Új privát üzeneted érkezett!

Chris,
Azt a kérdezősködöknek írtam hogy azt mondjad jön majd ha akar.
Vendég

Tudom Pandácska! :)
De tényleg így gondolom.. Szerintem a babák döntik el, hogy mikor jönnek, nem mi. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt Mindenkinek!

Azt a mindenit, hogy Ti miként tudtok így pörögni hétvégén! Le a kalappal :D

Pandácska: nagyon kíváncsi vagyok a lombikos dolgokr...Hogy lesz? Most kell kezdened szurizni? Mesélje el majd mindent részleteesen...

Kamilla: nekem nagy szerencsém van a férjemmel, met görög narancs importőrök, így mindig van itthon finom gyümölcs...Most belekezdtek az eperbe is, szóval vagyok olyan mázlista, hogy kiló számra ehetném, ha speckó a hányinger nem kerülgetne egész nap...

Babszi: csak így tovább!! Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy! Én ugyanezt csináltam..Megjött, nem baj, mindjárt pé...Pé, oké mindjárt tesztelhetek...Mindig van valami határidő, amit az ember vár!

Andi: én is kérek túrósat....Bár azt hiszem lemaradtam róla tegnap...De most belelkesítettél és lehet, hogy azt fogok csinálni...

Christell: abszolut igaz! A babák döntenek!

Betty: remélem apára ugrottál tegnap :D Nekem a 27 napos ciklusnál szinte mindig 12. napon volt pé... Hátha ez segít, bár mindenkinek más.... De én soha nem mértem hőt, csak ovu tesztet használtam...

Mindenkinek nagyo szép vasárnapot! Éljen április 1-je!! :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Isten éltessen mindenkit április elseje alkalmából.

Menek reggelit csinálni!!!

nagy pusssz

Kép
vedresandi

Heni,
Hát most kezdem a fogigátlót kb 25napig aztán befejezem és öt nap múlva kezdem a szurikat pociba. Úgy mondták a lombikos csajok hogy kb. napi két szuri és olyan 10 nap körüli a stimu de persze ez változó ki hogy reagál. Utánna van egy éjféli szuri és másnap van a punkció=petesejtleszívás. Az úgy történik hogy bemész reggel és bekötnek egy olyan izét a vénába pillangónak hívják azt hiszem. Na beadagolják az altatót és beájulsz :lol: amikor már számolod álmodban a bírkákat egy nagy tű vagy mi segítségével a hüvely boltozaton keresztül beszúrnak a petefészkekig és leszívják a petesejteket. Utánna felébresztenek és feküdni kell kapsz infuziót meg ilyesmi megfigyelnek. A kis sejtecskéket berakják egy ilyen csészébe és összeengedik a fiúkkal. Remélhetőleg megtermékenyülnek és szépen elkezdenek osztódni.(ha nem akkor van az ICSI amikor megfognak egy fiút és befecskendezik a petesejtbe ez akkor van ha nem történik meg magától a megtermékenyülés) Közben azt hiszem van még szuri is. Aztán pár nap múlva ez is változó 2-4 nap mész és a pici babókat behelyezik a méhedbe ez olyan mint az inszemináció. Utánna boldogan kisétálsz és otthon pár napig csak fekszel utánna meg pozitív gondolatokat küldesz a piciknek és csupa jó és kímélő dolgot csinálsz :D Közben van még gyogyi meg hüvelygolyó ami progreszteron hogy megtapadjanak. Kb 12 nap múlva meg mész vérvételre az eredményért. Hát remélem részletes voltam :lol:
Vendég

Pandácska: nem semmi!!! Csak azt tudom mondani, hogy előtted is le a kalappal....Annyi injekciót írtál, hogy meg sem lehet számolni! Na meg a punkció, stb...De az eredményért megéri! Nagyon drukkkolok nektek, hogy minél kíméletesebb legyen az egész procedóra!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
köszike :D
Vendég

Sziasztok! Alig tudtam visszaolvasni ezt a sok mindent!

Pandácska! Ez elég ijesztően hangzik! Nem lehet esetleg mégis, hogy nem is lesz rá szükség?

A júliusiakat kihagytátok! Kép

Kamilla,Heni! Mázlisták! Én ha jól körülnézek, még a mélyhűtőben találok epret! Meg másfél hónap, lesz saját. Hatalmas epreink szoktak lenni!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!!!!
Csajok, nekem nem akar múlni a megfázásom... de már tök jól megy a bőrlégzés, szóval minden ok :wink:

Panda!
Én csak annyit mondok, h tudom, h most már hozzátok is jön a gólya!!!!

