Sziasztok
Zsolti
nagyon örülök hogy túl vagytok rajta
öszinte leszek Én meg is könnyeztem amit irtál ... nagyon nehéz pár óra lehetett
adrienn
nálunk gyerekek több mindenre allergiásak, köztüka tej-tojásra is .. szerintem érdemes lekérni a
www.taplalekallergia.hu ról azt a kiadványt amiben benne van, hogy amit boltben veszel miben nincs biztossa tej-tojás, nekem is van pár recim ha irsz ide emil cimet elküldöm bár jobban süti recik vannak, meg növényi tejek
lili
gyönyörű volt tegnap Zsófi nagyon csini a csaj
sajnálom, hogy úgy kellet sietnünk bár semmi különösebb célunk nem volt, de láttad Ákit ugrált a babkocsiba, hogy gyerünk már
csak azért ültetem bele a mert már nem bírom cipelni ha még is ugy dönt hogy elfárad ... de ha egyszer kiveszem belőle a városban utána már nem bírom vissza ültetni ...
kazi
ház... kitartás mi kb 5 éve folyamatossan csináljuk a házat
már annnyira útálom, már csak a terasz, meg az udvar van hátra, meg nekünk is a külső festés... de olyan nehezen vágunk bele állandóan kupi van hol az egyik hol a másik helyet pakoljuk ki ..... kb 2 hónapja igérik hogy jönnek a teraszt befejezni (ismerős), de még nem jött mindig mikor felhívjuk azt modja, kb 2 hét mulva jön ...
cukker
Áhhh... semmi időm nem volt nézelődni ...
csak végig rohantunk, túl nagy volt a tömeg, a babkocsival csetlettünk-botlottunk ...
de ma jön be az anyósom, mennem kell a postára csomit feladni, szerintem kicsit végignézem jobban a kirakodot.Nekem ami megütötte a szemem, és nagyon tetszett a kislányoknak való horgolt sapik, gyönyörűek, finom kis halvány szinekkel gyönyörű
sajnálom, hoyg nincs még egy törpe, pici lányom bizti vennék neki egyett
Adri Niki méretében nem láttam sajnos
seriff
szerintem olyan ügyes vagy hogy ilyen "lazán" veszed a dolgokat
Hannácska olyan boldog kicsilány lehet
Én nem tudok iylen lenni mindig agyon parázom magam ha nem velem vannak ... mindig az kattog bennem, vajon ettek e, vagy ettek e oylat, amit nem lenne szabad, vagy Áki éppen nem valami zsinort vág el ollóval, vagy Adri nem szalad el a mamától és üti el valmi, Én tiszta hülye vagyok ...