Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Cory mellett ismét lehet izgulni a legújabb 2 csíkosunkért!Kép Tiszta izgalomba vagyok megint. Jövõhéten ki lesz "névtelen 2 csíkos"?Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Beszéltem a doktor néninkkel és azt mondta, hogy mehet Peti gyerekközösségbe, tehát ha semmi nem jön közbe megyünk hétfõn talizni.
Tegnap meglátogatott minket Edit és Riki, nagyon aranyosan eljátszott a két kisfickó. Megbeszéltük, hogy hétfõn õk is jönnek, csak még délelõtt elviszi Rikit a gyerekorvosukhoz kontrollra.
Megyek, mert odaég az ebéd!

Zsuzsi!
Dorkának boldog névnapot!

Szilvi és Peti

Hú, épp, hogy megnyugodtam, hogy jó volt a tippem(Cory)most még egy "kegyetlen" topictársunk akadt.
Én mindkettõtöknek nagyon szurkolok, hogy erõsedjenek azok a második csíkocskák!
bszilvi

ohó!!!

Újabb Névtelen! Kép Hát, nem unalmas az életünk mostanában!!! Kép Az aláírásban használt N. éppúgy ködösítés, mint az Életed Párja vagy Fickód szóhasználat? Ha a gyanúsítottak közül kivesszük azokat, akik már (így vagy úgy) vallottak, akkor ki marad? Kép Te meddig tartvezel minket találgatni hagyni? Kép

BMárti, aki ezúton kijelenti, hogy régen nem vett tesztet (és soha nem írt névtelenül), de mivel már több mint egy éve nem menstuált, lehet, hogy hamarosan fog... vagy mensizni, vgy újabb tesztet venni... Kép

BMárti
bmárti

BMárti!
Egy éve nem mensiztél?Kép Nekem a császár után idõben megjött és azóta is rendszeresen megvan, pedig 13 hónapig szoptattam! Bár be kell vallanom, amíg szoptattam csak azt vettem észre, hogy megint eltelt 1 hónap.Kép

Szilvi
sztigris

Juj de jóóóóóóóóóóó! Kép

ÉN IS AKAROK KÉTCSÍKOS TESZTET!!!!!!!!! Kép

Kedves N!
Ez azt jelenti, homályba vész a neved, vagy csak te is csigázol kicsit bennünket? Kép

Szila!
Szilvi!
Engem is érdekelne néhány jó, de ingyenes hely!
Solya
solya

Ez neem ééééér!!!!!
Ementáli sajttá fogok változni!!!KépKépKép
Borcsa, aki eskü alatt vallja, hogy nem azonos a fenti Csíkos Ismeretlennel

Borcsa
KépKépKép
borsts

Kegyetlen gyilkosok!!! Kép Kép Kép

Hát hogy lehet 2 nap alatt 2 névtelen zebránk?????
Névtelen 2, mikor szándékozol felfedni magad?

Laura (nem én vagyok Névtelen 2 Kép Kép Kép Kép Kép )
p_laura

Én sem vagyok 2 csíkos, így már szûkül a kör!KépKépKép Megfogunk 2 csíkos!Kép

Szilvi(aki igazat mond!!!)
sztigris

Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagálok, de most nagyon nem tudom, mi van, és ezen agonizálok egész nap Kép
Fáj a derekam, meg húzódik a méhem, mikor Balut megemelem, de ennyi. Baluval annyi tünetem volt csak, hogy nagyon fájtak a melleim, de nem tudom, hogy ezek a tünetek mikor kezdõdtek, de vele a 35. napon teszteltem, és elõtte tuti nem. Most semmi ilyesmi így a 32. napon. Itt ülök, elõttem a két teszt, és nem tudom, mi van. Rettenetes!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Nekem csak az ikrekkel volt olyan, hogy a méhem a 30-33 nap környékén "elnehezült"...
Sok sikert,
Zsófi
szzsofia

Csak addig titkolódzom, amíg ki nem találjátok, ki vagyok.KépKépKép
Egy "kis" segítség: nagyon nehéz lesz rájönnötök!!!! Olyasvalaki vagyok, akirõl még csak nem is álmodtok!!!!!
Névtelen

csiktipp: gorsi
nevetlen

Én is eskü alatt vallom, hogy nincs kétcsíkos tesztem (vagyis azt elraktam, amit akkor csináltam, amikor Hanga volt a pocakombanKép).

