Új privát üzeneted érkezett!

pille-nem kell hánytorgatózni!Egyébként is,én mindenkinek megköszöntem asegitségét,olvasd csak vissza nyugodtan.Egyébként nem kell itt senkit sem bevédeni,mindenki be tudja magát,elég nagy már ahoz.Nem tudom miért kell beleszolni...de mind1.
Ezennel tényleg befejeztem!The End

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Adrienn
Ezen én is átmentem (egyszer már írtam is neked)....szinte semmit nem ehetsz. :( legalábbis én így voltam, mivel nekem nem volt időm főzicskézni magamnak (még ennél fontosabb dolgokra sem volt sajna időm)
Én húslevesen, csirkemellen és vajas kenyéren (illetve inkább vizes zsömlén) éltem
Nyár volt és nem ehettem semmilyen zöldséget, gyümölcsöt sem, sem fagyit, sem édességet, semmit... nem volt könnyű, de a végén már totál hozzászoktam...de soha életemben nem voltam olyan vékony, mint nyár végére

A húsleves lé (tészta, zöldségek nélkül...max répa) szinte mindennap ezt ettem...aztán amikor Budán voltunk gasztoentrologus prof asszonynál, Ő is ezt mondta, hogy rengeteget egyek belőle. Belefönek vitaminok...tápláló és sok tejcsit produkál. :)

Tápszer...gondolom csak a hidrolizált gyógytápik jöhetnek számításba.

Ki a gyerekorvosotok? Hol voltatok kivizsgáláson?

KépKép
KépKép
nana09

nana adrienn
szerintem sok olyan rágcsa van amiben nincs tej ott vannak pl a az étcsokik, a Tibi éttöltött csokik, a stickletti ropiban sincs tej(csak abban ) , pufi (kuki, ) buláta, kölesgolyó,mézes szezámmgaos szelet a győri édes sima keszben sincs tej,tojás. A nápolyig 90 % ban nincs tej az ilyen olycsobbak metros,tesco.....ezekben egyikben sincs tej tejpor savópor... felvágottakból a kolbászokban a sága honlapján van egy kifejezzetn allergén adatbank ahol a termékeik ki vannak gyüjteve allergiák szerint ... meg szin hús felvágottakban sincs tejszármazék a sonkákban .. Én inkább tartósitószer és szója miatt vagyok meglőve de ez sem olyan vészes már belejöttünk :) még agyalok hogy mit lehet rágcsálni pl aszalt gyümiket sárga barack ( isteni ) banán csipsz , almaszirom , külömbözö pörkölt mogyorók, kesudió. És a kevésbé egézséges sima chipszekben ... Ételekből még a délhúsos majoranás májkrémben nincs semmijen tejszármazék ...du átnézem nektek a tejmentes listát amit lina adott oda és leirom tejmentes felvágottakat :)

Kép

Kép

Kép
roz23

megnéztem gyorsan beirok egy párat :
csabai diákákcsemege csabai lángolt kolbász.- túrista.-páros kolbász
délhústól :
sült karaj sült sonka vákumos
galli coop : pulykamellsonka, debreceni jellegű csemegekolbász pázizsi, pizza sonka, pulyka virsli , szarvasi pulyka kolbász ......
A mangalica termékek.
Nembeszélve a mézes lekváros kenyerekről :) szerintem a tej még anniyra nem vészes elég betartható ... ha kell még termék irok be szivessen 14 oldalas a táplálékallergia.hu .-ról megrendelt füzetkét hozott nekem tegnap előtt lina :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Szió! :)
Totál igazad van (megint)...csak a tej stb érzékenységre vonatkozóan (és lehet félreérthető volt amit írtam :oops:) de nálunk más is volt és úgy olvasom Adrienn manója is hasfájós :(

Csoki (azaz kakaópor), pufi, buláta, az ilyen mentes felvágottak is....sajna nagyon Puffasztanak, ezért nálam tabu volt. :(

Tegnap nem nagyon voltál. :( Merre jártál? :D gyerkőcök? :)

? :)

KépKép
KépKép
nana09

Zsolti,
örülök, hogy túl van rajta Lillácska! Felidézted az emlékeimet, sajnos nekem már párszor kijutott ebből az altatásos "élményből" :(, csak többet ne kelljen!

