Új privát üzeneted érkezett!

Hahóóóóóóóóóóó!!!!!!Hol vagytok????????????
Én pont most rontom el a fogyókúrámat. Találtam a szekrénybe egy csokimikulást. Jó nagy, már a felét megettem.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

itt vagyok, megjöttem,de dolgoztam ma kivételesen.

Remélem mindenki jól van,és akinek nem kellett, nem jött meg!

visszaolvasok
vedresandi

Szia Andi!

Jó, hogy itt vagy, ha végeztél az olvasással jelentkezz.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Jelentem végeztem.....itten vagyok egészben:)
vedresandi

Milyen napod volt? Én nem dolgoztam túl sokat, inkább csak úgy tettem, mintha.
Egyébként most költözött az üzlet,ahol dolgozom az új helyére. Szóval lenne mit csinálni. Kipakolni, leltározni. Na a leltárhoz nem igen volt kedvünk, úgyhogy azt ma elodáztuk, de sajna nem fogjuk megúszni.
Neked sok dolgod volt ma?

Zsu

Kép
bvigh

Hello-hello!
Kacika megtaláltalak az iwiw-en, nagyon szép kisfiad van!! :D
Zsu ezt a kukoricásat én is kipróbálom, Anna nagy kukoricás tegnap vettünk főtt, csöveset és csak úgy nyomta befelé :D , a zöldségek közül is elsősorban azt válogatja.
Átlátogatok akkor a receptes topikba is, itt én sem untatlak benneteket, majd oda is várom még az ötleteket, ha lesz időtök, a csirkemellesek nagyon érdekelnek!!!

Nekem a tojásfehérjés állapot tök rövid (délelőtt volt, de délután már nem látom) nektek több napig tart és folyamatosan látszik minden pipikor? :oops:
Anna már alszik, hát igen aki ilyen korán kel..., remélem ez már az esti alvás :roll:

Kép, Kép
nemen

Nekem nagyon...azért nem is írtam napközben.
Bejött egy reklámfilm, szerda-csütörtök forgatok (nem is leszek, ezt most jelzem,nem eltűnök majd),és azt raktam össze.
Most már itthon, vacsin túl, és nagyon álmos vagyok.Tegnap nagyon sok kólát ittam,pedig nem szeretem, de valamiért ezt kívántam,és éjjel 1 kor még nem tudtam alunni.Reggel 6 kor meg kelés,mert danit vittem a suliba.
vedresandi

Andi, akkor nem lehetett könnyű kimászni az ágyból.

Ehhez a tojásfehérjés dologról annyit, hogy én soha nem veszem észre. Lehet, hogy nekem nincs is. Igaz én minden nap használok tisztaságit, de szerintem ettől még látnom kellene. Meg a wc papíron is észre kellene vennem.Lehet, hogy ez a baj nálam.
Már azt is hallottam, hogy be kell nyúlni, és akkor látszik igazán mennyire nyúlós, de én olyan finnyás vagyok , hogy képtelen vagyok erre.

Zsu

Kép
bvigh

Én mindig észre veszem a tojásfehárjmet,minden hónapban,és általában 1-3 nap.Attól függ.

Ha már a recepteknél tartottatok,én is leírom a favoritunkat:
Újhagymás,tejfölös csirke,krokettel
Csirkemellett apró falatkákra vágni, és vajon puhára párolni.Amíg ez készül, addig egy jénaiba felkarikázod az újhagymát (én 4 tálcát szoktam),teszel hozzá 1 evőkanál mustárt,só,bors,7 dl tejföl, és amikor kész a pipi, átszedni ebbe a tejfölös cuccba (a húsból kifőtt vizet és vajat ne),és 10 percre berakni a mikroba.mindösszesen 20 perc alatt elkészül.Krokettel,vagy lapcsánkával szoktuk enni.
vedresandi

Szerinted baj, hogy én nem veszem észre? Vagy nekem nincs is olyanom? Akkor pé-m sincsen.

Zsu

Kép
bvigh

Anna felébredt :? remélem nem akar éjfélig kukorékolni, mert én már fél6 óta kinyúltam.
Zsu én sem szoktam benyúlni, nekem akkor csúszik a wc papír nem tudja szárazra törölni, még egyszer meg kell ismételni.
Na mennem kell!

