Új privát üzeneted érkezett!

Nefke
Üdv itt nálunk!Szedheted szájon át is csak igy a májon keresztül szívódik fel,a hüvelykapszula a májat megkerülve.Ezt a gélt nem ismerem,de majd a lombikos lányok biztos segítenek.

Lukrécia
Már szét izgultam magam!!!
gabicsibe

Lukrécia!

ÉljenÉljenÉljen :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol:

Vigyázz Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lukrécia
Kép
Éljen!!!!Éljen!!!!
gabicsibe

Lukrécia!! GRATULÁLOK!!!!!! :D
Nem akartam tegnap este írni, de én annnnnnyirraaa éreztem, hogy sikerülni fog!!!!!
süni76

Lukrécia nagy gratula :D
NEmcsak a "fingers" van keresztbe hanem a lábaim is :lol:
meg azokon az ujjaim is :D
Látod meg kezdted az április sikesorozatot ezt többieknek is mondom ám :lol:
Holnap ha vki felismer átlátszó dossziét viszek magammal, meg vmi stran táskát abban lesznek a cuccaim az nyugodtan szólítson meg:)
Na nem azért mert utána strandtra megyek csak nincs kisebb táskám nagy börönddel meg mégse mehetek :lol:
madrin

Sziasztok Lányok!

Elsősorban Lukréciának gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szuper, hogy megtört a negatív szériánk!!!! Csak így tovább!!!!

Süni, Gabi, Lexi!
Hajrá!!!!!!! Megy a drukk!!!!!

Gabi!
Az egyik inszem után én is vérezgettem, aztán elmúlt. Ne izgulj, csak reménykedj!

Másfél hetet kellett visszaolvasnom, mert nem voltam itthon, már vagy másfél órája ezt teszem, zsong a fejem, bocsi, ha nem írok mindenkinek, de képbe vagyok. Nagyon sajnálom, hogy az összes márciusi negatív lett, de majd most! Lukréciát követve!!!!!

Rólam annyit, hogy pénteken 30 lettem :( , megy az idő, és egyre jobban szenvedek ettől a babás küzdéstől. Hiába mondja mindenki, hogy lazítani kell, meg ne törődjek vele.... Az nem olyan könnyű. Ráadásul megint nyaggattak csomóan, miért nem szülök már, itt lenne az ideje... Ezt a hónapot kihagytuk, nem tudom, mikor folytatjuk, áprilisban vagy májusban, de a folytatás is inszem lesz, még nem akarunk lombikozni.

Üdv minden újnak!
Kár, hogy nem kihal lassan a topic, hanem csak duzzad! De hátha lassan átvánszorgunk a másikba...

Kriszti!
Nagyon sajnálom a kollégádat, tényleg olyan szörnyű ez az élet!!
gil

Lukrécia G R A T U L Á L O K !!!!! / én is /

Már megnyugodtam lányok! Lesz ami lesz!

Nem szokott a Koncz ilyen lenni! Ez van!
Nefke drukk vasárnapra! :P
tini75

Gil
Boldog szülinapot utólag is!
Olyat is lehet,hogy 7.inszem?
gabicsibe

Lukrécia drágám,

NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia GRATULÁLOK!!!!!! :P :P :P :P

Vigyázz magatokra! Emese
tûriné emese

Gabi
Írtam privit!
gil

Sziasztok!

Lukrécia!!! Tiszta szívből gratulálok! Nekem is ennyi volt a hcg-m!!

Én is voltam ma a Zekénél, mert délelött véreztem. Ne tudjátok meg..de szererncsére a baba él, kalimpált és már 6 cm.

Végül is nem kellett befeküdnöm, de jövő héten megint mennem kell. Vérömleny sincs, Rutascorbint kaptam.

Na, ennyit rólam, már nagyon vártam Lukréciát, mert éreztem a jó híreket!!!

