Új privát üzeneted érkezett!

Ja!
Már van hét pötty a fertiben a görbémben.Ugyan nem értek hozzá még, de mosmá nekem is lesz. :lol:
Ha kicsit több pötty lesz rajta, akkor majd "dobok egy görbét"! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magamat, hogy eltüntem. :oops: :oops: :oops:

Lakás átrendezés zajlik nálunk jelenleg. A drága uram megszüntette a dolgozószobát. :lol:

Este 7-kor hazaesek és megy a sikamika. :twisted: :twisted: :twisted:

Remélem, Mindenki jól van!!!!

Van új Kismamink?

Ma este már tudok jönni, remélhetőleg addig visszaolvasok. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!
tegnap nemigen tudtam jönni :( azt látom Kamillának nem mondtak jókat, sajnálom :(

nekem ma megint leesett a hőm, és még ugyan nem barnázom, de halvány jelét láttam... most az az érzésem, hogy nekem a ciklus második felében lehet gond, pém az volt mert megemelkedett a hőm, szóval az tuti... na de mi a fene ez a visszaesés, ez is hormonkérdés? amúgy ugye a22. napon vagyok, lehet megint előbb jön meg? volt 28, 27, 26, 25... elegem van :evil:

Kép
mercure

Sziasztok!

Egy kis olvasnivaló:

Fogantatás 2

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány újabb „bölcs" állítás, amit nem kell elhinni.

A megfoganást befolyásolja a pár testhelyzete a közösülés alatt, vagy utána

A gravitáció miatt az ember elvárná, hogy számítson a testhelyzet. Az ondósejteknek át kell úszniuk a méhnyak nyílásán keresztül a méhbe, majd a petevezetékbe, ahol a petesejt van. Logikusnak látszik, hogy ez az erőfeszítés könnyebb lenne, ha az ondósejteknek nem kellene egy „emelkedőn" felfelé úszniuk. Viszont tény, hogy már 20 perccel a közösülés után ondósejtek találhatók a méhben, és több millió spermium igyekszik még oda, tekintet nélkül a partnerek pozíciójára.

Így bármennyire is tetszetős ez az elképzelés, kevés bizonyíték van arra, hogy egy bizonyos testhelyzet a közösülés alatt vagy után befolyásolná a teherbeesést. Így a testhelyzet kiválasztása nem megbízható módja a terhesség elkerülésének sem.

A teherbeesés esélyét befolyásolja, milyen alsóneműt hord a férfi

Ez a tévhit onnan származik, hogy az ondósejtek a herében vannak elraktározva, melyek pedig a herezacskóban helyezkednek el. Ez a hely a testüregen kívül van, sokkal hűvösebb, mint a test többi része; amikor a testhőmérséklet emelkedik, vagy ha a férfi testhezálló ruhát hord, a spermiumok száma és mozgékonysága csökkenthet. Ezért tanácsolják azoknak a férfiaknak, akiknek alacsony a spermaszámuk, vagy más meddőségi problémájuk van, hogy kerüljék a forró fürdőt, illetve a szoros, testhezálló ruházatot, ami emelheti az ondó hőmérsékletét.

Azonban a legtöbb egészséges férfi termékenységét nem befolyásolja észrevehetően, mit hord, vagy hogyan fürdik. Normális esetben a termékenység nem fokozható azzal, ha a férfiak boxeralsóra váltanak át, illetve az apaságot sem lehet elkerülni az alsónadrág megfelelő kiválasztásával.

A fogamzóképesség 35 éves kor után hirtelen hanyatlik

Az életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik. 35 éves korra a fogamzás esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután évente körülbelül három százalékkal csökken.

Természetesen egy fiatal nőnek is lehet meddőségi problémája különösen olyan kockázati tényezők esetén, mint például egy korábban lezajlott nemi betegség, krónikus betegségek vagy bizonyos nőgyógyászati műtétek után.

