Sziasztok
Kanga,
szep a lanykad es a neve is
Csak azt nem talaltam meg, mennyi idos. Te irtad, hogy hanyatott
terhesseged volt, ugye? Mind a ket gyerkocnel? TV-vel en sem vagyok kibekulve, nalunk allandoan ment regen, hatterkent.. most probalok leszokni rola, mondjuk a mai musorkinalatok mellett nem nehez
Zsuzsa
En irom, de akkor Neked is kell, ok?
Most az a slager, hogy beharapja az also es felso ajkait, beszippantja az oldalat.. remesen nez ki, mint egy oregasszony
Majd probalok egy kepet elkapni rola. Elod is tudja mar, hogy hogy kell a noi sziveket hoditania, mi?
Van foga mar? Mert bevallom, nekem a fogatlan mosolygo babak a gyengeim
Olvastam a profilodat, a torturatokat. Elod igazi szerelembaba akkor
Akarcsak Kataek Dorija, ugye?
Aki szokincsben is igencsak elottunk jar, bar mar mi is haladunk. Na es a teszta tovabbra is kedvenc, akar bolognai formaban?
Ez a kohoges ismeros, bar nalunk mar regi mutatvany, bibii
Amikor eloszor csinalta, majdnem elvittem dokihoz. Aztan szerencsere lebukott a piszok, mert a kohoges utolso kohintesere mar nem maradt levegoje es harmatgyenge probalkozas lett csak belole.Es akkor vegre rajottem, hogy engem utanoz csak
Errol /dokirol/ jut eszembe, amikor elvittuk ugyeletre. Delelott bukott tobbszor is /sose szokott/, en hanyasnak definialtam. De ekkor meg nem aggodtunk, bementunk varosba vasarolni. De ott meg nem akart elaludni, nezelodott csak, aztan meg elkezdett panaszosan nyogni. Amit kocsiban is csinalt. Igy nem haza, hanem egyenest az ugyeletre mentunk, hetvege leven. Ott a dokino megvizsgalta, az addig passziv gyerekem porgott ezerrel /par honapos lehetett/, majd kozolte velem, semmi baja, valoszinuleg tuletettem /csak szopott/. A nyoszorgesre nem mondott semmit, en meg meg voltam gyozodve, hogy a hasa faj, azert panaszkodik. Aztan ugy par nappal kesobb rajottem, igy altatja magat
Azota is csinalja, pechemre epp akkor kezdte, amikor az a par bukas is volt. Azota nem mondok semmit a megaparázos Anyukakra sem
-Afonya