Lina,
az első két hétben a kórházban kapott kétféle AB-t Eszter, de a nevükre már nem emlékszem, csak arra, hogy naponta 3-szor kapta, és volt olyan doki, aki csak este 11-kor jött beadni, mert addig nem tudom mi a fenét csinált :evil: . Már minden baba elaludt, de a vénás injekció beadására tuti valamelyik felébredt és a sírással ébresztette a többit is... nem ragozom, katasztrófa volt, geli biztos tudod miről beszélek... :(. Aztán még két hónapig kapott itthon Supraxot, naponta egyszer 5 ml-t, nem tudtuk váltogatni, mert a többit kihányta, pedig kellett volna. Szerencsére ezzel a gyógyival nem volt gond.
balim

Pille,
a Refibe járunk úszni, szerintem Flóra már símán vihető. Milán most töltötte az ötöt és pénteken életében először elindult két számban (50 m gyors és hát), és a lényeg a lényeg, hogy végigúszta! A legkisebb meghírdetett korosztály a 98-as volt, ő pedig 2002-es :lol: . Ha gondolkodtok úszás tanuláson, akkor én azt javaslom, hogy bármelyik délután menjetek le a Refibe, nézzétek meg az edzőket, és akit szimpatikusnak találtok, azt kérdezzétek meg. Nyáron mennénk Ausztriába, de egyelőre akikkel mentünk volna, azok nem tudnak jönni, remélem találunk mást...

Ser,
hát igen, a soltvadkerti cuki nagy vonzerő :lol: . Szerintem azon a motoron én sem bírnám sokáig (bár csak egyszer próbáltam, de akkor csak öt percig bírtam), de ez inkább túramotor, egyenesen kell rajta ülni, sőt hátra lehet dőlni :wink: . Ha jó lesz az idő vasárnap, akkor mi is kirándulunk, majd utána nyilatkozom :lol: .
balim

Janka,
sajnálom Jankát, jobbulást Nektek! Most Eszter is bekapott valami vírust, neki a szemére ment és kiütéses lett a bőre (szemcseppet, krémet kapott). Mi hétfőn voltunk P-nél, rengetegen voltak, remélem gyorsan kikecmergünk belőle. Építkezéshez sok erőt és még több pénzt! Mi még nem építkeztünk, de el tudom képzelni, hogy nem lehet egyszerű...
balim

Zsolti, gyors gyógyulát Nektek! :(

Na, teszek végre képet a játszóról. :)

Kép
birolili

Szia Lili!

Pont neked akartam írni. :) DE SZUPER ez a játszó! Danuskám mennyire örülne egy ilyennek.

Csak most vettem észre amit tegnap írtál:

"Már 2* is láttam Boti Királyt apukájával a Főtéren. Azt hiszem tegnap késő délután, és hétvégén.

Nana Botijának nagyon örültem, apának fel is újjongtam, a képekről ismertem fel. Nagyon szép kisfiú"

Nagyon aranyos vagy! :) Köszönjük szépen! :)
Nagyon jólesett!!!!! :D :D :D

Hétfőn bizti őket láttad, de hétvégén nem voltak bent :wink: :lol: (már ha most hétvégére gondolsz)

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Nana! :)
Sztem akkor nem hétévégn láttam őket, de 2* már tuti. :) Vagy hétfő lehetett az 1. alkalom? Vszínű. :)
Na mindegy, de örültem nekik. :)
birolili

Lili, hűűűű meg haaa! Ez egy egész játszó komplexum :D Nagyon szuper! Így már érhetőbb az ára.