Szila
Szila

Cory!

Minden terhesség más és más, mint a gyerekek is.
A fiúknál csak azt vettem észre, hogy nem jött meg. A Mikinél nagyon kívános voltam, már a 32. naptól, ezenkívül semmi.
A Beánál kb a 35. napon nagyon elkezdetek húzódni a melleim, és nem jött meg ez volt az elsõ jel. Örültem, hogy most is megúszom az émelygést, és hányingert. Tévedtem, a 2. hónapban nagyon pocsékul voltam. A gyerekekért én jártam óvódába, iskolába, ez volt a legkínzóbb az egészben. Az iskolában egy eü-s anyuka rá is kérdezett, amikor nagyon fancsali képet vágtam, hogy leküzdjem az émelygést, hogy csak nem babát várok.

Névtelen 2. NEked is szurolunk,KépKép de így elég nehéz drukkolni, hogy nem tudjuk kinek.
Remélem Te is felfeded kilétedet még a mai napon. Csak nem hagysz Bennünket itt hétvégre gondolataink közepette.

Én nagyon vigyázok, hogy ne legyek két csíkos, én már voltam háromszor. Most ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy nem örülnék a kétcsíknak. De azért nagyon szívesen olvasom a történeteiteket.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

VAdul nyomozok, egy kis táblázatot csináltam gyorsan aszerint, hogy ki mit nyilatkozott a két csíkról. És hát vannak benne érdekességek...Kép

Szila
Szila

az én csíktippem Beja volt, de azt mondta, akivel konzultáltam, hogy neki 2 hete megjött. Felmerült Szila is, de õ most fogadkozott. Akkor GOrsi.

cory
Budapest

Cory,
és Danimama, vagy mondjuk Zafi? Kép

Szila
Szila

Sziasztok!

Még mielõtt bekerülnék a "gyanusítottak" körébe, kijelentem, hogy NEM lesz ötödik gyerekünk!!! Kép
bogancsi

Azért az nem ér, hogy folyton babája lesz valakinek, csak már nekem nem lehet. Kép brühühühü Kép

csíktipp: Dzsili ??? Gorsi ???

Annyira jót sétáltunk, hogy az na! A végére elaludt Tomi, majdnem én is Kép Olyan gyorsan ebédelt, hogy alig gyõztem adogatni a kajáját. Szerintem azért csinálta, hogy minél elõbb ágyba jusson Kép Most alszik.

Szép délutánt! Csíkosok, hajrá!!!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Csíktipp: Heni, Zafi, Gorsi

Norci
norci

Leginkább Zafi, mikor Coryéknál voltunk feltünt, hogy megváltozott az arca, tetszett.

Norci
norci

Norci: Heni tuti nem, õ a talin mondta, hogy most nem.

cory
Budapest

és Zafi tegnap olyan titokzatos volt...
Szila

Szerintem is Zafi...
sztigris

Mindjárt megõrülök! Tessék nekem megmondani, ki a második 2 csíkos!!!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Szilvi! Bizony, kb. egy éve nem mensiztem. Amikor Lacika 6 hetes volt (épp csak elmúlt a szülés utáni vérzésem), akkor egyszer megjött, és azóta se. Pedig Lacika már több, mint egy hónapja csak reggel és este szopizik. Egyszer úgy tett, mintha meg akarna jönni, de 2 csepp volt az egész, azt én nem nevezem mensinek. Sokáig tudtam, hogy mikor következne, mert Lacika kb. fél éves koráig minden hónapban szopi-sztrájkkal emlékezett meg róla, de aztán az is elmúlt. Amióta ilyen keveset szopizik már, azóta fel-fel merül bennem a gondolat, hogy nem vagyok-e már régen terhes, de egyébként semmi tünete, hogy az lennék.

