Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Igen, jó láttad ennyit irtam be.
Reméllem a megérzésed jó,na jó holnap tesztelek,de ha csalódok?!

Zsu!
Nálunk a fiam foci mániás,levan igazolva az Ózdi sport egyesületnél.Járnak bajnokságokra is.
Nálunk az van:ha lány lesz,a lányom tanitja el,ha fiú akkor a fiam tanitja focizni.
Nekem meg mindegy csak a pocakomba legyen és egészséges legyen!!!!!!
Vendég

Persz, hogy mindegy a neme a babának, de azért titkon mindenki vágyik valamire.Bár neked már van ez is. az is. Gondolom az elsőnél még nem volt teljesen mindegy.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ez telepátia amit mi csinálunk?!
Most irok én is!
Azért birom ki,mert nincs itthon,a tescó és az interspár kicsit beljebb van.
A férjem meg elaludt,megyen éjszakára nem akarom felkölteni.
Már félek tesztelni,az utóbbi időben elég sok negativot teszteltem!
Majd holnap,de csak a kedvetekért!
Vendég

Az első lány lett,titkon arra is vágytam.
A második fiú, itt is ugyanaz volt a vágy,hogy fiú,sikerült is.
Vendég

Szóval, eddig úgy volt, ahogy elképzelted. Akkor ezt már tényleg a sorsra bízhatod.
Én azt szoktam mondani (mivel a párom 1 gyereket akar én meg 2-őt), hogy ha fiú az első, akkor még kell egy lány is, ha lány akkor lehet 1 is elég. Persze valójában majd az anyagi helyzetünk dönti el hány gyerekünk lesz.
Tulajdon képpen már én is annyira vágyom rá, hogy mindegy a neme, csak jönne már.

Zsu

Kép
bvigh

Szerintem a sors dönti el mindenkinél,másrészt pedig nem kell ahhoz hókuszkóp,hogy a nemét befolyásoljuk,most már annyira várjuk mindannyian,bármi csak legyen!
Természetes,hogy mindenkinél van vágy.
De igen,csak jönne már!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Egyébként én sem igazán, hogy bármivel lehet befolyásolni a baba nemét. Jön amit a sors szánt nekünk. De olyan jó ábrándozni.Ha már ilyen helyzetben vagyunk.

Most megyek sütök egy muffint, utána jövök még.

Zsu

Kép
bvigh

Na,jó ebédhez szóljon a nóta!

Én is itt vagyok...befejeztük a nagytakarítással egybe kötött apró átalakításokat.
Most fejeztük be az ebédet.Mi fondüztünk.
Ezt azért szeretjük,mert amíg sülnek a husikákák addig lehet dumcsizni.Addig is együtt vagyunk.Dani már nagy, nem igényli a non stop együttléteket.

A jónást én is megcsináltam.Nekem kérdőjeles lánykát jelez.Nekem mindegy lenne, de mivel a páromnak ez az első,fiút szeretne, de ahogy elnézem,örülnénk bárkine.Mindkét nemre gondlva kitaláltuk a neveket már.

Én nem szedek semmit,nem iszom semmit,csak az elevitet szedem,de már azt is csak 2 naponta.Amíg nem telnek el hónapok sikertelenséggel, addig nem akarok semmit szedni.Elég könnyen estem teherbe eddig,remélem sok év elteltével ez most is így van...
vedresandi

Én meg átmegyek a barátnőmhöz,egy picit,igaz onnan is tudok irni,meg bekukkantani,jó sütést Zsu!
Én is jövök!
Vendég

Ildi!
Láttam högörbédet,jól alakul,bárcsak pozitivat tesztelnél!!!!!!!
Drukkolok,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!
Remélem tényleg most is könnyen fogsz teherbe esni.
Nekem már a 7. sikertelen hónapom volt. Már az elevitről áttértem a folsavra. Amíg nem leszek terhes addig nem is fogok visszatérni elevitre.

Egy nagytakarítás ránk is ránk férne, de mivel lusták vagyunk, így minden héten csak egy helyiséget csinálunk meg. Most a konyhát, de ott mintha nem is csináltunk volna semmit, mert olyan kupit csinálok a főzéssel.......

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Itthon vagyok,úgy látom mindenki pihen!
Én már vagyok!
Vendég

Én is vagyok!

Már túl a vacsin is, bár azt hiszem még fogok enni.

