Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom, itt a hétvége és mindenki el van tűnve. Nagyon helyes. Gyönyörű idő van, tessék menni sétálni :lol:

Porsi, nagyon szép Ákos baba és mennyire jók ezek a képek. Tisztán látszik minden :)

Meri, nagyon klassz a tábla, köszönjük.

Kép
Kép
adrienna

Porsika: hú de gyönyörű baba Ákos. Szerintem nem sok ennyi fotó.

A táblákat szívesen csinálom, annak meg főként örülök, ha tetszik.

Ágota: milyen volt a vendégség?

Mi álom szép napot tudhatunk magunk mögött. Reggel elmentünk a kutyikkal futkározni. Nagyon klassz volt, annyira elfáradtak a kutyik is, hogy beültek az autóba egyedül, ezzel jelezvén, hogy induljunk már haza. Aztán ketten a párommal, több, mint egy órát sétáltunk. Gyönyörű zöld minden. Még nem az igazi, de alakul. Aztán tollasoztunk egy hatalmasat a kutyikkal. A kutyik ilyenkor a "cica" szerepet kapják. A labdák fele az esőcsatornába esett, a másik felét meg a kutyik elorozták, és amit elkaptak, hát agyonrágták. Ja, és nem is írom megnéztünk egy házat. Talán eladó. Nekünk nagyon megfelelne, de mivel nem itt lakik a tulaj, így várnunk kell 1 hetet, hogy beszélni tudjunk vele. A szomszéd beengedett a házba is, így alaposan körbenéztünk. Egyből megindult az agyunk, mit hogy kellene.

Remélem mindenkinek szép napja volt.
meriann

Pár fotó máról:
Ennyire boldogok voltunk:
Kép
Kép
Matyiról ezt muszáj volt nagyítani, annyira tüneményes ezen a képen, csak emiatt romlott sajna a minőség.
Kép
Kép
meriann

Mielőtt végigolvasnálak Titeket, gyors válasz Fioonának:

Mi egy lezárható vödröt használtunk, ami a házépítésből maradt meg, vmi festék volt benne. :D De nem túl sokáig áztattam a pelsuokat, és egy idő után nem is ecetben, auzt hsizem, nem zártuk mindig.
(Bocs, gondolatban már megválaszoltam, hogyhogy nem jutott oda?! :D )

Kép

Kép
nán-dorka

Van egy jó sorozat a Spektrumon, akit érdekel:

http://www.spektrumtv.hu/Details.aspx?S ... riesId=845

Az embergyerek 04 - Az érzelmek
03.31. 20:55 | 04.02. 09:10 | 04.05. 08:10

Az embergyerek 05 - A kötődés
04.07. 21:05 | 04.09. 09:05 | 04.12. 08:10

Az embergyerek 06 - Az empátia
04.14. 21:00
meriann

Kösz, Meri, csak nincs Spektrumunk sajnos. Nem lehet gépen nézni, ugye?
Klassz lehetett ez a napotok! Köszönjük a képeket! Tényleg tündériek és nagyon elkaptátok azt a mosolygós pillanatot!!!
Mi is sokat voltunk kint tegnap, veteményeztünk, tetőcserepet raktunk fel (nyugi, én csak az előbbit :D , csak a fiam volt, aki mindkettőben tevékenyen részt vett).

Fioona, félreérthető, amit tegnap gyorsan fektetés előtt írtam. Az, h nem sokáig áztattam, arrra vonatkozott, amit már írtam, h a babaruhákkal együtt mostam őket, így 1-2 napnál nemigen töltöttek többet a vödörben. Egy hátránya volt azért a módszernek, van, amelyik kicist elszíneződött a ruciktól. Akkor nem zavart, csak most, mikor elővettem, h majd használjuk a picinek. De azt hiszem, hamar túl fogok jutni ezen az akadályon. Csak az elején még olyan nagyon tiszták, érintetlenek a babák... :)
Én is "babáztam" a napokban, mikor a képeket felraktam. Berakosgattam az új szekrénybe a ruhákat szépen, pedig nem is ott lesznek a ruhái. :oops: És ki kéne választani, azon gondolkodom, melyikek lesznek a kórházi ruhái. Sztem én egy csomót be fogok vinni, 4 napra azért kellhet. Kiválogatom a legminibbeket.
Ma éjszaka az a mániám támadt, h össze kéne csomagolni. A napokban meg is fogom csinálni. Lehet, h azért, mert néha mensisen fájdogál a hasam, és ilyen rég nem volt már. NEKTEK? Aztán lehet, h épp csak egy nagyobb növekedési szakaszban vagyunk.

