Új privát üzeneted érkezett!

Nem baj Pandácska!!
Fő az optimizmus: Biztos terhesség!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kamilla,
Jó fej párod van becsüld meg :lol: :lol:
Vendég

Kamilla!
A bakok.... :lol:

Panda!
Na, te is jól kifogtad!!!!

Csak csöndben megjegyzem, h anno, az anyósom kicsalta a Bálintból az összes fontos infot és lenyomozott!!!!!! Nyomozó és leinformált!!!! Még nem is látott soha, de már mindent tudott rólam!

babszika

Babszika:ezt nem mondod komolyan??? :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Nem akarom elrontani a jókedvünket, de a jelentést le kell adnom. Nem volt érett petécském, még érő félben lévő sem :( néhány apró volt, ahogy láttam a monitoron, nagyon ott voltak, lehet, hogy még cisztásodni is akarnak :( Köv hónapban dupla bogyit kell szednem, aztán májusban még nem, mert ovi van, de júniusban átjárhatósági. Mondjuk az hazafelé jutott eszembe, hogy minek átjárhatósági, ha nincs ami átjöjjön :roll: :cry:
Még nem bőgtem ki magamból, de ne legyetek ti se szomorúak!
A várakozás is nagyon szörnyű volt :( Pocakos lányka: "Na megyek összeszedem magam, mert jön anyósom látogatóba. Most találkozok vele másodszor......" Fog nélküli anyuka kb. a 10. pocakjábal. Összeszámolni sem lehet.....
Pandi! Egyébként ez az agyalapi mirigy működésének rendellenessége, hogy nincs pé? Neked mennyi ideig reagált a szervezeted a closty-ra? Tudom, hogy különbözőek vagyunk, de mégis.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Babszika,
Csak csendben megjegyzem hogy az esküvőnk napján egész nap tömte a párom fejét hogy ne vegyen el még nem késő mondja le hagyjon el gyorsan majd ő szerez neki egy normális lányt :evil:
Vendég

Most gondolod, h mondanám??!!!

babszika

Kamilla,
:( 1 hónapig reagált rá. Utánna semmi.

Az lemaradt hogy az esküvőnk után megjegyezte hogy a nővérem sokkal szebb volt mint én és ő igazi nő jobb parti lett volna...
Vendég

Babszika: nem úgy gondoltam,de sose hittem volna,hogy ilyen tényleg létezik!!!!!
vedresandi

Ma azt a sugallatot kaptam, hogy genetikushoz kellene fordulnom. Nem tudom. De mitől alakul ki, hogy nem működnek az ember hormonjai tisztességesen?

Mi emeleten lakunk, anyós fölött :D Közös bejárattal :D Na ezt adjátok össze :D Eleinte mindig kutatott, aztán engem néztek hülyének, hogyha mondtam, hogy ez sem így volt, meg az sem....Talán mostmár nem járkál fel. De akkoriban mondtam a páromnak, hogy ki teszem a szöges deszkát :D :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Én akkor csak csendben együttérzek veled.

Én úgy tudom, h agyalapi miatt nincs pé..... nekem is az a gáz.... :(

Panda!
Nekem az a szerencsém, h anno mikor összeismerkedtem Bálinttal, akkor anyós mellém állt az elődömmel szemben! :lol: :wink:
Most meg már mondhat bármit! hihi

babszika

Pandácska ez elég gáz,hogy valaki ilyet mond...sztem nagyon is csinos vagy,teljesen rendben vagy és nagyon jól nézel ki!!
Vicc nélkül!!
Az anyós csak irigykedett :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mi a gondja a nyanyának veled? Miért érzi úgy, hogy le kellett volna mondania a párodnak az esküvőt?????? Fúúú, ez most kikapott az észből :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Csajok!
Jól hallom?????
Egy idő után nem reagál a closira a sezrvezet??? :shock: :shock:
ÚÚÚÚH, ez most meglepett!!!!

babszika

Kamilla,
Nekem se működnek nem bizti hogy genetikus a megoldás inkább csak jó kezelési módszert kell találni. Amúgy lehet most nem növögettek de kövi hónapban meg megint hatásos lesz a closti ez kiszámíthatatlan.

Betty,
Köszike ari vagy :D

Babszika,
Anyósom minden párját utalta a páromnak volt akit szó szerint kitessékelt a házból csak nem szépen :lol:
Vendég

Én asszem, szerencsém van. Az anyósom úgy kezel, mintha a lánya lennék.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Ria! Nem tudom mi lesz velünk.....de a HSG ben nem látom a megoldást :( A gynevac-ra is azt mondta, hogy akkor indokolt, ha van rendes pé. csak nem jön a babó. Nem tudok mást csinálni, dupla bogyi, hátha. Te most kettesével szeded?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska, ez szomorú.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Kamilla,
Mi a gondja? Nagy a szám ha az igazamról van szó és nekem nem kuss a nevem mert ők a gyerekeket így nevelték. Engem nem lehet megfélemlíteni mert arra csúnyán reagálok.
Vendég

Az anyukám ilyen kitessékelős anyós :D Tesóm bnőjét már jónéhányszor kirakta :D (mondjuk ő meg is érdemli)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én 2x1-et szedtem.
Holnap megyek a dokihoz és holnap derül ki, h most mi legyen.

