Új privát üzeneted érkezett!

Na, ha már új oldal nyílt, akkor ide is dobok egy táblát....
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Most járok itt először!
Hétfőn volt az első transzferem! Nagyon aggódva várom a jövőhét pénteket! Tele vagyok izgalommal!
:)
tini75

Sziasztok!!!
SEGÍTSÉG!!!! Most néztem, hogy nekem ma este tüszőrepesztőt kell beadni este 10-kor. Ez oké. DE!! Holnap reggel kell a Decapeptyl?? Erre már nem emlékszem és szerintem úgy beszéltük Szűcs dokival, hogy hétfőn nem kell semmi. VAgy már teljesen agyament lettem, de nem tudom? VAlaki,aki emlékszik még erre írja meg nekem, hogy most akkor mi van, mert nem szeretném az utolsó injekcióval elszúrni az egészet, hiszen már annak idején az elsővel is bebizonyítottam mennyire "okos és értelmes" csaj vagyok, mert ugye azt 4 nappal előbb sikerült beadni,mint kellett volna.
Vendég

Baby
Ha csütörtökön lesz a beülti, akkor talizunk! Benevezhetek egy Sejtjeink dvd-re. Viszek helyette egy üreset. De jó lenne! Bár a múltkori beülti is így volt, kedd leszívás, csüt. beülti. Akkor nem jött be...
Már teljesen babonás lettem. Valamelyik nap egy kisbaba volt álmomban, de nem tudom ki volt, mert csörgött ez a rohadt óra. Pedig jó volt az álom, dühöngtem is, hogy legalább a végére járhattam volna a dolognak. Sajna a vonat nem várt volna meg.

Gabicsibe
A fürdőruhák másik szekrényben vannak :lol: Valószínű, hogy akkor egy másik kórházban kötöttem volna ki. Tudod, annak rácsos az ablaka :oops:
Vendég

Vonalzópróba:)
Vendég

Lexi,
ok, lesz nálam csütörtökön dvd:) Remélem talizunk és nem lesz szerencsétlen a kedd-csütörtöki összeállítás:) Szerintem adnod kell a Decát holnap reggel még, nekem úgy volt, hogy jan. 23-án este 10 kor adtuk be a tüszőrepit és még másnap adtuk reggel a Decát, utánna 25-én volt a leszívásés aznap már nem kellett! De azért várj meg valaki okosabbat is,mint én!! Szorítok neked nagyon-nagyon:) Nincs rajta a stimus lapodon, biztosan rajta van, én is arról olvastam le:)
Lukrécia,
miattad (legfőképp) jöttem! Teszteltél,nem? Megvárod a hétfői tuti eredményt? Nagyon szorítok!!!
Sünike,
hogy érzed magad? Drukkolok:)
Üdv Tini itt!
Megy a drukk neked is:) Reméljük, hogy sikerül:)
baby.81

Baby
Köszi a választ. A stimus lapon rajta van, de a párom is meg én is úgy emlékeztünk, h már aznap nem kellett.
Ma nem kell megerőltetni magam, hogy visszaolvassam a fórumot. Ilyen szép időben rajtam kívül mindenki a napsugarak simogatását élvezi. Én olvasgatok, de a porszívó mérgesen néz rám, amiért nem tudom rávenni magam, hogy "megetessem". De annyira utálok porszívózni....
Vendég

Sziasztok!!!
Lukrécia, megy holnapra a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby, köszi, minden oké. Most jöttem be a lugasból. Picit levegőztem.

Lexi, megnéztem a múltkori stimus naptáramat. A punkció napján már nem kell a Deca, csak az előző nap. Szorítok nagyon!

És mindenkinek, akinek kell!!

Puszi
süni76

Lexi
én már nem emlékszem sajna :oops: :oops:

Tini
jaj de izgi akkor most neked :lol: :lol: nagyon szoritok hogy szuper eredményt halljál pénteken :lol: :lol:

Baby

Lukrécia már csak holnap ir valószinü,de drukkolj neki :lol: :lol:
én meg neked drukkolok de nagyon :lol: :lol:

meg persze az én drága Lukréciámnak,aki remélem holnap kap szivecskét :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Én a Schöpfibe járok lombikozni, de kíváncsi lennék arra, hogy más intézetben hogyan zajlik a punkcióig a kivizsgálások?
Nekem egy 3. és 21. napos hormonvizsgálatom volt és egy HSG-m.
21 napig kellett fogi tabit szednem és pár napra rá puregont és suprefactot szúrni. Kétszer lesz UH és utána már punkció is. Nálatok is így működik?

