Új privát üzeneted érkezett!

Betty: frissíts rá a kezdőoldalra,és akkor talán sikerül!
vedresandi

Én is jobban szeretem,azért raktam ezt... :lol: :lol:
Na végeztél mára mindennel???

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Aha...munka után édes a pihenés,azaz Babanet :lol: :lol:
A gyerek most kért még 10 percet tőlem.megengedtem neki, erre ő közölte,hogy én is szeretlek.
Imádom!
vedresandi

Sziasztok csajok!

Betty!
Én is jelöltelek, ha nem baj.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!

Én is felvettelek az ismerősök közé,ha nem baj!
vedresandi

Betty,
Hosszú hajad van az már biztos :lol:
Vendég

Betty: Te vagy a 999. ismerősöm :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Christell,persze,hogy nem baj,írtam is vissza neked :wink:

Nagyon arik a képeitek!!!

Hát igen Pandácska,erről a hosszú hajról beszéltem....nem egyszerű....majd mikor a gyerek tépi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty:Állati a hajad.Tényleg nagy meló lehet!
vedresandi

Nem tudtááá vóóna még 1-et várni,hogy kerek szám legyen?? :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Csajok!
Kérdezek tőletek valami nagy hülyeséget. Tudjátok, én néptáncolok. Ma volt próba, és azért nem mentem, nehogy a sok ugrálás következtében vmi gond legyen. Pl. nem "tapadok". :) Szerintetek járhatok táncolni, vagy inkább mellőzzem picit? Lökött vagyok mi? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nekem az a véleményem,hogy ami meg akar tapadni,az úgyis meg fog,ha napi 1000 felülést csinálsz akkor is....de azért jobb félni,mint megijedni,és ezt tudván azért jobban figyelj és vigyázz magadra :wink:

betty615

Chris,
Én járnék mert ha megakar tapadni ugyis megtapad ha meg nem nem. Legalább kikapcsolsz jól érzed magad ez meg csak jó neked :D
Vendég

Christell: szerintem mehetsz táncolni.Ha a Baba jönni akar, azt semmilyen néptánc nem akadályozhatja meg! :lol:
vedresandi

2 perc alatt, gyakorlatilag ugynaz a vélamény.
Christell: irány a néptánc óra!!!!
vedresandi

Köszi csajok!
Gondoltam, hogy én lihegem túl a dolgokat. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok!
Szerintetek terhesen is táncolhatok? Gondolom azért fellépnem nem kéne, mert nagyon szorosra kell kötni a szoknyát. De azért próbán igen?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is ezt akartam javasolni: menj mindenképpen! Mindent csinálj, amihez kedved van! Már meséltem, hogy van egy súlyemelős ismerősöm....Meg volt 3 hónapig a mensije, nem tudta, hogy terhes, edzett, versenyzett, a 3. hónapban kezdett hányni és akkor derült ki, hogy terhes. Ez is megeshetett! Persze azért vigyázz magadra!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

UUu, igen! A hasad ne nagyon szorongasd!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Chris,
Ez majd a dokinak kell megmondania nem nekünk.
Vendég

Sziasztok! Holnap találkozunk!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Köszi csajok a jó tanácsokat!

Jó éjszakát mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó éjt nektek!
Nézzétek az Mtv 2-t most!!

betty615

Jó volt Veletek ma is!!!!

Kép
Kép

A félidőben levőknek meg hajrá:
Kép
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek :D

Megcsináltam a tesztet és full negatív lett ahogy éreztem is.Nem vagyok szomi számítottam erre ti se legyetek nincs semmi baj hajrá lombik :lol:
Vendég

Pandácska, lehet hogy még csak korai volt, én nagyon bízom még a dologban....

Kép
Kép
gyablonka

Betti, közben én is jelöltelek az iwiw-en, tök jók ezek a képek!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
inszemnél nincs olyan hogy korai hiszen ott pontosan lehet tudni a tüszőrepedést nem úgy mint spntán azért mondják a dokik is hogy teszt és ha negatív akkor már nem is kell progi. Nem volt korai.
Vendég

És eddig is éreztem hogy nem sikerült ezt tényleg megérzi az ember azért már hidd el van tapasztalatom ebben. Inkább drukkolj a lombikhoz :D
Vendég

Jó-jó, ahhoz is drukkolok, de még csak a 27. napon vagy és azt hittem, hogy várnod kell egy-két napot!
Nekem a tábla szombatra tette a pé., nézd: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Az semmit nem jelent multkor meg a 26. napon kellett tesztelnem ez itt teljesen más mint a spontánban. Ma lejárt a 14 nap tesztelhettem.
Igen azért tette oda mert onnan indult meg felfelé.
Vendég

Jó regg!