Már csak azért is, mert mostanában jönnek vissza a gólyáink!!!! És mindegyik csőrében bébi fog lógni! Kép

babszika

Babszika!

Igazad van...remélem jó sok gólya fog haza jönni hozzánk!
vedresandi

Biztosan!
Én sztem majd hazamegyek Gyulára, mert otthon van egy hely, ahol a gólyákkal mindig elcsevegtem kislányként.... sztem az én gólyám ott lesz!!!! :wink:

babszika

Babszika!

Én agyban a gólyákkal vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Omnia,
nem hiszem...

Babszika,
Okés úgy legyen :D
Vendég

Ezt most találtam... nekem annyira megtetszett, h ha ti is beleegyeztek, lehetne ez a mottónk:

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van!"

babszika

Babszika:
Nekem Nagyon Tetszik!!!!!!
vedresandi

Látod, Andi!
Itt a baj... nem szabad több gólyát kinézni!!! :wink: csak egyet... mert így azon veszekednek, h melyikük vigye a bébit hozzád.... tessék egyet kiszemelni és minden ok lesz..... irgum-burgum :lol: :lol:

babszika

Babszika:

igenis értettem....remélem itt a házak között sikerül egy gólyát találnom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár én most elég optimista vagyok....még,mert a ciklus elején tartok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én is eldöntöttem, h az leszek!!!
És megpróbálom tartani magam hozzá. :lol:

Bár, azt azért elárulom, h úgy érzem, h egy HSG-n nekem is át kéne esnem ahhoz, h bébike tudjun jönni.... De most nem gondolok erre!!!! Majd kedden megemlítem a dokimnak. csak a megérzéseim nem szoktak csalni.... bárcsak most csalna! :lol: :lol:

babszika

Babszika!

Sajnálom pirit! :cry: :cry: :cry:
Tüszőrepit is kaptál, vagy csak Clostit?
Legközelebb sikerül!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kaptam tüszőrepit is.... és ráadásul dupla adagot.
Még ma is fáj a cickóm miatta (legalábbis valószínűleg). :roll:

babszika

De ne sajnáld Ditke, mert én sem teszem!!!
Biztosan megvolt a maga oka annak, h nem most jön Kicsibab. :wink:

babszika

Babszika!

Milyen tüszőrepit kaptál?
Egyébként a Gynevacon kivül mit alkalmazol még?
Vendég

Choragont szoktam kapni.

Barátcserje homeos golyócskákat és Gravidát szedek.
Ennyi....

babszika

Babszika!

Remélem minél hamarabb meg lesz az eredménye!
Vendég

Hát még én!!! :lol:

Valójában remélem, h most végre beinul az építkezés és akkor nem les időm görcsölni a baba-projekten!

babszika

És te hogy vagy?
Látom, lassan neked is esélyes az apára pattanás!!! :wink:

babszika

Köszönöm megvagyok, én is számolom visszafelé a napokat!!! :lol: :lol: :lol:
Most sikerülnie kell!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát, akkor hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a drukkok ám!!!!!!!!! :wink:

Olyan szép idő van és most annyira pozitív vagyok én is.... az térzem, h lenyugodtam, valahogy nem veszem olyan véresen komolyan (ha ezt lehet mondani) és úgy gondolom, h így sokkal nagyobb az esélyünk.... remélem, tényleg így van.

babszika

Babszika!

Fő a pozitiv gondolkodás!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is drukkolok!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Ditke!

Örülök, hogy látlak :) Mi újság? Örülök, hogy pozitív vagy!!! ;)
Vendég

Panda ezt most találtam....csak neked!!! :wink:

Kép

babszika

Babszika,
puszika nagyon édi :lol:
Kép
Vendég

Betty!

Mint látod jól vagyok már, a nap is süt,, az élet is szép............!!! :lol: :lol: :lol:

Veled mi újság? Már meg kellett volna jönnie igaz? :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ditke!

Még nem. 30-34 napos a ciklusom (30 szokott lenni, legutóbb volt 34), úgyhogy még egy jó pár nap van hátra.

Örülök, ha jó a kedved, remélem, nem felejtetted el a nyerő számokat!? ;)
Vendég

Betty!

