Új privát üzeneted érkezett!

Cristell, ügyi vagy, gratulálok!!

Judy, az tök jó, hogy ilyen jeleket látsz, a hő szerintem sem megbízható... legalábbis a mostani görbém nagyon idióta

Kép
mercure

Mano: Ne vedd komolyan, vicc volt. De vonalzója akkor is legyen mindenkinek :!: :!:

Judy: Remélem, mindenk oké lesz szerdán!

Christell: Gratula, ügyes vagy!! Mikor véded? Látom, megvolt a pé.-d. Az enyém még várat magára, ha lesz egyáltalán, úgyhogy nem lesz itt 18-án teszt semmiképpen. De meglátjuk!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Most olvaslak vissza titeket.

Kamilla, Betty: Jelentkezem, én lennék az, aki nem akart iwiw-ezni, és továbbra sem szeretne. Remélem, nem haragszotok rám emiatt, és elfogadjátok az "incognitómat". :)

Panda: Nagyon szorítunk Neked, hogy sikerüljön a lombik!

Christell: Gratula a szakdolihoz! Nagyon ügyi vagy! Mikor lesz a védés? Lesz záróvizsga is, vagy csak védeni kell? Szerintem is menj táncolni! :wink:

Jaimee: Dehogy vettem komolyan! :)

Gyabi: Szépen alakul a görbéd! :)

Betty: Pár hét múlva két csíkos tesztet várunk tőled! :)
Vendég

Panda: Még valami eszembe jutott. Az egyik barátnőm mesélte, hogy a sógórnőjéék is végigcsináltak már mindent, hogy legyen babájuk, aztán a lombik előtt spontán teherbe esett, már meg is született a babája. Szóval csak kitartás! Sikerülni fog! :wink:
Vendég

Mindenkinek szép napot!Kép
Pandácska:Nagyon sajnálom a negatív tesztetKép. Sok síkert a lombik programhoz!!!KépKépKépKépKépKépKépKép Az a fő, hogy nagyon pozítivan állsz hozzá! Ez már fél síker!
Amúgy én is olyannak képzeltelek, amilyen a fotón vagy, csak hosszú göndör hajjal :shock: :oops:

Chris:Gratulá a szakdogidhoz!!!Ügyi voltál !!Sok sikert a védéshez!!! Remélem akkor már lesz segítséged pocilakó formájábanKép
2005ben letettem az állampolgársági esküt. Akkor már ott volt a pocika, csak még a férjem meg én tudtunk róla :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Kamilla:Igazándiból eszembe sem jutott, hogy benevezzek Zoli babát a versenybe :? Majd legközelebb!!
Mindenkinek köszike a babafotó dicséretet :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Tegnap voltunk piknikezni az uncsitesómékkal. Náluk is van majdnem 2 éves fiúk. A babák jól kifáradtak(na meg mi is!!!). Zolikának az ing újában meg a zoknijában is homok volt :shock: Kicsit le is pirul a kis pofija 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Hamarosan... Addig tessék szíveskedi tükröket felszerelni!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Értettem! Intézkedem! :D Csak ez piszok + teszt hiányzik! :D

jaimee

Hová tüntetek? Ja, tudom, mindenki dolgozik, csak én vagyok itthon. Már el is felejtettem, hogy milyen az MUNKÁBA MENNI :shock:
Megyek :evil: vasalni :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Tényleg szokatlanul nagy a csend. Talán a hétfő miatt...
Én már nagyon el szeretném felejteni, hogyan jutok el otthonról az irodába... :D :D

jaimee

Egyébként rossz hírem van, azt hiszem felfáztam vagy ilyesmi. Ha holnapra nem javulok, szerdán irány a doki. Vízügyi gondjaim vannak. Peteérés előtt kész ajándék! Nade miért lenne sima az az első próbálkozós hónap?! Naív vagyok.

jaimee

Jaj, Jaimee, hát miért nem vigyázol magadra :( Most, amikor már célegyenesben vagytok? Reméljük nincs semmi komoly. ( nekem egyszer volt komoly. Akkor szó nélkül antibiotikum kell :( )
Megyek tovább vslni :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nagyon ari a kis vonalzód!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Még sosem voltam felfázva. :cry: Hát igen, vigyázhatnék jobban is magamra. Ez a tavasz csalóka tud lenni...Azért még reménykedem, hogy megúszom doki és antibio. nélkül.