Zsu

Kép
bvigh

Mi még nem vacsiztunk,a fiam itt ül mellettem,küldöm fürödni,de rimánkodni kell neki, a lányom levitte a kutyát, a férjem elment éjszakára.
Nagyon kajás vagyok,de nem tudom mit kéne enni!?
Még nem jött meg,de már ne is jöjjön,olyan fura érzést érzek néha a hasamba,főleg a köldök körül,pici apró görcsöket,és olyan csiklandós érzés,néha megis kell vakarni,reméllem nem beszélem be magamnak.
Vagy már félre diagnoztizálom magam.
Most nem tudom miért fájdogál,de nem egyfolytába csak néha,és nem olyan jellegű,mint mikor megjön.
Vendég

Holnap, ha megcsinálod a tesztet, akkor kiderül.Hányadik napon is jársz?

Zsu

Kép
bvigh

A ciklusaim általában 21-25 naposak.
80%-ban 21 napra mindig megjött,ma van a 21-ik nap.
Ez egy idegőrlő ilyenkor!!!!!!
De ahhoz képest nyugodt vagyok,csak belülről majd szét robbanok!!!!
Na megyek enni,levezetem az ideget,kajával!!!!
Vendég

Zsu!
Hogy halad, a szavazás?
Szavazgatok mikor eszembe jut,és ha letelik a 10 perc,aranyos kis gyerkőc!!!!!!!!
Vendég

Köszi, hogy szavazol még!Egyelőre benne van az első 5-be. Ez a cél, hogy ott is maradjon, mert ott adnak ajándékot.

Neked aztán jó rövid ciklusaid vannak! Viszont lehet, hogy még tényleg korai a tesztelés. Nehogy téves negatívod legyen, és elkeseredj!Lehet, hogy ha van is baba, még nem mutatja ki a teszt.
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, ha megvan írj!

Ma már nem jövök. Jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Ma már én sem jövök,elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát,holna irok!!!!!!!
Vendég

Jóóóóóóóóó reggelt!

Süt a nap, és nagyon jó kedvem van. Remélem megmarad egész napra!
Csodálkozom, hogy én vagyok az első! Ilyenkor már itt vagytok!

Szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Szép jó reggelt kivánok Mindenkinek!

Erzsébet!
Dolgozol?Hogy telt a hétvége?
Mi van veled?
Jó sokat irtunk hétvégén olvashatsz!

Zsu!A szavazásról majd irj,hogy sikerült,reméllem előbre került!
Na és magadról is irj!!!!!

Krisz,Kacika,Andi!Enik!
Hogy vagytok?Elmúlt már?

Ildi!
Hogy állsz a hövel?Hogy vagy?

Reméllem senkit nem hagytam ki,az üdvözlésből?!

Magamról annyit,még nem jött meg,ne is jöjjön,a hőm,tegnapi 37,4-ről 37,2-re csökkent,hogy azt jelenti az esés,hogy megfog jönni?Kiváncsi leszek a holnap reggelire!!!

Irjatok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Zsu!

Jó reggelt! Mi csak most ébredtünk, aztán jöttem is a géphez beírni a hőmet! :lol:
Tegnap este olyan furcsán éreztem magam. Itt fájt-ott fájt, ma meg olyan hányingerem van. Pedig már túl vagyok a pé-n, nem tudom mitől fájt, a hőm is elérte a reggeli 37 fokot.

Most megyek, reggelizés, boltba mennés, aztán még jövök. Ma máglyarakást akarok ebédre csinálni!
Vendég

Kriszti!

Nem biztos, hogy ez a kis csökkenés azt jelenti, hogy meg fog jönni. Még mindig nagyon magas a hőd, és ez jó! Nekem az előző babás görbémnél csak 36,8 volt a csúcs!
Vendég

Ildi!
Bárcsak igazad lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoritok Neked is,hogy emelkedjen,és maradjon igy!!!!!!!!!
A máglyarakás finom,én is szoktam csinálni!
Ma nem főzök,tegnapról maradt minden!
De holnap már kell,és mindig azon töröm a fejem,hogy mit.
Ugyan is az én gyerekeim nagyon válogatósak,húsból is a csirkemell,ritkán csirkecomb,na meg a tészta félék,az jöhet minden féle.A férjem és én mindent megeszünk.
Vendég

Kriszti!