Kép

Pandácska: le a kalappa előtted, hogy így álsz hozzá.Én drukkolok.

Gyabi: remélem ígéretes a görbéd! :lol: :lol:

Hallgattatok reggel rádiót? Én a slágert hallgatom reggelente,míg beérek a mhelyemre,és volt benne egy hölgy, akinek lombik során úgy néz ki sikerült a babó, de hiánycikk a progi-szuri, és segítséget kért a hallgatóktól,hogy akinek van, akkor átvenné,mert ez kell ahhoz,hogy megmaradjon a baba.
Azt hiszem votl is olyan, aki tudott neki segíteni.Nagyon drukkoltam,hogy halgassa olyan, akinek van.
vedresandi

Sziasztok!

Képzeljétek el én már a 41. napon vagyok és semmi.
lehet,hogy újból tesztelnem kellene. 34. napon teszteltem és akkor negatív volt.
Szerintem nem vagyok terhes, sajnos évente egyszer-kétszer szokott ilyen problémám lenni.Ősszel egyszer a 47.napon jött meg.
viszont a legutóbbi 29 .apon jött meg, szóval elég kusza a helyzet.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Ha meg is jön, ilyen hosszú ciklusnál biztosan nem volt peteérés?

Szép napot mindenkinek:)
k.vanda

Én is azt szoktam hallgatni, de szerintem beértem mire ez volt! Na azért ez nem semmi. Magyar közgyógy!!!!!! A múltkor bementem a patikába görcsoldóért, mert annyira görcsöltem, hogy majdnem összesetem. Na nekem ilyenkor csak Nospa+Apranax+Algopyrin hat. Közölte, hogy recept nélkül csal az Algoflex M nevü görcsoldót adhatja, ami tulajdonlképpen 2 db nospának felel meg...erre mit lehet mondani...

Kép
Kép
gyablonka

Vanda, a hődet nem méred?????

Kép
Kép
gyablonka

Nem,de tervezem ,hogy fogom:)
Most azért kicsit izgulok, hogy mi lehet?!
Talán megint a sok stressz miatt nem jön meg....
k.vanda

Sziasztok!

Képzeljétek!
Már egy ideje olvasgattam itt az "epres-lányokról" és én is tökre megkívántam, de én sóher vagyok és most még úgy is ízetlen alapon meg sem említettem apának, h vegyünk.
Erre mi történik?
Tegnap apa az utsó fillérjéből hazaállított 2 tálca eperrel.... csak mert tudja, h imádom. Olyan kis drága volt!

Ma nem lesz túl jó napom, mert késve értem be és ezt azt jelenti, h sokáig kell maradnom.... :(

babszika

Jó reggelt!!

Lányok, nem tudok veletek lépést tartani. Majd visszaolvasok és jövök! Remélem, mindenki egészséges - nálam kopogtatott az allergia - és fantasztikus frizije van. :D

Amit már látok kapciból: egy nagy feketepont Vandának, mert nincs vonalzója!!!

Panda: Drukk, drukk, drukk a lombikhoz!! Kívánom, hogy már az első eredményes legyen!!!

Andi: A "kisfiad" piszok jóképű pasi lesz pár év múlva. Hát nem csodálkozom, hogy már "csajozik". :D

Kamilla: Én biztatlak a HSG-vel. De nagyon-nagyon halkan, nem akarok beleszólni.

Nálam semmi új. Még nem volt pém, vagyis úgy tűnik, visszatér a régi jól megszokott 30-34 napos ciklusom. Visszaolvasok péntektől, estére végzek, holnap jövök. :D :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Vanda: ha mérnéd abból kiderülne valami, így én csak annyit tudok mondanmi, hogy vagy doki vagy egy pár nap és teszt!!! Nekem 28 napra szokott megjönni , de az előző hónapban 37 napot produkáltam!!!!!

Babszi: Mi ez az epermizéria, tuti megjött neked rendesen??????

