Virág,
Jó, hogy nem lett komolyabb a baj Pankánál.
A magánovi a Mikszáth krt felőlünk lévő végén van, holnap majd megkérdezem a barátnőmet mit tud róla, annyit hallottam, hogy egy pszichológusé.
szoktatok a Gyenes térre menni játszani? Nálunk most a csúszda a nagy szám.
Lina,
A másikban elfelejtettem írni a Normaflore-t, adsz Lilinek? Mi a kórházban is kaptunk meg itthon is kellett, mert elég erősek az ab-k. Lili rajzolós képe nagyon tetszik. És persze a sonkás kenyér sem, semmi, jól megéheztem itt az éjszaka közepén.
Erszényes,
Jana csuda helyes a képeken. Jó utat Nektek!
Dóra,
Tök jó, hogy minden rendben. BElépő még most sem volt az újságban. Gondolom a májusiba teszik bele.
Pille,
Flóra nem semmi csajszi volt már 3 évesen. Bélmargómama nekem is nagyon tetszett. Öntudatos hölgyike, nagyon helyes. A kép is helyes. Remélem azért sok az ilyen pillanat 2 gyerekkel is.
Donoé,
Hangár
Jól tetted.
Férj, aki semmit nem talál?! Az enyém pelenkázni nem szokott, amikor tavaly érettségiztettem, akkor kellett eddig először és utoljára kakis pelussal dolgoznia, ő beöltözött hozzá. Gumikesztyű, melós póló és maszk.
J
, telefonos segítséget is kért, hova kell kenni, melyik a pelus eleje?
Timci,
jó utat Nektek! Meggyógyultunk, remélem így marad, mire megjöttök is.
Lili,
Természetes az ingrlékenység, dolgoznak a már emlegetett hormonok. Úgy látszik az anyós viccek előbb-utóbb csak igazak lesznek. (Bocsi attól, akinek szuper anyósa van). Ügyesek vagytok a szopival. Gergő azóta nevezi nevén a dolgokat, mármint cici, mióta nem szopizik, addig hamma volt.
Ser,
mi a Fibernetnél 10 körül fizetünk tv+net.
Hajny,
Szuper a kajcsis kép, az ajándékbontós is aranyos, de nálam a csirkecombos viszi a pálmát. Szerdán, ha apa szabad, én is megyek, majd holnap derül ki.
Bea,
Szorítunk, hogy minden rendben menjen.
Kecsóné,
Köszünjük az infókat Beáékról.
Bocs a hibákért, de már nem látok!
Szép napot!