Szila! Danimama nem tud ékezetet írni. Különben én is gyanúba fognám. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Csík-tipp: Nyuszimanó

Laura
p_laura

Zafi tegnap bejött a chat-re és engem várt, hogy rákérdezzen, én vagyok-e. NAgyon remélem, hogy nem hallgatta volna el akkor, ha õ a másik Kép

cory
Budapest

Jajj, kedves Kép2 csíkosKép... légyszi, áruld el ki vagy?Kép
3 óra körül gitárórára kell mennem és a hétvégén sem hiszem, hogy netközelben leszek. Nem esik meg még mindig rajtunk a szived?Kép

Szilvi, aki kérve kér
sztigris

Sziasztok!

Laura! Igazad lehet, Nyuszimanó neve még N betûvel is kezdõdik, de õ mostanában olyan ritkán jön. Én inkább Norcira teszem a saját tippem! Igaz, hogy Vili még elég kicsi, de annyira azért már nem, hogy kistesója ne lehessen. Ez azt is megmagyerázná, hogy miért is nehéz kitalálni.

Norci!!!! Nyilatkozz!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Amikor írta az N betût, és az "Életem párját" én is Norcira gondoltam, de tegnap írta, hogy megjött neki, és ezért kicsit nyûgös.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zsuzsa! Kár, pedig milyen jól kitaláltam. Még írta is Corynak, hogy csak kicsit irígy, és az, hogy õ is találgat, bõven beleférne az elterelõ hadmûveletbe.

Szila! Közzéteszed a gyanú-táblázatot? Kép

BMárti, aki lassan le se veszi az egerét a Frissítés gomból. Kép

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Sajnos, most elolvasni nincs idõm, mert nem az igazi a gépünk ezért írni is alig tudok.

De egy dolgot sikerült elolvasnomKép

Cory! Itt pityergek örömömben / kicsit irigységemben!!!

Nagyon gratulálok !!!!!! Egy egészséges, okos gyönyörû babát kívánok!!!!

Én Petivel Október 24-re voltam kiírvaKép 17-én született (mint Zsani)

LadányiKata
LadányiKata (ladán

Cory! NAAAAAAGY-NAAAAAGY GRATULAAAAAA!!!!!
Nem úgy volt eredetileg, hogy márciustól indítjátok a projektet? Tök jó!!! Nagyon irígyellek!!! És Balun sem látszik, hogy megérezte volna?

Én is csináltam kis táblázatot és elolvastam a hozzászólásokat. Ezek szerint szóba jöhet:
Zafi
Gorsi
Dzsili
Tikk
Ágci
Nyuszimanó
Danimama
és esetleg Andisj
Ráadásul azt írta, hogy az, akirõl nem is álmodunk.
Akkor mondjuk.... nem tudom. Kép

Nem tudom, hogy tudunk-e majd menni a hétfõi talira, mert estére Helena belázasodott és éjszaka már kúpot is kellett adnom és ma délelõtt is. Egyébként meg semmi tünete nincs. Ilyenkor mindig attól rettegek (kellett nekem orvosnak lennem), hogy tüdõgyulladása vagy vesemedencegyulladása lesz. Kép Úgy volt, hogy hétvégén hazamegyünk, de akkor most ez elmarad. Majd meglátom, hogy mi lesz hétfõig.
Puszi!
Menta
menta

Kata!Kép

Na, minden OK a géppel? Akkor majd írom a mailt!

Szilvi
sztigris

Lányok, éppen a csempét mosom a fürdõszobában, de kikecmeregtem belõle, mert eszembe jutott valami.

Szóval, amikor a tali után viccesen írtam, hogy senki sem volt kíváncsi a pocakomra, egyvalaki visszaírt, hogy õ bizony-bizony szemügyre vette.

És õ Zafi volt... Kép

Lehet, hogy Nyuszimanó mellett õ a másik tippem?

Laura
p_laura

SZiasztok!

