Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

Okr, nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, már hiányoltalak, bár sejtettem, hogy igen elfoglalt lehetsz. Nehogy túlokosítsd magadat! :lol:
15 mm? Jaj de kis picike, na de seperc alatt hatalmas bébi lesz belőle!

Anyapoc, na igen, néha nem árt egy kis újítás. És úgy gondoltam, hogy nem családot újítok, csak tickert. :lol: :lol:

Egyébként már magamat is megújítanám kicsit, fodrász stb, de minden pénz kérdése, és most rengeteg mindenre kell a pénz, nem pont erre. Pl. a férjecském nekiállt megcsináltatni a fogait egy magánrendelőben, mert a sima sztk-s szájsebészetnél kb. 2 hónapot kéne várnia, mire sorra kerülne! :shock: :evil:
Nagyon durva! Így viszont iszonyú drága!
Sajna van 2 cisztája az ínyében, azokat ki kell vésetni, meg hasonló kellemes dolgok.
Ma meg beruháztunk Szil bébire, kapott egy jó nagy hálózsákot, mert ami volt, az már elég picike rá, meg új sportcsukát, és egy szandált is beújítottunk neki. Meg én is kaptam 2 pár zoknit. :P

Azon kívül valószínűleg Szili műtőorvosának is kell adni valamennyit, gondolom elvárja. :?
Meg utána 10-én megyünk 4D UH-ra, és nem ártana azért lassacskán megvenni, ami még a picinek majd kell (kiságy, matrac, autós ülés, stb.).

És ugye még a szülés is egy vagyon lesz! Juj, nem is tudom, honnan lesz rá keret??? :roll:

Na puszi
Vendég

Jaj Anyapoc, de gyogyi vagyok, nem is gratuláltam neked! :oops:

G R A T U L Á L O K !
Vendég

Athiz

:):):)...köszi :D!
Hát nem semmi költségek :roll:...no igen, a fogorvos rémálom :?.... Drukk neki,hogy jól tűrje :).
2 pár zokni :lol: :lol: :lol: ...imádnak a fiúk,mi? :wink:
Nincs már meg a kiságyatok? :roll: Vagy Szili még abban alszik?
Hát lesz még mit csinálnotok,az tuti...
Én pont ma szabadultam meg az etetőszékünktől és "csak" 2000 Ft-ot vesztettem rajta :).De legalább már foglalja a helyet :D!
nekem is lassan ruhatárat kell a fiamnak újítani,mert mindent kinőtt :shock: ....
Gondolod,hogy gyereksebész elvárja a pénzt? :roll: hát száradjon le a keze.... :twisted: persze csak a műtét után!!!! 8)

anyapoc

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

anyapoc

Sziasztok!

Bocsi, hogy régen nem adtam életjelet magaról, de mint mindig most is az egész hetem egy rohanás volt. Hétfőn de. szoptatásról tartott előadáson voltam, du. tanítványok. Kedd de. védőnő (egy órát vártam…LLL), délben mentem az orvosomhoz az SZTK-ba, ahol ¾ 2-kor végeztem…, utána tanulás acsüt.-i ZH-ra. Szerda bank a kölcsön miatt, du. tanítványok. Csüt. Bp, ZH, még reggel előtte közjegyző. Péntek festékbolt, földhivatal. De. kimentem a barátnőmmel Au.-ba. Du. 4 gyereket hoztam haza (barátnőm mindkettő fia el akart jönni játszani), fél 4-re jött egy másik barátnőm, 5-re Robi unokatesójáék… Tegnap egész de. főztem, majd egész du. rosszul voltam, 3-szor hánytam… Ma de. ház, du. ház. Röviden tömören ennyi.

Egyébként a kisebb-nagyobb bajokat leszámítva jól vagyok. Cukorterhelésem jó lett. Lábam csúnya a visszerek miatt. Meg ugye kijött az ágyéksérvem… Meg visszajött a sok gyomorsavam a gyógyszer ellenére, most már napi kettőt kell szednem.

Úgy néz ki, hogy 2 hét múlva költözünk.

Csináltam egy fotósorozatot: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=23730&alkid=46616
Most ennyire futotta az időmből. Így az építkezés finisében eléggé összesűrűsödtek a tennivalók.

moni

Sziasztok!
Elszámoltam magam, nem 2, hanem 3 hét múlva... :oops:

És apocakfotók lemaradtak:
Kép

Kép

moni

Anyapoc:
Miert vagy duhos? Nekem van mentsegem, hogy nem irtam, ugyanis penteken benyelettem a szamitogepunkkel valami nagyon ragaszkodo virust es hiaba dolgozott vela ferjecskem egy csomot sajna meg mindig nem sikerult kiirtani teljesen. :(
Gratulalok a vizsgahoz!