Porsika, gyönyörű baba Ákos! Jól tetted, h nem fogtad magad vissza a képek felrakásánál! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, fantasztikusan szép a tábla!!!
Nálunk a névnél beférne, h "Nándor/Dorottya"?
A kórház SZent IStván.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: mindent lehet (a táblába). Ügyes és nagy fiatok van már, hogy ennyit segít. Sajnálom, hogy nincs Spektrumotok.

Tényleg jó napunk volt tegnap. De ma is gyönyörű időre ébredtem. Megyek is ki kutyizok, olvasok. Délután talán bográcsolunk egyet.

Szerintetek valóban egészségesek a gabonapelyhek? Vagy csak az eladást ösztönzik ezzel a dumával? Pl. a Nestle Fitness a nem ízesített. Régen ettem elég sokat és most is nagyon kívánom, de gyanús, hogy fini és egészséges is.

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!!!

Ákos anyuka Istennő vagy! Nem is csoda, hogy ilyen csodás kisfiad van. Részemről jöhet még kép, de akkor én is teszek fel jó! :wink:
Utmutatásodnak hála, tegnapesti ügyeskedésünk eredménye pár kép.
Eleinte aludt
Kép

Később felébredt, és mosolygott "ránk"

Kép

Profil tölünk is

Kép

Zacsikánk(nyílnál)

Kép

Kukac hegy (nyílnál)

Kép

Kép

Gondolom ezt látjátok mi :D

Kép

Van még egy kedvencem, egy tappancs kép, de azt tegnap elmulasztottuk.

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka már én is azon gondolkodom, mit vigyek be. :D Írtam is egy hányaveti listát már, mit kell megvenni. Pl. múltkor wc ülöke takarót elfelejtettem. :oops:
Azon is gondolkodtam, végre kimosom a régi rucikat, és vasalom mindet, véglegesen. Én is olyasmiket pakoltam, amik nem ott lesznek. :wink: Pl. lesz polcom is, az még nincs fent, és a pipere dolgok ott lesznek, tekintettel nagylányra. Azért már betettem őket fiókba.
A vödör gond nálunk, mert csak 450Ft-ért találtam, az meg nem zárt rendesen. El volt deformálódva a teteje. Még Tuskóba reménykedem.
Hát igen, a pelusok nagyon szépek újonnan. Olyan puhák. :lol:
Azért gondolom 2 gyerek szennyese után, már külön mosás lesz nálad is.

Meri írtó édesek a képek.
Most megyek, mert nagy boci szemekkel várja Lilla, hogy labdázzak vele. Apa dolgozik. :cry:
Sziasztok!!!

KépKép
KépKép
fioona

Ja a szódabikrbóna 1 evőkanál nekem.

KépKép
KépKép
fioona

Sehol senki?
Na, mindegy, itt egy cikk Meri a műzlikről. Igaz gabonapelyhet írtál, de én csak erről tudok. :wink:
Viszont szó esik benne erintőleges a gabonapehelyről is.

http://www.tudatosvasarlo.hu/cikkek/409

KépKép
KépKép
fioona

Köszi Fionna.
Nagyon szép fiatok van. Még fotókat kérünk!
meriann

Sziasztok Drágáim!
Mindenkinek köszönöm a dícséreteket Ákos nevében is....dagadt anyai keblem tőle.... :D:D:D:D

Fioona:D
Eltúlzod, még a végén egész belepirulok...;):D De nagyon örülök, hogy így Tőletek is kaptunk szebbnél szebb képeket! Mennyire édes ez a Baba ahogy teli szájjal nevet! Nagyon kiegyensúlyozott kisbébi lehet, ha már a pocakban ilyeneket kacag. Most eszembe jutott, mikor még az elején azon aggóftál, hogy sírdogál a pocakodban és nem tudod megvígasztalni...hát Anyuka, tessék megnyugodni, vigyori Kiskrapek ez odabenn! :D:D:D:D És mennyire hasonlít Lillára....:D:D:D: Tündéri, na.

Esztora :D
Bocsi Lmos természetesen Álmos akart lenni :oops:

Meri:D
Gyönyörűek a kutyik! Nagyon szép napotok lehetett tegnap.....kár, hogy ma már nincs olyan csodás idő- nálunk lgalábbis beborult :(

Adri:D
Mindígegyre jobban elkerekedik a szemem, mikor avonalzódra téved a tekintetem....már alig pár nap!!! Olyan izgalmas, gondolom már alig várod, hogy jól megpuszilgathasd Gani-babát!!

