Új privát üzeneted érkezett!

Pankaa
Nagyon aranyos, olyan édesen tud aludni. :)
Még a szövetmintaszínnél is haloványabb vagyok. :D Tegnap kezdtem el önbarnítót használni, nehogy elvesszek a fal mellett a ballagáson. :D Remélem, hamarosan szép barna színem lesz. :)
Vendég

Panka!

Lihegek én, de semmi hatása ...

Skype-ra gyere már, akarok vmit!!!

kacsa14

Lassan elosonok haza. Délután elmegyek tornázni. Csinálom a helyet a ballagási ebédnek. :D
Holnaptól éjszakás leszek.
További napos, szép napot!
Vendég

sziasztok!

Köszönjük a további dícséreteket! :lol:

Norwell!
Kende nagyon édes! :lol:

Éva!
Jó kérdés ez a has téma.sajna én is ezzel küzdök.na meg a fenékkel, combbal, .... :cry:

Anikó!
Már 34. hét!!!!
Hú, nagyon telik az idő!

Angie!
Szép házatok van nagyon!

Juca!
Pedig nagyon sokan azt mondják, hogy rám hasonlít!Még anyósom is! :wink:

Dido!
Gratula a jó eredményekhez!!!!! :D

Timika!
Szorítok Kristófnak!
(Az én férjecskémet pedig aznap műtik porckorongsérvvel! :cry: )

Kacsa!
Hajrá-hajrá!Szorítok! :wink:

Szép napot! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Benéztem, visszaolvastam az utolsó 2 oldalt, látom esküvői lázban ég mindenki. :)

Én már csak ilyen ritkán jövős maradok, remélem elnézitek nekem egy örökmorgó gyerkőc mellett.

Panka!
Kicsit késve ugyan, de gratulálok Emilihez, nagyon formás baba. Remélem hamarosan sikerül összeszoknotok. Nálunk is sokáig tartott, de megnyugtatlak, egyre könnyebb lesz! :)

Kacsa!
Látom, már nagyon a finisben vagy. Ekkortájt már én is minden percben szülni akartam, és aztán ráhúztam még 2 hetet... :shock:
Nekünk is a botanikus kertben volt az esküvői fotózás, a vacsi pedig a sportkoli ebédlőjében. Ja, az esküvő pedig a Szt. Anna templomban. Szerencsére nagyon jó időnk volt, a városházától gyalog mentünk a násznéppel a templomig. Olyan jó érzés volt, hogy a piac utcán végigvonulva mindenki minket nézett. :)

Dido!
Gratulálok a jó eredményhez! Kívánom, hogy végre sikerüljön nektek is, nagyon megérdemlitek!:)

Farthy!
Mi még nem ismerjük egymást, de szeretnék én is gratulálni az esküvőhöz! Mi is egy évvel előtte tűztük ki, így kényelmesen fel tudtunk rá készülni.

Juca!
Köszi, hogy megkerestél emilben, látod lett hatása, benéztem közétek! :)

Angie!
Taliban én is benne lennék, persze ha a társaság kíváncsi rám így is, hogy havonta egyszer jelentkezem... :shock: Az utolsó 2 hétvége nekem jó.

Többiekről még nem tudtam visszaolvasni, de ha időm engedi megpróbálom.
Mi jól vagyunk, Levike májproblémája is megoldódni látszik. Lassan, de javul. Nagy kópé a srác egyébként, szinte egész nap lent vagyunk a játszótéren, mert kifogyhatatlan energiakészlete van! :shock: :D
Rakok két képet róla.
Kép Kép

Ma még biztosan jelentkezem, aztán megint eltűnök mint szürke szamár... :roll:

Puszi

Kép

Kép
adriana

Adri!

Nem is tudtam, hogy Ti is db-iek vagytok/voltatok!!!

Elhiszem, hogy jó lehetett vonulni! Nekünk tavaly pont autókiállítás volt a Kossuth téren, úgyhogy picit belerondítottak a Nagytemplom előtti térbe! Sőt, még a kiállítás szervezőitől kellett a városnak engdélyt kérni ahhoz, hogy felhajthassunk a templom elé ...

Kép

Ez meg a házasságkötő terem előtt készült, a polgálri után, kint az utcán! :lol: (az Iparkamarán voltunk)

Kép

Levi nagyon szépen áll!!!

kacsa14

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat a fizuemeléshez. Nagyon jól esett.

Maci!
Már nagyon várom azt a gólyát. :D Én is imádom a F1-et, és Schumi volt a nagy kedvencem,most kicsit üres nélküle. Hiába imádom a Ferrarit, nem tudok ennek a „tenyérbemászóképű „ Kiminek szurkolni. :evil:

Farthy!
Egyáltalán nem terhelem miattad a szervert, de tegnap én sem tudtam felmenni rá, majd a férjem megnézi ma. :oops: Előre is gratulálok az esküvőtökhöz. :D Akkor ismét esküvői lázban fogunk égni. Ezt nagyon szereti a topic. Tavaly aug.26-án mentem férjhez, és óriási láz és nosztalgiahullám söpört itt végig, ugye lányok? :wink: Nyugodtan írj az esküvődrő, itt annak is mindenki örül. Tavaly 1 hónapig az esküvőmről is szólt a topic.Képeket raktam fel mindenről stb.
A kép beszúrásnál az a lényeg,h. a kép ne legyen nagyobb 600*600-nál.
Bejelentkezni fél évvel előtte érdemes, én protekciós voltam,mert egy gyerekkori barátnőm anyukája vezeti az anyakönyvi hivatalt Nyíregyházán, így nekem csak egy telefonba került,h. mikor akarjuk az esküvőt. :lol:

Kacsa!
Gyönyörű voltál ám az esküvődön. :D Este majd én is csatolok egyet a nosztalgia kedvéért. :D Nekem is ilyen kék harisnyakötőm volt. :D Én betartottam az aranyszabályt: valami új, valami régi, valami kölcsön és valami kék.