Az imént írtam, de nem tudom, hová lett???!!! Kép

SZóval: Cory! KépKépKépKépKépKép Nekem is húzódott az elején, a mellem nem feszült, fájni iscsak késõbb kezdett, beegyáltalán nem sötétedettt - szóval: ne aggódj, örülj! KépKépKépKépKépKép DE jóóóóó!!!!!! KépKépKép

Úgy látszik, párosával leszünk terhesek: Laura+én, Cory+? - én egyébként Tikkre tenném a voksomat! Kép Új lakás - új baba! Kép DE aki tud biztosabbat, szóóóljon!

Ja, ez nagyon izgi! És nagyon klassz! Csak így tovább, osztály! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Kép2 csíkos "N."!Kép
Szerintem csendesen kuncogsz a géped elõtt...meddig váratsz még bennünket?

Szilvi
sztigris

Szerintem Tikk nem, mert mintha mondta volna, hogy jó ideig nem lesz net közelben. Bár lehet, hogy éppen ezért nem is gondolnánk rá?...

izgi a dolog mindenesetre

Szila
Szila

Márti: Tikkéknek nincs netjük még Kép
Lassan mindenkit kizárok Kép

Zafi: ugye nem hallgattál el elõlem semmit????????? Kép

cory
Budapest

Zafi nekem is gyanús, de nem tudom miért.

Csíktipp: Zafi

Zsuzsa

beababa

Márcsak kb.fél órát vagyok... és még mindig titkos a 2 csíkos kiléte.Kép
sztigris

A "Csíktippek" alapján a legfõbb Kép"gyanusított"Kép: Zafi!
sztigris

Jaj, te második kétcsíkosKép, ronda egy vénasszony lesz belõlünk miattadKép.

BMárti,
ma voltam ott nálatok a könyvesboltban, de csak egy darabot hoztak abból a könyvbõl. Neked mennyi idõ alatt hozták meg? Már értem miért nem szívesen sétálsz ott felétek. Katasztrofálisak a járdák, nem lehet tolni a kocsit. A corába hogy szoktál menni?

Szila

Ui.: Cory, nem lehet, hogy Tikkre épp azért nem gondolnánk?
Szila

Szila: de akkor honnan írt?

cory
Budapest

Edittel mi van?

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Bogancsi
Na de kérlek....még hogy teszt?
Én már leállítottam a baba prodzsektet úgy ..X.. évre.
De azért jól esett: KépKépKépKép

Cory
Nagy nagy gratula szerintem tuti a baba és olyan jó helyre érkezik hozzátok! KépKépKépKép
Nekem ennyi idösen csak negatív tesztjeim voltak, Napocskával pedig annyira vártam a második csíkot de csak napok és legalább öt teszt mutatott végre valamit!

Na két csíkos mutatsd széped magad!

BMárti
Tudom , hogy igazad van nem érdemes ilyen dolgokon bosszankodni de azért mégis rosszul esik......

Norci
Hagyjuk...azt hiszem még mindíg nem érted mi a problémám ezzel!

Pussz: Dzsili
dzsili

Norci!

Te vagy az aki szeret napirendet csinálni a babának? Ha igen, akkor olyan vagy mint én 10 évvel ezelõtt. Én is mindig napirend szerint csináltam mindent.
Manapsá? Na azt hagyjuk....Napirend no....

Zsuzsa

beababa

Cory: nem lehet, hogy már van net náluk? Mikor is költöztek?

(Azért Zafi, te sem kerültél ki a kalapbólKép, meg GOrsi, te semKép
szila

Szila: most hétvégén költöztek. Szerintem egyik társaság köt be ilyen gyorsan netet. Nekünk a matáv vonal áthozása is 3,5 hét volt.

cory
Budapest

Nézzük csak meg kik hallgatnak sûrûn, most du.?
Zafi, Gorsi, Rebi még nem szólt a témához.
Tudom, hogy Rebi egy kicsit irigykedett tegnap Coryra, amikor még nem tudtuk, hogy Coryról van szó. De én eltudom képzelni, hogy csak álcából sajnálkozott, hogy nem õ. Bár, nem tudom.

Zafi, Gorsi, Rebi NYILATKOZZATOK!!!!KépKép

Zsuzsa

beababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?