Vicky:D
Ó, de jó, hogy már a kertnél tartotok! Bár gondolom rengeteg a meló vele....nálunk a ház elkszülte után az a következő projekt (valszeg ősszel-jövő tavasszal), de nálunk is rengeteg munka lesz és még több pénz.....
Nézem még, hogy 8 nap múlva kiderül, vajon a "kedves" kollegák sikeresen beléd beszélték -e a Bébit...drukkkkk....úgy megnézném az arcukat, mikor bejelente, hgy tényleg Babát vársz ésköszi a "közreműködést"....:D:D:D:D:D:D

Dorka:D
Nekem volt ilyen fájdalom pár hete, amit leírsz, a dokim azt mondta, semmi ánik, egyek magnéziumot és döntsek le egy felest :D:D:D:D Ez utóbbit félig-meddig viccnek szánta, mert bár az alkohol jó görcsoldó, tudja, hogy várandóssan sosem innék töményet, de legalább jót röhögtem, ahogy elképzeltem magam a felespohárral, meg a dudorordó hasammal...alkesz anyuka, gyönyörű. :D:D:D:D:D
Írtadmég a múltkor, hogy neked nem asznált anno a MAgne B6, nekem a dokim ajánlott egy másik készítményt, Magneor a neve, ez nagyon jó....recept nélkül kapható, próbáld ki, és pihizz!!!

puszi mindenkinek.

porsika

sziasztok lányok!

Meri, Spektrumunk nekünk sincs, sajna. Pedig érdekelne. De amennyit mi TV-zünk, fölösleges lenne előfizetni kábelTV-re :D

Fioona, gyönyörű a kisfiatok! Olyan aranyos kis kerek pofija van :lol: :lol:

Nándorka, nem semmi, hogy már lassan pakolhatsz Te is!!! Jó lehet már ott tartani :D

Porsika, tényleg jó, hogy belül már kész a ház. De most ez a kert projekt is olyan végeláthatatlannak tűnik, még sehol nem állunk. A kedvesem meg mindent egyedül akar csinálni, így persze sokkal lassabb, de olcsóbb is és olyan lesz, ahogy kigondolta :D Ő már csak ilyen :lol:

Hát én is kíváncsi leszek a reakcióra a melóhelyemen, de persze tudom, hogy az lesz, hogy "ezt ők már rég tudták". Nálunk mindig mindenki mindent tud :lol: Aztán ha tényleg ez a hónap lesz, akkor nem is pletyka volt, mert akkor már legalább az 5. napon jártam :lol:

Na megyek ebédet főzni a munkás emberemnek :lol:

Kép
vickybabe

Meri, nagyon drukkolok a házhoz!!!!! Remélem, ez lesz az "igazi" :D !

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Jaj de szep babaink vannak!Gyonyoruek!!!
:lol:

Mi is megyunk 4Dre penteken,mar nagyon varom.
Nagyon szep ido van!Remelem mindenki kint van a szabadban.
Mi tegnap vettunk jo sok mindent Atinak.De meg kb a fele dolog hianyzik.Kozte a kisagy es minden tartozeka is.Meg nezelodunk :lol:
Ti hany fokon mossatok a babaruhakat?Mert nekem sok kisruha van,amire 40fok van irva...amit kicsit kevesnek tartok....de ugyanakkor meg azok a rucik isteni pihe-puhak es nem is voltak olcsok,igy nem merem oket 60fokon mosni.felek,hoyg osszemennek,aztan nem tudom mit kezdenek veluk :roll:
A hasznalt rucikkal kezdtem a mosast,azokat siman 60fokon mosom.Elkezdtem oket,mert ugyis ki akarom mosni oket ketszer,na meg majd vasalni is kell oket,szoval az nem par nap alatt lesz meg.
Aprankent.. :lol:
tegnap Apa nagyon nagy szakertelemmel valogatott mindent,azt hittem megzabalom.
Pl kellett venni egy nagyon edi pluss vmit,amire ra van irva,hyog "Baby on board",mert ezt o mindenkeppen ki akarja tenni (ma alig birtam leallitani,hoyg meg ne tegye ki :lol: )Majd lefotozom.Szoval vettunk mindenfeleket,es nagyon jo erzes volt. :lol:

Meri,
nagyon drukkolok en is a hazhoz!!!!!!!!!A kutyik nagyon edik,jo kis napotok lehetett!!
A Nestle Fitness szerintem egeszseges,hisz teljes kiorlesu gabonabol van es rengeteg rostot tartalmaz!!Szoval en tamogatom! :lol: Most is azt nasizom,mert megkivantam,ahogy olvastam Nalad!!!! :wink:
Nem emlkeszem,hoyg dicsertem e a tablat,mert most par napja nem nagyon voltam,de allati jo!!Nagyon ugyes vagy!Koszonjuk!!!!!!Szuper vagy!Nekem meg a korhazhoz ne is irj semmit,mert meg nem tudom,hoyg hol is szulok :oops:
Kedden megyek a dokimhoz,es kiderul,hoyg o valahol vezet-e le szulest.Ha nem,akkor elkezdek dokit es korhazat keresni,ez van.