A meddőség oka a nő

Meddőségi problémáknál a fogamzás nehézségeiért az esetek legalább 60 százalékában a férfi a felelős, legalábbis részben: 20-30%-ban egyedül ő felelős és 20-30-ban részben, ha összetett problémáról van szó.

Kizárólag a nő a meddőség oka az esetek 35-40 százalékában, a meddőség néhány esetében pedig nem vezethető vissza konkrétan egyik partnerhez sem.

Miért születnek ezek a tévhitek?

Valószínűleg azért, mert a szaporodás annyira rejtélyesnek látszik. Ezért sok legendát építettek fel köré.

Az alapvető biológiai ismeretek közül az időzítés a legfontosabb. Azok számára, akiknek a fogantatással nehézségük van, ez nem olyan egyszerű – amit a legtöbb pár természetesnek tart, az valójában egy rendkívül bonyolult rendszer. És sok mindent még mindig nem értünk.

Ha családot tervez, gratulálunk, és sok szerencsét! Tegyen meg mindent azért, hogy várandós legyen, és egészséges babát szüljön. De fontos előre gondolkodni, és megbízható forrásokból származó tanácsokat meghallgatni, ne higgyen el mindent, amit mondanak.

További információk: www.babatervezo.hu

„a titok, amit több mint 100 000 hölgy már ismer, de Ön még nem” www.babatervezo.hu
Vendég

Sziasztok!

Ma nagylány lettem örülök neki :D
Vendég

Ja és tudtam hogy az leszek mert egész éjszaka csokikról meg édes dolgokról álmodtam és amikor megjön akkor tényleg csokikat zabálok :oops:
Vendég

Pandácska ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyennek is örül az ember.

Kép
hanna30

Hanna: szia!!!!minden oké???? :wink: :wink: :wink:
Nem hívott még vissza a sógorom, de addig is köszike!
Úgy látszik nem sűrgős neki.

Pandus: Tök jó,hogy ennek is örülünk?! :lol: :lol:
vedresandi

Mivel Pandácska tudjuk mi a helyzet, ezért most szerintem örülünk, és akkor indulhat hamarosan a lombik!!!
HAjrááááááááááááááá!!!! Mi szorítunk Neked!!!!++++++++++ meg annnyi +++, hogy ki sem fér!!!! :lol:
Vendég

Szijjjjjjaaaa Andi! :lol:

Igen, minden oké. Hétvégén pihizni voltunk. :lol:

Veled mi újság???

Kép
hanna30

Köszi lányok :D
Újra tudok örülni a mensinek mint régen amikor paráztam hogy megjön-e :oops: :lol: ez jobb érzés mint amikor utálom hogy megjön :lol: mivel én örültem neki kedvesen fogadtam remélem cserébe elkerül titeket legalább egy évre!!!
Vendég

Sziasztok!!!
Kép

Most fektettem le a legényt, megpróbálom visszaolvasni.
Jövök...

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandácska:
Mi is örülünk veled együtt! Hajrá LOMBIK!!!
Kép

Kamilla:
Remélem jobb a hangulatod ma. Fel a fejjel! Hamarosan mindenki
Kép
Betsy: Már én is szeretnék a ciklus vége felé lenni :D Drukk!!!

Nemen:Itt hagytál minket???Olyan rég nem voltál. Hogy van a kis Annácska?Hol tartasz a ciklusodban?

Heni: Nekem nem is oly régen voltak ilyen napjaim. Csajszik vigasztaltak ezerrel :D A defekt és tojások legyen legnagyobb bajod az életedben!!!Itt egy védő angyalka csak neked :D
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

JAIMEE: Hogy vagy??? Jelentkezz, ha tudsz!!! Aggódunk ám érted!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Kinek mit javítsak?
Vendég

Pandus: engem tegyél át a babásba :lol: :lol: :lol: :lol: BÁRCSAK!!!!
vedresandi

Kép

Andi,
Szívesen megtenném :D
Vendég

Ninike!

Merre vagy? Most látom, hogy tegnap tesztelned kellett! Eredmény?

Olik!