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!
Nem győztelek vissza olvasni benneteket,mi kint voltunk egy kis falusi levegőt szivni anyukáméknál,most értünk haza.
Addig eljutottam,hogy vettem tesztet,de csak reggel csinálom meg,de úgy érzem negativ lesz,fájdogál a hasam.
Később még lehet,hogy jövök,ha nem.
Jó éjszakát!!!!!!!
Reggel itt leszek korán!!!!!!!!!!
Vendég

Azt hiszem én is elteszem magam holnapra.
Reggel megpróbálok jönni, de nem tudom sikerül-e, ha nem este jövök, remélem lesz itt valaki, és addigra Erzsi is megjelenik.
Ja, és a legfontosabb, mindenképp benézek, ha csak olvasni is, hogy mi lett a Kriszti eredménye.
Kriszti nagyon szorítok, küldöm a pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Kösz az energiát,tündér vagy!!!!!!!!
Engem kiszivott a falusi levegő,úgy,hogy megyek feküdni,jelentkezek reggel!!!

Krisztinka!
Aranyosak vagytok,és szépek!!!!!!!!

Ildi!
Én sem voltam iwiwes,mig Andi megnem hivott,ha valakinek lessz meghivó szólunk!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Nem talállak!!!!!!
Vendég

Kacika!
Már megvagy!!!!!!
Aranyosak vagytok,szép a kis fiad!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok most jöttem csak dolgozni zsu mi van???? megjött vagy nem???
erzsebet0312

Jó reggelt!

A hőm esett 37,2-ről 37,1-re.
Mensi sehol,most jelenleg nem fáj a hasam.
Teszt negativ.
Liyi-vel teszteltem,nem tudom jó irtam e?
Elég gagyi,de csak ilyen volt a gyógyszertárban.
Mit mondjak,eléggé elvagyok kenődve!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyek jobbat?????????
De ha ez sem mutatta ki, a jobbik sem mutatja ki.
Pláne,hogy esik a hőm!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

t.Kriszti, sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Milyen érzékenységű?
Szerintem várj még a következő tesztig pár napot, meg addig az is kiderül, hogy tovább esik-e a hőd. Az az 1 tized még nem jelent sokat.

EEEEEEEEErzsi!De jó, hogy végre itt vagy! Sajna pénteken megjött, de szerencsére már el is múlt. Ma még van egy kis barnázás.

Üdv a töbieknek is, megyek csinálok gyorsan valami ebédfélét.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Fogalmam sincs,milyen érzékenységű,kerestem rajta,de nem találtam.
Milyet kellene venni,melyik a legjobb?
Vendég

A legjobb a 10u/ml, de a 25-ös is nagyon jó már. Az se jó, ha túl érzékeny, mert akkor téves pozitív eredményt adhat.

Zsu

Kép
bvigh

Köszi Zsu!!!

Most azt számoltam,hogyha egy terhességet az utólsó mensitől számolják,mivel nekem 21-25 napos a ciklusom,de inkább 21 akkor én 25-ik napon vagyok az az 3 hét,ezt szerintem ha terhes lennék se ultrahang se teszt nem mutatja ki.Ugye???
Már megy a hasam napok óta!
Mi sül ki ebből?????
Vendég

Kriszti! Szerintem 3 heteset nem mutat ki semmi, minimum várj még egy hetet. Ha addig nem jön meg, és nem esik jelentősen a hőd, akkor tesztelj újra.
De szorítok nagyon!!!

Visszajelöltem mindenkit :D

Megyek, mert Peti reggelizne....meg én is :lol: , aztán tűzés ki a levegőre.
Nem tudom mikor jövök, mert ebédre jön anyukám, du nővéremékkel játszótér...., de este azért beugrok, ha előbb nem.
Vendég

Kacika!
Köszi!
Akkor jó az elgondolásom.
Szép napot Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika!
Én megjelöltelek este,lehet,hogy nem sikerült,vagy még nem lelöltél vissza!!!!!!???????
Vendég

MI VAN VELETEK??????????????????????????????????
Vendég

Helló!

NA én is itt vagyok!

Kriszti! Sajnálom! De lehet, hogy még korai volt. Szerintem egy hét múlva próbáld újra, ha nem jön meg addig. De miért is jönne?! Mi drukkolunk!!!

Mivel ma jó idő van mi is megyünk ki sokat, meg főzök Francia hagymalevest, meg csirkés thai kaját üvegtésztával.