Nálunk mindenki válogatós. :lol: Hús féléből mi szinte csak csirke mellet eszünk, azt is tökre lepucolom, hogy semmi kis zsír ne maradjon rajta. Főzeléket meg baromi ritkán eszünk, inkább csak a Bence miatt szoktam hébe-hóba csinálni. Úgyhogy mi sem vagyunk könnyű esetek kaja szempontjából. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Zsu: örülök,hogy jó a kedved.Bár,ilyen jó időben nekem is jobb.
Igen, nekem elmúlt,olyannyira,hogy 3 napig tartott.Ilyen nem volt még.Már gyúrunk :oops:

Kriszta: ez a kis hőesés ne vészes...annyira nem értek a görbéhez,de ezt már én is halottam olyantől,aki ért hozzá
Nekem,amikor megjött 37,2 ről esett le 36,8 ra.Na az volt a mensi.

Ildi: nálunk is mindenki 5 félét enne,pedig csak 3an vagyunk.A gyerekem hál istennek egyre több mindent eszik meg,most,hogy kamaszka :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi!
Mindent bele!Legyen eredmény!!!!!!!!!

Ildi!
Te, ha látnád mit csinálok a hússal mielőtt főzök belőle,a bőrt mindenről leszedem,szinte megnyúzom.
Egyedül,az egész csirkéről nem,de azt jó ropogósra sütöm.
Nálunk,legfőképp,a sülthús,sült krumpli vagy krumplipüre.
Bableves,húsleves,zöldségleves,gyümölcsleves.
Kelttészták,rakotttészták,stb.
Pizza,hamburger,hot-dog,palacsinta,süti félék.
Nálunk a főzelék kitörölve,anno,mig a gyerekek kicsik voltak akkor csináltam.
Hát nagy választék,ja még a töltöttkáposzta,ritkán kocsonya,de azt csak én és a féjem esszük.
Ja még a rántott husit,kihagytam,de az csak csirkemellből lehet.
A gomba is kimaradt,azt pörköltnek és kirántva szeretjük.
Van még 1-2 kaja amit kihagytam,de most nem jut eszembe.
Vendég

Lányok,mi van veletek?Az előbb még itt voltatok!

Erzsébet!Ha tudsz jelentkezz!!!!!Infót kérek!!!!!!!!!!
Péntek óta nem tudunk rólad semmit!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként én sem ülnék itt,de most nagyon lusta vagyok!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem még nem múlt el,hiszen csak szombaton jött meg.

Zsu! Szavaztam én is! Én sem hagylak itt. Szerintem mindegy mi a topik neve,mi tudjuk miről van szó, csak sajna még nem sikerült bebabásodni, így idén már nem szülünk.. De most már jó lesz jövőre is az a baba.

Andi! Nem adom fel, csak mivel nem akarunk megint decemberi babát, meg a férjemnek a december sok melóval jár, így ezt a hónapot védekzősen csináljuk.

Enik! Én is imádok Manónak vásárolni, de persze mindig sokkal több lányos ruci van a boltokban én ezért most kislányt szeretnék!!!!

Little! Jó hogy itt is itt vagy!

Kriszti! Teszteltél???

Erzsi! Ma sem dolgozol???

Pusza
Vendég

Krisztinka! Mi mindenütt összefutunk! :lol:

Kriszti! Mivel mi is elég válogatósak vagyunk, így elég sokat kisérletezek a kajákkal, hogy ne mindig ugyanazt együk, de csak olyan legyen benne amit szeretünk! Holnap egy általam kreált tésztás jkaját fogok csinálni, ha gondolod leírom, mert még eddig minden válogatós emberkének tetszett! :wink:

Andi! El tudom képzelni, hogy egy ilyen korú gyerek mennyit eszik. A nővéremnek 3 gyereke van egy 15 éves lány, egy 13 és egy 7 éves fiú. Hát rengeteg kaja fogy nálunk! Hú, mi lesz ha megint fiam lesz, ezek ha kamaszodni fognak kiesznek a vagyonunkból, a lányok legalább vigyáznak az alakjukra. :lol:

Erzsi! Kedves régi ismerős! Már én i s nagyon várom, hogy jelentkezz. Mindig figyeltem, hogy mit írsz, és nagyon drukkolok neked /is/!
Vendég

Krisz!
Nem teszteltem még,itthon nincs,ma még nem voltam bolt közelében,majd délután,de lehet,hogy semmi értelme nem lenne,mert úgy érzem korai.
Már kerestelek az Andi ismerősei között az iwiwen,de nem tudom a neved.
Vagy nem is akarsz jelölni?!
Vendég

Ildi!
Leirhatod!!!!!Megcsinálnám!!!!!
Mi 4-en vagyunk,nagyon étkesek vagyunk,a fiam kis vékonyka,de rengeteget eszik,igaz ő ledolgozza magáról,heti 3 nap edzésre jár,mellette a suliba is focizik,most mióta jó idö van mindig lent lenne.
A lányom,nagyon vigyáz az alakjára,sok gyümölcs,joghurt,de azért ő sem veti meg a jó falatokat.
Van iwiw Neked?