Köszi a drukkot! Zolcsi még napközben 2szer alszik?
Vendég

Judy,
Ne hari nem írtam be a korodat :oops:
Vendég

Gyabi!

30 napos szokott lenni a ciklusom, de legutóbb 34 napos volt. A 42.nap fogok tesztelni, ha kihúzom addig :) Azért vagyok keveset, mert szinte egész nap kint vagyunk a levegőn, csak aludni és enni járunk haza. Most épp az alvás következik :)
Vendég

Betsy, akkor én szurkolok most nagyon Neked!!!!!

Panda: örülök, hogy örülsz pirinek!!!!!!

Hajrááááááááááááááááá
Kép

Panda: örülök, hogy örülsz pirinek!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Babszi, neked mára doki van írva???? Lemaradtam?????

Kép
Kép
gyablonka

Betsy:
Egyszer alszik kb.11-től. Aztán már csak este 20.00-kor.

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
Hol vagy???
Kép
Vendég

sziasztok megint!
pandácska, örülök hogy örülsz, szurkolok hogy a lombikból szép kis panda szülessen :D

Hormonvizsgálatot nekem kell kérni a dokitól? Vagy az csak ajkkor jár ha ő mondja?

Kép
mercure

KépKépKépKépKépKép
Van itt valaki?????Vagy csak én érek rá :( ?

Kép
Kép
Kép
olik22

mot vagyok... kicsimanó alszik még?

Kép
mercure

Mercure,
Általában doki szokta javasolni de kérdezz rá hogy lehet-e...
Vendég

Alszik :D De már nem sokáig. Ebédelünk és irány a homokozó!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

most irigykedem jól! :D de jó nektek! pont azt beszéltük, hogy kár hogy nem laptopunk van, kiülhetnénk a körfolyosóra

Kép
mercure

Mercure:
Dolgozol? Mi a munkád ( ha nem titok?)

Kép
Kép
Kép
olik22

dolgozom... legalábbis úgy teszek :D most nagyon le vagyok lassulva.
Nehéz egy szóban... mindent csinálunk ami kimarad a többi igazgatóságból... marketing,szerkesztői feladatok, jelentések, ajánlatok készítése, pályázatok figyelése... sok minden

Kép
mercure

Értem... Hát akkor jó munkát!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

köszi :( de már fél3 még egy kicsi és mehetek haza... családlátogatásra jön az osztályfőnök

Kép
mercure

Jucus,
üdv közöttünk!!! Én nem vagyok valami nagy szakértő, de szerintem is igaza van Pandácskának, és lehetne egy kivizsgálást csináltatni. Én már biztos nem birtam volna ennyi ideig. Igaz, már most is gondolkozok néha azon, hogy talán baj van, pedig még csak február óta próbálkozunk!!!

Pandácska,
sok sikert kivánok a lombikhoz, remélem meghozza a gyümölcsét! Meg jó, hogy tudsz örülni annak, hogy megjött...

Üdv. mindenkinek!

Sirkici
sirkici

Sziasztok lányok!

Jól elfáradtam. Nagytakarítást tartottam. Sajnos mér marad csütörtökre is, de mára már elég volt. Holnap megyek apával Pécsre! Felvették az új munkahelyére, megy aláírni a szerződés. Utána pedig megyünk nyílászárókat nézni Obi, Praktiker stb., mert az asztalosunk olyan árajánlatot adott, hogy majdnem elvágódtunk. Gyönyörű dolgokat csinál, de megfizethetetlennek tűnik. :cry:

Pandácska!
Örülünk mi is veled! :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Christell!

gratulálok a takarításhoz!!! :D
milyen nyílászárót akartok? nekünk most "csak" tetőablak kellene, demég nem vettük rá magunkat, hogy körülnézzünk

Kép
mercure

Christell!