Balim, köszi! Miért hittem, hogy a nagy uszoda? :roll: Milán már versenyzik is? Nagyon ügyes. Épp' néztem, fél évvel idősebb Flóránál.
Eszternek jobbulást. Te is alig írsz magatokról...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
csak pár hónapja járunk ide, korábban a nagy usziban voltak az edzések, de az ottani reformok miatt pár edző kiszorult, a miénk is, ezért most már a Refibe járunk. Csak azért sajnálom, mert ez kicsi, nincs hely arra, hogy felnőttek is ússzanak :( . Igazából nincs nagy baja Eszternek, már másnapra egészen rendbe jött, köszi a jobbulást :) !

Lili,
nagyon klassz a játszótér, jöhetnek a tesók :lol: !
balim

Hajny, nagyon köszönöm, már kint is voltunk, 3óra után házhoz is szállítják! Idős nő :shock: ,nem árullak el, de az a mamija volt, 58. éves.... :wink: :D Majd megismer Hanna is nemsokára, ha tényleg Arborétumozunk, könnyen megjegyzi az mebereket, igaz,h azt fogja mondani,h "neeem Hajni",mert már ismer egyet :lol: .

Pille, hát azért van rájuk írva, h terhesség és szoptatás idején nem alkalmazhatók,mert nem kisérleteznek ilyen nőkön, így aztán nem bizonyított,h hogyan hatnak babára vagy,h hatnak-e egyáltalán. Azért sztem ha már csak éjjel van szopi,akkor egy reggel és délben szedhető gyógyszert bevállalhatsz, az már éjjelre nem fog belekerülni ill. átkerülni Orsiborsiba.

Lili, ez nagyon szép játszótér! :wink: Nagyon klassz az a csúszda alatti kuckó is! Az ára pedig így teljesen korrekt! Mit mondtak az ápolásásról? Pont ma láttam egyet errefelé, de a teteje teljesen tönkrement, nyilván nem kezelték....

Balim, sztem szép idő lesz! Hátradőlni????Én úgy kapaszkodok,mint a ..... :roll:

Kép
seriff

Ser,
mondom, hogy ez másfajta, majd egyszer arra kanyarodunk és megmutatom :wink: :lol: . Kapaszkodás :lol: .
balim

Azóta csak röhögök én is,de akkor nem éreztem viccesnek, komolyan majd be..m :shock: :oops:

Kép
seriff

Lili
nagyon szupi ez a játszótér ... szerintem nem volt sok annyiért :) már ha csak a sima kis csúszda árakat nézzük ... hány méter hosszú és széles? ? jó kérdéseim vannak mi köszi a válszt :D

nana
mikor itt lébecolok egész nap az csak azért van mert esetleg valmit tölt tibor és akkor egész nap megya gép igy térülök fordulok és leülök beleolvasokiés akkor már irok is :D :oops: de mostanában igyekszem kikapcsolva hagyni a gépet vagy nem neki "ülni" mert nagyon el vagyok az itthoni dolgaimal csúszva .. ez a hülye húsvét de úúútálom .. jó-jó annélkül is rendet kell rankni meg takaritani ...de igy az egész napom oda utána meg megyünk nikiért és már oda is az egéész délután nem szoktunk sétikálni külön esetleg játszóra elmegyünk de most oda sem megyünk mert bünti van :roll: ilyen szenya vagyok látod :roll: :oops: nem fogadnak szót verekszenek vitatkoznak szétpakolna de össze már nem akkor nincs jástzótér..

pille
neked akartam már irni reggel is csak elfeljtetem igen adri ott csak játsza hogy alszik :D kis bestia :D tegnap megbeszéltük egy régi ismerősőmmel hoyg majd találkozunk a főtéren azt modja miről ismer meg minket mert annyira régen találkotunk modom ha látsz egy szőke göndör állandóan kacagó csupa rózsaszin és csillámporos lány, egy anyán csüngő kiskopaszt meg egy kis cérna lány ( alias csonti :lol: ) akkor már meg is vagyunk :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

De sokat írtatok megint,alig győzöm vissza olvasni. :D

Cukkker!