Zoli baba szundizik?

jaimee

Mano,
Énis ismerek ilyen esetet de nálamez nem lehet mert most fogigátlót szedek majd. köszönöm :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D Nagyon aranyosak vagytok :D

Olik,
Hosszú göndör haj? hihihi olyanom még nem volt :D

Most értem haza a nővérem vizsgájáról 5 lett ügyi volt a csak nagyon izgult utánna beültünk Anyu,nővérem meg én kávézni egy tök jó helyre :D
Vendég

Jaimee:
Igen aludt, de most már felkelt. Még picit játszik az ágyában, lassan magához tér.
A vasalni valóval még nem vagyok kész. Holnap folytköv. Most gyorsan összepakolok, mert jön a legény, aztán ...

Sziasztok, majd holnap jövök.

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandácska:
Miért kell fogigátlót szedned?
Vendég

Mano,
Azért hogy leállítsa a hormonjaimat és utánna egyszerre növekedjenek a peték mert az a jó ha kb. egyforma nagyságúak.
Vendég

Panda:
Tehát fogigátló szedés után egyszerre több pete is növekszik?
Eszembe jutott egy hasonlat: Olyan ez mint pl. egy fa, miután megmetszik, gyorsan elkezd új hajtásokat növeszteni? :)

Most teljesen butának érzem magam.. elgondolkodtam, és rájöttem, hogy szedtem x éven át fogigátlót, és azt se tudom, hogy mit csinált a szervezetemben..
Vendég

Mano,
Nem nem lesz több pete fogigátló után. Azért lesz több pete mert sok sok sziurit kapok majd hogy legyen. A fogigátlónak az a szerepe hogy ,,lenulláza" a hormonokat és amikor kapom a nővesztő szurikat akkor ne legyen az hogy az egyik tüsző 10mm a másik meg 14mm a harmadik 16mm stb hanem mivel egyszerre indulnak így el kb egyenlő nagyságúak legyenek.
Vendég

Mano,
Nem vagy buta én is szedtem régen és én se tudtam mit csinál csak azt hogy leállít dolgokat bennem és így nyugodt lehetek. A nők többsége nem tudja ezeket a dolgokat de ha nincs baj miért is kellene tudni? Ez így van jól...
Vendég

Jah, értem már! :)
És mi fog történni 22 nap múlva a lombik konzultáción? Akkor kezded kapni a szurikat?
Vendég

Mano,
Hát akkor kapom meg a recepteket és kb azután pár nap múlva kezdhetem is a szurikat ha minden jól meg. Meg aláírom a papírokat tájékoztatnak hogy mi lesz meg a veszélyekről stb.
Vendég

Jaimee, Mano!
Köszi. Júniusban lesz az államivizsga. Akkor védem, és lesz sajnos záróvizsgánk is. Még nem tudjuk a kérdéseket, de állítólag hamarosan megtudjuk.

Olik!
Remélem államvizsgán már lesz pocaklakóm. :) Állítólag a nők terhesen okosabbak. Rám férne az államvizsgán. :wink:

Pandácska!
Azt olvastam Zita West könyvében, hogy a fogigátló abbahagyása után jobban megindul a hormon termelés, és könnyebben teherbe esnek a nők, közvetlenül utána, mintha várnának pár hónapot. Érdekes, hogy a magyar orvosok azt ajánlják, hogy 3 hónapig ne essünk teherbe. Nem is értem miért, ha előbb nagyobb esély van rá. Úgyhogy Pandácska, lombik nélkül is sikerülhet! :wink: Mindent bele!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Már nagyon régóta olvasgatom a hozzászólásotokat, de csak most szántam rá magam, hogy írjak, illetve segítséget szeretnék kérni. Röviden, és tömören a babás pályafutásunkról:
2005 szeptemberétől szeretnénk babát, de idén februárig, - főleg a főiskola és az új munkahely miatt -, úgy voltunk, ha összejön spontán, akkor örülünk, ha nem, akkor ez így alakult. Viszont idén februártól rámentünk azokra a napokra, amikor a peteérésem van, - ebben a PG/53 segített - de ezidáig még semmi.
Van ötletetek, tapasztalatotok, hogy mivel lehetnénk még hatékonyabbak - persze ennél csak hatékonyabbak lehetünk? Szerencsétlen férjem már alig bírja, mert olvastam, hogy a 10 napos fickók a legjobbak, így mensi után már a falat kaparja...
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Jucus
jucus_77

Szia Jucus!! Üdv közöttünk! Írjál gyakran. És csinálj egy vonalzót!! :wink: :wink: :D :D

Mi este akciózunk, utána fel sem kelek. De ez lehet, hogy csak az én dilim...

10 naposak a legjobbak? No, még ezt sem hallottam...

jaimee

Jucus!