KépKép
charlott

Kriszti!

Hát eljött az április és én megint egy javítást kérek a táblában. Sajnos nem szivecskét és tuti időpontot igényelek, hanem egy kis csúszást. Úgy utálom, hogy egyre csak lejebb kerülök a listán és nem előre, de most ez van, muszáj dolgoznom, ha tetszik, ha nem. Ami biztos, hogy az április tuti nem jó, talán május, de a legvalószínübb a június!!! :( :( :( :( :(

Bibar!

Én egy darabig még maradok, mert nincs időm még a BMC közelébe sem kerülni! De bízom benne, hogy nem fogunk itt ragadni örökös darabnak! Te mikor kezdesz?
sharon

Sharon
még nem tudom,a párom eredményétől függ,lehet hogy pénteken,lehet hogy 1 hónap mulva :oops: :oops: dolgozni ráérsz késöbb is,ne vidd tulzásba :oops: :oops:

Charlott
vérvizsgálat és hsg egyezik,aztán 20.naptol decapeptyl,majd megjön és utánna puregon és merionál meg mégvalami,nálunk többször van uh és vérvétellel is figyelik a hormonszintet egészen a punkcioig,valahogy igy zajlik nálunk :lol: :lol:

bibar

Bibar,
köszi az infót! És persze a drukkokat is:) Csüt-ön megyek uh, remélem jó lesz minden, ha jól számolom és igaz, akkor ápr. 19-e körül lesz a transzfer, ha lesz mit beültetni, de persze, hogy lesz:) Akkor is drukkolj!!
Sünike,
nagyon szép idő volt, jó hogy levegőztél:) Ez szőlőlugast jelent?
Lukrécia,
holnap várunk a jó hírekkel!!!
Charlott,
szia, üdv itt! Az, hogy hogyan zajlik, mennyit kell menni, az attól függ, hogy hogy reagálsz a szurikra!
De röviden:, felírják a szurikat, valamelyik protokoll szerint, utánna lehet kezdeni adott napon, mi Puregont, Merionalt és Decapeptylt használunk, (én úgy tudom), mármint a stimuhoz! Utánna, mivel nekem long pr.volt, ez azt jelentette, hogy a ciklus 21-23. napja (nem emlékszem) elkezdtem a Decát szúrni, kb. két hétig azután uh., ekkor megmondják a többi szuri adagját, ezt szúrtam kb. egy hétig, ilyenkor sűrűbben kellett menni uh-ra és azt hiszem vérvétel is volt, ez nem 100%, itt talán két naponta mentem uh-ra, aztán jött a leszívás napja. Aztán jöhet a másnapi telcsi, hogy mi sikerült?! És aztán 3, vagy 5. nap a transzfer:) Ez a legjobb:) Remélem érthető voltam és megtudtad, amit szerettél volna:) És ahol te vagy, ott fizetned kell mindenért?
Málna,
te is mész holnap, megbeszélni a lombik részleteit, ugye!? Majd jelentkezz!
baby.81

Bibar: kösz a választ!
decapeptyl az mire kell? mennyi uh van, és vv alapján állítják a gyógyszer adagot?

KépKép
charlott

baby81 hello,
köszi neked is a választ!
nekem csak felírtak puregon és suprefactot szúrizásra és 5. napon és 9. napon van UH. Itt csökkentik va növelik az adagot.
Szerencsére nekem még nem kell fizetni mindenért.

KépKép
charlott

Most nézem a táblázatokat és olyan jó látni, hogy sikeresek a lombik akciók! :wink:

KépKép
charlott

Lukrécia

Holnapra Kép

Süni
Mennek a babatapik

Sharon
Ne hajszold magad túl!

