Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem nem Zsuzsi! Õ azt írta, hogy a férjével úgy döntöttek, hogy majd csak a késõbb a lakás miatt.
M.
menta

Solya! Télen meg pláne kijöhetnek a cumi és a nyálzás miatt.
menta

Szila!
Õt gyanúba kevertük már korábban is?
solya

De Andi3 meg pont most mondta, hogy mostanában sajnos nekik nemigen jöhet össze. Különben meg én is szoktam puszival elköszönni. Kép
Mégsem én vagyok.
menta

Menta! Ezt most nem értem. Miért? én azt hittem, hogy a meleggel van összefüggésben.
solya

Norci már tiltakozott. Ágci is egyszer lett csak említve, õ is esélyes.Kép
Néztétek, lányok, hogy 3 február 7.-i archív van már. És ahogy nézem, lesz negyedik is!Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hú, Menta, tényleg, a három archívot átolvasva, ez kiesett. És Zsuzsi is. Pedig becsszó átnéztem a hozzászólásokat ezerszer, hátha elõjön a név...

Szila
Szila

akkor Ágci - Edit?
szila

Szia Solya!

Lacika is alig-alig cumizik, csak elalváshoz használja, és ha nyûgös, akkor cumikázik egyet-egyet. csak azért gyanakszom a cumira, mert annyira az a terület kiütéses, ahol a cumi lefedi. Nem lehet, hogy náluk még jobban marad maszat, kaja maradék és nyál a cumi alatt, mint a nagyobbaknak? Persze én csak tippelek a cumira...

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Na, tikkel most beszéltem telefonon. Nincs netjük, és baba sincs, bár egyre jobban irigykedik. És mindenkit puszil. Ha javul a hóhelyzet, jönnek hétfõn talizni.
Nekem Beja jutott még eszembe.
Andi3-mal is beszéltem már ma, de róla tudom, hogy 100%, hogy nem õ az!
Danimama és Nyuszimanó miért esett ki?
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Solya! Ezek a pöttyök kicsit olyanok, mint az ekcéma (de nem az!!!) Az pedig a hideg száraz levegõre szokott rosszabodni.

Ágci?
Ágci!
Menta
menta

Szerintem a Puszi-val való elköszönés annyit jelent, mint az Életem Párja és Fickóm szóhasználat, az aláírt N betû, vagy éppen az ékeset nélküli írásmód...

BMárti
bmárti

BMárti!
Majdnem biztos, Menta is azt íra, hogy télen méginkább lehet összefüggés!
De akkor mit tegyek?
Te hogyan védekezel?
Solya
solya

Menta!
Helenának jobbulást! Küldök sok gyógyKép!
Olyan jó lenne, ha tudnátok jönni hétfõn! A számoláshoz gratulálunk!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Nem leszek többé ilyen kis huncut, és felfedem magamKép Nem szeretnék álmatlan éjszakákat okozni nektekKép

Szóval mától van netünk, ezért csak most jelentettem be. Annyira hiányoztatok, és úgy szerettem volna már elmondani valakinek!!!
És olyan szar, hogy még egy icipicikét se hiányoltatok az elmúlt 2 hétben.KépKépKépKép Ezért írtam, hogy olyasvalaki vagyok, akirõl még álmodni se mertek....

Ugye jó kis buli volt így??? Én nagggggyon élveztemKép
A többit majd jövõ héten, mert most jön KAdri barátnõm meg Leevi vendégségbe a hétvégén, így nem hiszem, hogy lesz idõm beszámolót írni mindenrõl. (Most mondom el nekik is, hát még nem tudom, hogyan...)

Puszi mindenkinek:
N(yuszimanó) és Donci
Névtelen

Cory!

Danimama azért esett ki nálam, mert a Névtelen2 elõször ékezetekkel írt, márpedig Danimama azt nem tud. Nyuszimanóra nem emlékszem, de õ se hiszem, hogy tudna élkezetesen írni. Ja, és mindkettõjük neve sokszor szerepelt, a Névtelen2 meg azt írta, hogy csak egyszer hangzott el eddig a neve. Ami egyébként nem fair, mert azt ígérte, hogy ha kitaláljuk, akkor felfedi a kilétét. Márpedig, ha egyszer elhangzott, akkor ki van találva, nem?!?!

Szóval Névtelen2 mond meg, kié a virtuális kitalálói jutalom, és fedd fel magad, igen is ki vagy találva, csak túl sokan vannak mások is kitalálva rajtad kívül, ezért vagyunk bizonytalanok!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Cory!
többször lettek említve.