Moni:
Szep poci, gratulalok a cukorhoz!

okr:
Mar szepen novogettek! :)

baratodildi

Sziasztok

Én is élek ám, de mivel megérkezett a jó idő ezzel egyidőben a gazok is elkezdtek nőni a kertben. Így egész hétvégén a kertben voltam, urammal meg apósommal. Ha minden igaz végre lesz gyep a kertben ... persze ha Chester is egyetért majd ezzel :) bár érdekes nem nagyon mer rálépni a terepre ... Lassan lehet napozni is.

Anyapoc gratula a vizsgához :) hihetetlen mennyi energiád van.

Moni szép poci :) és a házatok is szépen alakul. Kitartás, mikor azt hiszitek kész van úgyis rájöttök hogy mindig lesz mit csinálni rajta :)

Okr de jó hogy benéztél :)

Rólam: már nem mensizek, nem barnázok. Igen rég volt már ilyen :) És ezen kívűl semmi érdekes ....
kokusz

Sziasztok!

Voltam ma teljes hasi UH-n, minden belső szervem OK, sehol semmi, aminek nem kéne ott lennie! :D

Jobb petefészkemben 19mm-s tüsző, pedig 7. napon vagyok, és hasi uh volt. Nagy kár hogy semmire nem megyek vele, de azért jó tudni, hogy működöm :P

Már csak a citológiát várom!

Az eü. rendszerhez csak annyit, hogy 3 nap mondtak 3 félét! :roll: De végülis megvan az uh, kész.

Puszi Mindenkinek! :)
angel37

Sziasztok!

Anyapoc!
Gratulálok a vizsgádhoz. Most már tényleg fordulhatok hozzád.
Akkor mit is kéne tennem forró kandalló ügyben??? :)
Miért adtátok el az etetőszéket? És a harmadik? :wink:

Athiz!
De nagyon csúnya. Olyan mintha leprás lennék. ÉS fáj is.
Hát igen a pénzből mindig kevés van. :(

Kokusz!
Mi is füvesítettünk egy helyen. Mára már összetúrta a két ördögfajzat. Én is egész hétvégén a kertben hajolgattam. Fáradt is vagyok mint a dög.

Angyal!
Azért ez szuper!!!
7. napon 19 mm? Azért egy két patront ellőhetnétek mostanság csak úgy az élvezet kedvéért. (Pl holnapután...) :wink:

Kriszta!
Akkor minden oké ezek szerint. Bizony nemsokára megint vizsgaidőszak...

Bilid!
Fránya vírus. :roll:

Pussz
Vendég

Junko,
Ellövünk! :lol:
Hacsak nem fáj megint állat módjára! :roll: Legalább tudom, hogy jobbról készüljek rá! :wink:

Bár ez eredményt illetően nincsenek kétségeim! :) Szenya ez így, hogy itt dobálom az ilyen tuti tüszőket, oszt semmi értelme, más meg hogy örülne neki! :?
angel37

Na ezt már szeretem :):):):):):):):)

anyapoc

Sziasztok!

Moni, nagyon szép lesz a házatok (vagyis már most is az :D ). Nagyon formás pocid van.

Kriszti örülök, hogy szépen növögettek.

Angel, tök jó, hogy minden rendben van, és ez a 7. napi 19 mm-es nagyon jó!

Engem ma délelőtt jól felhúzott a kedves védőnéni, aki közölte, hogy megérkezett hozzá az ellenanyagos vérvételem eredménye és nagyon-nagyon rossz lett. Mindezt persze úgy tudja előadni, hogy nemhogy nyugtatná az embert, hanem inkább még tesz a tűzre. Végül is sikerült felhívnom azt a labort, ahol az elemzést végzik és tudtam beszélni azzal a doktornővel, akivel még a Réka pocaklakós idejében tartottam a kapcsolatot. Szóval ő megnyugtatott, hogy minden rendben van az eredményemmel, semmi gond nincs vele.
Még amikor Rékát vártam már akkor megfogadtam, hogy soha nem fogok ennek a hülye védőnőnek a szavára adni, de most megint sikerült bepánikoltatnia.

Kép
Kép
robcsi03

Kép
Kép

Sziasztok!

Útálni fogtok de csak magamrol, vissza sem olvastam mert egyfolytában rohanásban vagyok egyik családtagtól a másikig és egyik baráttól a másikig, igérem ha hazaérek aktiv tag leszek újra!!!
Nagyon szeretlek Benneteket és hiányoztok, komolyan de gépközelbe keveset jutok csak.
Szóval ma voltam uh-on, minden ok, tarkoredő: A baba 2 mm, B baba 1 mm.
Méret: A baba: 55,5 mm, B baba: 54,5 mm
Egyik baba a másik fölött volt és irtóra rugkapált a másik pedig alukált allul. Fantasztikus volt látni Őket!!! Két lepény van!!! :D

Sok-sok puszika!!! Jelentkezek ahogy tudok!!!

