Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon sajnálom csajok én is szomorú vagyok ilyenkor :(, de remélem nem kell már senkinek sokáig várni.
Kriszti bárcsak Te kezdenéd a sort és utánad mindenki sorban!!!szorítok a hétvégére!!! :D
Krisztinka, akkor most legalább rövid ciklusod volt, de hátha a május tuti sikeres lesz!!
Én kicsit most feladtam, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor nem, múlt hónapban olyan lelkesen ovu. tesztelgettem most kedvem sincs hozzá, hogy vegyek, de persze ha megjön biztos nem fog jól esni :? Annával olyan jól el vagyunk, ha kismama lennék alig tudnánk valamit csinálni megint, most kicsit felszabadultam és olyan jó jönni menni.
Nálunk csirkemell falatkák (palacsinta tésztában van kisütve) és valami zöldség lesz, megnézem mi van.
Sikerült tegnap rucikat venni Annának úgy örültem, nagyon jó neki vásárolni, mert kis csinos csaj, magamnak már utálok, mert semmi nem tetszik, egyik ilyen, másik olyan, úgy tetszenek ezek a térd fölött érő, bő aljú szoknyák is, de persze nekem nem állnak jól :( hülye alakom van :( nincs mit tenni marad a nadrág.
puszpusz

Kép, Kép
nemen

t.Kriszti!
Csináltam egy topicot Természetgyógyászat címmel. Hátha oda kapunk valami jó ötletet. Majd beteszek 1-2 dolgot én is.
Nemen!
Ezt a vásárlás dolgot én is ismerem. Semmi nem áll jól az idétlen lábam miatt. Meg már nem is szeretek igazán nézelődni. Régebben egy butikban dolgoztam, onnan megvettem mindent amire szükségem volt.Most meg járhatom a várost.

Most az én mensim is olyan erős. Görcsölök is rendesen. De remélem hamar vége lesz így.

Zsu

Kép
bvigh

Enik!
Köszi,hogy szoritasz!
Reméllem,mindenkinek össze jön!
Én a tesztelést adtam fel,nincs is egy darab se itthon,rá érek vele!
Nekem tegnapról van levesem,a gyerekek pizzát kérnek.
Holnap kell főzni kissé komolyabbat,húslevesre gondoltam,pörkölt krumplipürével.
Aranyos lehet a kislányod,nagyon jó ilyenkor kis flancos cuccokat rájuk venni!
Tudom,nekem is van lányom,fiúnak is lehet,de a lány az más!
Egyébként ezer éve nem volt rajtam szoknya,nadrágos vagyok.
A toppmodel alakról már lemaradtunk :lol:
Jó étvágyat!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Zsu!
Nagyon rendes vagy,megnézem a délután!
Közben az jutott eszembe,hogy van egy kolléganőm aki jár természetgyógyászhoz,megmondom neki,érdeklődjön már effelől!
Megkell mindent és mindenkit mozgatni!A cél érdekében mindent!
Vendég

Én is szeretnék így veletek maradni, de jó lenne, ha más is csatlakozna (ide már tuti nem fog), nem lenne kedvetek egy másik topikot is létrehozni vagy mi a véleményetek?

Kép, Kép
nemen

Szerintem (legalábbis nekem) jó ez a topic is. Itt nem vagyunk túl sokan, lehet követni mi történik a másikkal. 2008-as topic ,meg ha jól emlékszem van. Kár hogy nem lehet változtatni a topic címét.
Egyébként meg nézzétek meg milyen jól működik a 2006-ban ..... topic is.Ugye nem hagytok el :?: :?: :?: :?:

Zsu

Kép
bvigh

Lányok!

Én nagyon jól érzem magam itt,én nem megyek sehová!!!!!!!!!!!!!!!
Még, hogyha terhes leszek,és megszülök sem!
Nagyon kedvellek benneteket!
Jó kis csapat ez!
Több topikba is bele olvastam,csak kiváncsiság képpen,problémák,tapasztalatok,stb.miatt.
Zsu!! Igazad van!
Én több topikba is irtam az elején,de már egy jó ideje,csak ide!
Itt szivesen megosztom veletek a problémáimat,tapasztalataimait,bármit amit kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Én nem hagylak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja még azt elfelejtettem!!
Ha terhesek leszünk egy találkát is össze hozhatnánk,valahol közép úton,hogy mindenkinek jó legyen!
Ez csak egy ötlet én benne lennék!
Vendég

Sziasztok!