Millió puszika!!
vicuska1977

Lukrécia, borzasztóan örülök és nagyon szorítok én is :)

Madrin, kérlek, számolj majd be róla, milyen volt a HSG... amióta megtudta 1-2 ember, hogy júniusban megyek vizsgálatra, mindenki ezzel riogat.

Olyan messze van még :(
elan

elan,

riogat? :( na ez nem jó :(
Én is gyorsítottam volna már az időt, de ma már simán el tudnám egy héttel rakni:(

Na mindegy gondoljunk azokra akik ma jó híreket hoztak :)
Vicuska neked is gratula, most már pihenjél hamár ilyen jó hírrel jöttél :)
madrin

Lukrécia!

Te mázlista! Szívből gratulálok!!!
:D :D :D

Kép Kép Kép
Vendég

Madrin,

Tudod, hogy van ez... mikor a mandulaműtétemre készültem, akkor hirtelen minden ismerősömnek akadt egy ismerőse, aki elvérzett a műtőasztalon :)

Igazából, én abban hiszek, hogy ez is egyéni érzékenységtől függ, és valószínüleg nem lehet olyan szörnyű, különben is, mi ez a szüléshez képest? :D Csak már ott tartanánk :)
elan

Azt elfelejtettem írni, hogy van egy UTROGESTAN RECEPTEM ha kell valakinek küldje el püben a címét és elküldöm postán. :)
Vendég

Ja ezt ismerem,mindig akad egy ismerős akivel horror dolgok történnek.
Mondjuk én olyan mimóza alkat vagyok (belsőleg :lol: ) hogy már akkor jajveszékelek ha csak közelít pl a fogorvos:)
Mindig halálra röhögi magát rajtam.

NA puszi mindenkinek, lépek.
madrin

Gil
Válaszoltam!
gabicsibe

Lukrécia gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Vigyáz magatokra.

Gil
Igy ismeretlenül is azt tudom mondani, hogy ne keseredj el.
A 30 év nem nagy idő. A legszebb kor! Az meg hogy mikor lesz baba senkinek semmi köze. Én 35 multam, de nem engedem, hogy piszkáljanak érte.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :P :P :P

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lukrécia
Nagy-nagy gratula!!! Akkor én most minek is megyek holnap, hiszen megvan az ehavi nyertes???? :lol:

BAby
Estrella dvd-je már nálam van, és én is bekészítettem egyet, úgyhogy ha az idődbe még belefér, légy szíves írd meg őket!

Akkor holnap ki lesz ott a törzshelyünkön???
Manda, Brumi, Timy........ és még?
Vendég

Gabi
Válaszoltam.

Erika! (Ugye hívhatlak így?)

Köszi a köszöntést és a vigaszt, de a koromon kívül azt hiszem, megint az váltotta ezt ki belőlem, hogy egyik barátnőm most írta, hogy babát vár, és ilyenkor mindig újra eltölt a keserűség... Vannak jobb napok, meg rosszabbak is. Ügyes vagy, hogy te jól állod a piszkálódók megjegyzéseit! Úgy gondolom, nekem se rezzen az arcom, miközben mondom, hogy majd csak lesz, csak belül szorul össze a szívem... De gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
gil

Bibar!

Kösziiiiii! Gyorsan megnéztem, mennyi is vagy :D , hát az a 3 év, az semmi 8)

Lexi!

Hát azért mész, hogy Lukrécia ne egyedül legyen majd a szülőszobán!!!! Nehogy már csak havi egy nyertes legyen!!!!Hajrá!! Ügyes légy holnap!
gil

Lukrécia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,szívből gratulálok!

Végre elkezted a siker szériát és ennek most már így kell folytatódni :D !Biztos,hogy az április egy jó hónap lesz,aztán meg a többi is és ezt a topikot végre bezárhatjuk :wink: .

