Sziasztok!
El vagyok havazva az utóbbi időben, ne haragudjatok, hoyg nem jöttem. Nem tudom most sem, hoyg jut-e időm mindenkinek válaszolni?
Zsuzsi, neked mielőbbi gyógyulást kívánok. Örülök, hoyg javultak az éjsazkáitok! Lehet fogacska van az éjjeli visítások mögött, mégha nem is látszik még. em tudom, írtam, hogy Krisztának kijött a 12. foga is?
Még valami, amiért pirulok: valahoyg kimaradt, hogy Alida jár.
Teljesen egyedül szalad?
Hát akkor nagyon ügyes. Jóval hamarabb elkezdte!
Gratulálok neki!
Szerintem olyan tortát süss neki, amit biztos, hoyg szeret, és attól függően, hogy milyen alapanyagokat eszik már meg. Bár addig még sok minden jöhet. Én valamikor március elején adtam neki palacsintát, amiben így tojásfehérje is volt. Azóta kapott már rántottát is, és tortapiskótából is evett. Szóval, mi már ott tartunk, hoyg szinte mindent kap már, és van, amikor a mi kajánkból, de azért általában még külön főzök neki.
Én normál piskótás tortát fogok sütni neki: NAPOCSKÁT!
NAgyon babrás lesz, de már alig várom, hogy ott legyen az idő, hoyg elkészítsem. A krémje túróból lesz és sütőtökkel "festem" sárgára (mesterséges színező szóba sem jöhet, de sárgának kell lennie!
) Már most hagyom hogy egyedül maszatoljon a kajákkal, hogy majd a tortánál se legyen gond!
Kati, igen tudom, hoyg kérdezted a hagymát. Természetesen, meghámozva és apróra szeletelve főztem a főzikbe (én sosem pirítok neki olajban semmit), hoyg minél jobban megpuhuljon. Amikor májat főztem, ez elmaradhatatlan volt, de a csak zöldségfőzibe is szoktam tenni. Amikor csirkemellet főzök neki, akkor általában 1-2 cikk fokhagymát főzök vele együtt.
DE... Hétfőn készítettem magunknak a salátát, és anyutól rengeteg zöldhagymát hoztunk, ezért meghámoztam egyet és odaadtam a kezébe. Egyáltalán nem fintorgott, rágta szorgalmasan!
.
.
.
Persze, ez nem is baj, hisz a friss zöldségben amúgyis más mennyiségben vannak az értékes anyagok, vitaminok, és a zöldhagymának amúgy sem olyan erőteljes az íze.
Bogyó, látom rájöttél, hogyan tudok "olyan szépeket" feltölteni. Lementettem a gépemre néhány gifet, és onnan pontosan úgy töltöm fel, mint a saját fotókat!
Ákinak és persze, nektek, nagyon jó bulizást kívánok!
A naplótokat mi is olvassuk rendszeresen, mégha nem is írunk minden bejegyzéshez!
Csajok, ha van kedvetek, mások ois nézzetek be a naplónkba, mert most azokat a bejegyzéseket idézem benne, amiket tavaly ilyenkotr a fórumra írtam. Illetve, ha nagyon kapcsolódott, akkor a többiekéből is teszek fel.
Én szabályosan bőgtem, amikor újraolvastam őket, és érződött az, hoyg egyek vagyunk, izgulunk egymásért, és nagyon várjuk egymásnak a boldogságát!
Etterke, bár már úgyis későn olvasod, de kívánok nektek is kellemes ünnepeket és nagyon jó, szép itthontöltést!
zsuzsi, ti májusban végleg hazajösztök?
Mölli, nekem nincs tapasztalatom a klímával, de biztos jól jön a nyári 30 fokos vagy még annál is nagyobb melegben. Andreáéknál, NY-ban biztos, hoyg van, hátha olvas bennübket és megírja mi a tapasztalata, de én úgy tudom, hoyg jónak tartja.
Olive, hazamentetek már? Remélem, jól vagytok! Miztos, már szerelmes vagy Lollikádba!
Na, még annyit, hogy Kriszta tegnap bekapta az egyéves oltását, most meg már van némi hőemelkedése. Nem nagy, csak 37,5 volt amikor mértem, de most mintha annyira csillognak a szemei! Megyek, hoyg ismét mérjek lázat neki. Aztán egyszer a "tudományairól" is be kellene számolnom, de nem tudom mikor. esetleg a naplóban megnézhetitek, ha van kedvetek!
Puszika mindenkinek!