U.i.: felsö baba jól látszik, alsó pedig be össze van kuporodva allul, az a nagy fehér folt nem tudom mi de semmi kóros. Az a sok egymásnak ellentmondo adat a képeket nem tudom mi!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, a mért kor 12+4, szóval két nappal megelőzték magukat! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ezek a babák már most imádnivalóak :lol:
Vigyázz magatokra!
katica_75

Tonti:
Nagyon tunemenyesek!

Kepzeljetek jo lett a terheleses cukrom! :D Nagyon boldog vagyok tole!!!

baratodildi

De jó neked Tontica.
Még szinte most is hihetetlen hogy ikreket vársz.
És tényleg már milyen formásak. :)
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc, sajna Szilikémnek is kaptuk annor a kiságyat, ami ugyan megvan a padláson, de túl nagy, és a mi szobánkban nem fér el, ezért kell venni egy kisebbet.
Na ja, anya legtöbbször ilyen apróságokat kap csak, mint a 2 pár zokni, na de ne legyek elégedetlen. :lol:

Móni, szép a pocikád, és örülök, hogy jó a cukoreredményed! Szép nagy házatok lesz, most nagyon irigykedem ám!
Sajnálom viszont, hogy nem vagy tuti formában, hát sajna én sem vagyok topon mostanában, de lesz ez még máshogy is, igaz?

BIldi, grat. a 28. héthez! Vigyázz a vírusokkal, mármint szgép szempontjából! :wink: És örülök, hogy neked is tuti a cukorleleted!

Kókusz, örülök, hogy rendeződni látszik a mensiügy! Drukk!

Angel, az nagyon jó hír, hogy nincs gáz a szervezeteddel, és a tüsző is igen szép nagy! Most lehet, hogy akkor nem is értem, miért nem jön össze a bébi. Felhomályosítanál? :P

Junko, de ugye azért kezelgeted valamivel a kezedet? Remélem, hogy hamar meggyógyul!

Robcsi, nagyon édik a tickerek! :) A védőnőkről én sem tudok jobbat mondani sajna! A miénk sem pont áldás!
Ráadásul vmelyik nap csak úgy beállított, és kb. egy órát itt töltött, adatokat írt be a kis kartonjába, meg aláíratott egy papírost, miszerint tilos az otthoni oltása a gyereknek. Na persze, majd beviszem a rendelőbe, amikor a doki házhoz hozza nekünk, és itthon nem is éri olyan nagy trauma, ha velem van, meg utána játszunk. Ezek meg vannak hibbanva! Különben a dokink nagyon ügyel arra, hogy megfelelő hűtődobozkában hozza ki nekünk az oltóanyagot.

Tonti, nagyon édesek a magzatkáid, és örülök, hogy minden rendben velük! Szóval akkor bármi előfordulhat, akár fiú, akár lány variációkban! Na, ez már izgalmas akkor! Remélem, hogy nem két pasit kapsz! :lol: :lol:

Lányok, nagyon be vagyok parázva! Szilikém műtétje nagyon aggaszt, és már csak a holnap, aztán kórház! Minden este bőgök!
A másik meg az, hogy ekkora a hasam! Nem tudom, meddig húzom ekkora pocakkal, remélem, nem lesz koraszülött a bébim! Szillel 9 hósan volt ekkora!
Bocsi, ha valakit zavartam ezekkel!
Vendég

Sziasztok!

Tontica,
nagyon tutik a képek, még én is ki tudom venni, kb, mi hol van! :D
Igazán gratula! :D
És kellőképpen irígy :(

Athiz,
az, hogy a belsőm OK, az arról szól, hogy nincs sehol daganatra utaló jel se a hasüregben, se a kismedencében :wink:
A tüsző csak egy mellékes szereplő.
A petevezetőim továbbra is el vannak záródva, és a méhszájam is egy komplett akadály! :D Vagyis :?

Nagyon szorítunk Szilinek!!! Biztosan minden rendben fog menni, persze egy anyának ez biztosan nehéz...
angel37

Sziasztok!

Itt vagyok én is,suli volt a múlt hét végén 3 napig szinte folyamatosan..Így 4 napig tk gyerekmentes voltam :) :(

Köszi mindenkinek a gratut :)!

Móni

Nem semmi nagy lakásotok lesz!!!! :):):) Hát itt lehet három gyerkőccel + férjjel kergetőzni :wink:!
Csini a pocid :).A gatyó ismerős :wink:!
És csak nyugi neked is,pihenés stbstbstbstb...