A Gynevac sztem bármikor jó!!!!!!! Nem csak arra találták ki, h gyerkőc legyen... jobban mondva, nem arra találták ki! Egyszerűen csak jó!!!!

A HSG-ről nekem még kettős érzéseim vannak.... :?

De én eldöntöttem: ha most sem jön össze a babó, meglesz a HSG és utána is várat magára, akkor szünetet tartunk. Már apának is mondtam és azt mondta, h megérti. Ezt az évet még megadom magunknak, de utánna leállunk. :?

babszika

Kamilla!
Jut eszembe!
Az egyik barátnőmnek nem volt pé-je, de beadatta a Gynevacot, szedte a barátcserjét és hamarosan babás lett.... neki nem mondott ilyen hülyeséget a dokija, h nem indokolt a Gynevac!!!!

babszika

Lányok!
A hsg fájdalmas de azért hasznos dolog. Én a helyetekben megcsináltatnám...
Vendég

Én leköszönök mára csajok(megint projekt van :lol: :lol: :lol: )
Holnap jövök!
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!
Sziasztok :wink:
:wink:

betty615

Jól teszed Panda! Ne is hagyd magad! Kit érdekel, ha nem bír, de ne akarjon uralkodni!!!Mondjuk az alá - fölé rendeltséget a párommal is meg kellett kűzdenem, mikor összeköltöztünk.Az ő szülei a régi családmodellt követik, a férfi az úr.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ma kiváltottam a fogigátlót olyan furi hogy ezt fogom szedni kicsit vicces...

Betty,
Szép álmokat!!
Vendég

Hajráááá Betty!!!!! :wink:
Jó éjt!!!!

Panda!
Ja, én meg fogom csináltatni, ha kell, csak nem annyira bízom benne.... ez az én hülyeségem. Hiszen elég nagy az esély, h nekem ez kell a bébihez! de mégis bennem van....

babszika

gynevac az fertőzésekre, gyulladásokra van. De amíg nincs, ami bemenjen a fertőzött területekre.....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Babszika,
Miért nem bízol benne?
Vendég

Lánykák!
Elmegyek élményszámba, isteni volt veletek ma is,de kicsit többet dolgoztam a kelleténél,hülyeségeket viszont nem szeretnék írni senkinek!.
Kép

pusszantás
vedresandi

Jaj Pandi! Úgy gondolj rá, hogy az is egy bogyi, ami segíteni fog!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

na jó, nem akarok kampányolni a Gynevac mellett.

Panda!
Én nem is tudom, h hogyan csinálnám végig a lombikot, mert én nem szedhetek fogigátlót :? :?

babszika

Miért írnál hülyeségeket Andi?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Tudom csak vicces hogy gyereket akarok és ezt szedem nem?

Babszika,
Miért nem szedhetsz?
Vendég

Olyan hülye lelkifurdi tört rám :( megyek is aludni, kikapcsolom a gondolataimat. Itt van az apának való mellettem, nekem meg petécském sincs, hogy esélyünk lenne. Ő nincs kétségbeesve, de én most nagyon :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Trombózis veszély miatt. Nálam fokozottabb a lehetősége. Az érszűkület egy fajtája van nálam.

Nem is tudom, h miért nem bízom benne.... tényleg nincs rá indokom. egyszerűen csak.....áh, hülye vagyok. pasz.

Jó éjt Andi!!!!!!!!!!

babszika

Kamila!
Tessék kicsit elfelejteni a neg. gondolatokat!!!!
Mindjárt átküldöm hozzád a Tibi csokit. hihi :wink:
Az majd jól meghipnotizál és jó kedvet csinál neked!!!!!

Vigyázz magadra és aludj jól!!!!!

babszika

Ria! Miért nem szedhetsz tényleg fogigátlót? Valami allergia, vagy mi?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ja, már olvastam Ria a válaszod! Sziasztok!
Én magam nem vagyok egy puszi osztogató, de titeket puszillak :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Már megint egy húron pendülnek a bakok.... hihetetlen.

Jó éjt Kamilla!!!!

babszika

nagyon elhallgattatok.... van itt még vki?

babszika

Na jó, akkor én is lelépek.... :(

Kép

babszika

Csajok!

Létezi egy Villarosa kapszula, ami esetleg segíthet. Ezt találtam róla.