Krisz: Sajnálom, de de add fel.Tuti sikerül, csak sajnosegy kis türelem még!

Szeritem is jó ez a topic,mert én fontosabbnak tartom,hogy figyelemmel tudjuk kísérni a másikat.Van itt egy olyan topic,ahol meg lehet kérdezni,hogyan lehet megváltoztatni a nevét.Megkérdezem,de előtte javaslatokat kérek,mi lenne a legtalálóbb.
Én egyébként a következő 3 hónapban biztosan érzem,hogy sikerülni fog!!!!Mindenkinek.Drukkolok nagyon.

természetgyógyászat:megkérdezem én is,mert van ismerősöm,aki segíteni tudna nekünk.Ha meg van a válasz,azonnal közzé teszem!
vedresandi

Kriszt: azt akartam írni,hogy NEEEEEEE add fel, de elszőkéztem!Bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vedresandi

Én sem szeretnélek benneteket elhagyni, sőt én is nagyon kedvelem ezt a topikot!!!nem is azért írtam, ha kíváncsi leszek másokra, akkor majd átolvasgatok!! :D
A találka nagyon jó ötlet, tök jó, hogy így tartjuk egymásban a lelket, reméljük hamarosan bebabásodunk és akkor létre is jöhet a találkozó!!
Kíváncsi vagyok én is, hogy a természetgyógyászat topikba kapunk e valami jó tanácsokat, remélem más kiműveltebb ebben a témában!!

Kép, Kép
nemen

Nagyon szurkolok Andi,hogy sikerüljön neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Egyébként mindenki aki körülöttem van,csak biztat.
A barátnőm is aranyos ebben a témában!
De igazán csak az érti meg és azzal lehet bele mélyedni ezekbe a dolgokba aki babát szeretne!
Beszélgetek én mindenkivel aki tudja, de mégsem olyan mint TI vagytok!

A találkát megbeszéljük a nyárra!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Remélem tényleg pocakosan találkozhatunk a nyáron :!: :!: :!: :!:
Egyébként ezzel én is így vagyok.Sztem is ti értitek meg legjobban a problémámat.Van egy lány aki szintén miskolci, és egyszerre kezdtünk el próbálkozni, csak neki a 2. hónapban sikerült.Már túl van az első harmadon is. Még írtam a Miskolc topicba is, de ott már mindenkinek van gyereke, és a fogzás, a bili, meg a bölcsi stb. a téma, ami ugye engem nem érint.Szóval nekem TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

NEKEM IS TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irtam a természetgyógyászatba.
Most egy kicsit lefekszem és jövök vissza.
Vendég

t.Kriszti, épp most láttam, hogy írtál a természetgyógyászba.
Én még nem jutottam ma odáig, hogy ennyi érdekességet találjak. Nagyon jók. Ezeket a cseppeket használod?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Egy irás erejéig még leülök s megyek feküdni.
Nem használom ezeket a cseppeket,mert,jelenleg nincs itt a boltba csak tea,meg kapszula.várok a cseppre.
ha lessz megkérdezem az eladót,hogy most csak kimondottan azok szedhetik e akik 100%-san MEDDŐK!
Csak a cickafarkfűteát iszom keverve palástfűteával,én úgy olvastam a kettőnek eggyütt van jó hatása,de én már ezt leirtam egyszer,úgy emlékszem.
Semmi mást nem szedek.
most olvastam a borról a banánról stb. az egyik topikban,erre jó a többi topikot olvasgatni,tapasztalat gyűjtésre!
És még az összeset át sem olvastam!
Milyen okosak leszünk már mire be babásodunk?!
Na most már tényleg megyek pihizni,majd jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is maradok, bár én a 2008-ból jöttem :lol:
Találka jó ötlet, és Kecskeméttől 10 km re lakom, van valaki a környékről??