BIldi

Azért voltam morci,mert napokon keresztül bmikor benéztem,mindig az enyém volt az utolód hsz... :?...
Na de most már minden OK :).
Vírus :evil:
Cukorterhelés szuper :).Na de milyen is lenne :wink:!Jól belehúztál Te is,már kifelé mész :):

Kokusz

örülök,hogy minden rendben látszik :).Akkor hajrá megint spontán ciklus!!! :)
Fűűűű :)...napozás...hmmmm... 8)

Angel

Szuper,hogy belül rendben vagy :).És elolvastam a kisebtűst is :evil: :evil: ...hát ez van,de augusztusban már dolgod lesz :wink:!
Hát jó korán jön ez a tüsző egyébként :shock:!!!!

Junko

Hát lennének tippjeim a kandallóval kapcsolatban :D:D:D!
Azért adtuk el,mert azért a közeljövőben nem lesz rá szükség,jó áron vettem,alig használtuk,jó áron el tudtuk adni :).Itt csak a helyet foglalja :).Ha majd kell,veszek másikat,nem bizti,hogy újra kiadom a pénzt... :roll: Bulcsúnak egyáltalán nem volt,Villő is alig használta...nem éri meg :D!Így meg van egy kis használható tőke :D!

Robcsi

Védőnő :evil: :evil: ...Sokszor az az érzésem,az ember az internetről többet tud meg,mint tőlük.. :? Bár nekem eddig egyikkel sem volt gondom :).De nem tudom,mi szörnyű :shock: :shock: lehet azon az eredményen...max emelkedni kezd,ha reagál a szervezeted,de akkor adnak lekötőt... :roll:

Tontica

Nagyon édik vagytok :)!Majd gyere sűrűbben :).

Athiz

Értem :).Szl be akarjátok hajtogatni a gyereket a szobába :D! :wink:...vicc volt :roll:
Csak nyugi,nem hasmérettől függ a koraszülés :).Az egyik kolléganőm akkora volt mindkét gyerekével,mint 1 ház (legalább 10 emeletes :D) és mindkettőt túlhordta!Úgyis nézni fogják a méhszájadat :).
Szilinek és neked is drukkolunk,nagyon gondolok rátok holnap!Majd gyere hamar,hogy mi történt!!! :):)

Na megyek tojást festeni... :?

anyapoc

SZiasztok!

Anyapoc,
remélem is, hogy addigra dolgom lesz! 8)

Csodálkoztam én is, hogy már ilyen korán ekkora tüsző... De nem hosszúak a ciklusaim, a progifázis mindig inkább 15-16 nap. Valszeg érezni fogom, mikor reped (még nem tette)! :wink:

Tojást festesz? Ügyes vagy, én meg sem merném próbálni :oops:
Ha kisgyerekem lesz majd, akkor úgyse úszom meg! :wink:
angel37

Angel, értem már, azért remélem, ez a petevezetős dolog is megoldódik, mondjuk úgy, mint Áfonyának, ha meg nem, akkor biztosan segít majd a lombik! Legalábbis ezt kívánom neked! :wink:
Köszönöm, hogy szorítasz Szilikémnek, remélem, te sosem tudod meg, milyen idegölő dolog is ez egy anyának! Inkább csak szépeket éljetek majd meg, ha eljön az ideje!

Anyapoc, ja, becsomagoljuk a kölköt a mi hálónkba! :lol: :lol:
Legalábbis pár hónap erejéig mindenképpen úgy vélem, mellettem a helye! Aztán persze majd elválik.
Igen, tudom, hogy a nagy pocak elvileg független a szülésidőponttól, de azért aggódom, csak nem fog szétrobbanni! :lol: Azért furi ez az ikerméret! :D
Köszi neked is a drukkot, amint tudom, megírom a történteket, remélem, csupa jó hír lesz!

Pusszantás
Vendég

Athiz,
Köszi! :)
Megoldódni nemigen fog, de hát a lombikkal kikerüljük a dugulást, ezért van! Talán egyszer sikeresen! :D

Szerintem egy anya se ússza meg a hasonló idegölő helyzeteket, vmi minden gyerekkel történik (elég ha pl. a saját kisgyerekkori baleseteimre gondolok :wink: ) de persze ettől még nem könnyebb.

+++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Anyapoc, hát ha nem lett volna internet nem tudom mi lett volna velem amikor Réka megszületett. A mi védőnénink ugyanis Réka 1 éves koráig ha 2* volt nálunk akkor nem túlzok, ebből az első akkor volt amikor hazajöttünk és még utána 1* megnézte élünk-e még. Az hogy esetleg kérdezzek tőle valamit fel se merült bennem mert minden pillanatnyi gondomra megtaláltam a neten a választ és egyáltalán nem voltam kíváncsi a védőnő véleményére.