Be nőtt a fejem lágya(nem bizti,csak kemény :lol: )meg ki is öregedtem belőle,meg hát van egy jó pasi férjem is,aki mellett teljes az életem!

Geli!

Nem mindig ilyen önállótlan ám,mondjuk ki tudok akadni azon,hogy mindig be van készítve a pizsije a fürdőbe,s ha nincs ott,jön ki dideregve,hogy nem akarhatom,hogy meg fagyjon,adjak már gyorsan neki valami ruhát. :lol:

Dóra!

Vigyorgok,mikor elképzelem férjedet,be öltözve a pelus cseréhez :lol: :lol: :lol:

Timcike!

Én nem akarok vitát,semmi bajom Veled,bírlak,de Cukkkerral pici korunk óta ismerjük egymást,s tényleg nem bántó hárpia típus :lol:

Sbea Zsoltija!

Nagyon örülök,hogy Lillácska átesett rajta,legalább vége,innen már csak a jobb jön!Gyógyulást kívánok Neki!

Képzeljétek joghurtot csinálok!

Vagyis a gép,ma hozták,tök jól néz ki,állítólag finom a jogi benne,meg sokkal egészségesebb,nincs benne állományjavító,stb.
Kíváncsi vagyok,milyen lesz.12 óráig készül,alig várom,hogy kiderüljön milyen joghurt gyáros lesz belőlem :lol: :lol: :lol:

Ha valakinek nem válaszoltam,bocsi,szóljon rám,csak kutyafuttában olvastam vissza!
Vendég

Sziasztok!

Zsolti:
Lillának gyors gyógyulást kivánok és ,hogy ne viselje meg a kórházi tartózkodás!!!!

Roz:
Hát igen!Azt szokták mondani,hogy egy ház soha nincs készen.... :roll:
A horgolt sapikat én is megcsodáltam,de Larinak hiába vennék úgyis lekapná a fejéről 1pillanat alatt-csak a megkötős marad rajta :roll:

Ser:
Locsolkodók?-a hátam közepére nem kivánom őket :oops: -de 1-2rokon jön(szűk család),muszáj,mert Mira várja :roll:
Hozzátok?Hanna érti már ,hogy miről szól a dolog?
Motorozás :lol: -megnéznélek ahogy kapaszkodsz :lol:

Lili:
A játszó szuper :!: -jövőhéten letesztelik a lányaim oké?Nektek jó lenne a csütörtök vagy a péntek? :)
kazi

Sziasztok!

A kis betegeknek jobbulást kívánunk!!!

Timci: nem akar itt senki bántani, ne vedd így a szívedre, itt nem kell ennyire védened magad!! :wink:
Pihenj, TANULJ!! Nemsokára úgysem lesz időd semmire...
Akkor most mentek haza végül? Ha igen jó utat!! :)

Lilike: Nagyon szép a játszó!!! Szerintem nagyon megérte ennyiért, hiszen minden van rajta!! :wink: :lol:
Olyan kép is van amin Zsófica használatba veszi??? :wink: :lol: :lol:
Hú én tényleg le voltam döbbenve hogy mennyit beszél Zsófi, annyira kis ügy!!! Alig várom h Jana is ilyen bőbeszédű legyen! :lol:

Zsolti: jajj olyan rossz volt olvasni a soraidat, én már ettől is majd elsírtam magam... :( Mielőbbi teljes felépülést kívánunk Lillácskának!!!