Bodzi,
ha ugy alakul majd tuti kerdezek a Janosrol! :wink:
Ki a dokid?Megirod privatban?Koszi!!

Ragota,Orsi,
ez tok jo,hoyg egy a szuleszetek :lol: A HOnvedrol en is jokat hallottam,es a doki is biztos tunemeny,ahogy irjatok!

Vicky,
nagyon szoritok!!!!!!De jo is lenne egy ujabb kismami!!!

Nandorka,
az eleje ota szokott lenni nekem neha olyan huzodo es neha mensis fajdalom...erre azt mondtak nekem,hoyg ahoyg nyulnak a mehszalagok,az ilyen.De ha hosszasan erzed vagy tarsul hozza hatfajas stb,akkor kell szolni a dokkernak. :wink:
De tuti no a baba,es amiatt.En is neha ugy erzem,hoyg fezsit a pocakom,es olynakor tuti no.

Most nezem a tablazatban,kicsit tulsulyban vannak a fiuk :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hat ma tenyleg mindenki eltunt :roll:
Gondolom kint voltatok a jo levegon,aztan pedig mindenkit elnyomott jo koran az alom :lol:
Remelem jol van Mindenki!!!!

Kép

Kép
arwen07

NAgyon aranyosak vagytok, h megosztották velem a tudásotokat és tapasztalataitokat, és h megnyugtatttatok.
Ma este oylan feszült voltam, rájöttem, azért is, mer ta pocakom is úgy feszül. Aztán vhogy elmúlt.

Nem emlékszem, de sztem én úgy mostam, ahogy rá van írva. Amúgy sem fertőptlenítettem smemit az orszívón kívűl, és kb. egy éves koráig soha nem volt beteg a fiú. Szóval ne aggódj, Arwen.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajszik!

Ami a horkolást illeti: én is elkezdtem… :oops: Pedig nekem műtötték az orromat egy éve orrsövénnyel és azóta eltűnt a horkolásom. Akkor ez a terhesség velejárója úgy látszik. Remélem megszűnik szülés után… bár engem nem zavar, mert nem hallom… :lol:

Még nekem se kell párna a hasam alá. Egyszer kipróbáltam, de kényelmetlen volt. Én is hol egyik oldalra fordulok, hol a másikra. Van, hogy arra ébredek, hogy fáj a lábam, mert az egész testem súlypontja oda összpontosul...

Csuklás: naponta többször csuklik, sőt van, hogy éjszaka is felébredek rá. Olyan édi… megnyugtattatok, hogy ez természetes.

Tegnap voltunk 4D-n. Erről jut eszembe: valaki tudja, hogy mi a különbség a 3D és 4D között? Szóval, videót kaptunk róla. Tudjátok nekem a dokim csinálja ügyeleti idejében és nem kell érte fizetni. Itthon a tévéről csináltam fotókat, rakok be párat, de annyira nem jó minőségűek, azért remélem a lényeg kivehető… Nagyon édi gyerekünk van. Az arcát most jobban mutatta. Láttuk a zacsiját is, tehát mostmár tényleg egyértelműen fiú. Már 2 kg!!!
A császárom programozott lesz, úgyhogy már a 38. héten műtenek, így május közepére fog esni a dolog… Még nem tudom, hogy epidurált kérjek vagy altatást. Van valakinek javaslata???
Ja, és ki volt írva tegnap a kórházban, hogy április 1-től bevezették ezt az ügyeleti idő dolgot. Persze lehet, hogy a Bp-en ezt még nem vezették be, szerintem érdeklődjétek meg!

Kép Kép Kép

Adri,
majd mesélj milyen volt ma a CTG (vagy NST). 23 days to go!!! Aztaaaaa… vészesen közeledik a vége. :lol:

Fioona,
szerintem hímezd a nevét a fejvédőre, az olyan egyedi… Vagy már kitaláltátok, hogy mi legyen?
Jók az uh képeitek! :D Még jó, hogy írtad a 2D-seken, hogy mit kell nézni, mert amúgy nem tudtam volna kivenni…

Meri,
nagyon szuper a tábla!!!!! :D Egyszerűen zseni vagy!!! Nekünk van a legszebb táblánk. Hozzám kiegészítésnek még annyit, hogy Szeged kórház.
Drukk az új házhoz, remélem sikerül nyélbe ütni az üzletet!!!