Tini
Üdv közöttünk!Ne izgulj minden rendben lesz :D
gabicsibe

Sziasztok!
Lukrécia!
Nem teszteltél???? :roll:
Nagyon szorítok Neked holnapra!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tini!
Üdv köztünk! Esetleg nem akarsz felkerülni a táblánkba???Ugyanis a csajok hamarosan itthagynak bennünket!!! :lol: Látod, milyen adatok kellenek...

Sharon!
Természetesen javítalak, bár szomorú szívvel teszem...de rendezzetek el mindent, és már nem lesz akadálya, hogy a babó megérkezzen.....

MIndenkinek mennek a drukkok holnapra!!!!!!!Én 4 napíg otthon leszek, de majd írogatok, csak közbeesik egy disznóvágás, és sok sok családlátogatás....Öcsém viszont nem lesz otthon, bírtokolom a gépet!!!

Többieknek nem írok külön, mert szär hangulatom van...Sajnos a tegnapi pécsi motorbalesetes halálos áldozata a 31 éves pasi, az egyik kollegám(orvos) volt....Mélységesen megrendített, hogy ilyen igazságtalan az élet!!! :cry: :cry: :cry: Ő volt a vétlen....1 pici baba maradt utána :cry:
Vendég

Sziasztok!
Nem tudom mit tegyek! Vagyis már döntöttem! Írtam, hogy 6-án kellene mennem, hogy sikerült e a beültetés, de gondom van!
Ez nekünk az első!
Nagyon duzzadt a hasam, bőven ittam folyadékot, és ürítettem is! De nagyon feszít már a köldök alatt és felett is! Így döntöttem, holnap felmegyek a Dr. Konczhoz! Mit gondoltok???
tini75

Kriszti! Nagyon szívesen felkerülnék a táblátokra!
tini75

Még valami! Olyann jól esett ez a kedves fogadtatás! Puszi mindenkinek, és szorítás ezerrrel! :D
tini75

Tini
Inkább nézzenek meg feleslegesen mint hogy bajotok legyen!
és mennek neked is a babatapik++++++++
Gyere máskor is!

Kriszti
Sajnos ilyen kegyetlen az élet!Mindíg a jók bünhődnek!Lásd a mi példánkat!kapcsolódj ki otthon és érezd jól magad!Majd küldj egy kis kolbászt :wink:
gabicsibe

Tini:
Üdv a csapatban :)
Kriszti:
SAjnálom ami a kollegáddal történt. :(
Lukrécia:
Mennek a drukkok :)
És ha jól láttam a mai napra még Málna és Timy is be van írva! Majd jelentkezzetek!
Ma még leszek, aztán 2 napig nem, mert egy céges továbbképzésen leszek, de aztán jövök.
Vendég

Kriszti,
nagyon sajnálom:(
Lukrécia,
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön:)
Málna,
majd jelenetkezz!
Mindenkinek puszi:)
baby.81

Tini,
szerintem is egyértelmű, hogy menj be a kórházba! Nehogy túlstimu legyen! Szorítok! Majd jelentkezz!
baby.81

Sziasztok!

Lukrécia, csak miattad néztem be, nagyon nagyon nagyon drukkolok!!+++++++++++++++++++++++++++

tesék jelentkezni, mert izgulunk :wink:

puszi

numa

Kép
numato

Baby!
Én is szeretnék egy ilyen Sejtjeink cd-t! Persze ha még benevezhetek rá és cserébe viszek egy üreset! Csütörtökön odamennék érte a BMC-be, csak nem tudom, hogy ismerlek meg?
Ha tudod küld el a mobilszámodat az enyémre és akkor ha odaértem felcsöröglek 704533342. Így jó lesz? Vagy valami felismerő jelet adj magadról!
Előre is köszi Emese

Mindenkinek nagyon drukkolok és mindent bele, nyárra mindenki kismama lesz nagyon remélem!!!! :wink:

Sziasztok
tûriné emese

Baby!
Én is beneveznék csütörtökön egy ilyen dvd-re, ha még lehet! :?