Ja meg az erkélyt is ki kell takarítanom, hogy újra tudjak ott terigetni. Szerencsére tegnap Manóval a nagyját megcsináltuk már csak a port kell letörölni, meg ablakotpucolni,m ert bevan üvegezve.

Erzsi! De jóóóóóóóóóóóóó hogy itt vagy. Nálad mi újság, hanyadik napon is tartasz? Igazán csinálhatnál egy vonalzót 2 perc az egész.

Bebi Kismamink meg jól el tűnt! Remélem jól vagy?!

Enik! Neked sincs ciklusos vonalzó! Te most hol is tartasz?
Írhatnál 1-2 ötletet miket szoktál adni Annának reggelire, ebédre. Néha úgy kifogyok az ötletből.

Szép Napot Nektek!!!
Vendég

Krisztinka!
Köszi!!!!!!!!
Mátrafüredi vagy?
Anyukám Mátraházi,Gyöngyösre járt suliba,nagymamámék ott dolgoztak a szanatóriumban,de mikor nyugdijba mentek,elköltöztek vidékre.
Szép napot Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Én nem szoktam írni semmi konkrétat itt magamról. Úgy gondolom senkire nem tartozik, vagyis arra gondolok, hogy ne azonosítsanak be.
Szóval ilyenekről nem nagyon beszélek itt, max priviben.
Kérek mindenkit ne a lakóhelyekről meg ilyenek itt ne dumcsizzunk jó?
Köszike
Vendég

Bocsi, hogy ezt írtam, de a másik topikban kaptunk egy támadást és nem nagyon szertnénk semmi konkrétat, beazonosíthatót írni magamról a külvilág számára. Akivel akrok valamit tudatni az az iwiwen megtalál. Mint Ti is!
Vendég

Krisztinka!!
BOCS!!!!!
ERRE NEM GONDOLTAM!!!!!!!!!!!
Vendég

Semmi baj! Nem tudhattad!

Egy kis olvasnivaló:

Fogantatás 2

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány újabb „bölcs" állítás, amit nem kell elhinni.

A megfoganást befolyásolja a pár testhelyzete a közösülés alatt, vagy utána

A gravitáció miatt az ember elvárná, hogy számítson a testhelyzet. Az ondósejteknek át kell úszniuk a méhnyak nyílásán keresztül a méhbe, majd a petevezetékbe, ahol a petesejt van. Logikusnak látszik, hogy ez az erőfeszítés könnyebb lenne, ha az ondósejteknek nem kellene egy „emelkedőn" felfelé úszniuk. Viszont tény, hogy már 20 perccel a közösülés után ondósejtek találhatók a méhben, és több millió spermium igyekszik még oda, tekintet nélkül a partnerek pozíciójára.

Így bármennyire is tetszetős ez az elképzelés, kevés bizonyíték van arra, hogy egy bizonyos testhelyzet a közösülés alatt vagy után befolyásolná a teherbeesést. Így a testhelyzet kiválasztása nem megbízható módja a terhesség elkerülésének sem.

A teherbeesés esélyét befolyásolja, milyen alsóneműt hord a férfi

Ez a tévhit onnan származik, hogy az ondósejtek a herében vannak elraktározva, melyek pedig a herezacskóban helyezkednek el. Ez a hely a testüregen kívül van, sokkal hűvösebb, mint a test többi része; amikor a testhőmérséklet emelkedik, vagy ha a férfi testhezálló ruhát hord, a spermiumok száma és mozgékonysága csökkenthet. Ezért tanácsolják azoknak a férfiaknak, akiknek alacsony a spermaszámuk, vagy más meddőségi problémájuk van, hogy kerüljék a forró fürdőt, illetve a szoros, testhezálló ruházatot, ami emelheti az ondó hőmérsékletét.

Azonban a legtöbb egészséges férfi termékenységét nem befolyásolja észrevehetően, mit hord, vagy hogyan fürdik. Normális esetben a termékenység nem fokozható azzal, ha a férfiak boxeralsóra váltanak át, illetve az apaságot sem lehet elkerülni az alsónadrág megfelelő kiválasztásával.

A fogamzóképesség 35 éves kor után hirtelen hanyatlik

Az életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik. 35 éves korra a fogamzás esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután évente körülbelül három százalékkal csökken.

