Új privát üzeneted érkezett!

Húú csajok.... most, h említette a Betty.... rádöbbentem, h már megint találtam vmit, amihez én hülye vagyok... a méhszáj vizsgálat.... :?

Na mindegy.

Betty!
Ne vedd alapul a mostani hődet. Hiszen az izmaidat is folyamatosan használod (ha másért nem, akkor a klaviatúrán mozgatod a kezeidet) és az felmelegíti a szervezetedet.... hiszen energiát használsz fel....

babszika

Betty,
Mindenkinek magasabb napközben ezt nem is szabad mérni.
Vendég

Igazad van Babszika,hisz a reggeli ágyas hő a jó.
A méhszáj vizsgálat is egyszerű.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszika,
Én pl nem vizsgálom a méhszájamat.
Vendég

Na jolvan csajok,most,hogy ezt kitárgyaltuk,tükön ülve,fehérneműben várom az uramat...s ha hazaér....RÁVETŐDÖM!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hahó! Nem kell márt tesztet vennem!

Na akkor most nálunk kimarad ez a hónap és májusban indul újra a program. Még jó , hogy este legalább beleadtunk apait-anyait!

Majd visszaolvasok!
Vendég

Én is csak azért vizsgálom,mert olvastam róla neten,hogy ez is egyfajta segítség önmagunkhoz.

betty615

De előtte ne feledd le levenni a fehérneműt :!: :!:

:lol: :lol: :lol:

babszika

Jaaaaaa,tényleeeeeeeeeeeeegg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

azt én is tudom, h segítség.... csak én nem értek hozzá... :oops:

babszika

Krisz,
Hát nem örülök :(

Mentem lányok mozizni...
legyetek jók és huncutok :wink:
Vendég

Krisztinka!
Ennek nem örülök... jöhettél volna vmi jobb hírrel is.
Akkor Pandával kézen fogva májusban ti hoztok zebrás teszteket!!!! :wink:

babszika

Dehogynem!
A lényeg az,hogy ha lent van a méhszáj,és az orrporchoz hasonlóan kemény,és zárt,akkor nincs peteérés....
Ha fent van(alig éred el),és olyan lágy mint az ajak,és nyitott,akkor fogamzóképes vagy :wink:
Ennyi az egész :lol: :lol:

betty615

Krisztinka,ne szomorodj el,hidd el,legközelebb sikerül,és plusszos teszttel büszkélkedhetsz :wink: :wink:

betty615

Andi,veled mi van??
Elvesztél a kanyarban??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Andi sztem csinálja nekünk a kaját :lol: :lol:

babszika

ja,tényleg igazad van :lol: :lol: :lol:

Akkor: ANDI?SZÓLJ HA KÉSZ VAGY,MEGYÜNK EBÉDELNI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

No, Andi nem jelentkezik. :(
Úgyhogy kénytelen vagyok vmi kajcsit keresni itthon...
Majd még jövök!
Pá-pá! :wink:

babszika

Én is elléptem egyenlőre,majd később...
Sziasztok! :wink:

betty615

Itt vagyok ragyogok!
Soha nem akarok nagytakarítást csinálni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rosszabb,mint egy forgatási nap (ami 12 óra szokozz lenni) :!: :!: :!:

Kaja kész,túrós tésza szalonkával.Hirtelen ezt dobtam össze,mert még nem végeztem,de a kisfiam már az utólsókat rúgta az éhségtől :lol: :lol: :lol:
Ebédjegyeket kérem előkészíteni :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Én is olyan akarok lenni, mint a reggeli képeden van :D Mondtam is a páromnak, hogyha egyszer "megcsinál" a doki, akkor 10 gyerkőcig meg sem állunk :D Másfél évvel ezelőtt egy gyereket sem akartam....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó kedvem van-e ma is? JÓ :D Fél 9-től most értünk haza nem rég :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: Én lennék a legboldogabb.Sztem senki nem bánná,ha 2-3 év múlva így néznénk ki!

Kép
vedresandi

Kamilla: mi jót soppingoltatok, amíg én kiglancoltam a lakást! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Betty! Ma akkor mindent bele!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Főznivalót, tisztítószereket nagytakarításhoz (bár még nem tudom mikor iktatom be). Végig másztuk az összes játékboltot meg minden műanyagost Scubidoo (ha jól írom) fonalért a barátnőm fiának, de sehol nem lehet kapni :roll: Turiztunk is, tesómnak hoztam egy csácsi TomTailor polót, magamnak egy csini kardit. Mást nem...DE epreeet :D Heni, Omni csak akkor olvassátok, ha van otthon, vagy szóljatok időben, hogy hagyjak!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok Lányok!
Beugrottam Hozzátok kicsit, mert már nagyon hiányoztatok. Végigolvastalak Titeket, jó sokat írtatok, de mint mindig jó a hangulat. Ennek nagyon örülök. :)
Betty: Hajrá, este ugrás apára! :wink:
Krisztinka: Sajnálom a pirit, de majd a köv. hónap! Napsütés, április, lassan jönnek a gólyák is!
Andi: Remélem, nem nagyon fáradtál ki a nagytakarításban! Mi múlt hétvégén elintéztük, nem volt szörnyű (ilyenkor jó a kicsi lakás). :)
Babszika: Látom Neked is.. Sajnálom.. Pedig a görbéd nagyon bíztató volt!