Hát komolyan mondom már Erzsébettel nem tudom mi van,
Azt mondta hétfőn már lessz!!Úgy emlékszem!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Örülök Ildi, hogy ide is jössz, így az én vágyam is teljesítve van, hogy csatlakozzon hozzánk valaki!! :D Annak idején olvastam pedig, hogy nálad, hogy jött össze és nagyon örültem mikor megéreztem a has fájást. Mostmár szerintem tudom mikor van a pé, már csak a hőméréssel nincs álátámasztva, hasfájás, ovu teszt pozitív, tojásfehérje van. Sajnálom, hogy így alakult nálad az előző pici, de a következő tuti ott fog maradni!!
Lányok próbáltam a hétvégén is becsatlakozni, de olvasás után mire odakerült volna a sor, hogy írjak, Anna (mintha csak megérezte volna) abban a pillanatban elrráncigált, hogy anya, anya.
Kriszti meddig vársz a teszttel? remélem pozitív lesz vagy lehet már hamarabb érezni is fogod a tüneteket, nagyon jó amúgy hogy ilyen rövidek a ciklusaid, ez az ápr 1 a 21. nap volt neked vagy a 25.?

Kép, Kép
nemen

Minket is érdekelnek a kaják, mert Annának próbálok változatosan főzögetni, de a fantáziám véges :? Most még fordítva van nálunk Anna mindent megeszik, mi meg válogatunk :D De napi 5-ször valamit kitalálni, már úgy érzem néha hogy minden nap ugyanazt esszük :D én is a csirkehusit részesítem előnyben, mert hamarabb készen van, a macerásabb kajákat nagymami csinálja meg :D és ha megyünk mindíg valami olyasmit készít.
Szóval Ildi írd csak le!!! :D :D meg többiek Ti is!!
Ildi, Kacika, Erzsi!!még hiányoztok az iwiw-ről, megtalálunk ott benneteket?

Kép, Kép
nemen

Enik!
Vagy ma,vagy holnap,szerdán kell orvoshoz menni,táppénzes papirért,addig mindenképpen tesztelek.
Ápr.1 volt a 21.nap.
Hát,hogy jó e a rövid ciklus nem tudom?
Annyit érzek,hogy néha fájdogál a hasam a köldök környékén,az egész hasamban érzek apró pici fájdalmakat,de lehet nem fájások,nem menstruációs jellegü fájások.
A mellem is fájdogál,de az sem olyan jellegű fájás,olyan bizsergő érzés,néha a mellbimbón érzem.
Kavarognak bennem az érzések,nagyon nehéz különbséget keresni!Már régen voltam terhes,azt sem tudom,törvényszerű e,hogy fájdogáljon a has környéke!!
Mást most egyenlőre nem érzek!
Hogy ezek a fájások mit jelentenek nem tudom?!
Na meg nagyon nehéz megfogalmazni az érzéseket.
Vendég

Ma is 6-kor keltünk és még mindig hiányolja Anna a cicit (5. nap), néha már elbizonytalanodom, lehet még várni kellett volna kicsit az utolsóval (apa szerint csak így lehet), de magától nem hiszem, hogy feladta volna, bár nem tudhatjuk. A többit nem hiányolta ennyire, na de mostmár csak következetesen, ha elkeztük akkor nincs visszaút.
Nekem különben a Jónás naptári dátum pont a mensi előtti nap, tegnap megkérdezte apa, hogy mikor van Jónás szerint, nem is gondoltam, hogy érdekli már biztos ő is mindent bevetne :D . Ő is biztosan szeretne, de megkérdeztem, hogy ez hányadik próbálkozásunk, azt már nem tudta :D szóval legalább ő nem görcsöl rajta :D