Adrienn: örülök, hogy jelentkeztél, annak már nem h Levike súlyával gond van!! Reméljük szépen gyarapodik mostmár a fiatalúr!! :)

thymi: mégegyszer NEM köszi a tudod mit! :wink: :lol: Legközelebb tényleg megmutatod azt a rizsfőzést... :lol:

hajny: mi meg pont ma du. megyünk még egy utolsó körre az Auchanba. remélem lehet kapni kamerába kiskazettát...:roll:

Lányok a mai tea nekem is kimarad :(:oops: , apa tegnap estig dolgozott, ma meg az út előtt már nem tudok menni, de jövő héten tuti elmegyek!!!!
Már elég rendesen rajtam van az út előtti izgalom....meg hogy ne hagyjunk itthon semmit....meg hogy...... :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Kazi,mi elmenekülünk :wink: ...áh nem, Anyukámékhoz megyünk Szolnokra, úgyhogy ide aztán jöhet bárki :lol:
Majd egyszer arra kanyarodunk, de az nem olyan jó,mert nem elég gyors :D :oops: 8)
Hol vannak a horgolt sapik?

Don,nem mondod,h 12óráig "matat" a gép? :shock: :) És gyümölcsjoghurt lesz?

Kép
seriff

Roz:
Biztos hogy megismer a rég nemlátott ismerős-te szerintem álltalános suli óta nem válltoztál semmit :D -jó értelembe véve :!: :wink:
kazi

kazi: én húsvétkor mindig elmenekülök a locsolók elől már vagy 10 éve... :oops: :lol: :lol: :lol: , még jó h Jana fiú, így majd csak ő fog menni... :lol: :lol:
Lehet h írtad, de kívülről festitek a házat vagy belülről?? Az a szín nekem is nagyon tettszik!! :wink:

KépKép

KépKép
erszényes

Erszényke, jó utat,vigyázzatok és élvezzétek,és fotózzatok,kamerázzatok,és hozzatok tulipánhagymát,és ültessétek el a kertben!

Tényleg vki kérdezte a fekete tulipánt, már többször kaptam Hollandiából,és nem kifejezetten fekete,inkább olyan nagyon-nagyon mély lila,mint a padlizsán. Ha kinyílik,majd lefényképezem,és megmutatom,egyenlőre nem tudom melyik lehet,még csak sárga és rojtos piros van.

Kép
seriff

Erszényes:
jó utat :!: Biztos nagyon jó lessz!

Ser:
Gyertek erre,majd max. hozzáképzelek 100km/h-át :lol: :lol: :lol:

A főtéren a kirakodóban van a sapi!
kazi

Seriff
Elképzeltelek a motoron. :D :D :lol:

Balim,
Húú nagyon ügyes Milán!!! :D Gondolom milyen büszke voltál (persze vagy) rá! :)

A férjem is vinni akarja Danust úszni, már beszélt is az unokatesójával, (U. Kornél, lehet ismered is, bár azt hiszem Ő búvárúszást oktat.) hogy melyik edzőhöz vigyük Danit.

Pille
Igen, nagyon szeret Dani edzésre járni. :) Csak egy gond van...Ő a legkevésbé "agresszív" gyerek.. :roll: :shock: mondhatni zéró agresszivitás van benne és nagyon nehéz rávenni hogy megrúgja vagy megüsse az edző bácsit :roll: de azért már kicsit alakul... persze hogy ez jó-e, nem tudom...hisz eddig totál erőszak mentességre neveltük....most meg ilyen edzésre visszük...de azt mondják ha kicsit nem lesz "keményebb" (ez hülye szó, nem találok jobbat ) akkor az iskolában... :(
Mondjuk ez olyan ága a sportágnak ami csak önvédelemre épül.

