Sziasztok!
Jól kitárgyaltátok a hüvelyi uh-t
ha ehhez még hozzátesszük, hogy óvszert is húznak rá(legalábbis az én dokim húzott)...jaj bocsi...
...
na tényleg, kibírható Viki
Köszi Viki a pozitív gyanakvást...de a 31 nap nálam még semmit sem jelent, mert annyira nem volt sose rendszeres a mensim..ha megkérdezték hány napos a ciklusom sose tudtam válaszolni...legfeljebb átlagot számolhatnék...na én most annak örülnék nagyon ha valami elviselhető hosszúságú ciklusom lenne (nem hosszabb 40 napnál) és az mondjuk beállna rendszeresre...mert azt nagyon utálom, hogy sose tudom előre még csak nagyjából sem, hogy mikor jön meg...és akkor pl hetekig nem merek összebújni apával, mert hátha épp mensi környékén vagyok és mondjuk a szerelmeskedés közben jönne meg...bocs de tényleg emiatt olyan pocsék az egész na...
az ütemezett szerelmet én úgy enyhítettem, hogy nem volt szex elvonás a fontos napok előtt...mert akkor tényleg túl feltűnő hogy hirtelen mindenre kapható vagyok...én igyekeztem a ciklus 8-10. napjától aktív lenni...és így szépen jól elvoltunk a 14-18. nap környékén is meg még utána is, kb kétnaponta...szóval így nem annyira feltűnő az a néhány fontos nap...na egyszer persze én is megkaptam a "...tenyészbika vagyok..." kezdetű sirámot...hát nyeltem egy nagyot és azt mondtam...hát na és? az olyan rossz neked? én meg egy csomó gyogyit szedek...meg vizsgálatok meg minden....de aztán nagyon igyekeztem elterelni apa figyelmét az egészről...hogy igazából ne is nagyon legyen tisztában még a ciklusommal se, csak azzal mikor épp megjött, de azon kívül, hogy most hanyadik nap meg mennyi gyogyi...erről semmit se tudhatott ja és ha ő kezdeményezett igyekeztem hogy sose utasítsam el.
Ria,
akkor most a te dokid is nagyon alapos..vagy eddig is az volt? mindegy, amit most csinál, az nagyon mintaszerű...megérdemli a fizetését.
puszika
kicsit jobban vagyok, nyomatom a homeos bogyókat, drága gyerekorvosunk tegnap mikor Mesit vittem hozzá, megsajnált és nekem is felírt egy antibigyót...hát ilyen egy lelkiismeretes orvos...még engem is kezel...olyan rendes. Örök hálám az övé. Mert amúgy az oep(így kisbetűvel) szerint egy élősdi potyautas vagyok, kaptam róla szép hosszú levelet (nincs igazuk...bár itt már semmiben se lehet biztos az ember...de elvette a kedvem az orvoshoz menéstől, engem ne alázzanak meg...még tévedésből se)
jaj, azt hiszem felizgattam magam...megyek lenyugodni...nagy puszi
Dana
u.i.
sokasodjatok