Kép, Kép
nemen

Én is próbálok visszaemlékezni az előző hónapokra, de mindig más, eddig nem éreztem szédülést, émelygést, de a legutóbbinál igen. Eddig annyi volt, hogy erős hasfájás és már éreztem is, hogy folyik, ilyen kisebb tüneteket nem, vagy nem figyeltem vagy nem voltak hm :roll: ?
Szerintetek a tüneteket a beágyazódás okozza vagy a sárgatest, de az amúgyis van az akkor nem?
Kriszti, ha még korai akkor várd meg a holnapot az első vizelet, hátha koncentráltabb. drukkolok!! de persze én a maira is kíváncsi lennék :D csak próbálom magam visszafogni :D

Kép, Kép
nemen

Sajnos nem lehet konkrétan leírni, mert mindenkinél mások a tünetek, a has környéki fájás sem törvényszerű, én a ciciben bízok azt egyértelműen éreztem Annánál, de a mensi utani héten, a mensiig semmi és akkor sem, semmi hasfájás, akkor persze nem voltam ilyen szemfüles, mint most :roll: :D
Kriszti tök jó, hogy most táppénzen vagy, mert én mindig akkor tudok jönni mikor senki nincs, így legalább Te itt vagy :D

Kép, Kép
nemen

vagy mégsem?? :D

Kép, Kép
nemen

Enik!
Én csak annyit tudok Neked mondani a szoptatásról,hogy jól csinálod,ha most nem kezdted volna el ,később nagyon nehéz lenne.
Nekem van egy ismerősöm van két gyermeke,a legkisebb még most is szopik,pedig már 2 éves és nem tudja leszoktatni,a fia 3 éves,volt,hogy 2 gyerek egyszerre csüngött rajta,már jóformán össze rágják a mellét.
Mire Neked is megszületik a baba Annának esze ágába sem lessz szopizni.
Nekem a gyerekek között 4 év van,a lányom csak annyit kérdezett mikor Dávidot szoptattam,anya én is igy szoptam?
Tehát jó úton haladsz,ez olyan mint a dohányzásról leszokás egyik napról a másikra.
Egyébként én egy pár hónapig szoptattam nem sok tejem volt.
A lányommal nem voltam merész,betartottam a kajás szokásokat,
a védőnő utasitásait,Dáviddal már nem,neki ami sorba jött és amit főztem 3 hónapos korától mindent,babot azért nem adtam,csak amit gondoltam nem ártalmas.Soha nem volt semmi baja,minden evő volt,nem úgy mint most.
Enik!Milyen kaja ötletere gondolsz?
Vendég

Enik!
Én egész nap vagyok!
Kivéve,ha a fiam nem áll felettem,-hogy anya már megint ott ülsz?
Kb.egyszerre irhatunk most.Zsuval szokott ilyen lenni.
A két nap közül valamikor tesztelek.
Leirnád azt a tésztát,ha ráérsz?
Vendég

Baba nézőbe kukkantok be néha 2007 mamái és babái-ba.
Nagyon sok fotó és videó van,csak szivfájditónak nézem őket.
Hülye vagyok mi?
Csak már olyan jó lenne,van egy olyan videó,hogy egy csaj a hasát videózza mikor a baba mozog.
Nem tudom megállni,hogy negondoljak rá!!!!!
Arra az érzésre,baba utáni vágyra!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti azt a tésztát szerintem Ildi csinálta, én is kíváncsi vagyok rá vagy kevésbé macerás ötletes kajákra ha eszetekbe jut ilyesmi vagy ami éppen terítéken van.
Nem szeretek annyira kísérletezni inkább csak mások kipróbált receptjeit díjazom, ami tuti jól fog sikerülni. Mondjuk ez a topik nem erről szól.
Ez a palacsintatésztás csirkemell is fincsi: kicsit sűrűbb palacsintatészta, apróravágott lilahagyma, petrezselyem, só bele. Csirkemellet apró csíkokra vágni sózni, lisztbe, palacsintatésztába forgatni sütni, görög salátával egyik kedvencünk.
Másik kedvenc tésztasaláta: kockákra vágott paprika, paradicsom, uborka, lilahagyma (apróra). Tejföl, majonéz, pici só ez az öntet és pörkölt tészta(orsót szoktam) ezeket összekeverni, a tészta beszívja a cuccost még egy kis tej nem árt, husival, annélkül is jöhet.
Valami receptklub topik???? :D :D

Kép, Kép
nemen

Enik!
Én itt vagyok!!!!!!Amint látod!
De gondolom Annád lefoglal!!!!!!!Vagy dolgod van!!!!!!?
Már lassan nekem is lessz,mert a fiam haza jött,nem soká a lányom is a férjem már felkelt,ebédelni kell.

