Sziasztok!
Megpróbálom behozni a lemaradásom, meglátjuk Emili meddig engedi.
Most kivételesen szunyál, de rögtön megérzi, ha vmihez nekikezdek
Angie!
Már megint nem tudok menni a talira, pedig már nagyon szeretnék, de talán majd akövetkezőre.Most vasárnap lesz a keresztelő, így szobaton már anyóséknál leszünk.
Norwell!
Megkaptam, válaszoltam.
Örülök, hogy jobban van Kende Úrfi!Szerintem se hibáztasd magad, ennél jobban nem lehet szerintem vigyázni rá,ha az öledben volt.Szerencsére a babák hamar regenerálódnak!
Farthy!
Mi nem modntuk el senkinek, hogy babát szeretnénk, akérdésekre mindig azt válaszoltuk, hogy majd...
De szeerncsére nekünk a 3 hónapban sikerült, így nem voltak kínos pillanatok.
Hangyi!
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Annácska!
Petikének is sok boldogásog kívánok az életben!
Nárcisz!
Remélem már jól vagy!
Mi is megyünk szinte minden nap sétálni, olyan gyönyörű tavsz van, igazi babakocsitologatós, amilyenre már régen vágytam!
Nekünk is belesnek a kocsiba, és mondják, hogy "jaj,milyen pici baba"!(csak megszülni volt nagy
)Szerintem egyesek csodálkoznak, hogy már kivisszük, de a védőnő is momdta, hogy nyugodtan.Na meg ha kint majd 20 fok van, a szobában sincs sokkal melegebb.
És láthatóan élvezi, az sem zavarja, ha azemébe süt néha anap, nem is hunyorog, csak durmol.
Vannak új képek rólatok?Majd meglesem.
Igen, egyre többet van ébren, csak aza gond, hogy a hasfájás ébreszti fel, és akkor meg üvölt.
Éva!
Csak én hívom bőnyének
Virág már dumál?
Akkor jó csevejt Nektek!
Fleur!
Igen, a cicignd rosszabb,mint a lenti dolgok, az nem is sokat fájt, már a kórházban rá tudtam ülni a popómra.
1 varratot hagytak bent, ami felszívódó.Mjad a 6 hetes kontrollon kiveszik a maradékot.
Anyukák!
Emili csak hőmérőzésre tud kakilni.
Szelek távoznak, de más nincs, és látom rajta, hogy kínozza a dolog.Ha sikerül kivarázsolnom belőle egy kicsit, akkor utánna olyan jót alszik, nem riadozik fel.
Ha 2 etetés között felébred,akkor kap pár korty édesköményes teát.Védőnő javasolta.Meg kapja az Infacolt is.Éjjel megkapja a napközben lefejt tejet, ez elég az éjszakai etetésekre, kb.2-3-ra.
Napközben tápit kap.Lehet ez okozza?Ne tudom, majd megbeszélem a dokival is, de érdekelne a Ti véleményetk is, hogy nálatok is voltak-e ilyen gondok, és mit csináltatok?Mert ha felébred, akkor üvölt, vagy a hasa miatt, vagy mert éhes, hiába eszik meg 70-80 grammot, vagy többet is.Ezt óránként csinálja, és főleg éjjel!
Ha adok neki enni, szó nélkül bevágja a következő adagot is.Feneketlen gyomra van.
Na most volt itt a védőnő.Azt mondta, hogy a kaki dolog ok, meg kell tanítani neki, hogy hogyan is kell azt csinálni
Azt hittem ez megy megy magától, is mint az ágyba sz@rás, de nem...
Szóval esténként hőmérőzünk majd.
A köldöke viszont szépen gyógyul.
A bal oldali fejbiccentő izmán viszont görcs van, ezért arra nem fordítja a fejét, így majd kell támasztani vmivel, hogy ne feküdje el a koponyáját.
Cici megint kisebesedett.
Úgy éreztem, hogy már elég jó állapotban vannak, nem is fájt az első szoptatás, de a 3.ra megint szétnyíltak, így most nem kapja meg a 110 %-os gyógyulásig.Addig fejem, és szerencsére napról napra több is van, ennek ellenére.
Na jó hosszú lettem, bocsi.
Szép napot Mindenkinek.