Hajni,
mi a baj??? Miért vagy magad alatt??? Úgy megijesztesz!!! Ha gondolod, akkor írj privit.

Porsi,
Ákos nagyon édi babóca! Szépen megmutatta magát! :D

Nán-dorka,
szerintem a mensis fájás normális, mivel a méhed alakulhat, nőhet, vagy a méhszalagok húzódhatnak. Ne ijedj meg, tutira nem fogsz még szülni!!!

Arwen,
én sem mertem, csak a ráírt fokon mosni a gyerekrucikat. De ha kivasalod őket, akkor tutira fertőtlenítve lesznek, mert a vasalás fertőtlenít.

Pusssz mindenkinek!!!
szerika

Szeri,Fioona,Porsika!

Nagyon édik a babáitok!!! Még én is kitudom venni belőlük amit kell.
Nagyon szép gyermekeitek lesznek.

Bodzi!
Neked is hatalmas gratula!! Annyira örülök hogy minden rendben Veletek. Vigyázz is nagyon magatokra bár gondolom ezt nem kell mondani. Nem semmi hogy már ilyen hamar volt szívhang. Csak így tovább.

Nikóska!
Szép mennyaszony leszel. Ha teljesen kész lesz a ruha akkor is kérünk képet!

Meri!
Nagyon édik a kutyik. És hát a táblánkhoz nem is tudok már mit hozzászólni. Mindent elmondtak elöttem. Nagyon ügyi vagy. Hát az biztos hogy senkinek nincs ilyen táblája mint nekünk.
Megy a drukk a házhoz!+++++++++++++++++++++++++++
Írj mihelyt van valami fejlemény!

Hajni!
Remélem már alakulóban van a hangulatod! Bízom benne hogy semmi baj csak a hormonjaid szórakoznak Veled!!! Ha gondolod oszd meg velünk ami bánt.

Hát tudom hogy még párotoknak írni akartam de mire ideértem már nem tudom hogy kinek mit. Ezért bocsi!

Rólam.
Nincs semmi különös. Szerdáig szedem a gyógyszert utána 2 nap és akkor szombaton kell megjönnie. Ami meg is fog. Ami miatt nem leszek talán annyira elkeseredve mert inkább most izgulok. A megemelt gyógyszeradagom miatt. Így már tuti több tüsző fog érni és így nagy az esélyem az ikrekre. És bármennyire szeretnék gyereket ikreket azért nem. Legalábbis most így gondolom. Persze ha úgy adódna a dolog akkor már biztosan örülnék nekik csak most így józanul gondolkodva nem szeretném. Csak azért mert nem tudom hogy bírnék 2 gyerekkel?? :roll: Ráadásul nekem semii segítségem nem lesz. Hát ezért parázok.

Nagyon jó idő volt tegnap. Voltunk sétáni a dunaparton meg fagyiztunk. Jó hogy végre jön a jóidő.

Mindenkinek kellemes napot.
Puszi.
csipcsab

Halihó!

Hát milyen tündérkék a babócák Porsi, Fio, Szeri. Hihetetlen, hogy telik az idő... Nektek sincs már sok idő hátra...a végén még behoztok :twisted:

A ruhákat kimostam, de én is csak 40 fokon, és vasaltam, mert az valóban fertőtlenít. A használtat, ha esetleg fehér, lehet fertőtlenítővel is mosni.

A császárnál tesóm epidurált kapott, és nem volt rosszul tőle utána. Ellenben fent volt, és azonnal a kezébe vehette a kis Maszatot. Altatásban még jó ideig nem ébredsz fel szülés után, így fogalmad sincs mi történik körülötted. Gondolom én...

Orsi. ez a szám az újpesti magánrendelésének a száma, nem tudom van -e más hely is.

Mi szerdán megyünk CTG-re, jövőhét kedden pedig UH, CTG és labor.

Már minden rucit kimostam, ill. van egy pici sötét adag, de az elég kevés, nem mertem betenni a színesek közé, mert szerintem fog.
Apa ma levette a bőröndöt. Ő a kicsit akarta adni, és teljesen megrökönyödött, hogy mondtam Neki, a nagy utazó táska kell nekem :-) Na jó, dehát beteszek egy köpenyt és máris megtelik a táska. Még van egy pár kimosni való, de elvileg mindent megvettem.