Jó étvágyat Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Anna alszik már 11-kor elaludt, úgyhogy ébredes után ebédelünk :D
Jó étvágyat nektek!!
Mondjuk én terhes voltam mikor nézegettem a fotókat, mert már a végén úgy szerettem volna látni picurkát és nézegettem, hogy nekem is ilyen Tündi-Bündim lesz nem sokára. Hiába van, és nem volt egy könnyű eset, még mindíg imádom a kisbabákat, nagyon édik nem csodálkozom rajtad :D :D

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Enik! Várkonyi Kati néven vagyok fent az iwiw-en, bárki bejelölhet ha szeretne!
A mensi mennyisége szerencsére egyre csökken, pár nap, és mehet újra élesben a dolog.

Ebben a hónapban mi nem hőmérőzünk, nem iszom semmit, nem szedek semmi gyógyszert, csak megpróbálok apával együtt lenni minél többször, de a 12, 14, 16 napokon -ha csak lehet- mindenképp. Férjemnek herótja van a tervszerű gyerekcsinálástól, -valahol megértem - úgyhogy ezeket a napokat ügyesen kell majd intéznem, hogy ő akarja majd! :D

Látom mindenki csirke evő, főleg mell.
Ismeritek azt a készítést, hogy kikloffolt cs.mellet belemártani lisztbe, majd tojásban, aztán bele egy jénaiba. A szeletek közé kis vajat, és rá -de mehet közé is- reszelt sajt. Lehet vegyesen füstölt vagy másmilyen sajttal is, nem csak trappistával.
Salival, ubival király,mi szeretjük!!
Vendég

Ja , még az lemaradt, hogy ezt meg is kell sütni, kb fél óra alatt, de legkésőbb amikor piros a sajt a tetején, kész :lol:
Vendég

Lányok!
Nektek működik az iwiw?
Nekem a délelőtt nem.
Jelölném Kacikát,de emiatt nem tudom.
Aki nekem még nics az iwiwen,Krisztinka,Ildi,Erzsébet.
Irjátok már a neveteket!!!!
Vendég

SZiasztok!

Csak gyorsan beugrottam! Voltunk Gödöllőn a kertészetbe és vettünk egy-két virágot, és még most megyek elülteni őket!
Este, Barátok közt után jövök, és akkor leírom a receptet is!

Ja! Én nem vagyok az iwiwen!!!!!
Vendég

Krisztinka! Köszi neked is a szavazást!
Ildi! Én is várom a receptet!!
Enik!A 2006-ban szeretnék szülni csapata indított egy receptes topicot. A miénk felett pár sorraL megtalálod, vannak nagyon jó receptek:
Kacika! Ezt a husit én úgy csinálom, hogy leöntöm még egy jó adag tejszínnel. Nagyon jó krémes lesz tőle.
t.Kriszti, kíváncsian várom a teszteredményt.
Lányok, mi van már Erzsivel.

Én ma mire odáig jutottam, hogy elolvaslak titeket, meg írok nektek, már annyit termeltetek,hogy nem jutottam sokáig az olvasással sem.Így maradt az itthoni netezés. Lehet, hogy holaptól inkább úgy csinálom, majd, hogy be-be nézek, írok egy kicsit, ha tudok, és itthon meg megnézem amit kihagytam.De olyan jó, hogy így pörögtök!
Cserébe megosztom veletek én is az egyik nagy kedvencünket:
A változatosság kedvéért csirkemellből készül.
Szóval a csirkemellet felvágom apró csíkokra.(mert nálunk az is lényeges azon kívül, hogy teljesen zsírmentes legyen, hogy minnél apróbb legyen a hús), besózom, borsozom.Aztán egy teflonba néhány kanál olajon megpirítom, majd ráöntök egy doboz kukoricakonzervet, meg jó sok tejszínt. Addig főzöm, amíg a tejszín besűrűsödik. Főtt rizzsel, ha minden nap ezt főzném akkor sem unná meg a párom.

Egy másik kedvencünket (ami tészta) már leírtam a fent említett topicba, úgyhogy itt nem untatok vele senkit.
Egyébként én imádok főzni, és kisérletezni is. Általában azért ehetőre sikerül minden, csak nem mindig tudom megismételni, mert nem emlékszem, hogy is csináltam.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?