Sziasztok, áldott szép húsvétot mindenkinek!
Én most fogok neki gyorsan függönyt mosni...
Folyamatosan figyelgetlek benneteket, nagyon örültem Renoka új kisbébijének, drukkolok a második terhességekhez, mosolyogtam a születésnaposokon, együttérzően figyelem az alvás és evés harcokat, mindent amit kell.
Zsebi, neked külön örülök, mert annyiszor visszacseng bennem, ahogy magadat meg másokat is biztattál a hosszú parkolópályáidon, hogy egyszer az út végén baba vár... olyan nehezen sikerült neked és a végén ilyen szép ikerpárral ajándékozott meg a sors, megint külön gratulálok neked.
Unique, nekem a suliban a főnökasszony lányának külföldön hajmeresztő története volt a babysitterrel, és én azóta olyan szinten beparáztam, hogy azt mondtam, ajánlásra se fogom rábízni a lányom senki idegenre itthon négy fal között.
Helyette, ha már eltelik pár hónap, valószínű a bölcsi fizetős szolgáltatását fogom igénybe venni, itt a 22.kerben óránként bő 400 Ft-ért vállalják a gyereket, mondjuk itt van egy nagyon kulturált bölcsi. Vagy még nem tudom, mi lesz, de nekem a babysitter nem opció.
Csak erős idegzetűek olvassák....
Szóval ez a bizonyos csaj Franciaországban él, és egy nem is tudom milyen, délies származású de egyébként leinformált, ajánlott babysitterre bízta a kislányát (ott hamar vissza kell menni dolgozni). Minden rendben volt, mígnem arra lettek gyanúsak, hogy furcsa a babysitter viselkedése. De nem tudták bizonyítani, ezért webcam-ot telepítettek titokban a lakásba, és készült is felvétel, hogy furcsaságokat csinál, fiókokban pakolászik, iratokat nézeget.
Ennek apropóján a rendőrség bement a lakásba és felszólították a csajt, hogy mutassa meg a táskáit. Most jön a lényeg: találtak mindenféle papírokat meg hivatalos iratokat a csaj táskájában, és a nyomozás során kiderült, hogy már a napokban kész lett volna elvinni a kislányt megrendelésre egy olasz gyermektelen házaspárnak.
Nekem ennyi elég volt, meg ugyebár az USA-beli botrányok a szintén titkosan felvett gyerekbántalmazásokról... és ehhez hozzájön még a "Barátnőim a terhességről" c.könyv megjegyzése, hogy ha ég a ház, a babysitter valószínű végveszélyben inkább magát menti, míg ha az anyósod vigyáz a gyerekre, ő mindent meg fog tenni az unokáért... ez engem elgondolkoztatott.
Unique, szóval teljesen megértem az aggodalmaidat, én megpróbálnék esetleg gondolkozni azon, hogy azokra a 2-3 órákra esetleg kis közösségbe elhelyezni Laurát. Ugyanis mi ismét voltunk a Sonnentherme-ben, ahol Bogi már játszószobázott, és 9 hósan meglepően jól feltalálta magát 6 hasonszőrű között, nem is kellettünk oda....
csak távolról figyeltük. Szerintem ez a közeg a picire már fejlesztő hatással van, bár igaz, hogy a betegségek is jobban terjednek, de ezt meg előbb-utóbb úgysem lehet kikerülni.
Hogy velünk mi van?
Boginak már van 1 szál foga.
Hát, nem kapkodja el a kiscsaj.
Mi továbbra is óriásiak vagyunk, 10 hósan csaknem 11 kg, és kezd belenőni a 80-as ruhákba. A mozgást teljesen behozta, mindent csinál már, a bútorok mentén járkál, sokszor elég neki csak egy kézzel kapaszkodni.
Azért döbbenetes a számomra, hogy 6 hósan még megfordulni sem tudott, aztán a Dévény hatására röpke 3-4 hó alatt teljesen felzárkózott a kortársaihoz, mi több, jó néhányukat meg is előzte.
Tapsol, integet, puszit ad.
És hisztizni is tud.
Mindjárt teszek fel képet is.
Hogy miért vagyok ilyen keveset?
Rengeteg a munka.
Csinálom a PCOS kampányt, ennek keretében próbáljuk taposni a sajtót (a Maximában meg is jelenünk 1-2-3 ? hét múlva, elvileg az anyag kész és Bogival le is vagyunk fotózva
), ápr.27-én a volt Olimpia moziban lesz nagyszabású PCOS találkozó előadókkal. Alapítvány is most van bejegyzésben, már be lenne, ha a Bíróság nem szarakodna.
És PCOS ambulancia is alakul, jövő héten az egyik doki már el is kezdi ott a konzulensi tevékenységét, ebben is rengeteg munka van. Hát, ebben az ügyintézésben Bogit hónapok óta hozom-viszem, és a napirendjét sajnos nem mindig tartom tiszteletben.
Szerencsére jól bírja a gyűrődést, meg abszolút hozzászokott az emberekhez, a pörgéshez, nem kényeskedik, de azért lelkifurdalásom az vastagon van. Bár ha bölcsibe passzoltam volna, még nagyobb lenne, szó se róla, így legalább velem van naphosszat.
Apa a minap jelezte, hogyha felépül a diósdi házunk őszre (oda kiköltözünk), akkor jöhetne a kistesó.
Én még emlékszem arra a mondatára, amikor Bogi 1-2 hós volt és nyári éjszaka szoptattam éjjel2kor és ő sem tudott aludni, hogy "te, én felakasztom magam, ha 5 éven belül még egy pozitív tesztet mutatsz". Emlékeztettem erre a mondatára, de azt mondta, hogy meggondolta magát, ugyanis nem gondolta, hogy ezek a manók ilyen gyorsan megnőnek.
Hát, most én picit kifújnám magam, mert ebben a rohangászásban megint eléggé lefogytam és leamortizálódtam, továbbá egy kanyi peteérésem sincsen
, gyereket se nagyon gyártunk, így nehéz lesz összehozni az utódot. De majd meglátjuk.
Hát most ennyi, megyek függönyt mosni.
puszi mindenkinek