Új privát üzeneted érkezett!

Kedves titokzatos 2 csíkos!
Sajna én már nem tudok tovább neten maradni, így most elbúcsúzok az izgatottak táborából. Gratula Nektek!és sok-sok drukk!KépKépKép

Kellemes 7végét mindenkinek!
Pussz
Szilvi + Zsanka manó
sztigris

és ha volt már ott, csak át kellet írni a nevükre? Abban igazad van, hogy lassú az ügyintézés. Mindenkit ilyen jó alaposan kivesézünk, a végére csak kiderül, hogy ki az.Kép

SZila (aki most már elmegy fõzni, mert éhes)
Szila

Szila: nálunk a saját telefonvonalunkat hozták a szomszéd kerületbõl.

Szerintem Rebi is kilõve, mert neki sem jött még meg mióta Csenge van.

Zafi, Gorsi, Nyuszimanó: na?????

cory, aki egész nap lesi a netet Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Cory akkor minden egybevág, tuti Zafi Kép

BMárti!
Én mostanában nem írtam, hogy megjött, mindegy, viszont sajna, vagy szerencsére nem én vagyok. Szeptemberben indul a project csak Kép

Dzsili!
Én értem, szerintem te nem érted, vagy inkább elbeszélünk egymás feje felett, úgy hogy rtényleg hagyjuk. Szvsz: ha bántónak érezted, miért nem reagáltál rá éppen ott és akkor? Miért vetted elõ jóval késõbb? Vuirág akkori hozzászólása nem is neked szólt.

Norci
norci

Cory, csak nem egész nap lesed a neted???
Most legalább megtudod, milyen érzés ilyen kíváncsian várakozni egész nap! Kép Kép Kép
(Vettél másféle tesztet?)

Laura
p_laura

Látom, Ti se bírjátok ki! Kép Én is folyton újra, meg újra idejövök és belenézek a termésbe! De még mindig nem lettünk okosabbak, csak még kíváncsibbak!!!
Na, most megyek játszani Tomival: elgurítom a labdát, õ meg visszahozza! Sokkal ügyesebb, mint a 6 éves kutyánk! Kép Kép Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Norci!

TEgnap írtad egy hozzászólásodban (már archiválták), hogy sok hibát vétettél az egyik hozzászólásodban, és különben is meg van. Én értelmeztem ezt így. Bocs, akkor félreértettelek.

Zsuzsa

Ui: LAssan felébred a Bea, és estig nem biztos, hogy ide tudok jönni a géphez.
Kedves Névtelen 2!
Könyörülj meg rajtunk légyszíves.

beababa

Szilvi!
Igen, itt kuncogokKépKép Olyan jo, total fel vagyok dobodvaKépKépKép Meg a hanyingert is elfeledtetitek, Egy idoreKép
Puszi
Nevtelen

Sziasztok!

Halálra röhögöm itt magam, tegnap apa is meggyanusított, h. biztos én titkolózom.Kép De NEM vagyok várandós.

cory
Nagyon klassz!KépKépKép Ne aggodalmaskodj, pár nap és erõteljes csíkod lesz.Kép Gratulálok!Kép

Én már nem is tippelek, sõt, nem is jövök erre pár napig, nehogy éjjel-nappalra ideszokjak és azt lessem, h. még hányan vagytok ismeretlen babavárók. Tisztára megõszülök az izgalmaktól.Kép Apa persze egybõl célzott rá, hogy most már aztán adjunk szabad utat a gyerekvárásnak. Nehéz józannak maradni.Kép

Üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Na akkor megkonyorulok: egyvalakinel mar talalt sullyedtKép
Nevtelen

Megvagy! Megvagy! Ha most kitalálom, akkor felfeded magad?
Szerintem AndiSj, Te vagy az! Te szoktál úgy írni, hogy nincsenek ékezetek az írásodban!
Ha nem feded fel magad, akkor, akkor nem tudom mit csinálok! KépKépKép
Menta
menta

nem
Nevtelen

Danimama?
névtelen

ha csak egyvalakinél: akkor vagy Andysj, vagy Nyuszimanó
Áruldd el!!!!

cory
Budapest

Akkor Danimama.?
M.
menta

An eve(le)tlen Solya volt, mármint aki rákérdezett. Kép
Solya
Még nyomozok
Solya

Syuszimanó többször is volt.
Solya
zsolya

Syuszimanó többször is volt.
Solya
solya

Nyuszimanó!?
menta

Akkor Danimama.
menta

Kép
menta

Tikk?
szila

Ágci?
Solya
Solya

Csajok, gyorsan az archívban lesz ez a napKép Ilyen gyorsan még biztos nem archiválódott senkiKép.