Férjem ilyenkor szombaton suliban van, és későn ér haza, de most jött épp, úgyhogy lépek!

Jó éjszakát majd mindenkinek!
Vendég

Andi, topiknév: 2007-ről lemaradtunk, de 2008 ban tuti szülünk, jó lesz :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kacika!
Nagyon jó az új topik név!

Én a világ végén lakok Ózdon.
Azért mondtam,hogy olyan helyen,vagy városban találkozzunk,ami mindenkinek jó,valahogy olyan középontot kell keresni!

Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Igen! Téníleg jó a név, főleg, ha bejön.(bár akkor az lenne a legjobb, hogy 2008 januárban tuti szülünk) BÁR ÍGY LENNE
Kriszti tudtál pihenni?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Igen pihentem,annyira,hogy elaludtam!
Reméllem jól telt a napotok!
2008-ban szülünk!
Gondolkodtam a helyen,hogy hol lenne jó,hogy mindenkinek kb.egyforma távolság legyen,mondom,csak ötlet,ha valaki jobbat tud,irjon.
Én a Jászságban valamelyik városban gondoltam,vagy a Hortobágy pl.de lehet Budapest,is bármi .Vagy aki még erre felé nem volt,Miskolc környékén,nagyon szép a környéke is,vagy Szilvásvárad.
Egésznaposra lenne jó,ti családostól gondoltátok vagy egyénileg?
Nekem mindenhogy jó!!!!!!
Majd megbeszéljük!!!!!!!!!!!!!!!
De elsődleges cél a baba!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ezt találtam most, meg olvastam egy másik szerről is, de arról nem találtam semmit.A másik a Maca Vibe. Ismeri valaki?

http://www.csaladinet.hu/kisokos/homeop ... jekoztato/

Zsu

Kép
bvigh

Megtaláltam a Maca Vibét is. Ezt írják róla:

Szexuális teljesívnényjavító: fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket.

És itt található a teljes leírás: (nem akartam egy csomó helyet foglalni, nem biztos, hogy mindenkit érdekel)

http://www.rica.hu/hersil.htm

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Még egy percre vissza néztem,a Maca Vibe ismerősen hangzik,valamelyik topikban olvastam,de nem tudom melyikbe,holnap utánna nézek!
Jó éjt!!!!!!
Vendég

Még lenne egy kérésem. Beneveztük a keresztfiunk fotóját egy versenyre.HA tetszki szavaznátok rá????????,10percenként lehet.

Köszönöm.

Jó éjt mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu

Kép
bvigh

Lányok!

Akkor megírom, hogy mire szeretnénk módosíttatni a topik nevét.
Remélem meg tudják változtatni!!!!

pussz,és jó éjt Nektek!!!!
vedresandi

Jó reggelt!

Zsu!
Szavaztam!
Irt egy valaki a másik topikunkban,hát mit mondjak jót irt,de engem megijesztett!
Irta,hogy a tea vetélést is okozhat,hát én semmi ilyesmit nem olvastam a Mária Treben könyvben,de most még jól átolvasom!
Vendég

Át néztem a könyvet semmi ilyesmit nem olvastam róla!!!!!!!!!!!!
A palástfűről annyit,hogy 3-hónapos kortól ajánlják annak aki hajlamos a vetélésre!!!!!!!!!!!!!
De ihatja egészséges terhes is,nem ártalmas!!!!!!!!!
Vendég

SZiasztok!

Ki hogy van?
Órülünk???

Aki még próbálkozik,ajánlom figyelmébe ezt az egyszerűbb jónás naptárt.

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php
beírjátok születési nap,idő, időzóna beállítása, és kiadja azokat a napokat, percre pomtosan, amikor nagyon ügyesnek kell lenni,és azt is,hogy kislány,vagy kisfiú.Ha kérdőjel vab a B,G mellett, nem biztos a nemben.
Hajrá!
vedresandi

Sziasztok!

