Új privát üzeneted érkezett!

Na jó munkát,szép délutánt!

Nem értek a nyílászárókhoz,de amit Gyabi mutatott fotókat,tényleg szépek,nem látszik,hogy műanyag.
Gyabi!Nyáron mi is akarunk lakást felújítani.Nyílászáró csere is lenne.Majd tudunk beszélni???

Ma nagyon el voltunk foglalva,mert nem kellett sokat visszaolvasni :lol: :shock:

Buli a 100. oldalnál???Részemről oké,de szívesebben buliznék pozitív tesztekkel a kezünkben :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pandácska: akkkor szuper, hogy örülsz! Természetesen mi is örülünk :D Most már mindjárt itt a lombik!!!!! :lol: :lol:

Olik: köszönöm a védőangyalkát! :D

Betsy: érted nagyo izgulok ám!! Oké, hogy csak a 42.-en tesztelsz, de ha nem jön meg, az már nagyon jó jel... 8)

Jaimee baby: hol jársz ma egész nap? Remélem jól szolgál már az egészséged!!

Omnia: benne vagyok a "megabuliban"....

Andi: mindjárt ott lesz a két csíkos teszt....

Egyébként tényleg gyönyörű napunk volt ma! Legalábbis jobb, mint a tegnapi :wink: Végre tudtunk egy jó nagyon sétálni...Most meg mennem kéne valamit főzni, de még nincs kedvem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Azt hiszem megint bedöglött a vonalzóm...Ráadásul Omniának kevesebb napja van hátra a szülésig... :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

A vonalzódat tedd rendbe,mert jön a vonalzó felelős,és balhé lesz.
készítheted az ellenőrződet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi :D :D Tenném, tenném, de nem sikerál......Egyszer műkszik, aztán nem...Ki érti :shock:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ha már itt tartunk...
JAIMEE????
Vendég

Csheni,
Most akkor
hol tartasz pontosan?
Vendég

Üdv.mindenki!

Pandácska,örülök,hogy örülsz a télapónak,és hidd el,sikerülni fog a lombik!Mi drukkolunk!!! :wink:

Gyabi,jók a képek!

Omnia: a buliban én is benne vagyok :lol: :lol:

Heni:Miért nem szuperál a vonalzód??

Andi: Akkor buli,túrós tésztával spékelve??!! :lol: :lol: :lol:

Én meg még mindig csak szurogatok,görcsölgetek....úgyhogy elvagyok :roll: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Andi, örülök, hogy tetszik az ablak! Igyekezzetek, mert ha eljövök gyesre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , akkor mi lesz???????

Na hazajöttem és gondoltam utoljára megmutatom, hogy saját részre milyet csináltam...nekem nagyon tetszik remélem nektek is, és nem baj, hogy még ezt felrakom. Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: küldtem privit...ablak téma :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hmmm...
Kép
Vendég

Nem rossz kép...

Kép
Kép
gyablonka

Hát nem is tudom.....
Most kit válasszak a képről :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Csajok!
Nem soká jövök, csak kis gáz van.... nem nagy, de aggódjatok :lol:

babszika

NNNNNNNNNNNNNaaaaaaaa, Babszi!!!!! Ne zavaríts meg!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Na vagyok!!!! :lol:

babszika

mi volt ez most babszi??

Kép
Kép
gyablonka

Ma senki sem tárgyal Bettyvel? :cry:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszi: mi volt ez a beijesztés?
kell segíteni valamiben?Itt vagyok a szomszédban!!! :lol:
vedresandi

Szóval voltam a dokibácsinál.
Holnap vérvételre kell mennem (ez a 3. napi vérvétel lenne, de ugye 3. napomon nem tudtam menni...).
Holnaptól 3x1 clostit szedek, majd tüszőcske nézés + szuri és 21. napon megint vérvétel.
Azt mondta dokibá, h minden ok UH-ilag, nem lát semmi rosszat. Nagyon rendike volt, most még borravalót is kapott :lol:

Viszont azt is mondta, h reméli, h ez az emelt adag már jó lesz, de ha esetleg nem, akkor lehet, h még kicsit kísérletezik a 4. hónapban is clostival és még emel rajta. Állítólag nagyon jól reagál a szervezetem a clostira, de persze a vérvétel lesz a tuti állásfoglaláshoz.