Nárcisz!
Én is nagyon örülök a fizuemelésnek, bár azt nem mondanám,h. telejsen egyenesbe jövünk, hisz anyu beteg és még babás sem vagyok, :( de bízok benne nagyon,h. minden rendbe jön. Júj, én nagyon örülnék ha láthatnálak titeket a talin. :lol:

Szisszka!
Simi átadva. :)

Dido!
Ja én annnyyyíiraaaaa örülökkk!!! Hurrá!!!! :lol: :lol:

Eszter!
Az én ruhám sem teljesen olyan volt amilyennek elképzeltem. Mondjuk nekem kicsit furi volt az eset,hisz mikor először mentem ruhát próbálni még állapotos voltam, aztán ugye elvesztettük a picit, így új ruhát kellett nézni, és a kölcsönzős önzetlenül éd díjtalanul felajánlott egy vadi új ruhát. :lol:
Sok sikert a berendezkedéshez!

Adri!
Én így is nagyon örülök ám Nektek. Levi nagyon szép és örülök,h. rendeződni látszanak a májgondok.:D

Sok puszi!
Vendég

Pupy!

A klasszikus 4-es nálam is megvolt! Egyébként érdekes, hogy egy csomóan (velem egykorú csajok) még csak nem is hallottak erről ...

Jé és azt se tudtam, hoyg Ti is itt esküdtetek a szomszédban! :)

kacsa14

Adri!

Sokszor jár(t) az eszemben Levi. :-)

Aki emlékszik. Móni23-nak megszületett tegnap este a kis Gergője. Innen a távolból gratulálok. :-)

tjuca

Junko,

Olvastam a szombati rossz hangulatodat es nagyon sajnalom! Remelem mar nyoma sincs!
Sajnos ismerem az ilyen befordulos napokat en is.
En most olyan “semmilyen” vagyok, de neha amikor belegondolok, hogy nemsokara jön a fagyis beülti akkor elkezdek remenykedni, hogy hatha majd ez…de öszintenszolva inkabb a következö lombikban bizom.
Kitartas draga harcostarsam! :D

Niki,

Nagyon boldog nevnapot kivanok Zalannak! :D

Panka,

Köszönöm szepen Neked is a jotanacsokat, valoban hormonalis eredetü. De szerencsere mar muloban van! Hihetetlen, hogy meg egy hete sincs, hogy kenem es mar lathato a valtozas.

Sajnalom, hogy a kis Emili hasfajos, remelem hamar elmulik! Csodaszep a kepeken! :D Ja, es a cici fajas is szörnyü lehet kitartas lenyeg, hogy mar gyogyulnak!

Annacska,

Boldog születesnapot kivanok Petikenek! :D

Norwell,

Sajnalom nagyon ami Kendevel törtent! Remelem mar jol van es nem faj a labikoja! :D

Angie,

Irigylesre meltoan szep a hazatok! Gratulalok! :D

Narcisz,

El tudom kepzelni mennyire beragtal a nöre! :evil: Igazad van, legalabb tartotta volna meg maganak a velemenyet! Szeretnek en ilyen “szegeny” lenni! :D

Kacsa,

Nagyon szepek a rucik! Biztos Timcsanak is tetszeni fognak! Es most latom csak az esküvöi kepeket, nagyon szep menyasszony voltal! A közepsö kep tetszik a legjobban! :D

Timi,

Sajnalom, hogy Kristof mandulajat ki kell venni! :(

Pupy,

Nagyon örülök, hogy minden rendben a munkahelyeden, es gratulalok a fizuemeleshez! :D

Evi,

Mi ujsag van veletek? Dorika hogy van? :D

Dido,

Annyira de annyira örülök! Nagyon jo ez a hir! :D Hajra inszem!

Adriana,

De jo latni Teged Levikevel! :D Orülök, hogy a majproblemak megoldodnak!

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Húúú, termeltetek szépen!
Látom ez az esküvős téma megmozdította a topikot! :D

Farthy!
Igen, védőnő vagyok.

Narco!
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám, jól esik. :)

Dido!
Gratulálok az eredményekhez!!! :D

Kacsa!
Nagyon csini voltál az esküvőtökön! (Biztos most is az vagy csak nem is nagyon emlékszem, hogy a pocidon kívül mást is láttam volna belőled. :lol: ) Nem semmi szervezéssel van a hátatok mögött. :) Neked tényleg esküvőszervezőnek kellene lenned. :) A ruhád egyberészes volt? Én anno azért nem mertem pánt nélkülit választani, mert attól féltem, hogy le fog csúszni.

