Új privát üzeneted érkezett!

Ez az én görbém, eddig! Na mit szóltok hozzá????

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jól vagyok köszönöm, tegnap megtudtam, hogy a párom 2 unokatestvére is terhes...hát szép napom volt...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Köszi :D
Vendég

Gyabi: kész, és egész fedobott,hogy a takarítás mellett át is rendeztünk dolgokat.Nagyon élvezem ezt a pici újat.
A rokoni gyermekáldás miatt meg ne aggódj,júniusig mi is bebabásodunk!!!!!!!!!

Betty: én nem értek a gőrbékhez,viszont annál jobban tudok drukkolni Neked is és a Többieknek is.
vedresandi

Megyek megfürdöm, aztán jövök...

Addig is egy kis vidámság,,

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nagyát ez tényleg kicsi lett... akkor inkább egy másik...Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Vendég

Andi!!!!!!!!!!!!!

Te is itt vagy?Azt hittem már elvesztél!!! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nem vesztem el, de megszállt a takarítás,szanálás.Milesz amikor elkezdjül felújítani a lakást.... :lol: :lol: :lol:
Most fejeztem be mindent.Vacsi utáni romeltakarítás,egyebek.Minnyá benyomom a gyereket a kádba,mert holnap suli.
vedresandi

Na beszúrom a képeket, fodrászat előtt és után, nem tudom mi fog látszani belőle, lehet semmi... Kép

Kép
Kép
gyablonka

látszik valami?

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: micsoda jó kis hajad van!
vedresandi

hasonlít egy szénakazalhoz, de nem tudok mit kezdeni vele. Mindig tüsi hajra vágytam...

Kép
Kép
gyablonka

Andi!!!!Túrós tésztát hagytál nekem?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyablonka!Minden látszik,na aggódj :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: a gyerekem megette....imádja ő is, de megígérem,ha összehozunk egy közös talit,viszek Neked :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nekem olyan egyenes a hajam,hogy még egy légy is elcsúszna rajta :lol: :lol: :lol: :lol: na meg majdnem seggig ér,és elég nehéz vele néha :?
Én meg göndörre vágynék,csak nem merem bedaueroltatni,mert félek,megbánnám....ezért néhanapján becsavarom,v kreppelem....(ez kb. 4 órát vesz igénybe!) :? :?

betty615

Ok Andi,szavadon foglak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Nekem 3,5 óra alatt simítják!!!! Tisztára nevetséges!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Én 10 perc alatt elintézem a rőzsémet.Ezért vágattam le :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Na jó, de képzeld l az én gűrűgöndör hajam 5 centisen. Hááát egy fekete bőrü soul énekes kutya-fasza lenne hozzám...

Kép
Kép
gyablonka

Pandácskán kívül kinek kell még a napokban "nem megjönnie"???? Betsi azt hiszem még odébb van egy pár nappal, de a többiek???

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Heni! Már rókázol? Úgy örültem, mikor múltkor mondtad, hogy semmi negatív jele nem jelentkezett a terhességnek. Vannak akik végig kihúzzák róka nélkül :( Légy erős!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mennem kell pihenni csajszik, reggel korán kelek, jók legyeteke, reggel jövök...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi! Azt nem látjuk, hogy mikor voltatok rajta a dolgon! Én azt is el tudom képzelni, hogy már a babótól mászik felfelé a hőd. Úgy láttam a babás görbéken(amiket eddig láttam), hogy néhány nappal megtermékenyülés után kúszik fel. Ha a 15. napon volt pé., akkor arra tippelnék, de az is lehet, hogy tegnap vagy tegnapelőtt volt pé-d. Kívánom minden esetre az előbbit :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi! A drukkolni valók mindig a táblázatban vannak!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Megyek lassan szunyálni, mert nem beszélgettek velem :evil: :D :D
Tényleg fáradt vagyok. Ma a párocskámmal shoppingoltunk :D Kaptam egy frankó PR blúzt, pedig neki kerestünk cipőt :D Azt hiszem ez nálam kompenzációs cselekvés :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty! Micsoda csini, új fotó!!??