A jelenlegi felállásunk:
Anya felváltva tereget és rohangál a géphez, Sára utána, Máté csak lesi és néha, mikor felsejlik az ANYJA, fel-fel nyüszít, de inkább csak jelzésértékkel...

Még mindig nem szánsz meg?

Solya
solya

Nyuszimanó: GRATULÁLOK! KépKépKép

cory
Budapest

Hát!
Ez tényleg meglepi4
Gratulálok! Kép
És bár jó volt, örülök, hogy vége...
Bár, ha jobban meggondolom, illett volna szólni, mikor elvetettünk, nem? Kép

puszi
Solya
Most egy darabig eldugulok.
solya

Lauráé a jutalom!!!!
Csak õ mondta tutira és elsõre!!! Laura! Mibõl gondoltad? Nem vagy semmi, kis MRS MurpleKép
nyuszimano

NYUSZIMANÓÓÓ! GRATULÁLOK!!!

Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Nyuszimanó!
KépKépKépNAGY-NAGY GRATULA!!!!KépKépKép
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Köszi a gratukat, bár csak 19-ére kaptam idõpontot, szóval tuti csak akkor lesz. Remélem, minden rendben van velünk, szóval addig kéretik drukkolniKép

Köszi még egyszer a grtukat, szép hétvégét mindenkinek!
Nyuszimanó
nyuszimano

NYUSZIMANÓ!

Hurrááááááááááááááááááááááááááá! Jól kitaláltad ezt, mi (mármint, hogy itt titokzatoskodsz?) Kép Jól fellendítetted a topikot!KépKép

(Különben azért vetettünk el, mert te is többször lettél említveKép).

Jaj, ez annyira jó!Kép És különben is: amikor én felraktam vmelyik nap a táblázatot (talán hét elején), hiányoltalak!Kép

BMárti,
a biciklisúton tök jó jönni/menni (már ha le van takarítva). Lehet, hogy mi is megyünk holnap Corázni.

Szila
szila

Nyuszimanó! KépKépKépKépKép EZ nagyon klassz! Kép Gratulálko! Kép

És a mi hírünk: Mindig mesélem Árminnak, hogy kisbaba van a hasamban. szereti simogatni és tegnap, mikor megkérdeztem tõle: "Hol lakik a kisbaba?" Azonnal odajött a hasamat paskolgatni! KépKépKép Igaz, azóta hol az én hasamra mutogat, hol asajátjára, de azt tudja, hogy a kisbaba egy hasban lakik! Kép

Márti++
márti

Nyuszimanó! Én is szívbõl gratulálok!!!!!

Solya! Kendd be vékonyan valami semleges hidratálóval.

Mára én is búcsúzom!

Ja, Helena sajnos nincs jobban. Talán annyival, hogy most még nem adtam neki kúpot, mert még nem olyan magas a láza; hagyni kell egy kicsit küzdeni a szervezetét. Csak tudnám mi baja?!

Menta
menta

Sziasztok!

Solya! Nem tudom, mit lehet csinálni ellene. Én nem szoktam foglalkozni vele. Talán Menta tud valami jó tippet adni.

Szila! Mi korán megyünk CORA-zni, úgy szoktuk intézni, hogy Lacika ébred 6 órakor, felszedelõzködünk, megszoptatom, és nyitás után nem soká ott vagyunk. Akkor még nincsenek sokan, gyorsan lefutjuk a bevásárló kört, és rohanunk haza, mert a reggeli szopi max. 9 óráig tart ki Lacika pocójában.

BMárti

BMárti
bmárti

Menta! Köszi!

BMárti

BMárti
bmárti

Nyuszimanó
Szuper! Gratulálok neked is!KépKépKép

Márti
Jajj, ez annyira jó, hogy Ármin simizi a pocidat. Kép Tisztára elérzékenyültem.

PusziKép
Gorsi
gorsi

Szia Nyuszimanó!

Nagy-nagy gratula neked!
És köszi, hogy feldobtad ezt a téli bús-borongós délutánt!

Hogy honnan voltál Te az elsõ tippem? Igazából nem tudom.
Habár valóban nem írtuk, hogy "Hol vagy, Nyuszimanó?", nekem azért feltûnt, hogy nem jelentkezel. És, ha jól emlékszem, "eltûnésed" elõtt nem sokkal talán írtad, hogy terveztek Doncinak kistestvért. Igen, ez az emlékfoszlány volt a döntõ.