Mindenkinek hajrá!!! :D

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Lexi,
ok, persze belefér az időbe, majd holnap megírjuk őket! Nem csak egy nyertes lesz e hónapban, hanem sok-sok-sok, soroljam, Süni, Te, Én... meg mindenki, aki próbálkozik:) Úgy legyen, ámen:)
Tuti, hogy csütörtökön jössz?
Gil,
boldog születésnapot és kívánom válljon valóra a legszebb álmod!
Ne keseredj el, egyszer nekünk is sikerülni fog:)
Lukrécia,
még nem is fogtad fel a jó híreket? Hol vagy, pihizel? Na és most éreztél valami mást és teszteltél vasárnap, csak eltitkoltad, vagy most inkább a sorsra bíztad? Puszi:)
Sünike,
hogy érzed magad? Remélem a jó hírek hallatán, te is nagyon optimista lettél?!
baby.81

Lukrécia! Gratulálok és remélem én is csatlakozhatok az áprilisiakhoz! :P Nagyon-nagyon szeretném!!! :P
nefke

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia :lol: :lol: :lol:
Tiszta szívemből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra!
Kép

Remélem az április további ilyen szép napokat tartogat mindenkinek!!! :P

manda

Gil!!!!
Isten éltessen sokáig!!! Ezek a legszebb évek!!! :lol:

manda

Baby!
Köszönöm szépen! Hát jó is lenne, ha már teljesülne! Olvastam, milyen hősiesen átvészelted most a kudarcot, le a kalappal! A következőnek sikerülnie kell!!!

Lukrécia!
Tényleg! Nem írtál tünetekről! Sejtetted, hogy most sikerül? Teszteltél? Nagy ünneplés van nálatok most, gondolom!
gil

Manda!
Köszönöm! Ha te mondod :D ! Klassz a tapsoló figurád! :)
gil

Gil,

Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Baby
Remélem, mert a múltkor is így volt, és ha nem csütörtökön megyek, akkor nem fogunk találkozni. Szóval az a nyerő dátum. :lol:
Vendég

Lukrécia :P :P :P :P :P :P

Nagyon izgultam érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom most kis sem látszol a boldogsától, mennyire várom már ezt az érzést!!!!!

Voltam ma a dokinál és volt rákszűrés, meg valami mintavétel és kell egy sperma majd indulás a lombik. Beírtak májusra. Ami azt jelenti hogy hazaérünk a nyaralásból más nap doki, ott kapok recepteket és egyeztettünk a kezdésről. Olyan furcsa, hogy egy éve ott ültem és mikor mondta, hogy lombik teljesen megrémültem, most meg alig várom, hogy induljon.

Bibar, te mikor kezdesz?

Nefke, neked az előző lombikok a BMC-ben voltak?
málna79

Madrin,Elan!

"Ha életünknek megvan a miértje,akkor majdnem minden hogyanját el tudjuk viselni"

Madrin
Nagy kalappal holnapra!Hamar túl leszel rajta és csak mosolyogni fogsz rajta hogy ettől féltél!
gabicsibe

Lexi

Holnapra Kép
gabicsibe

Lukrécia!
Nagyon nagyoon gratulálok!!!!!!!Én is sejtettem, hogy Te megtöröd a rossz sorozatot!!!!De csak óvatosan örülök, nem azért mert nem örülök, de a múltkor is kérted, ne nevezzünk kismaminak....Viszont most tudom, vagyis érzem, nem lesz senmmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok tiszta szívemből...Remélem hamarosan követünk!!!

Jajj lányok, megint annyit írtatok!!! :lol: :lol: :lol: Nem győztem visszaolvasni!!!! :lol: Megpróbálok ma este szerkeszteni eg ytáblát, és dobook fel!!!!

Gil!
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!És minél hamarabb teljesüljenek álmaid!!!!