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ne menj Kamilla még ,én dumizok,csak kint voltam!!!!
Köszi! Újra váltottam

betty615

Christell! A scobidoo fonal az egy műanyag, színes szál, amit csomóznak. Karkötőt láttam, meg egy barkácsfüzetben állatkákat, hogy lehet belőle csomózni.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ez nagyon szép ez a fotó! Egész más vagy, mint a másikon :D Tényleg! Nem is jelöltük egymást iwiw-en. Vagy te mondtad, hogy nem akarsz ott lenni? Pandi is meggondolta magát :D Őt tök ilyennek képzeltem :D De még nem tudja :D :D :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Épp ilyenből csináltam ma egy amolyan kulcstartó félét...jó móka...elmegy vele az idő.

betty615

Sikerült tegnap rádolgozni a babóra? Nálunk úgy van "bekötve" a férfi fél, hogy azokon a napokon igényli a legtöbb csábítást :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én nem mondtam,hogy ne jelöljünk,tőlem mehet.... :lol:

betty615

Kulcstartót a párodnak? Gimis korunkban mi is egymást cipeltük a kulcscsomón :D Ja, igen már lassan 10. évet tapossuk :D :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sikerült,de hogy mennyire volt sikeres,az majd kiderül :? :? :?
dobtam fel görbét láttad már??Kíváncsi lennék a te véleményedre is!

betty615

akkor mégiscsak vagy iwiw-en?!Azt hittem te zárkótál el, hogy nem akarsz fennt lenni :oops: Melyikünk volt akkor :oops: Bocsi tőle is és tőled is :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem a páromnak,csak úgy unalomból.. :roll:

betty615

Nemtudom ki volt,én ott sztem lemaradtam egy körrel :lol: :lol: :lol:

betty615

Kamilla,
Milyen az az ilyennek képzeltem??
Vendég

Láttam a görbéd.....nem tudom.....mostanában olvastam, vagy tőletek hallottam, hogy a görbe csak ellenőrzésre jó. Tehát nem vetíti előre az eseményeket, hanem visszanézhető rajta. Ha látjuk az egész havi görbédet, akkor meg tudjuk majd mondani, hogy pé. volt -e tényleg, na és ha fent marad, akkkor babó-e. De jó lenne! Én abban bízom, ami tüneteket mondtál, azok inkább voltak bíztatóak! Nagyon remélem, hogy ez után még megy felfelé, mert Pandinak igaza van, hogy az eredetinél kell (én úgy tudtam, hogy 5 tizeddel) magasabbnak lenni, de van akinél pé. után fokozatosan mászik fel. Ne gondolkozzz! Jegyezd fel a hőket, aztán 9 hónap múlva elemezgetjük :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hát igen,jó is lenne,ha mindenkinek egyszerre most babója lenne,és a bizonyos 9 hónap után visszanéznénk ezeket....
De igazatok van Pandácskával együtt,mert tényleg még felfelé kell menjen a hőm.....de ez még a jövő titka...

betty615

Panda! Csúnya, banya :D :D Vicceltem nehogy megsértődj!!!!! (kétszer visszatöröltem, de képzeld hozzá, hogy kedves hangon írtam :wink: ) Én először, mikor jöttem azt hittem te már babás vagy és a te fotód van a nevednél. Úgyhogy nekem Pandácska a kék pólós kismami volt mindig. Hozzá képzeltem még a bájos arcot, sötét hajat (abban is biztos voltam, hogy középhosszú a hajad)....Tudtam azt is, hogy csini, kecses :D
Szóval szerintem tök ilyen leszel, mint az avar?(jól írtam?) fotód :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szóval! Hogy talállak iwiw-en?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Az avar fotón nagyon vékony keze van a lánynak én majd szeretnék kerek kismama lenni mert szerintem akkor szépek amikor kerek a fejük seggük :lol: de tényleg attól olyan egészségesnek néznek ki! Hogy kecses vagyok hu ez jól esett köszike :lol: :oops:
Vendég

Kurucz Bernadett...Kaposvár

Pandácska,én különben ugyanígy vagyok vele,mint Kamilla:Én is azt hittem,hogy te vagy a képen babásan....de nemsokára igaz is lesz ez!! :wink: :lol:

betty615

Kamilla,és én hogy talállak? Bár,ha te bejelölsz,akkor sokat nem kell keresnem :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
én is bejelöllek!
Vendég

okéka Pandi :lol:

betty615

Kamilla: ez egy soppingolós 7vége :lol: :lol: :lol: Engem is feldob!

Betty:nagyon jó az új kép is!Én egyébként jobban szeretem a szépia,vagy a fekete-fehér képeket.

Pandus:szerintem is szép a "kerek" kismama, de csak akkor,ha nem 25 kilót hízik,hanem szép szolídan. :lol: :lol:
Én bálna méretű voltam :shock: :shock: :shock:
vedresandi

én most bléptem az iwiw-re,de még nem jöttetek elő..... :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?