Horoszkópom szerint skorpió vagyok, és a legtöbb asztrológia-könyv szerint a skorpió jó detektív. Lehet, hogy igazuk van? Kép (Én meg pályát tévesztettem? Kép )

Hogy vagy? Tényleg hányingered van?

(Szegény Romola majdnem nem kapott uzsonnát az izgalmak miatt...)

Szia: Laura
p_laura

Sziasztok!

Nyuszimanó! Kis huncut óriási gratula neked! Kép Kép Kép
Ja és nem azt beszéltük meg hogy jövõ télen leszünk együtt terhesek?
Hú lányok ahogy így meggyanúsítottatok kezdek kedvet kapni Kép , ráadás kedden szült a barátnõm és majd megõrülök, hogy megnézem õket, és jövõ hónapba szül a másik barátnõm is.

Helenának gyógy Kép és gratula a számoláshoz!
Árminnak is gratula az okossághoz.

Azt hiszem a vadvízi evezésben Vili is benne lesz, ma megint ötvenszer bemászott a bébikagylóba majd felállt benne, gondolázott, és kimászni is próbált, a másik irányba, mint amelyikbe bemászott. Utána olyan jót aludt Kép

Norci
norci

Jaj azt kifelejtettem az elõbb, hogy Nyuszimanó én igenis írtam, hogy mi van veletek! Meg hogy milyen Helsinkiben?

Norci
norci

Menta
Sok-sok gyógyi Helenának! KépKépKépKépKép:9
Sajna Napocska is lebetegedettKépKép
Ma volt a doktor bácsi, fáj a torka, náthás nehezen tud így aludni szegénykém.

Nyuszimanó!
Nagy gratula nektek a kicsi babához!

Kép

Pussz:Dzsili
dzsili

NYUSZIMANÓ!

Teljesen elvetted az eszemet a két csíkoddal! Az ebédet annak rendje és módja szerint áttettem egy kisebb edénybe. Majd az edényt, benne a maradékkal, akkurátusan visszahelyeztem a szekrénybe! KépKépKép
Most kerestem, hogy Apának megmelegítsem, hát láss csodát: nem volt a hûtõben... Kép

Mégegyszer gratulálok! Kép És drukkolok! De bizti minden OK!

Menta, BMárti!

Köszi a segítséget!
Solya
solya

Nyuszimanó: Gratulálok!!!!!
Laura: Tomi se kapott ma uzsonnát! Szegény gyerekek, teljesen elhanyagoljuk õket Kép

Most már tényleg jól fogunk aludni Kép
Jó éjt mindenkinek
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Norci

Az én hozzászólásom meg föleg nem neked szólt...rémlik?
Ezt a szöveget pusztán példaként hoztam fel hogy ámbár ilyen is van én nem értek egyet vele söt...
Pusztán Mentát szerettem volna arról biztosítani hogy bár sok mindent beszélnek az emberek nem kell feltétlenül elfogadni, csinálja úgy ahogyan érzi és jó neki.
Miért kellett volna reagálnom rá, hiszen nem nekem szólt mások beszélgetésébe nem szólok bele teljesen véletlenül kerültem oda hogy elolvassam, egy keresés alkalmával napokkal késöbb hogy íródott. Rosszul esett de nem hiszem hogy ismeretlenül kötöszködnöm kellett volna.
Ismétlem, PÉLDAKÉNT hoztam fel!
Én nem az a tipus vagyok aki egy tehenet feketének és fehérnek lát, szerintem ugyanis tarka, ha érzed a különbséget.

RészemrQl a dolgot befejezetnek tekintem, a vitákat szeretem a kötöszködést és a veszekedést nem!

Dzsili
dzsili

Nyuszimano!

Gratula!!! KépKépKépKépBiztos minden rendben! Vigyazz magatokra!!!

Mi jelentem nem tervezunk tobb babat, tehat legkozelebb mar biztosan 6 emberrel kevesebb kozul kell tippelnetek (Marti, Laura, Cory, Nyuszimano, ok mar ugye ket csikosak, Bogancsi es ugye en - Andysj-, mi nem tervezunk tobb babat)

Andysj
andysj

Dzsili!

Ki kötözködik? Így már értem miért nem reagáltál ott. Hogy enyém legyen az utolsó szó én már kb. 3 hozzászólással ezelõtt lezártam.
Napocsnak gyógyulást! Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Jól megolvastattatok .. Kép
Nyuszimanó
GRATULAAAAAA!!! KépKépKépKép és újfent irigy-irigy vagyok ... Kép

Ma egész nap nem voltam net közelben, mert rohangásztunk a városban - vettünk Csengének új autósülést. Nagyon tetszik neki Kép (Nekünk is.)