A szoba gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Mindenki elámul. Ha Nimródot visszük be, egyfolytában mosolyog. Majdhogynem mi is ott vagyunk a legszívesebben :roll:

A Spektrumon én is láttam egy pár részt, ma megnéztem az érzelmeket. Fel is vettem Apának is. SZUPEREK!

Meri, látszik, hogy milyen kiegyensúlyozottak a kutyusok! Jó dolguk van Nálatok! :-)

A 3 és 4D: a 4. dimenzió az idő, (real time), tehát nem csak térbeli képet látsz, hanem mozgást is, azt, amit éppen akkor csinál a Mütyürke.

A vendégség nagyon jól sikerült! Finom lett a paprikáskumpli! Meg aranyos volt mindenki! Szóval minden jól sült el.

Annyi, de annyi dolgom van még, de a mozgás...hát tényleg nem az erősségem. Bemegyünk Apával a Bau-maxba, és én olyan hulla fáradtan jövök ki...tegnap le is kellett dőlnöm utána :-) A fordulás kezd nehéz lenni, mert érzem, hol van Csongor, és ilyenkor megfogom és segítek neki velem együtt fordulni. Na ezt nem teszem meg álmomban, amikor forgolódom :roll: Lassan tényleg csak fekve tudok csak ellenni.

Ellenben, most olyan kívánós vagyok, mint eddig még soha. Édesség, és minden finomság... Ajjaj...

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Remelem semmi baj nincs Hajnieknal,aggodom miatta :(
Tenyleg eltunt......

Szeri,
nagyon szep a kisfiatok!Edes a pofikaja!
Huuuu az izgi,ha tudod mikor fogsz szulni :lol: Viszont igy legalabb tudsz ra keszulni.
Szerintem inkabb epiduralt valassz.Ugyan en sem rajongok a gondolatert,hogyha esteleg csaszar lenne a gareincembe szurnak egy tut :shock: de ugyanakkor nem szeretnem ha "nem lennek ott",amikor a kisfiam felsir,megszuletik.Epidurallal ugy erzi az ember,hoyg reszese az egezsnek,mert egyebkent szerintem nagyon rossz lehet,hyog felkelsz utana,es azt sem tudod,hoyg mi tortent,keresed a babat,aggodsz,hyog minden oke volt-e...
Legalabbis nekem eddig aki ismerosom altatasban szult,az ezt meselte,hoyg soha tobbet,mert utana szornyu volt az eberedes,es az aggodalom,amig nem latta a gyereket.De persze ezt Neked kell merlegelned :wink:
Vasalas:igen, mindenkepppen ki fogom oket vasalni.En is ugy gondolom,hoyg az eleg fertotlenito.

Fiona,
en is jo otletnek tartom a nevet a fejvedore,vagy estelge egy aranyso idezetet egy mesebol pl vagy gyerekversbol,mondokabol,amit kulonosen szerettek.

Nandorka,
sajnalom,hogy igy megijeszt a pocid.En is neha perazaok,hoyg ez vagy az az erzes normalis e...hiaba,aggodunk.De ez normalis.Szerintem ne aggodj,csak gyakorol mehed.illetve tagul.De mikor mesz legkozelebb a dokidhoz,mondd el neki mindenkepp.
En sem akarok tulzottan fertoitleniteni,csak hat tudod mi van,elso gyerek :lol:
Sogornommel azon nevettunk,hoyg o tipikus peldaja azoknak,akiknek minel tobb a gyereke,annal lazabb.3 van nekik,es mondta,hoyg az elsonel mindent fertotlenitett,es minden ruhat vasalt ezerrel.2.babanal hol fertotlenitett hol nem,es volt,hoyg vaslat,volt,hoyg nem.3. gyereknel,nem vasalt semmit :lol: Fertotlenites is csak a legszuksegesebbeknek :lol:

Nagyon rosszul aludtam ma ejjel,irto sokaig forgolodtam......aztan meg raadasul a vonalas telonk csorgott halal koran perzs efelebredtunk,Dragam felvette,erre az a vki meg letette..gondolom teves volt :evil: De nagyon nagy oromet szerzett ezzel nekunk :roll:

Remelem ma azert adtok eletjelet magatokrol :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! Bezsebeltem őket! :D

Szeri sztem egész jók lettek a képek, nagyon jól kivehető a kis pofikája. Édes! :D
Én is az epidurálisra szavaznék, mert tudtommal az altatás hat a babára nagyon. Az érzéstelenítés nem annyira. Tudhatjuk a műtét pontos napját? :oops: :mrgreen:

A rukát én is 40°+vasalás. Kíváncsi leszek, én is lazább leszek e. :lol: Mondjuk, ha a bébi ruhákról (és csak azokról) van szó, szeretek vasalgatni. Bár mostanában nem annyira, mert mindig gyereket kell hárítani közben. Nem tudom miért érdekli annyira! :roll:

Nán-dorka vödör infó köszi. Derékfájás mensi szerűen nekem is van. Persze koránt sem olyan erős. Inkább csak mikor érzed, hogy pár nap és megjön, olyasmi. Has nem keményszik, vérzés nincs, akkor sztem is hormonok, gondolom így a 2. várandóságra erőteléjesebbek.