Athiz, a múltkor nem azt írtad, hogy picivel több a magzatvíz? Lehet, hogy azért nagyobb a pocakod. Azért hihetetlen, ha nincs semmi gond, akkor is találunk magunknak valami parát :wink:
Szilinek drukk a műtéthez (meg neked is) és gyors felépülést kívánok neki. Meddig kell kórházban lennie, vagy ez olyan ambuláns műtét, hogy utána jöhet is haza?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Végre egy szabadnap! :D Persze rengeteg dolgom lenne itthon,de gondoltam csak benézek! :lol:

Anyapoc
Gratula a vizsgához!!!!

Moni
Nagyon szép a pocakod! :)

Tontica
Édik agyerkőök,és sztem két külömböző nemű.Legalábbis ezt álmodtam.Aki az első fotón van az a lány,legalábbis álommanóm szerint! :D

Athiz
Szilinek mielőbbi felépülést!

Szirom
Olvastam a másikon,hogy vérvételre mész.Mit néznek? :shock: Nekem a 16. hétig nem kell menni!

Robcsi
Tesód hogy van?Ti?

Angyalka
Szép hónap az augusztus,épp babára való! :D Grat a tüszőhöz,és adjatok lehetőséget a csodának,ha érzed repedni!

Junko
Veletek mi újság?

Kokusz
Akkor most ideális a dolog ,hogy sikerüljön a baba! :) Drukkolok!!!

Bildi
Grat a cukoreredményhez!!Én képtelen vagyok a diétát tartani. :oops:

Képzeljétek el,hétfőn volt izotópos vizsgálat a munkahelyemen.(eddig még sosem volt)Kénytelen voltam felfedni a koléganőknek,hogy babás vagyok,mert a sugárzást el akartam kerülni.Szerencsére megértők voltak.
Eszembe jutott aztán,hogy ezt a vizsgálatot bizony ambulánsan is elvégzik,és utánna a beteg 24 óráig sugároz.
:twisted: Mondjuk szólnak nekik,hogy 1 napig gyerekek,és terhes nők közelébe ne menjnek,de egy koraterhesen ugye nem látszik,hogy babár vár,és minden káros anyag akkor a legrosszabb a gyerekre nézve.Persze simán hazaengedik őket buszon,vagy vonaton :shock: ......Komolyan mondom rémísztő ez a dolog.Gondoljatok csak bele.
Azt hiszem a munkahelyemen vagyok már a legnagyobb biztonságba. :shock: :oops: Ott legalább tudom,mivel is állok szemben,és vigyázok magunkra.

tickert újítottam,most vettem észre,a kiíráshoz képest késik a régi. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Athiz!

Tényleg kicsit túlaggódod a dolgot. (mondom én azt ki tudja milyen leszek...) Próbálj nyugodt boldog kismami lenni. Nincs / nem lesz se a bentivel se a kintivel semmi gond. :wink:
Kezemet nem kezelem. Beragasztottam mert annyira umbi.

Anyapoc!
Hogyhogy nem használták a kiságyat? Akkor miben aludtak?
Kár hogy nem én tudtam megvenni...

Bildi!
Gratulálok a jó eredményhez. :)

Robcsi!
Azért jó is ez az internet sok az infó. Csak arra nem találtam még választ, hogy legyen gyerekem. :shock: Még van mit fejlődnie az informatikának.

Kriszta!
Tényleg durva amit írtál. Ki tudja hányan sugároznak az utcán? Ezt most nem viccből írtam.
Velünk tényleg nincs semmi extrém.
Menstrualizálok ezerrel.

Angyal! Na, tüsző? Reped? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök, nem tudtam.

Athiz! Drukkolok nektek!

Okr! Teljesen általános vérképet kér, Miksánál is volt nekem ilyenkor. No várj, kaptam egy listát a dokimtól, begépelem:

10. hétig:
-kiskönyv kiváltása a védőnőnél
-labor: teljes vérkép, vizelet, vércukor, VDRL (ezt nemtommi), vércsoport + Rh, ellenanyag vizsgálat
-EKG
-háziorvos - kész leletekkel kell hozzá menni, ezek birtokában adjon belgyógyász szakvéleményt a kiskönyvbe
-fogorvos
12. hét: első genetikai uh-szűrés
17. hét első 3 napján AFP és HBsAg (hepatitis B) szűrésre vérvétel
18-19. hét az AFP birtokában 2. genetikai uh-szűrés
24-28. hét között labor terheléses vércukorral (Rh-negatív anyáknál ellenanyag-szűrés is)
30. hét 3. genetikai uh-szűrés
34-36. hét labor kontroll
36-37. hét hüvelyváladék-tenyésztés (bakteriális fertőzés kiszűrésére)

CTG: a 37-38. héten heti 1x, a 39-40. héten heti 2x, a terminus után másnaponta CTG és amnioszkópia.