Kriszti javaslatára néztem be hozzátok! Régebben írtam már ebbe a topikba, de aztán hűtlen voltam. :oops:
Remélem nem baj, hogy bepofátlankodom!
Van akit már ismerek közületek!
Andi! Én pont most néztem meg ezt az oldalt! Megnéztem Bencére is, és bejött, mert fiút írt akkorra, amikor ő fogant! Most ha összejön, akkor elvileg lányt, bár eléggé a határon van a dátum.
Rólam még annyit, hogy februárban volt egy spontán vetélésem a 8. héten, és most újra a babán dolgozunk.
Mutatok nektek egy hőt is:

Kép

Szóval így állok most, és a jónás szerint márc.30 hajnali 1:11-ig fogant babámnak lánynak kellene lenni, onnantól pedig fiú. :lol:
Vendég

Ildi!

Örülök,hogy itt is itt vagy!!!!!!!!!

Drukkolok!
vedresandi

Andi! :lol: Én mindenhol ott vagyok /ahol nem kéne/, amikor szófosásom van és ráérek, aztán eltűnök, mint a kámfor. :lol: :lol:
Na jó! Igérem nem fogok! :oops:
Vendég

Ildi!!

Üdv itt!!!!!!!
Én is sokat ráérek!!!!!!!!!!!!!!
Most már nem tünhetsz el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó,hogy itt vagy köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többiek hol vagytok?????
Főztök???????????????Reméllem jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!
Én is főzök,de be-be kukkantok!!!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Litte, én emlékszem rád. Jó, hogy visszajöttél, és nagyon sajnálom ami történt veled.Tényleg eléggé le voltunk lassulva, de most hála a lányoknak ismét pörög a topic.
Voltam én is a másik topicba, remélem még sok hasznos dolgot megtudhatunk ott.
Andi ezt a naptárt megcsinálom, és meglátjuk mi lesz. Egyébként most arra gondoltam, hogy venni kellene egy PG/53-at. Ismeri valaki? Ha jól emlékszem volt már róla szó, de most nem találom.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én nem ismerem,de már erről is olvastam valahol.

Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

t.Kriszti mit főzöl? Húslevest? De megenném.
Én valami gombás húst főzök, de még nem tudom mi lesz a vége, mert mindig menet közben döntöm el, hogy mi legyen a vége. Eddig megpároltam a gombát egy kis hagymával, most megyek összevágom a combot, azán meg kitalálom hogyan tovább.

Zsu

Kép
bvigh

De egyszerre írunk :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Igen egyszerre irunk!
Én ugy küldenék neked egy kis húslevest,ha itt lennél a szomszédba!!!!
A második sült csirkecomb krumplipürével.
A tiéd is jó!!!!!!!!!

Ti mentek valahová húsvétkor?
Mi megyünk,Lillafüred,Miskolctapolca,vadaspark,igaz,hogy már milliószor voltunk.
De jobb ötletünk nincs!

Ha esetleg ti is csavarogtok arra felé találkozhatunk?!
ha van kedved
Vendég

Szia Zsu! Én is emlékszem még rád!
Nekem van PG/53 -am. Még csak ebben a ciklusban használtam. Az elején egy kicsit letörtem, mert szó szerint semmit se láttam rajta, se páfrányt, se buborékokat! Aztán rájöttem, hogy közelebb kell tartanom és, hogy sok nyál kell rá, és úgy, hogy buborékok ne legyenek, és sikerült! Olyan szép páfrányaim voltak, gyönyörű volt. 6 napig voltak páfrányok, aztán már csak buborékok vannak.

