk, de tegnap du. anyósnál voltunk, ma de. anyuhoz megyünk, du. jön a kolléganőm....
A színház nekünk is inkább a május jó, vasárnap, mi jún-ban nem leszünk itthon.

Az óra nekünk mindegy
puszika

Kép
gombocka

Az óra nekünk is mindegyj :shock:

Gómbóc,és hol lesztek júniusban? :D
ilgya1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?