Angie!
Nagyon szép lett a lakásotok! De tényleg! Főleg nekem is az ágytakaró tetszik.

Adri!
Jó, hogy megoldódni látszanak a májproblémák. Levi egész nagyfiús már a képeken! :)

Ha majd a másik géphez ülök, amin vannak fent képek, akkor rakok fel, ha sikerül kicsinyítenem.

Kép
Kép
tina82

Ja és nem is meséltem!

Tegnap elmentem az egyik kolléganőmhöz, aki jóslással és egyéb ezoterikus dolgokkal is foglakozik. Gondoltam mit veszíthetek, elmegyek hozzá. Háááát, érdekes dolgokat mondott, amiket a kártyából olvasott ki. A lényege az volt, hogy engem tudat alatt, azok a problémák aggasztanak, amik a várandóssággal és a gyermekkel járnak (több apróság: hányinger, vizsgálatok, alakváltozás, mellgyulladás, sebesedés stb.) És amíg én védőnő maradok és foglalkozok ezek a dolgokkal, addig ne is nagyon számítsak kisbabára, vagy pedig valahogy pl. agykontrollal fel kéne oldani ezeket a dolgokat vagy pedig valami mást kéne csinálnom. Másrészről meg azt mondta, hogy nagyon erős bennem a vágy a gyermek után és ez akadályozza a megvalósulást. (Bár az elején azt mondta, hogy még nem látja igazán az elhatározást, hogy én gyereket szeretnék.)
Szóval elég furcsa. Nem igazán tudom hova tenni a dolgokat. Szerintem élem továbbra is az életem, úgy ahogy eddig. Viszont arra gondoltam, hogy beiratkozom egy hastánc tanfolyamra, mert az már amúgy is régebb óta foglakoztat.

Na! Ennyi elég lesz belőlem!

Sziasztok! :D

Kép
Kép
tina82

Kacsa!

Igen én is debreceni vagyok, vagyis csak voltam, mert már jó pár éve Budapesten lakom. A rokonok egyébként ott laknak, így elég gyakran járunk oda. Párom is debreceni.

Pupy!
Köszi szépen! Én is gratulálok a fizuemeléshez!

Jucmuc!
Drukkoltam ám neked nagyon, csak nem írtam le ide. Nagyon szorítok, hogy a következő sikerüljön.

Évi79!
Virág is csuda szép csajszi! Olyan kis bájos!
F1-én is nagy rajongója vagyok, de nekem Alonso a nagy kedvenc.

Na, kölök hisztizik, megyek mert szétszedi a házat! :shock: :D

Puszi

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Adriana, köszönöm a gartilációt, kedves vagy!

Tényleg olyan izgis gondolkodni az egészen. Már most tervezgetjük, mi hogyan lesz, mikor jelentkezünk be, stb. A legkorábbi időpontban szeretnénk majd bejelnetkezni. Amúgy nincs tervünk, hogy a családnak mikor jelenjük be, ugyanis még nem tudák, de arra gondoltunk, hogy május végén, pont úgy, hogy már csak egy év lesz vissza.

Csinálok is magamnak inkább a esküvős tickert, bármennyi idő is van még vissza! :-)

Pupy, nagyon szomorúak lehettetek, mikor elment a baba. Volt már hasad? Megmondom őszintén, hogy olyan nem olvastam vissza olyan mélyrehatóan a fórumot, így sok mindenkiről nem tudok előzményeket.
Mi miatt ment el? (ha persze el akarod mondani)

Holnap reggel leszek, mert most csak egy kis időre tudtam benézni megint. Akkor többet tudok majd olvasni.
Szép estét mindenkinek!

Kép
Vendég

Tina!

Igen, egyberészes volt, bár úgy volt kialakítva, mintha 2 részes lett volna, legalábbis a látszat. Én nem aggódtam. Annyira rá van az emberre szabva: csípő, derék, mell, hgoy kizárt, hogy leessen. Én ráadásul jó sokat is vetettem be, mert mellnél kicsit gyűrődött (nagyobb cickóra volt szabva, ezért 5 db extra válltömés is volt rajtam :lol: ) és amikor itthon Anya rám adta, hát azt hittem, hgoy megfulladok benne, de aztán megszoktam!

Jósnőnek túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts! Tudta, hgoy babára vársz és védőnő vagy? Mert így nem nagy kunszt összetenn egy jó kis jóslatot ...

Én is marhára vágytam a babára + aggódtam sok minden miatt, de nem hiszem, hogy ennek olyan nagy hatása lenne ... Végülis 2 piciny sejtnek kell találkozni, azok vagy ott lesznek vagy nem ...

Persze fontos az agy is, de azért szerintem döntő részben nem az számít! Úgyhogy ezért fel ne add a melód!!!

Adri!

Akkor üdv városi! :)

Már amennyire az én 4 éves db-i múltammal ilyet mndhatok ... (ápr. 24-én lesz 4 éve, hogy betelepültem).

kacsa14

Az eskis témával (és a fotó hegyeimmel :oops: ) jól teleírtunk 1 bő oldalt! :)

Úgyhogy most nem lehet panasz a csivitelésre!!! :)

kacsa14

Köszönöm Adri! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Köszsönöm Lányok, hogy így örültök velünk :D

Niki!
Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok a kis Zalánnak :D !