Muszáj most mennem, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Junko
Írj az illetékeseknek,pótolják az internet hiányosságait! :D
Sugárzás :x eddig én sem gondoltam bele,lehet ilyen ártalom. :wink:

Szirom
VDRL én sem tudom mi :oops:
Az összes többit itt a 16 hetes AFP-vel együtt nézik.Majd pénteken megyek könyvet csináltatni a védőnőhöz,akkor asszem ír vizelet vizsgálatot,na meg a 12 hetes UH lesz nemsokára.Izgulok amiatt is. :oops:
Fogászat,EKG,házidoki nem kötelező. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr! Igen, a lista is azt írja, hogy javasolt. De ha javasolt, és ezt a doktorom legépelve odaadja, akkor asszem ő ezt szeretné. Szóval így csinálom :wink:

AFP - no, azt nem fogják tudni itt levenni, azért be kell majd mennem Szentendrére. Úgyhogy együtt úgyse menne. De végülis a többit is csak két hét múlva veszik le, az már a 12. hét. Nem sok különbség van hozzátok képest :wink: Meg nekem most itt lesz a korionbiopszia is...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Végre itt a szünet :):):)...
Lassan mindenki csinálhatja: Kép

Gyorsan egy sztori: Villő szókincse tegnap (ismét) bővült... Méghozzá a következővel: basszuskulcs... :oops: :oops:
Annyira tetszett neki,hogy egész este ezt ismételgette :oops: :? 8) :lol:

Angel

Lehet,hogy most stagnál egy kicsit a tüsző :wink:!Egyébként kíváncsi vagyok,ehhez képest mikor fog robbanni :).
Tojásfestés:belejön ám az ember :wink:...és ahogy írod,ha muszáj,akkor bizony muszáj :D:D:D:D!

Athiz

Első pár hónapban Villő is velünk aludt,de aztán kezdtem azt érezni,hogy felébresztem a forgolódással...meg ő engem :?....olyan hangosan aludt/alszik...így először kiköltöztem én a nappaliba...aztán ő költözött BUlcsúhoz :).
Ikerméret :)...lehet,hogy nem nagyon fog tovább nőni :wink:!Egyébként tényleg,egyik kolléganőmnél(illetve volt...) is azért volt olyan óriási a pocak,mert több volt a magzatvíz...de semmi kóros nem volt :).
Nagyon sokat gondolunk rátok!!!! :):)

Junko

ÁLLJ!!!!Etetőszékről beszélünk,nem???Kiságyunk volt :).És van is...A fiam 3 évesen is rácsosban aludt(vö ,hogy a gyerekek mennyire útálják a rácsos ágyat és börtönnek érzik :D:D:D...hát szt marhaság...pont,hogy védelmet ad nekik,de mindegy :))...
Szl ha ezen múlna,eladnék én neked mindent,amire már nincs szükségünk :wink:! :roll:....

Kriszti

Sugárzás...hmmmm...egyik kolléganőmnek (aki rákos volt) volt izotópos vizsgálata,ő sem jött be másnap dolgozni a gyerekek közé...csak a felnőttekhez ment az estibe... :?
Milyen jó,hogy ennyi kollégám van :D!Mindig tudok valamit mesélni :?...
És MIT SZÓLTAK hozzá,hogy babát vársz????

Kriszti,Szirom

Felcsigáztatok ezzel VDRL-el...utána néztem: a szifiliszt mutatja ki
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

anyapoc

Anyapoc!
Jaaaa, mekkora állat vagyok. Hogy honnan vettem az ágyat???
(valami utazós-összecsukhatósra gondoltam máskülönben érthetetlen volt, hol alszanak a gyerekek).
Nagyon hülye vagyok basszuskulcs. :)
Tojást én is akarok majd festeni. De mikor? :shock:
Vendég

Junko

:lol: :lol: :lol: ...na gondoltam,hogy csak kibújik az a szög :wink:!.Egyébként olyanunk is van,meg összecsukható székünk,meg minden kutyafüle,szl annyira nem trafáltál mellé :D:D:D!
Basszuskulcs :D:D:D!
Tojásfestés.hmmmm...mondjuk Húsvétkor? :wink:
Befogod a kutyikat :).

anyapoc

Anyapoc!
Aszondod, ne halasszam Karácsonyig? :shock:
Vendég

Junko

Háááát...esetleg aug 20.át megvárnám még,de tovább semmiféleképpen!!! :lol: :lol:

anyapoc

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

anyapoc

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc,
Villő jó csaj! :lol: :lol:
Anyu mesélte, hogy 3 nap óvoda után egyszer megcsúsztam, ahogy másztam be a kádba, és nagy megrökönyödésére közölte, hogy "b*ssza meg" :mrgreen:

Junko,
az a gyanúm, hogy ebben a hónapban sunyiban repedt meg! 8) Ha holnap sem érzem, akkor biztosan. Ki érti ezt? :roll:

Ja, egy jó hír: több lombikos gyogyóra 70%-os támogatás került!!! :D Amit lehet tudni, megnézheted a lombikbaba.com-on! :wink:

Kriszta,
Tényleg ijesztő ez a sugaras dolog... :?
Meddig fogsz dolgozni?