A természetes hormon forrása A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonai között. Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormon szint csökkenése következtében alakul ki.
Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti. Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre. Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit. Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet. A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.
Ajánlott adagja naponta 2 kapszula bő vízzel.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szép jó reggelt, hát elég volt végigolvasni Titeket! Tanulságos volt, mert azt hittem az én anyósom egy hárpia, de ezt végigolvasva egy angyal!!!! Ő is beleszól dolgokba, de nem ennyire...

Kamilla nagyon sajnálom, hogy ilyne híreket kaptál, nem lehet könnyű feldolgozni, de hidd el minden rendben lesz...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt Lányok!

Tegnap olyan ultra rossz napom volt, hogy tisztára kikészültem...Úgy kezdődött, hogy defektet kaptam...Ez természetesen megpecsételte az egész napomat...Mert ugye nem lehet csak úgy gumit venni, meg kell rendelni...És az ára is egy kisebb vagyon...A közértben vettem csokitojáokat húsvétra! Leejtettem a szatyrot és mindegyik összetört....A többit nem is mesélem :)

Babszi: nem semmi az anyósod! Én nagyon szerencsés vagyok, mert jófej, vagány és helyes anyósom van....Ráadásul imádjuk egymást :lol:

Kamilla: de nagyon sajnálom! Nem értem, hogy a Closty miért nem hat....A Villarosát a Flavinosok gyártyák, állítólag csodaszer....De a legjobb a hormonokra (csak nőknek) szója!!! Igyál sok-sok szójatejet...Nagyon rendbe fog hozni!!! Anyósom klímaxol rendesen és ő nem akart tablettát szedni, a szója megmentette...Szerintem a genetikus nem tud semmit neked segíteni...Én a beteg babókám miatt voltam nála és még nekem sem tudott segíteni....Neked egy endós kellene, aki kimondottan a hormonokkal foglalkozik...Szerintem a meddőségi központokban találsz profit...Jelentkezz be hozzá!! A HSG-t azért mondta, mert ez a rutin eljárás...Ha a Closty (3 hónap alatt) nem segít, akkor jönnek a"mélyebb" kivizsgálások...Ebből az első a HSG....Ezt csak azért tudom, mert anno én is rákérdeztem... Közben csinálnak hormontáblát, stb...

Pandácska: ilyen sztorim nekem is van...A férjem másoduhúga (utál engem, bár nem tudom miért) azt mondta az esküvőnkön, hogy kár nem a volt csaja a férjemnek lett a menyasszony...Ő sokkal szebb és még mindig szerelmes a férjembe...Kicsit rosszul eset...

Kellemes kedded mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska!

Sok sikert a lombikhoz!

Heni!

Sajna, néha vannak ilyen napok :(
Vendég

Szia Betti!!!

Olyan keveset vagy mostanában....már a 31. napon vagy??? Neked milyne hosszu is a ciklusod??? Nem 42 igaz????

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Hát nem irigyellek Benneketek anyósok miatt. Nem hiába terjedtek el az anyósviccek. :)
Nem mintha bármi problémám lenne az anyósékkal, de szerencsém van, mert jó messze vannak, egyáltalán nem szólnak bele a dolgainkba. Azt hiszem, majd akkor fogom érezni a hiányukat, ha lesz baba, és nem lesz kit megkérni, hogy vigyázzon rá 1-2 órát, amíg el kell intézni néhány dolgot. Sajnos anyukám is nagyon távol van.
De ez most egyáltalán nem érdekel, majd valahogy megoldjuk, csak már jönne az a pocaklakó. :)
Vendég

Na jó reggelt Mindenkinek!

Visszaolvastam kipihent fejjel... :lol: :lol: :lol:

Pandus: szorítok a lombikhoz!!!

Kamilla: nem jó híreket hoztál, de remélem júniusig Te is babás leszel,mint itt Mindenki más!!!

Heni: ezek szerint a hétfő nem a Te napod volt.Biztos az áprilisi tréfa csúszott egy napot Nálad :lol: :lol: :lol: .Remélem ma már jobb napod lesz!

Anyós téma: nekem ez a második :shock: egyik jobb,mint a másik! :wink: A jelenlegit imádom,nagyon jó fej,de miután megtudták,hogy babára gyúrunk,el kellett magyaráznom neki,hogy nég nem vagyok terhes,ergo nem szívesen változtatok jelenlegi életemem.Megkértem mindenkit,szálljanak le rólam,ha van hír,időben tudni fogják.Azóta mindenki veri heppi.

Szerda-csütörtök nem meszek,mert forgatok napközben,de esténként bepótolom a lemaradásomat.
vedresandi

Nem tudom mennyit leszek ma, de szurkolok mindenkinek ezerrel, kinek ehhez,kkinek ahhoz...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?