Üdv közöttünk. :)
Nekem a PG/53as nem igen vált be. A 10. naptól a mensiig folyamatosan páfrányos vagyok. Ez pedig lehetetlen. Sajnos nem tudok tuti tippet mondani, hiszen még én sem tudom, de ha sikerül, megmondom hogy kell. :) Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk, bele adtunk apait-anyait. Most már csak türelmetlenül várjuk az eredményt. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda:
Most az jutott eszembe, hogy a szurizás végefelé, a petelevétel előtt 1-2 nappali rosszalkodásból is lehet baba!! Szorítunk Neked! :) Így vagy úgy, biztos sikerülni fog!
Vendég

Jucus, üdv közöttünk!
Én sem hallottam ilyet, hogy a 10 napos fickók a legjobbak. Olyat olvastam, hogy az 1 naposak még nagyon frissek, ezért 2-3 naponta érdemes akciózni.
A PG53 nekem sem nagyon jön be. Nekem nem folyamatosan, de különböző időszakokban mutat páfrányt, ami szintén nem reális. Pl. előző hónapban a 3-9. cn és 18. 20. 25. 27. cn volt páfrányos.
Hőmérőzéssel (jó esetben) meg lehet mondani, hogy mikor volt pé az adott hónapban. De csak utólag, ezért pár hónap mérés után lehet következtetni.
Vendég

Pandácska, annyit okosodom tőled!!!!!!!
Köszönöm!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hu lányok sok a zavar velem kapcsolatban látom... :oops:

Chris,
Most kezdem a fogit rögtön utánna meg a szurikat már nem lesz több spontán lehetőség a lombikig.

Mano,
nem lehet baba hiszen ott nincs tüszőrepedés elöbb leszedik őket mint hogy megrepedjenek...
Vendég

Jucus,
én 1et tanácsolok ennyi idő után kivizsgálás!
Vendég

Gyabi,
Nagyon édi ez a maci :D
Vendég

Jól van na Pandácska!
Mi csak nagyon drukkolunk neked! :wink: Azt gondoltuk megúszhatod a lombikot. De látom elszánt vagy, és felkészült! Hajrá!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jucus: Hm...Pandának tényleg igaza van, ha 2005. szeptembere óta rendszeres az akciózás nálatok és így nem jött össze.

jaimee

Chris,
Tudom hogy drukkoltok és ezt köszönöm is csak már nem úszhatom meg mert innentől kezdve nincs spontán lehetőségem, de nem is akarom megúszni én örülök hogy végre lombikozhatok mert sikerülni fog. Spontán már sokat próbálkoztunk semmi eredménnyel...
Vendég

Jucus,
És most ti csak 10 naponta csináljátok? bocsi csak ez se mindegy... mensi normális?
Vendég

Értelek Pandácska!
Először az jutott eszembe, hogy mennyire félnék a helyedben, de rájöttem, hogy nem félnék, mert én is tudnám, hogy ezt az esélyt nem vehetem el magamtól, és a babámtól. Biztosan sikerülni fog! Nagyon drukkolunk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hát lányok, nem szerdán lesz ebből orvos, hanem ma...Majd jövök...

jaimee

Jaimee,
Ha megjöttél írj hogy mit mondott!!
Vendég

Üdv. Csajok!

Mi a pálya? :lol:

Pandácska: Mitől lehet,hogy enyhe menszeszes féle alhasi "görcseim vannak",és a combomba is néha szúr,ahol hajlik(a hasamnál)már pár napja??? :? :? :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Jucus! Isten hozott!!

Pandácska! Sajnálom, hogy nem sikerült, de annyira bízol a lombikban, hogy tutira arra vár a picikéd!

Jaimee! Remélem mihamarabb rendbejössz!

Betty, Gyabi! Nagyon szépek vagytok!

Christell! Ügyes vagy! Gondolom megkönnyebbültél!

Még biztos akartam sokmindent írni, csak már a végére elfelejtettem!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Szép Napocskát!

Jucus! Üdv a kis Csapatban:))))

Most pedig gyorsan visszaolvasok,mert nagyon dolgoztam,és lemaradtam belőletek! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Üdv.Jucus!!

Gyabi! Jó az új designod! :wink:

Andi!Nem vagy?? :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Omnia! szeretnék kérdezni őled valamit. Rajtunk kívül, akik ugye figyeltük és számoltuk a napjaidat , na meg ugye a párodon kívül, KINEK MONDTAD MÁR EL A BABÓT????

Kép
Kép
gyablonka

JUCU, tényleg....lemaradt a hivatalos köszöntés. Hát íme, üdv köztünk...
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Szia Omnia! Remélem jól vagy,és vigyázol magatokra!!!! :wink: :wink:

betty615

Köszönöm Betty, mindig változtatom!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,visszajelöltelek iwiw-en ok?! :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?