Mindenkinek megy a drukk és higgyétek el egyszer mi is leszünk kismamák, csak még nem jött el az az idő! :wink:

Sziasztok Emese
tûriné emese

Hát ez marha jó, azt hittem az előzző nem ment el és tessék, most duplán majdnem ugyanazt írtam!
Ilyen az élet!
Sziasztok
tûriné emese

Baby:
Küldök egy lemezt én is Lexivel, és én is szeretném azt a filmet! :)
Lehetséges??? Naaaa, légyszilégyszilégyszi!!!
Kép
Vendég

Estrella, Emese,
OK lányok, viszem:) Mindenkinek:)
Lukrécia,
izgulok!!! Hajrá!!!!!
baby.81

Sziasztok LÁnyok,
nem írtam mert eddig nem volt mit.
Holnap megyek HSG-re és annyian megkérdezték hogy izgulok -e hogy elkezdtem parázni tök ideg vagyok :(

Holnap jön esetleg valaki,olyan jó lenne megismerni Titeket,mondjuk nekem 10-re kell csak mennem a vizsgálatra.

Képzeljétek tegnap megnéztem a Sejtjeink című filmet.
Én már az első 5 percnél elkezdtem bőgni :roll:
Mondta a párom hoyg bolond vagyok :)
De tök jót tett hogy megnéztem, esetleg ha vkinek kell a film elviszem holnap, egy ismerősöm írta fel aki a tv-ben dolgozik szal jó a minősége.
Mondtam a páromnak hogy olvastam itt a neten hogy az egyik pasi tök bunkó volt és azt találgattuk hogy melyik lehetett szerintetek, bár sztem elég egyértelmű volt :roll:
madrin

Sziasztok!!

Lukrécia, gondolok Rád reggel óta!!

Kriszti, nagyon sajnálom, ami a kollégáddal történt. Sajnos a családunkban is történt hasonló évekkel ezelőtt... :(

BAby, lilaakác lugas :D

Tiny, szerintem is menj inkább be Konc dokihoz. De ne idegeskedj!

Gabicsibe, köszi a tapikat!!

Bibar, nekem is jobb lett Numato után a hozzáállásom a fagyikhoz.

Egyébként most sokkal lazábban viselem. Nem görcsölök a betegség miatt, a sok folyadék miatt és a túró miatt. Szűcs doki azt mondta, hogy azt egyek, ami jólesik :)

Férjem is itthon van. Mindjárt folytatja a szg. szerelését, úgyhogy gondoltam előtte még benézek. Ha valamit elrontana, akkor Babytól érdeklődöm sms-ben Lukrécia eredményéről :)

Puszika mindenkinek. Megyek pihizni!
süni76

Lukrécia naggggggyyyyyyon szorítok!!!! :D

Kriszti én is nagyon sajnálom ami a kollégáddal történt :cry: !

Süni,Baby,Lexi,Timy,Gabi nektek is ( és persze mindenkinek)megy a drukk ezerrel,ennek az áprilisnak már jobbnak kell lenni ( és jobb is lesz :wink: )!

Puszi mindenkinek!

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Na sziasztok!
Most értem haza!
Hát csajok kivagyok rendesen!
Megnézett Koncz uh-n, és azt mondta kissé túl vagyok stimulálva, de tűrni kell és kész!!!
Csak éppen azt nem mondta minek jöttem????? :cry:
Teljesen padlón lettem lelkileg!
Párom nyugtatgatott!
És az egészben az a röhej, hogy még Irénkéék és a Wiegandt biológusa is azt mondta, hogy bizti lesz egy labor, és kell infut kapnom, megnézték a puffadt hasamat!
De semmi! ÜLVE IS LEHET ALUDNI! EZT A JAVASLATOT KAPTAM!
mennem kell! Puszi nektek!
Péntekig ki kell bírnom!
Puszi nektek!
tini75

Sziasztok!
Tini!Szerintem ennek ellenére jó, hogy elmentél, mert ha nem mentél volna lehet, hogy péntekg azon paráznál, hogy mi van ha.... :?
így legalább megtudtad, hogy tűrni kell :( de a cél szentesíti az eszközt!Legalábbis jelen esetben...
vigyázz magadra és pihenj amennyit csak tudsz!
A többieknek, akik ma mentek megy a drukk ezerrel, kívánok mindenkinek sok boldogságot és nagy örömöt!! :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Tini
Ne foglalkoz azzal mit mondott Koncz doki!Az a lényeg,hogy elmentél és minden oké!Pihenj sokat és vigyázz magatokra!
gabicsibe

Sziasztok!