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes:
hát igen-a fiús anyukák ebből a szempontból jobban járnak az tuti :wink:
kivül festik a házat-de belül is hasonló színek vannak :D

Na mostmár tényleg megyek :oops: !1000-1 dolgom van
kazi

Kazi :D ezen most jót röhögtem :D jaj dehoyg nem változtam :( sokkkkkal örgeb vagyok és +100 al még többnek is érzem magam annyira fájnak a vizereim :? ráncosodom és öszüök és még csak 26 vagyok tök jó... :? na megugye a hajm is rövid :D VÉGRE :D Énis csak a csajok miatt engedem be az embereket ... anyumék már 1 hete hajdúszoboszlón maszíoztatják magukat ugyhoyg még oda sem tudunk menekülni :? tényleg te miylen masszásra jársz és hova ?

seriff
szerintem Hannamanna pont az a kiscsaj akinek az ilyen sapi jól áll nézd meg ha lesz időd :)

donoé
Én most aszalótszeretnék venni nagyon már voltam az alföldiban de éppen elfogyott 9-10 000 ft körül van gyerekek nagyon szeretik nálunk az aszalt gyümit de minden zacsis aszalt gyümi tarósitószeres vagy aszkorbin savas amit ugye nem ehetenek :(a joghurt gépbe natur joghurtot kell tenni vagy tejet oltóanyaggal ?

erszényke
jó utat neketek nagyon vigyázzatok magatokra érezétek jól magatokat pihenjetek és hozzatok jóóóóó sok fotot :D mákos fiús anyucik :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Donoé
Házi joghurt bizti nagyon fini lesz! :)

Holnap délelőtt SZABIN :D leszek!:) Gondoltam bemegyek a városba és turizok egy jót! :D

A múltkor olvastam a Szuperinfoba, hogy valamelyik turiba ápr.5.-én teljes árucsere, de nem tudom melyik :oops: :roll: újságot meg persze kidobtam :(

Esetleg VALAKI nem tudja?

KépKép
KépKép
nana09

Roz
"bünti van" :( ....szegény manók! :) :( :)

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Ahol rendeltem,aszalójuk is van,asszem 9000.-
tegnap délben rendeltem,s ma délelőtt itt is volt!Nagyon gyorsak!

Nana!

remélem én is,hogy fincsi lesz,nem hallottam még senkitől,hogy lenne ilyen gépe,egyáltalán ettek ilyen jogit. :shock: de árban nagyon jó volt,3844.- máshol 6-7e.-úgyhogy ha nem válik be,akkor sem bukok nagyot. :D

Holnap megírom milyen lett,éjfélkor lesz kész.
Ha érdekel benneteket,iszonyú jó dolgaik vannak,nagyon jó áron,leírom a címet.

www.avplanet.hu
Vendég

Lili,
Tuti a játszó, majd megyünk kipróbáljuk :)

Bea,
Remélem minden rendben van és fellélegezhettek, hogy átestettek a műtéten!!!

Kérdés:
Valaki, valakol látott kockásfülü nyúlat? akár könyv, akár plüss. Ádám imádja, de sehol nem kapok. Ha valaki lát szóljon. Köszi.

A húsvétre "elmenekülőknek" jó utat! Nekünk az itthon a menekülés. Nagyon sok falusi húsvétot megéltem már, elég volt. Majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek, akkor más lesz, de most csöndben itthon a kertben elleszünk.

Kép

Kép
nyhk

Roz!

Elfelejtettem mondani,aszaló nekem is évek óta vágyam,de mintha a fogamat húznák a 9000.-ért :lol:
Mindig inkább a gyerekekre költöm,de szerintem Ti is így vagytok :lol:

Nem is meséltem! :lol: :lol: :lol:
tegnap a Malomban voltunk,Barbinak vettem húsvétra ezt a térd alatt érő elasztikus gatyót,eszébe jutott,hogy pisilnie kell.Jó,felmentünk gyerekestől az 1.em.re,Ő elment a mosdóba,de ott van a Bambini is.Donát persze rögtön kiszúrta,mondom menjél be nézelődni(thomas,percy a minden),megvárom Barbit,aztán megyünk mi is.Úgy álltam,hogy mindkettőt szemmel tudjam tartani,nehogy lemenjen Barbi.Erre Donát rohan kifelé a boltból,kiabál,hogy anya james,james,riasztó üvölt,eladók szaladnak utána.Mert kihozta jamest megmutatni,hogy nyuszinak írjunk ilyet szeretne. :lol: :lol: :lol:
Ne tudjátok meg,szerintem olyan piros rég voltam,mint akkor,élnézést kértem az eladóóktól,de csak nevették,hogy jó sprinter lesz belőle,mert úgy neki indulni,mint Donát,ritkán látnak. :lol:
Nem tudtam mit csinálni,úgy nevettem rajta(közben majd elsüllyedtem,mert ezt nagyon sokan látták a riasztó miatt)
Szóval így jártam a malomban.
folyt köv
Vendég

Sziasztok!

Erszenyke, koszi! :wink:
Igen, tudom, hogy az a megoldas, hogy korabban keljunk fel, olyankor nincs is gond a delutani alvassal. :wink: A baj csak az, ha keson fekszunk keson kelunk es maris kesz az ordogi kor. Olyankor reggel kelni nekem is nehezemre esik, nemhogy Katanak. :?
Nyhk, ilyen esetekre nekunk is marad a "csendespiheno".

Lili, szuper a jatszoter! Latom dupla hinta van, igy biztos nem fognak osszeveszni a lanyok! :wink: :D

Ser, fekete tulipant en kerdeztem Viragtol, csak biztos atsiklott felette. Biztos gyongyoru mely lila szinben is. :D
Hannamanna nem semmi miket mond! :lol:

Donoe, apaval pelenkacsere? Hat talan egy kezemen megszamolom, hanyszor is volt ilyen. :oops:
Hazi joghurt! Jol hagzik! :P

Tegnap nagyon jo napunk volt. Bp-en voltunk tesom kisfianak az egy eves szulinapjan + keresztelojen. Utana mentunk a Trofeaba. Katesz nagyon jol erezte magat, miutan jol lakott ment szorakoztatni a tobbi vendeget. Szerencsere jo nagy hodaly, volt hol szaladgalnia.
Ma meg szobafogsagon vagyunk, de nem banom, ha tenyleg meghozzak a csuszdat, mar egy honapja rendeltem. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Este kimentünk a Tescoba vásárolni.
Apa ment a kocsival,én meg be a sorokba,ami kell.A májkrém,meg a par.püré egy sorban van,többet vettem mindkettőből,így nem fért el a kezemben,ezért zsebre raktam.Pakolunk kifelé,kérdezem Zolit,hogy hol a többi májkrém,mert többet vettem.Azt mondja,csak ennyi volt a kocsiban.Már majdnem fizetnék,de közben a csipogón nem egyszer átmentem,mikor a zsebembe nyúlok,hát ott vannak a májkrémek!A pénztáros csak nézett rám,mondtam,hogy miért van benne,még szerencse,hogy nem csipogott.Mire rájöttem volna,miért csipog,talán meg is bilincselnek :lol: :lol: :lol:
Na,tényleg ennyi.
Vendég

kazi: akkor az még a jobbik eset ha kívülről...legalább ha bent vagy nem látod a káoszt... :wink: :lol: :lol:
mi is át akarjuk majd festetni, a citromsárga nagyon bepiszkolódott, most már mi is merészebb, esőteljesebb színt választunk! :wink: :)

Ser: én se láttam még olyan igazi fekete tulipánt, de most magam megyek érte és venni fogok!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Dóra!