Annácska!
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok így utólag Petikének :D !
Egyébként hogy vagytok, mi újság Nálatok?

Norwell!
Kende baba annyira édes kisfiú :D
Remélem, hogy már nem fájlalja a lábát.

Junkó!
Remélem már jobban a kedved. Látod milyen hatékony ez a mútét ?! :D , biztos vagyok benne, hogy Nálatok is sokat javított a kiskatona számon!
Köszi :D a tükrözést, a 2 elment baba miatt javasolta a doki.

Kacsa!
Szóval holnap lesz a nagy nap :wink: és Timcsa is tud róla :D
Nagyon édes rucikat vettél Neki, és nagyon szép menyasszony voltál.
Köszi :D a jó éppen 20 millió felett lenne, de mi már ennek is örülünk.

Panka!
Emili nagyon szép kisbaba :D Sajnálom a pocifájdogálásokat és a sebesedést :(
Köszi :D remélem.

Timika!
Sajnálom, hogy műtét lett a vége :( , de talán tényleg jobb most túlesni rajta. Nekem 2 éve vették ki, igaz az a garatmandula volt, de nem volt kellemes, a műtét után úgy egy hétig fájdalom csillapítón éltem.
A Kaáliban 40-50 ezer a tükrözés és 30 ezer az átjárhatósági. Úgy tűnik, hogy megoldódott a dilemmám, mert a dokim nem abban a kórházban dolgozik, ahová én helyileg tartozom :( így marad a Kaáli, vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Most új nőgyőgyászt kellenne keresnem abban a kórházban ahová elyileg tartozom?!?!?!? Nem tudom...mindenesetre nem most fogok elkezdeni keresggélni, úgyhogy marad a Kaáli :?

Éva!
Édes lehet ahogy a kis Virág gagyarászik :D
Köszi :D még nincs meg az időpont, amikor megjön akkor kell telefonálni az időpontért.

Nárcisz!
Remélem már jobban vagy és nem köhécselsz. Édesek lehetnek a Csajszik nyálbubival kacarászva :D reméem a talni élőben is láthatom Őket.
Köszi :D nagyon aranyos vagy.

Klarka!
Akkor üdv. itt :D ! Lassan biztos belejösz :D

Angie!
Nagyon szép lett a házatok belülről is :D

Sziszka!
De jó, hogy megint ilyen aktív vagy :D !

Pupy!
Gratulálok a fizu emeléshez :D !
Köszi :D

Juca!
Köszi :D igazából csak 10 a 6.-on a változás :twisted: , de ki számolja... :D
Hogyne emlékeznék Mónira (kolleganőre :D ) :D de jó, ha tudod átadod neki a gratulációmat a kis Gergőhöz :D !!!

Évi!
De jó, hogy jelentkeztél, de Magatokról nem is írtál :( Veletek mi újság?
Köszi szépen :D nagyon aranyos vagy!

Brill!
Köszi :D remélem is, mert szörnyű volt az az 1 hét :evil:
Nálatok mennyi is volt a kiskatonaszám?

Csibe!

Adri!
De jó, hogy jöttél, Levi nagyon édes kisfiú :D , és már olyan nagy :shock:
Köszi szépen :D aranyos vagy.

Judit!
Köszi Neked is :D
Ti hogy álltok? Mi a következő lépés a fagyi babókhoz?

Tina!

Megint jó hosszú lettem :oops:
Jó éjt Mindenkinek!

dido
dido

Sziasztok!

akkor egy kis nosztalgia, amit Kacsa indított el bennem: :lol:
Kép
a templom előtt már házasként :lol:
KépKép
Kép
a tortánkat vágva (sajnos nem szemből látszik)

Móni23!
Én is gratulálok Nektek és nagyon hosszú és boldog Életet kívánok!

Jucmuc!
örülök,h. jelentkeztél és annak is,h. jobb a kedved. :D Örülök,h. a bőröd is kezd rendbe jönni már, pontosan mit is használsz?

Tina!
Nagyon várom én is képeket! :D Én is raktam fel egy nosztalgia képet és nekem is pánt nélküli rucim volt. Hú, ez a hastánc tanfolyam jól hangzik. :lol: Hát érdekes dolgokat mondott a jósnő ezzel az erős vágy dologgal. Sokan ezt tartják,h. ha az ember lánya nagyon vágyik a babára, az meggátolhatja a teherbeesést. ÉS ugyan mondja már meg nekem valaki,h. hogy ne vágyjak rá???? :evil:

Adri!
Köszi! :D Akkor talán majd csinálhatnánk egyszer egy topictalit a Hungaroringen. :lol:

Farthy!
Persze semmi gond, már túl vagyunk rajta. Ezt talán le sem lehet írni,h. mit éreztem akkor, ez nem szomorúság, ez maga a pokol volt. :( Azt hittem megáll az élet, ráadásul utána sem történtek túl jó dolgok, ugyanis a vetélés után 2 héttel kirúgtak a munkahelyemről is, és mindez esküvő előtt 1 hónappal volt. Már mindenki tudta, nászajándékba is babakocsit, kiságyat stb-t kaptunk volna. Hasam volt egy nagyon pici, tehát már látszott,h. valaki lakik odabent. Pl. a buszon volt,h. átengedték a helyüket.
Az orvosok nem tudtak semmi konkrétumot mondani, csak azt,h. minden 4. terhesség így végződik, és,h. val.színű beágyazódási probléma lehet. Nekem konkrétan missedAb. Volt, ami annyit jelent,h. bár a baba elhal, de nem indul meg a vetélés természetes folyamata,hanem mesterségesen (abortusszal) kell befejezni a terhességet. Egyébként a 12.heti UH-ra mentünk a Párommal és ott vették észre,h. a babám már csaknem 1 hónapja nem él Nagyon nehéz volt túllépni rajta és még most is minden nap eszembe jut, hiányzik, de tudom,h. fent van az égben és ha újra állapotos leszek vigyázni fog a kistestvérére,h. ne legyen semmi baj. Röviden ennyi.