Vigyázzatok azokkal a faablakokkal, mert lehet, hogy olcsóbb, de lehet hogy nincs új felületkezelve, meg nincs úgy kiszáradva, mint amit a mester ajánl! Csak onnan tudom ( én műanyag nyílászárózom ) hogy rengetegen jönnek hozzánk cserére, mert olcsón vették a fát és egy évig sem bírta!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Csak egy példa:

nálunk egy német , magas minőségű ajtó : 150-200 eFt, Praktiker 45 eFt!!!! Szerinted mi hiányzik belőle. Mert én tudom, ezért nem ajánlom egy ismerősnek sem!!!!

Bocsánat ha erőszakos voltam, csak segíteni akartam....

Kép
Kép
gyablonka

Mercure, Gyabi!

Ez a cég meranti nevű trópusi fából gyártja a külső nyílászásókat, csodaszépeket. Állítólag ez a fa bírja legjobban a nedvességet. 10 év garanciát vállalnak a pácra is. Ami azt jelenti, hogy évente max. 2x kell átkenni valami ápolóval, és 10 évig tutira nem kell újra pácolnunk. Nekem nagyon tetszik. Szívem szerint tőlük rendelnénk, de sajnos csak a külső nyílászárók kerülnek 2,3 millió Ft.-ba. Az pedig rengeteg. A bejárati ajtónk kb. 400.000.- Ft. Egyébként megnézhetitek a bejárati ajtónkat, amit választottunk. Fent van a neten. www.pakoholz.hu bejárati ajtóknál a középső sor jobb széle. Az az üveges ajtó az. Szerintem gyönyörű.

Gyabi!
A szuterinunkba gondolkodtunk műanyag, vagy fém ajtókon. Szerinted melyik jobb, melyik bírná?[/url]

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi!
Nem vagy erőszakos. Nagyon köszönöm a segítséget. Mi hiányzik belőle? Én nem tudom.. :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

tényleg szép, valószínű mi is cseréjük a bejárati ajtót, úgyhogy szívesen olvasok tapasztalatokat! :D

Kép
mercure

Christell: Ha nap és eső nem éri, akkor tökéletes a Praktikerben kapható alu ajtó, 65 eFt-ért láttam, 13!!!!! ponton záródik stb...
Az olcsóbb műanyag bejárati ajtóknál kihagyják a merevítővasat és egy nyári 40 fok után nem tudod bezárni!!!!!!

Egyébként otthon saját részre én műanyag szuerkezeteket csináltattam, kívül aranytölgy fóliával, ember nem mondja meg, hogy az műanyag ablak, olyan mint a pácolt fa!!!!!!!

Egyébként az ajtótok gyönyörű!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Savmaratott üveg lesz benne, akkor nem igazán lehet majd belátni. Kültéri ablak, ajtó ügyben szeretnénk megegyezni az asztalossal, de beltérre lehet, hogy nem tudjuk megfizetni. Én olyan ablakokat szeretnék, ami örök élet. Nem akarom 10-20 év után kicserélni. Ezért fontos a minősége. Beltéri ajtóinkat borovi fenyőből készítené, és gyönyörű orchidea mintás üveggel. Csodaszép, majd megszólal... Az olyan ajtó, hogy a fele üveg, az alsó fele, pedig fa. Szerintem olyan is van a honlapjukon. Holnap beltéri ajtókat nézünk majd. Nem tudom, hogy jó lenne e, mert sok rosszat hallottam a beltéri bevásárlóközpontokban kapható ajtókról is.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na megmondod róla hogy műanyag????? Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Nagyon szép! Nem lehet róla megmondani, hogy műanyag.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ez egy régi stílusú családi ház Győrben!!!! Szerintem nagyon szép!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Tényleg szép.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na jó , nyílászárók kivesézve!!!!!!

Lassan megyek hazafelé, majd még otthonról jelentkezem... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Remélem, szép napsütéses napotok volt! Nagyon szépek a nyílászárók!

Pandácska! Veled örülünk, ha örülsz, és nagyon-nagyon szorítunk, hogy végre sikerüljön!+++++

Láttátok! Már a 100. oldalnál tartunk! Szerintem csapjunk egy bulit, ünnepeljük meg!! :lol:

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?