Csengusz ma 15 hónapos, nekem 2 éve nem volt meg.. Kép úgyhogy el is mentünk a párommal kettesben .. étterembe Kép

én úúúúúúúúúúúgy szeretnék már újabb manót, de annyira kicsi esélyt látok rá, hogy összejönKép .. semmi viszonyítási pontom nincs... ráadásul édes-kicsi-párom most kezd el észérveket felsorakoztatni, hogy miért várjunk... NEM AKAROOOOOOOOOOOOOK .... várni Kép

Helenának, Dzsilinek sok gyógyKép!

pussssssz
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Ma úgy látom, mindenkinek szómenése volt. Ne haragudjatok, nem tudlak Benneteket követni.

Úgy látom, közben kiderült, ki a "zebra"! Gratulálok Nyuszimanó! De jó neked!KépKépKép

Sajnos, mi most éppen nem ott tartunk, hgoy jöhetne még egy babulek, jaaaj, nem is tudom, hgoy éljük túl ezt az évet...De panaszkodni nem szeretnék inkább.
Vasárnaptól egy hétig nem leszek netközelben, addig is mindenkinke szép napokat, és most pedig kellemes hétvégét.
BMárti,
gyorsan még írok neked.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Azt tudtam, hogy Cory miatt ma pörögni fognak az események - mert én ugye már tegnap tudtamKép - de hogy ennyire!!!

Nyuszimanó! Gratula és sok drukk!KépKépKép
És természetesen Cory neked is!KépKépKép
De ami egyszer már csík, az az is marad!

Lányok, igazán kedves, hogy így meggyanúsítottatok, holnap veszek is egy tesztet, végülis sose lehet azt tudni!Kép Norci, férjem szerint is megváltozott az arcom: meghíztam! Kép

Szerencsétek, hogy nem kerültem netközelbe egész nap, mert lehet, hogy belementem volna a kis játékba!Kép

Laura! én is skorpió vagyokKép és ugye tegnap én is jól nyomoztam!Kép

Egyébként meg nagyon rosszul aludtunk, nem tudom mi van Rékával!Kép
De ma kint voltunk legalább 2 órát a levegõn, talán ez meghozza a várva várt hatást!Kép Olyan jó volt megint levegõzni! És nagyon szépen sütött a nap!Kép

zafi
zafi

Köszönjük a gyógyokat! Este mérés nélkül adtam Helenának kúpot, hogy nyugodt legyen az éjszakája. Hát 5milliószor felébredt szopizni, de legalább nem volt lázas, így nem kellett éjjel kúpozni. Most reggel remekül van, s nem lázas. Kiváncsi vagyok mi lesz kicsivel késõbb?

Dzsili! Én is nagyon gondolok rátok, hogy a kis Napsugár gyorsan meggyógyuljon!!!!! KépKépKép
Köszi, hogy a megerõsítésemre vitába szálltál Norcival. Én is az egézséges vita híve vagyok! Szerencsére elég erõsen érzem, érezzük a férjemmel, hogy jól csináljuk, így sem anyós, sem dokinéni, sem senki más nem tud eltéríteni. Kép

Ágci! Mitõl lesz ilyen nehéz az évetek? Persze csak ha publikus?

Ti négyen, Pocakosok! Aztán csak szépen óvatosan növesztgessétek a pocakotokat! Nagyon vigyázzatok magatokra!!! És leszek én még addig pocakos, amíg még ti is azok vagytok!!! Kép

Menta
menta

Sziasztok!

Persze nem bírtam ki, és csináltam ma reggel egy újabb tesztet (3 nap alatt a harmadikat Kép). Tuti, idõn belül lett rajta egy halvány második csík! KépKépKépKép

cory

cory
Budapest

Vigyázat, Corázni igyekvõ lányok!

A pelenkánál legombolható tipegõ (lábfejnélküli), gallérnélküli, 1590 Ft. kb.) összemegy!!!!
Amúgy a 18 hónapos méret 12 hónaposra jó, eddig rendben is, mert ezt látni. De most kimostam 40 fokon, és kb. 68-as ruhácska lett belõle. Kép Vigyázni!
Mi vettünk még egy párból, a két hátulgombolós fajta, amelyiken elöl kis sziget és pálmafa van, illetve a fehér alapon kék aprómintás nem ment össze (vagy csak egéasz picit).
Hátha megmentettem valakit az idegrohamtól Kép

Solya: óriási a szüléstörténeted.

Méri
méri

Menta!