Nálunk délelőtt vásárlás volt a program, amiben annyira kifáradtunk, hogy most keltem fel a délutáni szundiból. :)
Reggel is sokáig sikerült aludnom, így nem tudom érvényes-e a mai reggeli hőm. Kb. 2 órával később mértem, mint máskor. 3 tizeddel magasabb lett, mint az előző pár napi volt. Tényleg ennyi lehet, vagy a +2 óra miatt emelkedett meg (elkezdett kalóriát égetni a szervezetem, ilyesmi miatt)?
Vendég

Na megjöttünk nagyon jó filmet láttunk Faun labirintusaén sírtam avégén... Van benne egy két brutális rész de összeségében nagyon jó.

Mano,
Ha késöbb méred akkor nem olyan pontos a dolog magasabb szokott ilyenkor lenni.
Vendég

Üdv.mindenki!
Csak beköszönök,mert projekt van :lol: :lol: :lol:

ANDI:IMÁDOM A TÚRÓS CSUSZÁT!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Pandi,bizti jó lehetett a film!!!

Na mentem!

betty615

Hahóóóóó, van itt valaki??!!!

Mi Bálintommal és a gyerekkel akkorát sátáltunk, mint még soha a Szilas pataknál. Kb. 2 órán keresztül fárasztottuk a gyerkőcöt és most így van egy kis nyugi, mert alszik :lol:

babszika

Kép
Vendég

Szia Panda!
Látom, nem vetted az adást.... vedd ki a Gynevacot légyszíves, köszi! :)
Ja, beírhatod a 3. closys hónapot is. - tuti az lesz!

babszika

Babszika,
Miért vegyem ki? Nem láttam amúgy
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Babszika, Krisztinka!
Új hónap, új remények.

Betty!
Hajrá! :wink:

Kamilla!
Mi az a Scubidoo fonal?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska!
Én is szeretnék bekerülni ebbe az utóbbi táblázatba... Ha lehet, következőként! :) :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Hát én bármikor beteszlek csak kérek két csíkot mondjuk 14 nap múlva ok?
Vendég

Panda!
Mert sikeresen befejeztük.... végre!

babszika

Babszika,
De abban a sorban nem azok a dolgok vannak amik aktuálisak hanem amiket kipróbált/megpróbált az ember nekem is benne van. Így is kivegyem?
Vendég

Jól van, felőlem benne is hagyhatod... nem fog zavarni :lol:

babszika

Babszika,
Csak hogy lássa mindenki hogy te milyen válogatott kínzásokat bevállaltál már a babóért :wink: :lol:
Vendég

Az a baj, h nem mindenkinek, hanem Babónak kellene látnia.... Szóljon már vki neki, h jöjjön ide fórumozni, hátha most végre esélyt ad nekem, h az anyukája lehessek!!! :wink:

babszika

Pandácska!

OK. Megegyeztünk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszika,
Hát csapj oda annak a kölöknek hogy ugyan már hallgasson az anyja hívó szavára mert ha nem mehet a sarokba kukoricára térdelni hahaha :lol: ha már a szép szóra nem jön :lol:
Vendég

Most muszáj lesz neki....
Nem teheti meg az anyucijával, h ne kapjon vmi hihetetlenül csodás ajándékot a szülinapjára.... (vagy a nagyapjáéra - mert az is jan-ban van, és 50 éves lesz)

babszika

Lányok!
Most már én is kezdek türelmetlen lenni, pedig nekünk még csak ez az első próbálkozós hónapunk. Egyre sűrűbben kérdezgetik az ismerősök, hogy nálatok még nem lesz baba? Mit válaszoljak rá?! Azt azért nem mondhatom, hogy rajta vagyunk az ügyön... :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sajnos, ez a kérdés nálunk is egyre sűrűbben előfordul....
Bár, apa m.helyén már azt is pletykálják, h már megvan a bébink... :evil:

Mi mindig azt mondjuk, h azon vagyunk, h mihamarabb jöjjön....

babszika

Chris,
na azért 1 hónap után ne legyél türelmetlen felesleges... majd jön ha akar ezt kell válaszolni.
Vendég

egyébként én is azon gndolkodtam, h nem is értem, h minek türelmetlenkedtem eddig....
hiszen már a 2. cd-n vagyok és már hamarosan itt a peteérés!!! És akkor meg mindent beleadunk!

babszika

Nem vagyok nagyon türelmetlen. :) Tudom, hogy akkor jön majd, ha akar. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?