Kép
Kép
gyablonka

Babszika: Egy tündér lehet a párod.....ha elfogyna, küldök én is: Kép

Jamiee: tényleg fura,hogy csajozik.Most éppen van egy kiscsaj, akibe szerelmes.osztálytárs,és sui után órákig beszélgetnek a neten.Egyedül ment múlt héten fodrászhoz,de már ő kérte a frizkót,én nem ugathattam bele :lol: :lol: :lol:

Vanda: készítsd az ellenőrződet....a fekete pont komoly!!!! :lol: :lol:
vedresandi

Aranyos vagy Gyabi, de semmi komoly...
Valójában, nem jött meg túl erősen, de nem vagyok terhes..... sajna.
Egyébként meg tegnap este nem is az epret, hanem a sajtot kívántam de nagyon!!! :lol: Volt is otthon vagy 4 féle, de nekem persze egy 5. féle kellett volna.... :oops: Ott hisztiztem a Bálintnak a hűtő előtt és már azon volt (1/4 10kor), h átmegy a nagyszüleihez, mert nekik biztos van sajtjuk (1km-re laknak).... Na, ekkor észbe kaptam és mondtam, h najó, befejezem és megpróbálom kibírni sajt nélkül.... vicces volt.... :lol: :lol: :lol:

babszika

Andi!
Persze, h tündér.... saját nevelés!!!
De tényleg.... sokáig tartott, míg ide jutottunk!!!! De elértem, h most már a világ legédesebb pasija!!! :wink:

babszika

Andi: Unokahugom 12 múlt és azok kapta az anyja, hogy a neten randit beszél meg egy vadidegen 14 éves "pasival" egy uszodában!! . Persze csak poénból, nem akartak elmenni, de akkor is!!! Ez már egy új generáció, korábban érnek a srácok vagy nem t'om, de ilyen idős koromban én még a babáimat rendezhettem. Vagy ilyenek...

Babszi: ide is passzolhatnál egy kis epret. Én tejszínhabbal szeretem. :-) Pezsgő is jöhet hozzá. Hukk!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Tejszínhab nem volt otthon és pezsgővel én nem szeretem, de amit Andi küldött nekem, azt nyugodtan vedd el, mert szívesen megosztom veled.
Én jobban szeretem természetes formájában. (max egy kis porcukor, de az is csak akkor, ha a Bálint is eszik, mert ő szokta úgy és onnan jólesik lopkodni) :lol:

babszika

Na csajok!
Lassan le kell lépnem.... :cry:
Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok Lányok!
Ma nincs túl jó kedvem.. hétfő van.. úgyhogy csak beköszöntem.
Legyen szép napotok!
Vendég

Jaimee:
Remélem én nem kapok fekete pontot, amiért rögtön a 9. napra ugrottam. :roll:
Ma csináltam még egy tesztet, negatív lett, ezért a múlt hétvégi barnázást beminősítettem mensinek.
Vendég

Jó reggelt Csajok,

Egy pár napig nem jövök és alig tudok visszaolvasni.

Elöször is Omniának gratula az uh-hoz. :P :P

Pandi,

Tényleg te is sok mindenen mész ám keresztül. Le a kalappal, de nemsokára meglesz az eredmény. :P :P :P
Pandi, amugy 33 éves vagyok (hiányzó adat a táblából) :P :P

Gyabi,

Irigylem a hajadat, az enyém szög egyenes, kevés is van. és semmit nem lehet vele csinálni. Mindent kidob. Mit nem adnék egy ilyen bongyor hajért!!!! :P :P :P

Andi,

Hú akkor a kicsi fiadból lassan "férfi" lesz. Kiváncsi vagyok rá, hogy az enyémek mikor kezdenek el a lányok után érdeklődni. Egyenlőre még nem foglalakoztatja őket. Azt mondják, hogy a "lányok hülyék" Bezzeg pár év múlva ........ :P :P

Képzeljétek el, ebben a hónapban csak ugy folyik belőlem, nem is kell vizsgálni. Tegnap este nagyon szép tiszta , átlátszó volt, és a méhszáj is puha és félig nyitott. Valószínüleg pé, de a hőm nem igazán ezt mutatja.
Szerdán megyek végre cytológiára, remélem minden ok lesz.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok!

Kész a szakdolgozatom! :lol: Már csak köttetni kell a jövő héten.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

sziaszok!
de jó nektek hogy hétvégén is tudtok csevegni :D
Mi is pakolásztunk az ácsok után... hát van még mit. Tegnap meg vendégségbe mentünk, egy tündéri 8 hónapos kicsilányhoz, meg persze a szülőkhöz :D végig babáztam a napot

Pandácska nem irigyellek hallod, kitartást, erőt kívánok továbbra is!

Kép
mercure

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?