Van kiskönyvem és védőnénim, már hivatalosan is kismama vagyok :lol:

Lukrécia :?: :?: :?:

Tini!
Azért elég gáz, hogy ilyen "kedves" volt veled :roll: Kitartás :!:

Hajrá április :wink: szorítok Mindenkinek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Van kiskönyvem és védőnénim, már hivatalosan is kismama vagyok :lol:

Lukrécia :?: :?: :?:

Tini!
Azért elég gáz, hogy ilyen "kedves" volt veled :roll: Kitartás :!:

Hajrá április :wink: szorítok Mindenkinek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Baby
Mikorra vagy a BMC-ben? És meddig maradsz? Nagyon-nagyon köszönöm. Hogy ismerlek meg? Csörögj rám! :wink:

Szia
tûriné emese

Sziasztok!
új vagyok itt köztetek. Én is ma voltam a BMC-ben. Szerintem Tini75-el beszéltem is. Ha minden igaz ő volt előttem :P

Mi fagyis beültetésre várunk és ez lesz a 4. beültetésünk. Reméljük most sikerülni is fog. :P
Eddig decapeptylt kaptam, meg estrofemet és ha minden jól megy a hét végén lesz a beültetésünk.
Érdeklődnék, hogy kapott-e már valaki cinone gélt és az utro hüvelygolyó az ugyan az mint amit szájon át kell szedni? Azt mondták, hogy azt nyugodtan kapkodhatom szájon át is. Tényleg így van? :roll:
Nefke
nefke

Lukrécia?????????????? Szét izgultam a fejemet!
Emese,
kb. fél 9-ra érünk oda, és uh lesz:) Majd rádcsörgök!ok!?:)
Nefke,
üdv itt köztünk:) Remélem sikerrel jártok! Már a negyedik? És ez mind fagyi? Nekemis volt aegy fagyis, de nem sikerült,most lesz majd nekem is a következő:) Ápr. 19-e körül!
Judit,
gratula kismami:)
baby.81

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: 176 a hcg olyan boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:
Köszi a sok-sok drukkot!!!!Már fél 12kor meg is mondták az eredményt,olyan jóóóóó volt!Zeke doki olyan cuki volt és kedves,imádom!
Jövő hét kedd az első Uh,ugyhogy fingers crossed! :wink: JUHÉJJ!!! :lol:

Timy!

Olyan jó volt talizni,dumcsizni! :D

Puszi mindenkinek!
lukrécia

Tini,
hát ez nem semmi, azt hittem majd bennt fognak a kórházban. Én is erre gondoltam, hogy túl vagy stimulálva! De legalább már nem sokára megtudom az eredményt! Minden rendben lesz,ne izgulj:) Pont én írom:) Én szét szoktam izgulni a fejemet:) A többiek már tudják!
Madrin, ne izgulj, akkor rosszabb! Szorítok, hogy ok legyen:)
Lippa,
köszike a drukkot:)
baby.81

LUUUKRÉÉÉCCIIIIAAAAAAA!!!!!

IIIIGGGGEEEEEENNN!!!

Valahogy úgy éreztem, hogy jó hírekkel jössz :lol: :lol:
Igenis, fingers crossed!!! Értettem!
Nagyon gratulálok!
Puszi

KépKép
naposoldal

Ja, és ez a napsütéses, gyönyörű idő ma neked szól!!!!

KépKép
naposoldal

Lukrécia,
hát ez szuper, végre!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!! De jó:) Anyira örülök:) És ez valószínű, hogy legalább két babó, ugye? Vagy három is?
baby.81

Eddig két lombikunk volt és egy fagyisbeültetésünk. Sajna egyik sem sikerült. Most lesz a 4. beültetés, ez is fagyis. 3 embriónk van fagyasztva, remélem mind a három fel is ébred! :P
Drukkolok én is mindenkinek.
Nyugi Tini, minden rendben lesz.
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?