Rkata!
Milyen igazad van a beléptetővel:) Látszik, hogy te már gyakorló anyuka vagy, mindenre gondolsz
Tüneményes Csenge és Vincus a képeken:) Hihetetlen mennyire telik az idő..... És te hogy viseled az idő ennyire gyors múlását?
Annyira lassan teltek a várakozás percei, a boldog napok meg csak úgy rohannak... Ki érti ezt
Bár igaz ami igaz:) Minden nap csodaszép és minden perc hoz valami újabb meglepetést:)))
Csöpke! Igen ezt sejtettem...
De jobb is, hogy így történt... Örülök, hogy jól vagy, nem is szabad ezt máshogy felfogni...(Amellett átérzem, baromira nehéz...) Majd ha megérkezik a ti babucitok, akkor fog igazán kerek lenni az egész történet... Ez is jó volt valamilyen tapasztalatnak, valamiért így kellett lennie... És ha majd megöleled a te kicsi babádat akkor minden értelmet nyer, na ezt kívánom minél gyorsabban
Miroooosz:)))
Jajj de jó hogy jelentkeztél:))) Kiscsajszi:)))) Neked is lesz ilyen helyes csajszid mint a fórumos lányoknak?
Na majd te is udvaroltathatod a lánykádat:))) Kérő akad bőven!
Addig is nagyon jó egészséget kívánunk neked:) És nő már a pocid? Hanyadik hátben jársz? Hogy fogják hívni?
Huúú de sok kérdésem van, bocsi....
csak úgy örülök:)
És Vicki:)))) Te is???
Jajj de jó:) Mesélsz magatokról? Jól vagytok? Az iwiwen lesekedtem, gyönyörű Fruzsi:)
Akkor a tesóra vártok már a Gólyahírnél?
Nem bíztok a csodában mégegyszer? Mondjuk megértem ismerve az okokat... De én azért szorítok a tesóért is
Koko!
Olyan jót nevettem:)))))) Norisszal még egyenlőre nincsenek ilyen gondjaim:))) De ha ilyen jól felkészítessz minket, akkor már tudom mire kell odafigyelnem...
Jajjjj és Dorka popsija..... Ezt most direkt csinálod???
Vagy ne mutogassam fiacskámnak a fórumos csajszik képeit?
Rkata! Most látom... Anett írt a másik fórumra...
Én azt hiszem megértem őt, vagyis inkább el tudom képzelni, hogyan ítélkezett... Talán teljesen másképp képzelt sokmindent... Bocsánatot kért.
Szép volt tőle mindenesetre...
(Talán vannak emberek akik azt képzelik, hogy mi csak úgy kedvtelésből fogadnánk örökbe?
Végülis a médiában rengeteg példa van erre... hmmmm...)
Ma Norisszal és hugicámmal(keresztanya) sétáltunk, szép napsütéses délután volt nálunk... Bújocska, fogócska és miegymás....
Na ezt megörökítettem nektek is:)
(Amiért kicsordultak a könnyeim? a képekből kiderül... )
Fantasztikus délután volt, és olyan édes volt Norisz, még puszikat is kaptam:)
Itt tudjátok megnézni:
http://www.norisz.e-future.hu/
Ugye látszik, hogy mennyire imádja hugicám a keresztfiát?
Szép álmokat mindenkinek!
Holnap megyünk a keresztapuhoz is...