Dido!
Persze,h. örülünk!!!

Most rohanok, mert indulnom kell dolgzni, csak délig nem lesz áram, így nem hagyhattalak ki Titeket!

Puszi!
Vendég

Pupy!

Köszönöm, hogy leírtad. Igen, érdekes, ahogyan olvasgatom a babanetet, hogy sokkal több nőnek megy el spontán a babája, mint hittem volna. Úgy tűnt, hogy csak akkor megy el, ha valami baj vagy betegség van. Ezek szerint mégsem.
Nagyon szépek lettek a fotóitok!
A mi esküvőnk még jóval arrébb van, de már csináltam is egy tickert neki! Szép lassan azon is fogyogat majd az idő. :)

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi még mindig itt ... :(

Nem tudom, miért nem akar elindulni ez a kiscsaj! Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy az én agyam nincs még felkészülve rá, hogy elengedjem, mert a szülésre sem vagyok felkészülve és a rugdosások is hiányozni fognak. De a szülésre úgysem tudok felkészülni, olvashatok kismillió könyvet, bármit, az hogy nekem konkrétan mennyie fog fájni, úgyis csak ott derül ki ...

Pupy!

Ti is szépek voltatok!

És tök jó volt a hajad is, hogy ilyen kis extra! :)

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Még most is szomorú vagyok ahogy a soraidat olvasom. Emlékszem mennyire ledöbbentünk.
De tényleg ennyi rossz után kötelező jónak történnie. :)

Dido, Jucmuc!
Köszönöm, igen gonosz premenstruációs szindróma volt, már elmúlt. Néha én is elgyengülök, bár acélból vagyok. :)

Dido!
A ti jó eredményetek miatt már én is nagyon várom a mi kontrollunkat. Komolyan annyi erőt adtál ezzel.
Kórház, Klinika vagy Kaáli dilemma engem is hamarosan utolér...

Jucmuc!
Kérlek azért ne mondj le a fagyibabákról. Sosem lehet tudni...
Ha elkezdődik minden idegszálammal drukkolni fogok.

Kacsa!
No mi a helyzet????
Vendég

Kacsa, ne aggódj, én is később születtem. Panka is később szült, mint ahogy ki volt írva. Jön az nemsoká!

Kép
Vendég

Köszi Farthy!

Tudom én, hogy egyszer csak kijön, max. 20-án kifüstölik, csak lenne más dolgunk is! Apának vidékre kéne menni melózni és most még tolerálják, hogy "nem megyek, mert bármikor szülhetünk", de ha még 2 hét múlva is ez lesz a dumája, már nem bizti ...

Meg, majd remélem, minél hamarabb mindenki megtudja itt a topicon, nagyon rossz már ez a készenléti állapot! Nem tudod, hogy belemerj-e még kezdeni egy ebédfőzésbe, vagy elmerj-e menni valahová, nehogy félútón leeressze a lurkó a vizet és Te ott állj az utcán nyakig vizesen. Itthon a takarítás, mosás, vasalás is mindig totál naprakész, hogy ha menni kell, ne maradjon Apára semmi. Most is kb. feleannyi cumót mosok, mint egyébként, csak hogy ne Apának kelljen vele vacakolni. Arról már nem is beszélve, hogyha ki is merészkedem az utcára, akkor fél órás séta után fél napig úgy közlekedem, mint akinek a háborúban ellőtték a fél lábát ...

Aztán a napi telefonok, hogy "na, mi van már?". Apukám is tegnap, hgoy "na, lentebb van már a hasad?". Mit tudom én, hogy hol a hasam, meg amúgysem jelent az sem semmit, van akinek szüléls előtt 1 hónappal lemegy, valakinek meg le se megy.

Egyébként, ha már Pankát említetted, szenvedett ő is nayon már a végén, lelkileg is, fizikailag is, csak lehet, hgoy én látványosabban teszem ...

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn, de azt hiszem ezt már tavaly s írtam :D

Nekem is eszembe jutott ezzel a sok esküvői beszélgetéssel a miénk. És egyébként is aktuális lesz, mert április 30-án lesz a 2. házassági évfordulónk.

Junkó!
Örülök, hogy már jobb a kedved, és már én is nagyon várom a Ti kontrollotokat is :D
Neked az inszem előtt az átjárhatóságit a Kaáliban csinálták?

Évi!
Annak idején az inszem előtt Neked hol csinálták az átjárhatóságit és a 3. napi vérvételt? A Kaáli árlistája szerint ott nem néznek annyi féle hormont, vagy csak nem sorolják fel mind???

Brill!
Jövő héten Construma. Vagy az idén már nem leszel kint?

