Sziasztok,
én is szedtem Bromot, napi felet, majdnem 2 évig. Az értékem még határértéken belül volt, de a felső határnál (azt hiszem 628 akármi volt a felső határ, nekem 608 volt). Le is vitte a Bromo, és terhes is lettem. Sajnos 4-5 hetesen vége lett a terhességnek, amit csak a 10. héten vettek észre, mivel nem véreztem, semmi bajom nem volt, bár szívműködést nem láttak, de mindig ráírták a papíromra, hogy élő terhesség....
A vetéléskor abbahagytam a gyogyit.
Utána új dokihoz mentem, akihez vittem az új hormoneredményeimet, a prolaktinom most picivel határérték felett volt. Azt mondta, nem szeret "lórúgással" kezdeni (Bromo), van egy homeopátiás szer, ami jó erre:
Mastodynon csepp. 2x30 cseppet kell naponta szedni belőle. Háááát, megmondom őszintén, még sosem szedtem homeós cuccot, így kissé szkeptikusan, de elkezdtem szedni. Rá van írva, hogy 6 hét alatt/után fejti ki a hatását. Néztük 8 hét múlva, gyönyörűen a középmezőnybe került az értékem, "lórúgás" nélkül.
Már csak hab a tortán, hogy a homeós csepp szedése utáni 3. hónapban babás lettem, amire HÁROM éve vágytunk!!!!!!!!
(hozzá teszem 2 stimus hónapom volt: Closty + Choragon injekció dupla adagban).
Szóval, csak annyit szeretnék mondani: kezdek hinni a homeós bogyókban...
Ezt is a terhesség 12. hetéig kell szedni.
Szóval a prolactin csökkentésére van más megoldás is, legalábbis ezek szerint. Senkit nem szeretnék rábeszélni, mindenkinek a saját döntése, mit szed, ez csak az én véleményem.
Ha érdekel valakit, itt van róla egy tájékoztató:
http://www.csaladinet.hu/kisokos/homeop ... jekoztato/
Mindenkinek sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok!!