Akkor mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha bejönnek a számok, megteszem a lottón is! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
Ezt most találtam...

Gyurkovics Tibor: Gyermekszületés

Azt mondta a zöldkabátos:
Tudod, hogy születik a gyermek?
A nap süt át a fákon. A lombokon
keresztül süt a nap, keresztül tör rajtuk.
És aki szereti egymást, két ember, azokra süt.
Az asszony szemébe süt és az asszony szemében
születik meg a gyermek, s a férfi szemében nézi őt.
Ott ahol annyira nézte, keletkezik egy fény-pötty,
egy kis fény, embernyi fény.
És tűz és víz keletkezik ott és gömbölyödik.
S amikor megvan, egy könny hullik ki az asszony
szeméből, egy könny, s ahogy lehullik, emberré válik.
Mire földre ér. Így születik a gyermek.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell! Ez gyönyörű!

Kép
omnia28

Üdv.Mindenki!

Christell! Ez az idézet tényleg csodaszép!!!!!!!!!

Szóval szerintem tényleg tegnap lehetett pé-m,mert ma 0,8-cal több volt a hőm! Csak sikerülne már!!!!!!!!! :? :? :?
De mindjárt dobok egy görbét is,várom a véleményeteket róla!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
Muti!!!
Vendég

Sziasztok!

Christell: Hibátlan!!!!!!!!!!!!!!!

Betty: csak nem??? Nagyon örülnék!Remélem a görbéd második fele is gyönyörűen alakul majd!!!!!

Omnis: hogy vagy? minden ok?
vedresandi

Még 1 pill.,és mutatom :wink: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép Itt a görbém....!

Szerintetek?????????? :?

betty615

Köszi Andi, jól vagyok! :D Leszámítva, hogy holnap megint hétfő :cry:

Hűűűű Betty! Ez aztán a görbe!

Kép
omnia28

Omnia! Ennyire gáz?? :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Christell: nagyon szép :D

Babszi: a jelmondat is gyönyörű! :D

Betty: jó a görbéd!

Omnia: hogy állsz a róka komával? Nálam ma volt az első, hogy élesben jelentkezett...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betty,
Az a fura a görbéden hogy nem emelkedig igazán meg hiszen az alapnál is volt 36,7 nem is egy napig szóval nem emelkedett meg mint ahogy progi szakban kellene.
Vendég

Akkor miért eshetett így le 2 napig????

Hát,én már tisztára behülyülök ettől! :? :? :?

Na mindegy,hát majd úgyis kiderül nem?!
Egyébként most is kicsit enyhén görcsölgetek kb. 1 órája...hogy mitől???Az atyaúristen tudja :shock: ...vagy az se :lol: :lol:

betty615

A szabályos görbén a ciklus első felében a hőmérséklet alacsonyabb, majd közvetlenül az ovuláció előtt hirtelen leesik (figyelem: ez nem mindenkinél történik meg). Az ovuláció után 24-48 órával a hőmérséklet hirtelen vagy fokozatosan megemelkedik és a ciklus második felében a hő pár tized fokkal magasabb a ciklus első felében mért eredményhez képest. (Nem baj, ha a hőmérséklet nem megy 37 fok fölé, mert ez egyénenként változhat, mindig a ciklus első felében mért hőmérsékletez viszonyítsuk.) Ha nem következik be a teherbeesés, akkor a menstruáció előtt egy-két nappal, vagy akár a menstruáció napján a hőmérséklet hirtelen leesik. Amennyiben a hőmérséklet fent marad, akkor jó esély van a terhességre. (Figyelem: vannak, akiknél csak a menstruáció 2. napján esik le a hő, így csak több hónap hőmérőzés után lehet következtetni terhességre.)

Betty,
Ez alapján ha holnap még magasabbra megy a hőd akkor repedés volt de magasabb kell hogy legyen mint az alap.
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Húúúú Betty, nekem ez a görbe nagyon érdekes!!!!!

Fix.b.: én nagyo, de nagyon szurkolok, remélem ez a hónap összejön! Nem érzel még semmit sem????? Vagy ezt vagy azt??

Pandácska, minden tiszteletem a tiéd, amiken keresztül mész...húúúú, hát nem egyszerű....

Andi: takarítás kész???

Ezt csak nektek, csak most...Kép

Kép
Kép
gyablonka

oké,köszi Pandácska,akkor holnap ez kiderül...

Szia Gyablonka,remélem te is jól vagy! :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?