Hatnak a gyógyok Helenára Kép Az a vita pedig egyáltalán NEM rólad szólt. Én is Vilivel alszom egy ideje.

Zafi szerintem tök szép lett az arcod csak ezt nem mertem írni.

Norci
norci

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem, mindenki jól aludt, fõleg a pocisok Kép

cory: akkor most már tényleg biztos!!! Nagyon drukkolok Neked és Pocaklakónak!!! Vigyázz Magadra, ne emelj - jó vicc Kép- egyél sok-sok vitamint! Na, ennyit a tanácsokról, úgyis tudod Te is Kép

Apa megint elment dolgozni, de állítólag délre megjön. Nagyon kéne is, mert megyünk vásárolni - Cora Kép De nem veszek ruhát Tominak, mert épp tegnap kaptunk megint egy zsákkal, már nem tudom, hova tenni. Lehet, hogy kellene még egy szekrény???

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
Ez aztan a termes! Kép No meg ennyit nem lattam a nevem szerepelni itt, mint a nyomozas alatt! Kép Jokat vigyorogtam mikozben olvastam! Nagyon izgi volt!
De ki volt az aki tobbszor nevtelenul adta le a szavazatait???

DE ami a legfontosabb:
Cory! Nyuszimano!
Gratulalok a zebra teszthez es boldog, egeszseges terhesseget es konnyu szulest kivanok!
Kép

Nyuszimano!
En is hianyoltalak, csak nem irtam (szinte csak olvasni "jartam ide")

BMárti!
én is tudok ékezettel írni, ha akarok. (ASCII kóddal). csak így lassu, én meg lustaságból hanyagolom. Kép
Mielott elfelejtem: bocsi, de en is jot szorakoztam a "balettozasodon" Kép Remelem, azota mar a maradek lila foltok is eltuntek es mar nem faj. Kulonben en is ugy tudom, hogy a kisujjat nem gipszelik...

Marti!
most olvastam a neten, hogy a kortet ajanljak epebetegeknek mert kituno sooldo a savtalanito hatasa van.
ezen kivul : gyogyteakat (zsurlo, csalan, gyermeklancfu),
A ledus, lagy es edes fajtait keressuk! A timsos, kemeny, koves fajtak nem tulzottan kivanatosak, nem hoznak jo eredmenyt. (ezt ugy masoltam be, en nem ismerem ezeket...) hatha segit...
Korabban irtam, de nem reagaltal, hogy Te irtad, hgoy van huskrem recepted? Ha igen, leirnad? Koszi!

Menta! Jobbulast Helananak. Remelem, nem lesz semmi komoly.

Zsuzsi!
Koszi kerdesedet, megvagyunk. Dani egyre tobbet setalgat ha fogjuk a kezet es ugy is ha asztalba vagy agyba kapakodik. Oldalazva. Beszelni meg nem beszel, de az apukaja is csak 2 evesen szolalt meg es allitolag oroklodik... Kép
Biztos nagyon szupi lesz a szanko-tura! Kép Jo kis kikapcsolodas! Hova mentek helyileg?

Meg akartam irni, de almos vagyok...
Sziasztok,
Danimama
danimama

Cory! KépKépKépKépKépKépKép ÚÚÚúúúúúúgy örülök! Kép Adél a befutó(már ha lány)? És ha fiú?

Nyuszimanó! És nálatok?

Remélem, kialudtamn a tegnapi depimet, nagyon vacak kedvem volt - de most jó! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek Kép Az emelést hagyjuk Kép Balu anyásabb, mint valaha. 2 napja állandóan cicin lóg, és ölben akar lenni.

Márti: ha lány, Adél lesz és valszeg Edit lesz a második neve. Még azon gondolkozom, hogy lehet, hogy simán Edit, de errõl még beszélnem kell apukámmal, mert az õ édesanyját hívták Editnek. Ha fiú, akkor passz Kép Balunál is csak a szülés elõtt 3 héttel döntöttünk (csendben megjegyzem, ha 3 héttel elõbb születik, már akkor sem lett volna koraszülött Kép).

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Helenának, Napsugárnak jobbulást kívánok! Kép Kép Kép

Bogancsi: ruha helyett szekrényt vegyetek! Kép Kép

Cory: de jó, nagy-nagy gratula!!!!
Most aztán vigyázz magadra: pihenj minél többet ( Kép ), ne emelj sokat ( Kép ), ücsörögjél felpolcolt lábakkal ( Kép ), stb. (Legalább is nekem ezeket szokta mondani a védõnéni.)

Megyünk sétálni ebben a gyönyörû idõben.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?