Tina!
Tegnap el is felejtettem írni, de a tánc nekünk 2 éve bejött. Társastáncra kezdtünk járni a Férjemmel, és nem sokkal utána összejött a babucink, így 2 hónap után abba is kellett hagyni, mert nem bírta a szervezetem az egyszerre jött dupla megterhelést.
Úgyhogy jó táncolást :D !

dido
dido

Kacsa!

Igaz, ezekbe a dolgokba bele se gondoltam. Tényleg, ilyenkor már mennyi mindenre kell figyelni. De olyan izgalmas! Nekem mostanában minden nagyon izgalmas. :-)
Egyszer mondtam a kedvesemnek, hogy hogyan kell mosni, hogyan kell a tuhákat szétválogatni, milyen szempontok alapján, és hogyan kell elindítani a mosógépet. Csak ha esetleg én kórházba kerülnék, vagy mittudomén... egyébként nagyon ügyesen elmondta, mit hogyan kell szétválogatni, amibe nem biztos, azt inkább be se teszi a gépbe.
A mosogatástól nem félteném, a mosástól se annyira. Inkább a vasalástól.
De hát ezek szért mégiscsak női munkák, mi tudjuk jobban megcsinálni.
Kép
Vendég

Lányok!

Most komolyan, szerintetek mit tegyek/mit tehetek????????
A nődokim a Péterfybe dolgozik, én a Bajcsyba tartozom. Most új nőgyógyászt kellene keresnem a Bajcsyba? Vagy, mit lehet ilyenkor tenni? Végre találtaltam egy szerintem jó dokit, és most vátsak/váltanom kell?????
Ti mit fogtok tenni? Nálatok nincs ilyen területi probléma?

dido
dido

Dido, két választásod van: elmész a másik kórházba, ahol a nődokid van, ebben az esetben fizetned kell az ellátás 30%-át, max. 100. ezer forintot. A másik: keresel egy orvost abban a kórházban, ahova tartozol.
Nekem szerencsém van, ahova én tartozom, ott dolgozik a nőgyógyászom is, és elég jó híre van errefelé. Szerintem fontos az is, hogy mennyi pénzetek van ilyen dolgokra. Mert ha van ilyenre félretéve, én azt mondom, menj oda, ahol a nődokid van, hiszen őt ismered, és talán jobban elengedi úgy magát az ember.

Kép
Vendég

Farthy!

De ha fizetek, és a dokim kórházát választom, akkor se biztos, hogy majd ha odajutok nála szülhetek, nem? Állítólag csak akkor, ha éppen ő az ügyeletes, mert már nem lehet dokit behívni, ha éppen nem ügyeletes. Vagy nem jól értettem?

dido
dido

Dido!

Be lehet hívni, akkor is fizeted a 30%-ot.

Nálunk szerencsére nincs ilyen gond --> a vidék előnye! :)

Bár a behívással kapcsolatban még nem tudom, hogy ránk is nem-e fog vonatkozni. Bár már nem is izgat. Ha kell fizetünk, ha nem nem ...

Farthy!

Én Apa is be van tanítva, írtam neki egy háztartási kisokost, hgoy mit mivel, hogyan takarítok, mosok, stb. De azért mégiscsak jobb ezeket magamnak megcsinálni. Meg lesz neki más dolga is, amíg mi kórházban leszünk, meló, bejárni hozzánk, ide-oda szaladgáli, stb. Szóval igyekszem minél kevesebb dolgot ráhagyni!

kacsa14

http://www.nol.hu/cikk/441458/

Olvassátok el, értelmezzétek és ha kihámoztatok belőle vmit., osszátok meg velem is! Nekem most nincs hozzá türelmem ...

kacsa14

Timika
sajnálom, hogy végül mégis műtétre kerül a sor. De állítólag gyermekkorban hamarabb gyógyul, kevesebbet kínlódnak vele, mint a felnőttek. Nekem 6 éves koromban vették ki (még arra is emlékszem, mit álmodtam az altatás alatt). Ott tudsz lenni vele a kórházban végig? Engedik? A barátnőm fiának tizenvalahány éve, szintén kis korában (2 éves volt) vették ki a manduláját. Ő ott volt végig. Hallottam olyanról, ahol a szülő is ott aludthat a gyermekével a kórházban.

Dido
örülök az eredménynek! :D Dokiválasztás dillemmában nem tudok segíteni. Mindenesetre nem irigyellek a helyzetért!

Kacsa
Hú, már "csak" két nap hivatalosan... :lol: Állítólag a babák 5-6 százaléka születik meg a kiírt napon. Lehet, hogy te is közéjük tartozol majd? A magzatvíz miatt ne aggódj, azt olvastam, meg ahogy a születéstörténetekből láttam, általában éjszaka, hajnalban megy el és ritka az hogy nappal, vagy hogy nyilvános helyen, pl. közértben stb. Reméljük a nyuszi kicsalogatja Timcsát. Olvastam az esküvői eszmecserét farthyvel. Gyönyörű voltál és nagyon tetszettek a kiegészítők, pl. a kerámia szivecske az ültetéshez, igazán jó ötlet. Nálunk még nem volt esküvő, de ha lesz is, ilyen szép biztos nem lesz.
Ma megyünk szemészetre :cry:
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Azért az ágybetétet vagy a kanapét sem szeretném eláztatni ...