A tickered tuti! :D
angel37

Mától kiskönyves mama vagyok! :D :D Ja,és be kell jelentkezni genetikára. :wink:

Anyapoc
Nálunk a hülye szó a menő! :wink:
Tojásfestés nálunk nem tudom mikor lesz.Festék,és tojás már van,csak időhiánnyal küzdök! :wink:
VDRL-akkor így már értem.Azt nézték máskor is! :lol:
Kollégák örültek,legalábbis a vigyori képükből ítélve ezt gondolom. :D

Angyalka
Köszike! :)
Lombikos gyógyik:hát legalább ennyi jó legyen a "reformokban"Eddig mennyi volt rá a támogatás?

Junko
2008 húsvétkor már festegethetsz sztem! :D

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
hű, gratula a kiskönyvhöz! :D

50% volt, 25-re csökkentették, és most 70% lett! :shock: :)
angel37

Sziasztok!

Tegnap elmentünk apával csavizni és egyben piacoltam is egyet, megvettem Réka nyári ruháit, meg azért a törpnek is vettem 1-2 cuccot.

Kriszti, gratulálok a kiskönyvhöz, hogy megy az idő, lassan te is letudod az első 12 hetet :D Te vérvételes genetikai szűrésre mész ugye?

Angel, Zöldi írta a másikon, hogy lehet azért ez a nagy engedmény, mert már az előhírnöke annak, hogy csökkenteni fogják a támogatott beültetések számát. Hát ne legyen igaza.

Én tojásmatricát vettem, mert csak a Réka miatt csinálunk egy párat, amúgy én nem festettem soha, mert mindig eltűzünk valahová húsvétkor. Gyerekkorom óta nem szeretem ezt az ünnepet a locsolkodás miatt.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz Szilijének tegnap volt a műtétje, vagy csak tegnap kellett bemenniük? Remélem minden ok velük.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
elég valószínű, hogy ezért van, nyilván erre én is gondoltam, ráadásul a következőnél már valszeg már érinteni is fog... :(

De ez gyógyszerár is valami!
angel37

Gyárfás Endre: Húsvéti tojások

Afrikában
Húsvét tájban
Nagy forgalma van a boltnak:
Több festéket vásárolnak.
Nincsen ebben semmi furcsa;
A festeni való tojást
A derék struccanyó tojja.

Brazília
Bozótjában
Boltra szinte nincs is szükség:
Alig-alig kell a festék.
Nincsen ebben semmi furcsa;
A festeni való tojást
a kolibrianyó tojja.
Vendég

Hahó!

Először is bocsi mindenkitől a hanyagolásért, ne hari!

Kriszti! Gratula a kiskönyvedhez! :wink:

Anyapoc :wink: Bocs :lol: És köszi, hogy kinyomoztad a VDRL-t! :wink:

Junko! Tündér vers :D

Robcsi! Én se bírnék most semmilyen kölnit, de nálunk a pasik nem is nagyon erőltetik meg magukat. Kicsit azért ez lehangoló szerintem.

Többieknek is pussz és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Junko
Köszönjük a szép verset! :D

Robcsi
Én is vettem egy-egy nyári ruhát már a kiscsajnak. :D A babának még nem mertem :oops:
Szili műtétje nekem is így rémlik!Vajon hogy vannak?! :?:

Szirom
Nekem szerencsére nincs émelygős bajom a kölnivel,de kimoshatatlan a ruhából,és a hajamból így nem díjazom. :roll:

Angyal
Legalább vmi könnyítés,mégha valószínűleg kevesebbet támogatnak is ezután.Kíváncsi vagyok,így hogy olcsóbb gyógyszer,és kevés támogatás a lombikon,mennyivel kerül többe,mint az eddigi rendszer. :?: Olcsó biztos nem lesz,persze eddig is jó drága volt. :(

KépKép

KépKép
okr

Kriszta :)
jobb híján már azzal is jól lennék, ha legalább a következő még mehetne tb-re... ha meg is valósul a csökkentés, legalább minél később, ne vegyék elő nyáron! :roll:
angel37

Üdv, csak beugrottam egy gyors infóra - már akit érdekel! :wink:

MOST állt neki repedni a tüszőkém! 11. c.nap van! Fél 3 felé elkezdett nyomni, tudjátok, a kis hétfői 19mm-s jobbos! 8)

Apa nincs a közelben, leghamarabb vasárnap lesz, de sebaj! Legalább tisztában vagyok a működésemmel! :wink:
angel37

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Először is:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Kép

Athiz

Mi újság?????