babszika

Ja, csak a az épülő házunk papírjai tüntek el.
Én már teljesen kikészültem, mert én szoktam eltenni őket, de ha a Bálint vagy az anyósom kezébe kerülnek, akkor vége.... mert ők nem emlékeznek rá, h hova teszik...
És persze most is ez volt. Már az egész házat fel kellett kutatnom!!!! És felpörögtem kicsit. :lol:
Bocs, az ijesztgetésért!!!! :lol: :lol:

babszika

Babszika,
Nem akarom elvenni a kedvedet de nem szoktak a 6. napon hormonokat nézni azt pontosan a 3. napon kell különben nem kapsz valós ererdményt.
Vendég

hhhhhú, már nem tudtam elkpzelni hogy mi van...

Betty, itt vagyunk és beszélegtünk is veled, bármikor... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,ez baromi szép!!!
Honnan szedted???
Egyébként láttam hogy nyílászáró projekt volt,de én ehhez hülye vagyok :oops:

betty615

Tudom, Panda!
És ő is.
Csak azért akarja megnézni, h legyen vmi viszonyítás alapja. Egyáltalán legyen a kezében vmi, ami kicsit frisebb mint a régi vér eredményeim.... Szóval, ő is mondta, h ez nem lesz a legjobb.

babszika

Nem tudom pontosan, de ahol egy jó képet meglátok rögtön lementem, hogy be tudjam nektek szúrni...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Ilyen nekem is van:

Kép

csak kicsit másabb :lol:

babszika

Kár Gyabi,pedig megnézegettem volna milyenek vannak... :roll:

betty615

Babszika:te sem tudod,hol vannak ilyenek?

betty615

Húúú, Betty!
Egy csomó ilyen oldal van.... csak ha rákérdeznek, mindig elfelejtem. :?
De ha keresőbe írod be, akkor is fogsz tudni találni!

babszika

Sziasztok!

Hazaestem. Elfáradtam. Meghaltam. stb...

Remélem, Ti jól vagytok! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Betty!
Ha szereted az Anna Geddes képeket, azt dögivel találhatsz!!!!!
Csak a nő nevét írd a keresőbe és jönnek a tünemények!!!!

babszika

Betti, pl. Aniációs tárház, http://naryu.try.hu/...stb, hírtelen ennyi jutot eszembe...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Köszi Babszika,megpróbálom :wink:

betty615

Annyira édesek ezek a babók. :lol:

Kép
hanna30

Heni ezt most találtam.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Ja Betti, ha beírud a keresébe hogy GIF vagy azt hogy ANIMÁLT GIF , akkor kidob egy csomót!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Köszi szépen,akkor most nézegetek... :wink:

betty615

Húú, akkor készülj fel, h nem bírod majd abbahagyni!!! :wink:

babszika

Nekem már tele van a gépem ilyn képekkel....

Kép
Kép
gyablonka

Na ezt most találtam, ez a favorit...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Csajok!

Ne haragudjatok ezért a kérdésért:
Tud valaki egy jó fodrászt? Az enyém lelépett külföldre melózni. :(

Kép
hanna30

Az én fodrászom az "amfiteátrum"nál van :lol:
Ő nagyon jó.

babszika

Babszika!

Édes vagy! Elmegyek én bárhová, ha jó. :lol:

Kép
hanna30

Ő a Bálintom unokatesója. Nem olyan régen nyitotta meg a szalonját. (nem kezdő, csak most vált ki a régi helyéről)
Kicsit csodabogár a csaj, de nagyon aranyos.
Ja és mesterfodrász.
Az árat ne kérdezd, mert egy kis kedvezményünk van nála a rokonság miatt, de sztem hívd fel nyugodtan.
Egyébként benne az is nagyon jó, h este 10ig is dolgozik. Mi pl. mindig késő este megyünk hozzá... holnap 20:30-ra. :lol:
Megírjam a számát priviben?

babszika

Babszika! Igen igen!!!

Kép
hanna30

Gyabi! Nagyon szép az ablakotok! Nem lehetett olcsó! Mi minden nyáron kicserélünk 1-2 nyílászárót. Még néhány év és végzünk....

Hanna! Nekem is van egy jó fodrászom, de szerencsi, nem baj?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Ezt tényleg nem lehet abbahagyni :roll: :roll: :roll:
El is köszönök mára,folytatom.... :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek!!!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?