Köszi a dícséretet! :)

Miért mentek szemészetre? Mátéval?

kacsa14

Kacsa

tudod, a könnycsatorna elzáródás... , már 3szor megyünk. :evil:

Ágyadat meg béleld ki, tegyél a lepedő alá egy-két türcsit. Bár nekem úgy folyt el, hogy felültem az ágyban és amikor felálltam, hogy indulok pisilni, akkor folyt el (az ágy nem lett olyan... de amúgy teljesen tiszta, tényleg olyan mint a víz.)

Igulok érted nagyon, minden nap nézem, hogy mi újság veled. (még ha nem is írok minden nap, de olvasni igyekszem.)
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Ja, tényleg! Kitartást Nektek!

Van bent alattam egy eldobható pelenkázólap az ágyban. Meg az étkező asztal széken is van egy türcsi. Csak azért magamat ismerve, bizti idegesítene, ha úgy kéne vmit. itthon hagyni, hogy tocsog a víztől, mégha csak tiszta víztől is.

Bár lassan lehet, már az sem fog érdekelne, csak legyen már végre vmi!

kacsa14

Dido!

Én orvos témában nem nyilatkozom, mert kicsit radikális a véleményem. FOS az egész. A Margitot kilőtték. Dunakesziről hármunknak közel 15 intézménybe kell mennünk attól függően mi a bajunk. Szülni Vácra, amiről eddig csak jót nem hallottam, így nálam a kérdés lejátszva. Nem lennék a helyedben.

Kacsa!

Ne olvasgass szüléssel kapcs. ne filózz, csináld azt, mint amit szoktál. Menj szomszédolni, Emili úgyis csak a jelenlétedben tud kakkantani :-)
Amúgy meg a mosást mindenki meg tudja csinálni. Kell a bizonyíték? :twisted: férjed melója meg gáz, de azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni, ilyen genya világban élünk :-(:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

tjuca

Dido!

Sajnos átjelentkezésben sem tudok segíteni, mert a Fiumei az Istvánhoz tartozik megnéztem :-(

tjuca

Dido!

Én is most szembesülök ezzel itt Szegeden. Timika által írtak alapján, én vszínű a klinikához tartozom. Most a kórházban van dokim. Sztem mivel én amúgy is váltáson gondolkodom, a klinikából választok (már van is valaki).
A jövőre nézve te is ted ezt. Keress egy dokit abból a kórházból ahová tartozol.
Egyébként egyetértek Jucával. Én is tudnék egy-két nyomdafestéket nem tűrő mondatot írni erről az egészről. :evil:

Juca!
Én Vácon születtem. Akkor még jó volt. :)
Csak egyszer lányod be ne rakd véletlenül a ruhákkal együtt. :)
Vendég

Tjuca!

Ja, úgy könnyű, hogy nálatok már a kislány mos! :lol:

Kacsa, mit dolgozik a férjed?
Vannak családok, ahol a férfi is süt-főz (sőt, egyenesen szeret és az ő feladata), mos, elmosogat, takarít, vasal, szóval mindent megcsinál. Ez szerintem hagyomány kérdése. Minálunk például abszolút én csinálom e aházi munkát. Egyrészt én vagyok itthon, másrészt amúgy is így alakult ez ki. Szerettem már gyerekkoromban is, ezért mindig mindent megcsináltam. De például apukám nem lenne bajban, ha el kellene indítania a mosógépet vagy főzni kell.

Kép

Kép
Vendég

Pupy, azt hiszem, nem fogom tudni letölteni a szülőszobát. Egyszerűen nem jön be az oldal. :cry:

Kép

Kép
Vendég

Dido!

Nekem a hsg-t meg a vérvételt még a Bolgárkerék utcai családtervezős doki csináltatta meg, és a Kaáliban elfogadták az eredményt. Gondolom nektek most gyorsan kéne valamit kitalálni, nem? Ha nem lenne ilyen kutya drága, akkor azt mondanám, hogy csináltasd meg a Kaáliban ezeket, de így... 70 eFt két vizsgálatért?! :( Az ember szülésért nem fizet ennyit :(
Melyik kórházhoz tartoznál?

Juca!

Kinga át is öltözött a nagymosás közben? :twisted: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Aha háromszor is :-)

Syry!

Remélem ez már az utolsó lesz.

Farthy!

Azért, jobb ha mondjuk egy alapsort képes a párod megcsinálni, mert ok lehet pizzán meg kínain élni, meg új zoknit, meg gatyát venni, ha a kifordítós megoldás már nem működik, de mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor egyrészt Te szorulsz segítségre, másrészt még ott van egy-két-három-több gyerek, akit szintén el kell látni. Nem kell nagyon csúf dologra gondolni, csak egy pár napos influenzára vagy egy tandem fosós hányósra. Meg amúgy is szülés után, még ha minden klappol, meg szuperül vagy is, nagyon jól esik, ha nem neked kell huszadszor is elmosogatnod este, vagy valaki kitereget, és ezért 20 perccel többet tudsz aludni.