A fejvédőre már tegnap nézegtttem itt a neten idézeteket. Eszméletlen jókat találtam, csak nem gyerekeknek valókat. Most még átnézem Lilla mondókás könyvét. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, nekem nagyon kevés maradt meg a fejembe. :roll:

Porsi, én is valami "jelként" fogtam fell, hogy mosolygott. Olyan hihetelen, hogy véletlen mosolygott volna pont akkor! Csak bevallom nagyon lelkiismeret problémám van amiatt, hogy nem tudtam jól reagálni arra, hogy kisfiú. Azért remélem lassacskán helyére tudom tenni ezt is. :roll: Agyban már megy. :twisted:
Én is szeretek olyan könyvet olvasni, ami megerősíti a nézeteimet.
Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedűl. :roll: Persze kell az új infó, de a megerősítés is.

Eric Berne-t olvasta valaki? Itt figyel 2 könyve, páromnak vettem, mert régen olvasta, de csak kölcsön volt, és vágyott rá. Fontolgatom, hogy belefogok. De igazándiból még vacilálok, mert létezik egy másik könyv, ami régebben megfogott, és úgy érzem itt lenne az ideje, de nem emlékszem a címére, és nem találom hol láttam. :? Na, mindegy.

Meri drukk a házhoz! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ilyen gyorsan találjak meg mindent végűl! :mrgreen:

Ez a másik könyv. Ismerítek?

Kép

Wolfgang Goebel - Michaela Glöckler
A nagy gyermek-kalauz

Fututa Könyvek Kiadó Ár: 4500 Ft

Ez az újszerû tanácsadó elsõsorban szülõknek szól, de azoknak is, akik gyermekek gondozásával, nevelésével és gyógyításával foglalkoznak. Széleskörû, alternatív lehetõségek egész sora olvasható a könyvben. Az egészséges és beteg napok teendõinek gyakorlati leírásán túl olyan árnyalt elméleti összképet nyújt, melynek segítségével megérthetjük, hogy hogyan illeszkednek össze nagy egységgé a gyermek fejlõdésének apró mozzanatai.

Valamelyik Waldorfos oldalon láttam elősször, mint ajánlott olvasmányt.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

itt vagyok én is!ma jött a védőnő itthon bökte meg az ujjamat 4,9 lett a tcukrom.nem nézett körül a lakásban gondolom elég amit látott.
takaritottunk de nem volt steril rend mert szerintem az nem hihető.
+ 2kg nál járok ezért is meg lettem dicsérve.viszont a vérnyomásom katasztrófa számomra 95/65 dobol a fülem rendesen.
vettem kávés cukrot néha eszem 1et belőle.

Porsika köszi a programot ez megvan nekünk is hurrá!
egyenlőre nem játsza le a dvd-t de majd R. bátyja segit benne.
Édes fotókat tettetek fel.

Lányok kell még v.kinek apasági nyilatkozat?ma kérdeztem és nem semmi procedúra beszerezni...

100 nap alatt vagyunk!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Ugy latom,akkor rendben lesz a 40 fok+vasalas,hisz mind igy csinaljatok :wink: Koszi az infokat! :wink:

Esztora,
nalunk is volt a vedono mar 2x is,de egyszer sem nezett korul,csak az eloszoban at bejott a nappaliba,szoval nem jart korbe minden szobat,konyhat,furdot stb..pedig en azt hittem az lesz :lol:
Jovo heten is jon hozzank.Nalunk ugy van,hoyg egyszer en megyek,egyszer o jon....
A kilokkal nagyon ugyes vagy!!!!!!!!
Cukrod is jo lett es a vernyomasod miatt meg ne aggodj.Amuyg szoktal kavezni reggelente?Vagy cappuccino?
Apasagi nekunk nem kell,de a hazassagi anyakonyvibol kell kernunk egy frisset.Szerintem mar ez is rohejes,mert tavaly aug.ban hazasodtunk.....Ennyire bonyolult az apasagi?