Angel

Azért te sem voltál semmi :wink:!
Még mindig szuperül működsz :):)..de azért elég korai volt ,nem?Mármint a petepukk :roll:...Na meg hogy egyedül élted meg :D!

Kriszti

Örülök,hogy örültek :).
Viszont nem értem,miért nézik nálatok a VDRL-t???Szt nálunk ilyet nem nézenk...
Tojásfestés hajrá!!!!!
Kiskönyv :)

Junko

Szuper a vers :wink:!

Pénteken volt egy kellemetlen élményem...illetve tk borzalmasan indult a nap :?.
El kellett mennem dokihoz,mert a fejemen hátul dudor nőtt és fájt...nyirokcsomóra tippeltem,és mivel a fülem mögött is volt már ilyen,gondoltam,inkább megnézetem (az már más kérdés,hogy jól betojtam :?...)
Reggel 3/4 8-ra odamentem a dokihoz,második voltam,tök örültem,mert így anyumáknak sem kellett (volna) sokáig maradnniuk...elkezdtek gyülekezni az emberek,persze sokan az ajtóba álltak,mert (gondolom) recept stb...kellett csak(szpokás szt :?)....Kis késéssel befutott a doki, a recepteseket elintézte az asszisztens...Aztán csak vártunk,vártunk...semmi..kihallottuk,hogy vmit diktál a doki,meg közben telefonál ,mert valekinek a TAJ számával gond van...mindezt 1 órán keresztül :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...Aztán végre megkezdődött a rendelés.És láss csodát,nem az ment be eslőnek,aki előttem volt,hanem beslisszant egy nő,aki vmi papírt töltetett ki a dokival valami nyugdíjas otthon betegének :twisted: :twisted: :twisted: ...na mindenki szentségelt rendesen,nem elég,hogy 1 órával később kezdték a rendelést,még pofátlanok is az emberek....
Aztán jött be egy pasi és megörült,hogy milyen kesven vagyunk :).mondtam neki,még ennyien sem lennénk,ha nem mindenki soron kívül menne be és ha időben kezdtünk volna.Erre mondja,hogy kint meg áll egy kismama,biztosan ő fog bemenni(mert kivülről is be lehet menni).És úgy is lett :shock: .Na akkor elkapott a harci ideg,nagyon ideges lettem...Bent volt jó 20 percet a csaj,sima ellenőrzésre jött,jópofizott a dokival(minden kihallatszik :?...).Amikor jött ki,kimentem és megmondtam neki (gonosz dolod,vagy sem),hogy legközelebb várja ki a sorát.erre elkezdi mutogatni a hasát,hogy ő a 8. hónapban van...mondom nagyon szép,de engem meg két kisgyerek vár otthon!!!A terhesség nem betegség,nyugodtan lehet vele ülni!Viszont akik esetleg tényleg betegek,lehet,hogy jobban szeretnének már otthon lenni!!!Mondja,hogy ne vele veszekedjek,mert így a doktor úr(aki közben kiment egyébként bagózni!!!!),meg úgy...mondtam,hogy nem veszekszem,csak elmondtam a véleményem és szégyellje magát.
Hozzáteszem,hogy a doki mondta,nincs időpont nála,mert ugye ki tudja,melyik beteggel mennyit kell foglalkozni...ezek szt mégis van,mert odatelefonálok,hogy így megy úgy,aztán bemegyek soron kívül :twisted: :twisted: ...másrészt ült bent másik kismama,érdekes,ő ráért :roll:.
Na aztán a dokinak is mondtam,mire bejutottam,hogy elég nehéz hozzá bejutni...Hát igen,igen...Mert hogy sokan soron kívül jönnek...mi meg több,mint 1 órája várunk :roll:...erre mondja,hogy mert törvény írja elő,hogy a kismamát el kell látnia...de mondom miért soron kívül???Mert ha majd én is terhes leszek...mondtam,hogy már voltam kétszer, és mindannyiszor ki tudtam várni a soromat!!!!Nála is és máshol is!
de mert a vírusok...senki fertőző nem volt a váróban!!!Ennyi erővel a plázában is elkaphatja a fertőző dolgokat!!!Egyet értek vele,hogy ne kapjon el semmit,ültesse le külön,de várja ki a sorát!!!!

Na konklúzió,hogy orvost váltok...ahol se bejelentkezni nem lehet,se sorszám nincs,elég durva helyzet alakul ki...és még fizetek is érte :twisted: :twisted: !
Így éppen odaértem amúgy a laborba... :? Legalább ezért nem kell újra anyumáknak bejönni... :( [

Kismamik még véletlenül se vegyék magukra,nem vagyok ilyen gonosz :),csak hát éppen így esett... :?

Puszi!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?