Lépek, mert most megint a szennyesben járok, összerámolok, ebéd, séta, aztán megint rámolás. :-)Igen van segítségem, csak még egy kicsit öntörvényű :-P ő trendi módon takarít, én meg inkább a klasszikus stílust űzöm :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Juca!
Hát nem semmi a lányod! A fiam meg abban szeret segíteni nekem, hogy a vasalt ruhákat ledobálja a székről egyenként. :? :D

Kacsa!
Én is állandóan azt néztem, folyik-e már belőlem valami. :roll: de végül úgy mentem be szülni, hogy a dokinak kellett megrepeszteni a burkot. Igaz, akkor már nem volt tiszta a víz, hanem zöldes-fekete(bocsi), mert Levi belekakilt. :oops: De mennyiségre rengeteg volt, csak folyt-folyt. Hú, annyira izgi, hogy itt tartasz, rámjött a nosztalgia. :D
Egyébként én debreceni vagyok születésemtől fogva, és még manapság is gyakran vágyom vissza. Merrefelé laksz?

Pupy!
Én már tavaly is megcsodáltalam a menyasszonyi képeidet, nagyon helyesek vagytok! Tali a hungaroringen? Hm, az izgi lenne :D De csak ha Alonso is velünk tarthatna... :oops: :D

Dido!
Doki/kórház/terület ügyben sajnos nem tudok mit mondani. De remélem ez megoldódik, és jól jösz ki belőle.

Timika!
Most olvastam, hogy Kristófot műteni kell a mandulájával. :( Sajnálom. Melyik kórházba mentek?

Látjátok milyen aktív( :shock: ) vagyok? Már két napja egymás után írok neketk! :D

Puszi

Kép

Kép
adriana

Tjuca!
Nem azért nem csinálja meg a párom, mert lusta, hanem mert én itthon vagyok, s megcsinálom. Ha rá lennék szorulva, nyilván megcsinálná, elboldogulna egyedül is. De eddig még szerencsére semmi extrém dolog nem történt velem.
Egy évfolyamtársnőm mondta az egyetemen, hogy az egyik kisfia mindenáron be akart neki segíteni a házi munkába, konkrét esetben felmosni akart. Persze, az anyja engedte, hadd segítsen, aztán utána háromszor annyi időbe tellett, amíg feltakaírtott utána. :-)

Ha valaki ma édeset ennek vacsira vagy ebédre, van egy nagyon egyszerű, mégis isteni finom receptem, ha valakit érdekel. (ámbár nem kizárt, hogy ismeritek.)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Juca!
Annyira aranyos Kinga, ahogy vissza is néz :)
Ennivalóan cuki :D Nagyon szép kislány :D

Évi77!
Azért jó, hogy írtál már. Nem kapunk képet Dórikáról?

Farthy!
nekem ebből a szempontból szuper férjem van, mindent együtt csinálunk. Egy dolog van csak kisajátítva részemről a mosogatás, mert imádok vizeskedni :)
Mire hazajöttünk a kórházból, mindent elrendezett, ahogy kértem, minden tiszta és szép volt, és még karácsonyfát is kaptam :D

Kép
narco

Nárcisz!

Azért köszi :)
Egy videóhoz mit szólnál?

http://www.send2u.hu/get/?f=yoZowB8L0aNIBsx3sLz6

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hello Lanyok! Te jo eg mennyit irtatok. Mar tobb mint 1 oraja olvaslak benneteket a telefonomrol. Eleg lassan toltoget lefele. Sajnos potyogni nem nagyon szeretek, ezert rovid leszek. Osszegezve a visszajelzeseket, ugy nez ki hogy most szombaton kevesen ernek ra. 14-e tunik a legtobbunknel jonak. Penteken megyek anyuekhoz es rakok fel tablat. Orulok hogy pezseg a topik. Kicsit furcsa itthon, de jo
Vendég

Évi!

Megnéztem én is a videót. Nagyon édes!!!! :D :D

Farthy!

Nekem jöhet az a recept! :)

Ha már a szuperférjekről esett szó: az enyém is lehetne az. Van rá recept? :roll: Neki most össze van varrva a keze, mert elvágta, így két "fiamat" kell babusgatnom. Na ja, ha egy férfi beteg... :? :D

Na, vasalok gyorsam amíg manócskám alszik.

Puszik

Kép

Kép
adriana

Adriana, oks, akkor a recept:

Készíts kb. fél liter tejből meg egy csupor darából tejbegrízt (legyen kicsit sűrűbb). Ha megfőtt, öntsd egy tányérba, és hűtsd teljesen ki. Közben addig zsömlemorzsát szép barnára piríts meg, majd a megdermedt tejbegrízből evőkanállal szaggass kaluskákat. Ezt forgasd meg a zsömlemorzsában, utána pedig lekvárral öntsd le. Isteni finom. Szinte mindig van hozzá alapanyag otthon, és nagyon laktató! Tedd ki a teraszra, akkor előbb megdermed (éhes kóborcicamentes helyre tegyed!). Én szilvalekvárral szeretem a legjobban.
Nem kizárt, hogy ismeritek ezt az ételt. A mamámtól tanultam, eddig még soha senki nem hallott róla.
Jó étvágyat!

Kép
Vendég

Kacsa :)
Még mi is egyben. CTG egy nagy nullát mutat, összehúzódást viszont nem.
De! ma hidegfront van, holnap kettős front, vasárnap melegfront. valamelyik csak meghozza a lurkók kedvét a kibújáshoz :)

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?