Nálunk ezzel nincs gond,kicseréli szívesen,de ezek a ruha témák :shock: :evil:
Vendég

Én már láttam "igazi" fekete tulipánt :D ... lehet azért mert az anyukámnak virágboltja van.... :lol: :D régebben jártam vele Virágcsarnokokba meg kiállításokra...húúú de gyönyörűűű volt az a sok-sok virág. :)

KépKép
KépKép
nana09

Dóra: apás peluscserével nekünk uaz a helyzet, 1 kezemen...viszont helyette bármit... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Amit meg akartam, csak visszaolvastam az elozo lapot:

Sbea, remelem gyorsan regeneralodik Lilla es hamarosan elfelejtitek a korhazasdit! :wink: Nagyon rossz lehetett. :(

Lina, meg mindig kihanyja Lili az ab-ot? :( Doki meg :? jelentkezett?

Donoe, nem semmi sztorik! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,nincs szuperinfóm,csak egy ilyen Irányár bónusz, de ez kuka, nincs benne.Eetleg nem a Centrummal szembenlévő?(ha megvan még egyáltalán)

Don,nem vagytok semmik,kis "zsebesek" :wink: :lol: !

Dora,mi is szobafogságon, 3után hozzák a hintát, pedig gondoltam kitekerünkaz Arborétumba.....

Roz, de kedves vagy! Megnézem, holnap du spinning előtt.
Mai szöveg"kicsikét levettem a sapimat,és érzem milyen jó a levegő itt",mindezt a kocsiban :shock: :D

Kép
seriff

Nana!

A Rákóczi utca végén(a Szab.tér felől)nagyon jó turi van,hétfőn,csütörtökön van feltöltés,rengeteg márkás cucc van,sokon még a címke is rajta van.Ott vettem jó pár next,adidas rucit a gyerekeknek.Mondjuk nem régóta járok oda,kb.3 hete voltam életemben először turiban.de azóta is szoktam ott vásárolni.
Vendég

Nana, melyik az Anyukád virágboltja???

Kép
seriff

Zsolti,
Bevallom En is megkonnyeztem Benneteket.
Gondolj arra, hogy Boldog kislany az akit ennyire szeretnek. Sok erot kivanok a kis labadozonak es szuleinek.

Lili,
Otre megyek a teazohoz. Remelem minnel tobben leszunk.Ott megdumcsizzuk a mozit is :lol:
Szuper a jatszo

Geli, Dora,
Azota elmentunk szemelyesen is a maganoviba (Panka alig akart eljonni :lol: :lol: ) 35000 /ho /fo a dija, egyebkent eleg szimpi az ovi, de mi csak vegszuksegben megyunk oda. Mi a Klapka u-ra szertnenk jarni,vagy a Forradalom u-ra. De ha nem veszik fel oket :roll:

Ser,
Annyira edes lehet a dumcsizo Hanna :lol: Jo lenne mar osszejonni az Arboretumban, hogy eloben is hallhassuk :lol:

Panka tegnap kezen fogta Benit es a szomszedkislanyt es enekelte : Setalunk Setalunk... Huzta oket magaval :lol:
mvirag

Dóra!

Tényleg nem semmi volt,jó lett volna,ha nálam is megszólal a riasztó :lol: :oops:
Vendég

Erszényes
Nagyon kis cukor Jana a vonalzós képen! :D

VALAKI...Mindenki...Help
Szeretnék képet betenni a nevem alá (avatar) de hogy lesz a kép csak 6 kbyte? :shock: :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Ser!

Jót röhögtem azért! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nana!

Enyém úgy sikerült,hogy vagy 6×lekicsinyítettem ua.-t a képet.Így 5.84kb lett,de a 6.02 sem engedi már be :(
Vendég

Donoé
ok, de hol kicsinyitetted le? Nekünk Photoshop xxx verzió van...a férjemnek az kell, eddig jól megvoltunk egymással, de most haragszom rá,mert akármit csinálok a kép nem lesz kisebb mint 14 kilo :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

Én a Pixresize-t használom,azzal nagyon jól tudom őket kicsinyíteni.
Megnéztem most a Szuperinfót,de nem találtam benne,hol lesz 5.-én árucsere.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?