Természetesen egy fiatal nőnek is lehet meddőségi problémája különösen olyan kockázati tényezők esetén, mint például egy korábban lezajlott nemi betegség, krónikus betegségek vagy bizonyos nőgyógyászati műtétek után.

A meddőség oka a nő

Meddőségi problémáknál a fogamzás nehézségeiért az esetek legalább 60 százalékában a férfi a felelős, legalábbis részben: 20-30%-ban egyedül ő felelős és 20-30-ban részben, ha összetett problémáról van szó.

Kizárólag a nő a meddőség oka az esetek 35-40 százalékában, a meddőség néhány esetében pedig nem vezethető vissza konkrétan egyik partnerhez sem.

Miért születnek ezek a tévhitek?

Valószínűleg azért, mert a szaporodás annyira rejtélyesnek látszik. Ezért sok legendát építettek fel köré.

Az alapvető biológiai ismeretek közül az időzítés a legfontosabb. Azok számára, akiknek a fogantatással nehézségük van, ez nem olyan egyszerű – amit a legtöbb pár természetesnek tart, az valójában egy rendkívül bonyolult rendszer. És sok mindent még mindig nem értünk.

Ha családot tervez, gratulálunk, és sok szerencsét! Tegyen meg mindent azért, hogy várandós legyen, és egészséges babát szüljön. De fontos előre gondolkodni, és megbízható forrásokból származó tanácsokat meghallgatni, ne higgyen el mindent, amit mondanak.

További információk: www.babatervezo.hu

„a titok, amit több mint 100 000 hölgy már ismer, de Ön még nem” www.babatervezo.hu
Vendég

Krisztinka!!!
Tényleg nagyon sajnálom,nagyon kellemtlen dolog,de nem szándékos volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon rosszul érzem emiatt magam,megsem gondolnám,hogy mi nöknek az a vágyunk,hogy baba legyen,és ez mellett,egyes emberek "támadást inditanak"egymás ellen!
Nem vagyok naiv,de,hogy ennyire rossz indulatú emberek is lehetnek,amellett,hogy tényleg babát szeretnének,furkálódnak!?
Nekem az a meglátásom,hogy aki ilyet tesz,nem igazán érdekli annyira a baba várás,ha ilyen gond mellett,piszkálódni is van kedve4
Mégegyszer ezer bocs!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyugi kriszti! Semmi baj.
Sajnos vannak rosszindulatú emberek. Sőt a mai világban egyre több.
Tudom mi itt jó csapat vagyunk.
Egy másik topikban is olvastam, hogy egy másik lányt támadtak.
Szóval én ezért is zárkózom el a nyilvánosságtól.
És szerintem nem baj, ha ti sem feddtek fel mindent, ha valami konkrétat akarunk azt priviben meg lehet dumcsizni.
Meg nem csak mi vagyunk itt, hanem sokan olvsanak is minket.
Én olyan gyanakvó típus vagyok. Bocsika.

És ne érezd rosszul magad, azért még írok neked is, meg drukkolok a + tezsthez! Világos?????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!
Anna már alszik ez a napunk is jól kezdődik :D most lehet lefekszem én is egy kicsit.
Már én sem tudom hányadik napon tartok mindig ki kell számolni (19), de Húsvét utáni héten jön meg, amikor nem leszek itt és nem lesz, aki biztasson, na mindegy. Majd vonalzót csinálok.
Krisztinka én is úgy érzem, hogy folyton ugyanazt esszük, priviben levelezhetnénk róla, most nem akarom részletezni, a következő próbálkozásom a kukoricás csirke lesz Zsu javaslatára :D , de ugyanazokat eszi már Anna, amit mi csak próbálok főzelékesebben főzni, mert nekünk az nem jön be: ma borsófőzelék, rántott szelet. Levest nem mindig csinálok, csak ha nagyon száraz a második.
Kriszti örülök, hogy még mindig nem jött meg!!!hátha, hátha...
Erzsi nálad mi a helyzet? Hogy telt a hétvégéd?
Andi Te mit csinálsz a reklámfilmen belül? van valami, amit mi is szoktunk látni?

Kép, Kép
nemen

Nem értem, hogy miért támadnak valakit? mert nem egyeznek a nézeteik? :?: :roll:

Kép, Kép
nemen

Azt olvastam valahol, hogy kettészakadt egy topik a tej adhatóság és nem adhatóság miatt, ilyesmiről van szó??