Nálunk még a tegnapi húsleves volt, és én is gombás husit csináltam hozzá. Nálam az úgy készül /én fejlesztettem ki :lol: /, hogy a csirkemellett /mi szinte csak ezt eszünk, mint hús/ felkockázom, egy fél órára /de van amikor előző nap/ beáztatom delikátos tejbe. Aztán kevés olajon megpirítom. Közbe megpucolom a gombát, azt is összevágom és ugyan ebbe a serpenyőben megpirítom azt is. Sózom, borsozom, meg egy kis kakukkfüvet is rakok rá. Aztán összekeverem, beleöntöm egy tepsibe, vagy tűzállótálba. Tejfölt rakok a tetejére, megszórom sajttal, és berakom a sütőbe, amíg a sajt szépen megpirul. Sült krumplit, és majonézes kukoricát, vagy franciasalátát szoktam hozzá csinálni, nagyon fincsi!
Vendég

Jó étvágyat mindenkinek, aki túl van rajta, annak egészségére!
Mi túl vagyunk már az ebéden, Péter meg alszik is már,úgyhogy csend és nyugi van a házban.

A PG/53 egy peteérést mutató valami. Nyálat kell rátenni, ha páfrányosra szárad, termékeny nap van ha nem akkor nem.
Nekem nem volt még, nővéremnek igen.

Ha sokáig nem jön össze, akkor én is bepróbálkozok egy ilyenel, de egyelőre nem használunk ilyen eszközöket.

Nah, tsók-özön :lol:
Vendég

Jaj, Ildi, úgy megéheztem, pedig a mi ebédünk még nincs kész, mert elég későn reggeliztünk. Ezt a receptet viszont kipróbálom.
Húslevest viszont nagyon ritkán csinálok, mert az anyukámét szeretem, és elég gyakran megyünk haza, úgyhogy 2-3 hetente kapunk egy nagy adagot.

t.Kriszti!Valószinű, hogy mi is megyünk Lillára, de nem tudom melyik nap, mert jönnek majd anyós-pajtásék, és velük akarunk kimenni, hogy ne unják magukat halálra a panelba. Azért majd beszélünk még erről.

Szerintem ezt a PG/53-at megveszem. Ildi, minden nap egyformán volt páfrányos?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Mi úgy néz ki hétfőn megyünk!
Majd még vissza térünk rá!!!!!!!!
Mi még most ebédelünk,mert későn reggelitünk.
Jó étvágyat!!!!!!!
Vendég

t.Kriszti!
Ne haragudj, de olyan feledékeny vagyok. Meg se köszöntem, hogy szavaztál Botira. KÖSZÖNÖM :!: :!: :!: :!:
Lassan már a mi ebédünk is elkészül.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Szivesen!
Jó étvágyat!
Mi már pihizünk!!!!
Vendég

Zsu!

A pg/53 a 6 nap alatt, ugyanolyan páfrányos volt. Azt írják a használatiban, hogy ami a páfrányokat okozza, az a pé előtt és után 3-4 napig van jelen a szervezetben, vagyis 6-8 napig. Én is azért vettem meg, mert úgy gondoltam, hogy végülis egyszeri beruházás, és annyiszor használom ahányszor akarom. Bár sokan nem hisznek benne.

Kriszti! ÍRtam neked az új topikba!
Vendég

Ildi!
Én is irtam Neked!
Vendég

Kriszti!

Közben előre lapoztam egy kicsit és megkukkantottam a hődet. Bár csak ennyit láttam:

21-én 36,9
22-én37,1
23-án37
24-én37
25-én36,7
26-án37,1
27-én37
28-án37
29-én37,1

Szóval a 25-i kicsi esés pont olyan, mint egy szép beágyazódás!
Hú! Nagyon izgi! Ugye holnap tesztelsz egyet? Légyszi!!!
Vendég

Megcsináltam a Jónás naptárat. Ezek szerint 9-én kellene együtt lennünk, akkor leszek a 11. napon. Akkor addig iszom a teát, aztán leállok vele. De akkor már jövő héten meg kell vennem a PG-t, mert pár napra rá kell legyen a pé-m, azt meg látni akarom.
Egyébként jó ez a naptár, csak be is jönne az időpont amit megadott. Jaaaaaa, és kislányt jósolt nekünk. Én örülnék neki, csak akkor a párom nem tudom kin élné ki a focimániáját.

Zsu

Kép
bvigh

Igen Kriszti csinálj egy tesztet!!!!!!!!!!!
Hogy tudod megállni, hogy még nem csináltál??

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?