Én is állandóan frissítem az oldalt, közben meg Hangával énekelünk, labdázunk.

Szila
Szila

tényleg lehet, hogy Danimama.

cory
Budapest

Heni!
Én ugyan nem voltam ott, de a talin azt mondtad nem, ezért nem gondolunk rád is? Csak egyszer?
Solya
Solya

Kedves Névtelen!
Én már kezdek rád haragudni!
Ha a barátaidnak tekintesz minekt, akkor ne szórakozz!
Névtelen

Feladtam!
Máté felébredt!
Solya
Solya

Hé! Ez csak játék! Kép Különben is! Egy hányingertõl és rosszullétektõl küszködõ kismamának ennyi szórakozás kijár, nem?!
Kép
Menta
menta

Kép
Solya

Menta!
Most úgyis itt vagy, megragadom az alkalmat! Sára azt mondja, fáj az arca és a fülei az orrszívó porszívó használatakor. Szerinted ez normális?
És Máté szája körül egy ideje piros "kiütések" vannak. Mitõl lehet?
Solya
Már Sára is felébredt...
Solya

Solya! szerintem elképzelhetõ, hogy azt a kellemtlen érzést õ fájdalomként éli meg. Egyébként meg van összeköttetés az orrüreg és az arcüregek, ill. a középfül ürege között. Egyébként nem fáj neki? Tehát porszívózás nélkül?

A kiütések mióta vannak és máshol nincsenek? Pl. fül mögött, törzsön vagy karon?
Menta
menta

Nincsenek máshol kiütések és már nagyon régen, több, mint egy hónapja. Néha kevesebb, halványabb, néha több. Kerestem kaját is, de eddig még nem találtam.
Ha kérdezem nem fáj, ha megnyomom a füle közelében az arcát összehúzza a szemét és elfordítja a fejét... Nagyon taknyos, de örülök, hogy reggel és este ki tudom szívni, mert igazi közelharc. Fizikailag is alig bírom, a lelki oldalról nem is beszélve. Szegény egy darabig sírva Apa- Anyázik, aztán átvált Orsira... És mindeközbe be-beszórja, hogy neheheee...
Köszi
Solya
Mit szólsz Henkéhez, mint ötlethez?
Solya

És Edit?Kép
szila

Az is lehet, hogy nem is idejáró Névtelen. Kép Egyszer ez is felmerült. Kép
Solya

Nem cumizik Máté? Vagy nem nyálzik nagyon mostanában?
Mindkét fülénél így reagál? Próbáld meg, hogy a (most hogyan mondjam magyarul?) bemenet elõtti kis izé elõtt nyomod meg, ill. kicsit húzd lefelé a fülcimpáját. Ha az elõbbire reagál úgy, hogy fáj, akkor a középfüllel lehet esetleg gond és akkor az õ fülébe is nézzen bele a doki, ha csak a húzásra, akkor a külsõ füllel, vagyis a hallójárattal lehet esetleg gond.
Már nem emlékszem pontosan miért, de azt hiszem Henkét azért vetettem el, mint ötletet, mert mintha azt írta volna a napokban, hogy nemrég megjött neki.
Menta
menta

leszûkítettem a listámat:

<pre>
Rebi
Zsuzsi
Edit
Norci
</pre>
szila

Én rájöttem: pályát tévesztettem! Kép Rendõrnek kellett volna mennem! Iszonyúan élvezem!!!!!
Solya

Edit elvileg mostanában nincs netközelben. De különben is, talán elmondta volna BSzilvinek, amikor találkoztak.
Menta
menta

Helena számol: ety, tety. (=egy, kettõ) Kép
Menta
menta

Menta!
De cumizik Máté, de mióta megszületett.
A fülvizsgálat eredménye: jó, hogy nem lettem orvos. Abszolút esélytelen, hogy bármit is kicsikarjak. Egy kicsit húzódozott, mikor az elõbbi helyen nyomogattam, de semmi különös reakciót nem tapasztaltam. A fülcimpa rángatása nagyon tetszett neki! Kép

Szila!
Ha jól emlékszem, Rebi és Norci többször is volt, Edit csak egyszer, Zsuzsira nem emlékszem.

Solya
Solya

Menta,
elvilegKép.

És csak egyetlenegyszer említette meg vki a nevét.

Hanga is számolKép. Ha ilyen jól halad, holnap már összeadni is fog.

Szila
szila

Menta!
El is felejtettem itt a nagy izgalmak közepette: Jobban van Helena?

Akkor Zsuzsi?

Solya
Solya

Sziasztok!