Kép, Kép
nemen

Enik!

Szia...gondolatban majd veled leszünk, és bíztatunk.

A reklmokba és filmekbe mi biztosítjuk a színészekes és egyéb szereplőket.
Szoktad látni a tv-ben is őket.Az összes Pannon reklámot (és még sok egyebet) mi csináljuk, szerdás-csütörtökön is pannont csinálunk.(csak szex és más semmi,szabadság szerelem,konyec,lora,kútfejek:hirtelen ezek a filmek jutottak eszembe,amit mi csináltunk)
vedresandi

Mindig úgy kezdem a dolgot, hogy elolvasom mit írtatok, de aztán itt ragadok :? Nincs tojásunk, elegem van, tuti mindig hiányzik valami a főzéshez.

Kép, Kép
nemen

Krisztina!
Világos :lol: :lol: és köszönöm :!: :!: :!:

LÁNYOK! OLVASTAM AZ E:VITAMINRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------
PETEÉRÉSRE és BEÁGYAZÓDÁSRA jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------
Szedéséről nem tudok semmit jelenleg!!!!!!!!!!
Hogy előtte kell e szedni!!!!!

Enik!
Ugye milyen furcsa,hogy az emberek bántják egymást,ilyen bajban is?Gondolom,hogy nézet eltérésről lehet szó,én senkit nem tudnék megbántani,szerintem a topiknak a lényege,hogy tapasztaltokkal segitsünk egymáson és meghalgassuk,biztassuk egymást!!!!
Vendég

én elkezdtem barnázni :( de ez olyan fekete folt inkább nem tudom biiztos megjön :oops: két hét múlva bejelentkezek a dokimhoz. t.kriszit sajnálom. zsu: nagyon egy cipőbe evezünk. Krisztinka79 és te hol is tartasz???
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
Végre rólad is hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem biztos,hogy megjön már mint Neked!!!!!!!
Hogy velem is mi lessz????????????
Holnap megyek dokihoz,megmondom neki,hogy most már csináljon velem valamit!!!!!!!!!!!!

Lányok ti hol vagytok?????????????????????????????????????
Vendég

Csak gyorsan benézek, és sajna már rohanok is, rögtön ébred Peti, már hallom a hangját.
T.Kriszti! Visszaigazoltalak, szerintem csak késik a rendszer, amúgy én kezdem útálni az iwiw-et, sosem jön be rendesen, szerintem túlterhelt a rendszer. Lehet hogy egyszer törlöm az egészet, amikor fel akarok menni, és huszadjára sem sikerül,és begurulok.... :x

Na tényleg lépek, jövök amint tudok!
Vendég

Na itt vagyok megint! Csak voltunk a piacon meg hintázni.

Erzsi! Én még mensizek, de remélem nem sokáig.

Szavazzatok az én kicsi fiamra is! köszike: http://mazsola.hu/index.php?apps=fotopalyazat&a=400&foto_id=134

Enik! Akkor több topicban is van balhé. Én nem arra gondoltam, de úgy látom nem egyszerű.
Vendég

nem értem az előbb miért tette két sorba a szavazós linket. :?
Vendég

http://mazsola.hu/index.php?apps=fotopa ... oto_id=134

Remélem már jó lesz. Most mit szarakpdik ez velem?
Vendég

Krisztinka!
Szavaztam!
Mi most megyünk sétálni,jó idő van!!!!
Később jövök!!!!!!

Kacika!
Oké!!!!
Tegnap én egész nap nem tudtam felmenni!

Többiek,hol vannak????????
Vendég

Lányok,most már több helyen is olvastam az E VITAMINR-ról!!!!!!!
Az előbb olvastátok????????????
Jó a peteérésre és a beágyazódásra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erzsi, örülök, hogy itt vagy. Te hányadik napon is jársz? Olyan jó lenne, ha ti is csinálnátok vonalzót, mert akkor látnánk, hogy mi újság, és nem kéne mindig kérdezni.

Krisztinka79, szavasztam a kisfiadra.
t.Kriszti, holnap jelentkezz, hogy mi volt a dokinál. Kíváncsi vagyok mit mond neked.

Lányok!Pocsék napom volt ma. Lehet, hogy a tegnapi jó miatt bűnhődtem.

Megyek csinálok egy gyors kaját holnapra, meg szétnézek E vitamin ügyben. De ma még itt leszek sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?