Emese!
Ezt már szeretem,!!!!!!!Pozitív hozzáállás!!!! :lol: :lol:

Málna!
Május az mindjárt itt van!!!És kívánom, hogy ne kelljen menni, nyaralásból 3-an gyertek haza!!!! :wink:

Sok sikert Lexinek holnapra!!!!!!És mindenkinek aki holnap megy!!!
Vendég

Zsókuci!

De kedves vagy! Köszönöm azt a szépet! Olyan ügyik vagytok, én még nem próbáltam ilyeneket csinálni.
Hogy vagy?

Lexi!
Sok sikert!!!!

Madrin!
Remélem, nem fog fájni!
gil

Lukrécia!!!! Nagyon-nagyon örülök neked!!! :D :D Annyira jó! Nekem is majdnem ugyanennyi volt a HCG-m (180), amire Zeke azt mondta, hogy ez egy csodálatos terhesség. Azóta is idézgetjük néha. :D :D

Gil! El kell hogy keserítselek, de nekem márciusban sikerült a lombik, úgyhogy azért nem kell annyira leírni ezt a hónapot sem, sőt szerintem Numato hármas ikrei is hasonló cipőben járnak.
gombahölgy

Kriszti!

Beírod, hogy stimuláció kezdete május 4.

Nagyon köszi

Lexi, Madrin gondolok rád nagyon!!!
málna79

Gil, nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!!!!

Lexi, drága, mindjárt kapsz egy virtuális fenékberúgást!!!! Mi az, hogy április 2-án megvan az e havi nyertesünk????? :D Vagyunk még egy páran (köztük Te is), akik e hónapban várjuk az eredményt!!!

Pusszantás mindenkinek!! Mennek a drukkok továbbra is!!!
süni76

Lányok!

De aranyosak vagytok,köszönöm.

Bibarci

:P :P :P

Lexi

szorítok holnapra!

Gabi

Mikor tegnap este bekukkantottam olyan jól esett,hogy nem felejtetted el a lóherémet.... :wink: Köszike...

Málna

Mondtam is Timynek,hogy mintha jönnél ma.Hát ezt buktuk....majd legközelebb!

Vicuska

Hú ez nagyon sz.r lehetett ma.Akkor nem képzelődtem,hogy a párodat látom egy percre a BMC-ben!Örülök hogy minden rendben végül.

Baby

Írtam privit.

Sünike

jól vagy?Hogy bírod?

puszi mindenkinek
lukrécia

Lukrécia!

Szuper hírek! Nagy-nagy gratula!!!!!! :) :) :)

Gil!
Boldog szülinapot! És nem elkeseredni! Bár tudom, hogy én is hasonlóképpen éreztem mindig, amikor valamelyik ismerős bejelentette, hogy spontán jön nekik a baba...

Gabi!
Veled mi újság? Nem olvastam mindent vissza. :oops:

Süni!
Megy a drukk neked is!

Baby!
Nálatok mi van? Jön a következő faqyi?

Mi szerencsére jól vagyunk, majd ápr.16-án megyünk afp vizsgálatra. Addig a pocaknövesztés a feladatom... Amúgy semmi gond nincs velem, nagyon rendik a gyerekek egyszer sem volt hányingerem, hányásom, talán egy pici émelygés kb.2X.

Puszi mindenkinek
Gica
gica1

Bibar és Lukrécia és akinek van az keressen meg a skype-on vagy írja meg nekem, hogyan találom meg!
A mi skype nevünk: zolituri, Magyarország, Budapest. Várom!!!!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Emese!

Holnap rádkukkantok!
lukrécia

Lukrécia!

GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagggyon jó!!!Vigyázz magadra, magatokra :wink:

Gil, boldog születésnapot!

numa

Kép
numato

Igen nekem minden beavatkozásom a BMC-ben volt.
nefke

Sziasztok!
Nekem is kellene a Sejtjeink DVD! Ki tud segíteni?
Nekem pénteken kell mennem a BMC-be! Korán ott leszek!
tini75

Nefke írtam privit!
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?