Jaj, csak egy órácskát szundiztam Lacikával, és máris hogy lemaradtam! Kép

Szila! Igen, Tikk írta, hogy egy darabig nem lesz NET közelben, és azt is írta, hogy állást keres, és még nem tervezik a kistesót. Persze ember tervez... Kép Szóval ettõl õt még nem zárnám ki. Kép Elég sok nyilvános internetezõ hely van a környéken, szóval azt is megoldhatta, hogy írjon, de nem hiszem, hogy folyamatosan izgalomban tartana bennünket, és csak ezért órákat fizetne ki, és töltene el egy netkávézóban vagy videotékában. Nem hiszem, hogy már bekötötték volna hozzájuk a NET-et, és azt sem, hogy kicsomagolás és berendezkedés közben ezzel szórakozna.
Nekem másnapra meghozták a könyvet, de nem tudták elõre megmondani, hogy másnap mikor, úgyhogy csak harmadnap mentem érte. Azóta se nyitottam ki. Kép
A CORA-ba menni úgy szoktam, hogy itt keresztben kimegyek addig a könyvesboltig, azután ott elõtte keresztben végig, a patikánál kicikkcakkozok, és a patika meg a háztartási bolt között átmegyek a Bálint György úton. Ott aztán végig egyenesen a Budakalász úton, de szigorúan az út bal oldalán, mert a jobb oldalon több autós bejáró is van, marha magas járdaszegélyekkel. Amikor kiérek a lakótelep végéig, akkor ott Hadriánus útnál kicsit balra tartva átszelek két autó utat és egy általuk körülzárt járdasziget félét (ez elég necces, mert mindig parkolnak rajta), és már ott is vagyok az új gyalogos átjárónál. Ott átmegyek a Szentendrei úton a biciklis útra, és onnan már kényelmesen el lehet sétálni.
Szerintem is katasztrófák erre a járdák. Pocsék a minõségük, rengeteg a magas járdaszegély, amin alig lehet babakocsival átvergõdni, és a havat is inkább cak letapossák, mint eltakarítják. Sejtem, hogy elfáradtál, mire babakocsival bejártátok ezt a nagy utat!

Cory! Nem hiszem, hogy attól ki lehetne lõni Rebit, hogy nem jött még meg neki, mióta Csenge megvan. Ismerek pár olyat, akinek nem jött meg a két baba között egyszer sem.

Dzsili! Nini, pont Virág volt, aki megbántott? Nahát, micsoda véletlen. Kép Én is az õ szopi-ügyi beszólásán durrogtam két napig, úgy megbántott. Pedig nem nekem írt, csak úgy általánosságban... Kép

Névtelen! Te egyre huncutabb vagy! Eltünt az "N"-nyi aláírás is, és mostmár ékezet nélkül írogatsz?!?! Akkor is emlékszem, hogy eleinte voltak ékezeteid!!! Csak azért se hiszem, hogy Danimama vagy! Kép

Solya! Lacika szája körül is vannak kiütések. Én arra gondoltam, hogy a cumitól és a nyáltól, mert annyira az a terület, amit a cumi karimája lefed.

Menta! WOW! Nem semmi! Helena rögtön számol, mikor más még beszélni se nagyon tud?! Gratulálok! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Solya: nekem is bejön ez a nyomozás Kép

Rebivel beszéltem tegnap, szerintem õ nem, meg Norci sem.
Zsuzsi alatt kire gondolsz?
Edit, na, ez is érdekes felvetés.

Névtelen: itthonról vagy vagy külföldrõl? Kép

cory
Budapest

Ágciról miért is mondtunk le?
Solya

Dorka Zsuzsijára.
Edit nem jött / ment most haza? Mintha vmi ilyesmi derengene.

BMárti!
Igen, de akkor miért csak 10 hónap cumizás után és nem nyáron, mikor meleg van?! Jaaaj! És alig cumizik. Sára szájából kivenni sem lehet és nincsenek kiütések.

Helena! Ezt add össze! Kép
Solya

Cory!
Természetesen Dorka Zsuzsiról beszélt, aki beszélt. Vagy van más Zsuzsi is kettõnkön kívül?
Én már nyilatkoztam, hogy én nem. És azt hiszem már nem is akarok.

Zsuzsa

beababa

Zsuzsi!
Bocs a "gyanúba" keverésért. Már golyózik a szemem! Ez okozhatta. hogy elnéztem!

Névteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Szedd össze a maradék bátorságod vagy botorságod és VALLJ!

Ha nem néztük el, akkor csak Edit vagy Ágci lehetsz!

Ki szokott "puszi"-val elköszönni?

Solya
Solya

Nem azért mondom, de Andi3 is "puszi"-val szokott elköszönni.Kép
szila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?