Fiona,
en nem ismerem ezt a konyvet.Nekem most Dr Spock a napi betevom :lol:
Edi lehet Lilla,ahogy erdekli a vasalas :lol: Jo kis segitseged lesz!!!!!! :wink:
Hat,hoyg oszinte legyen en sem sok mondokara emlekszem :roll: De majd en is felelevenitem nemsokara ugy erzem :lol:
Szerintem tok szupi,hyog fiatok lesz,gondolj bele,lesz fiad is es lanyod is!Ez a legtokeletesebb :lol: Megadatik felnevelni mindket nemet :wink:

Ragota,
mar en is gonodlkodtam azon,hyog majd milyen tatyoban viszem a korhazi cuccokat,mert hat en is szeretek pakolni :oops:
En azt mar elhataroztam,hogy nem viszem a vastag furdokopenyem,mert ugyis meleg lesz akkor mar (mar most is jo ido van),hanem csak egy tok vekonyat,igy az sem fog legalabb elfoglalni vmi bazi nagy helyet. :wink: Es akkor be lehet tenni sok minden mast a helyere :wink:
Gondolom,hoyg mindenki csodajara jar a gyerekszobatoknak,hisz nagyon szep!Mar en is azt varom,hoyg meglegyen a kisagyunk,es akkor en is ott fogok sertepertelni korulotte allandoan :lol: :lol:
Kivanossag,ne is mondd!nekem most a fagyi a gyengem!!!Jajj nagyon durvan kivanom!!!!

Holnap megyek a dokimhoz,drukkoljatok,hoyg tudjak nala szulni valahol!Elegge izgulok,hoyg mi lesz,hoyg lesz...
Ja es penteken megyunk 4Dre :lol: (vagy mar irtam? :lol: )

Most voltunk Apaval bevasarolni na meg pizzazni :oops: O visszament dolgozni en meg most pihizek egy jot :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hát képzeld el hogy el kell menni a dokihoz igazolásért hogy terhes vagyok,aztán kell egy igazolás az okmányirodából hogy hajadon.
Ha szerencsénk van itt R. nyilatkozhat hogy ő az apuka.Ha nincs szerencsénk át kell menni a gyámügyre és akkor itt nyilatkozhat.mindkettőnknek menni kell.

én is 40 fokon mosok.
a pakolást nem mondjátok.mától hívhattok börönd királynőnek.szenvedélyesen rajongok 1-2 drága darabért....

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, nekünk nem volt ekkora cécó. Igaz azóta változhatott ez is. Lassan nekünk is menni kell. Viszont nekem a védőnő a 7 hónap után mondta, hogy menjek. Nem értem minek a doki igazolása. :shock: Tőlünk nem kérték. Mi lenne a hasadba, ha nem egy gyerek.
Meg mi az anyakönyvihez mentünk. Kettőnknek kellett, áttelefonáltak a másik osztályara, hogy hajadon vagyok e , majd aláírtuk a papírt, és pá-pá. Vagy 10-15 perc volt az egész.
Ez is ennyire hely (és hozzáállás) függő?

Arwen, már inkább az önismeretről szól a dolog. Nem cserélném kislányra. Magamban csalódtam. :oops:

Fagyi!!!!!! Nyami!!!!!! Kép

KépKép
KépKép
fioona

[quote]N írta:ekem most Dr Spock a napi betevom

Azt meg én nem ismerem. :)

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,ertettem en,hogy a fiaddal kapcsolatban mit irtal.....
:wink:

Ez az a konyv,meg anno Anyumnak is megvolt (vagyis megvan,csak kiccccssssit sokat forgatta :lol: ),igy kaptam Anyumtol egy vadi ujat :lol:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Fio, Porsi, Szeri
Micsoda szép babák :)

Merike,
nekem még nincs gyerekem, kijavítanád a kistesó rovatot? :)
Amúgy meg én a Jánosban fogok szülni.

Hajni
gyere és mesélj, ha gond van!

Többieknek pusza, sajna most ennyire futotta :lol:

Kép
bodzi

Bodzikam Draga,
babas vonalzot nem csinalsz? :wink: Remelem jol vagy!

Kepzeljetek megvettuk a hetvegen a rucit,amiben majd Attilat hozzuk haza a korhazbol (Apa valasztotta :lol: ) :lol: :lol: :lol:
Majd lefotozom :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Megvolt a felvételi teszt. Bár ez még csak az első kör volt. Elég nehéz volt. Kb 20 perc beszélgetés, aztán egy fél órás személyiség teszt, aztán 1 órás szakmai teszt (6oldal), aztán egy 2 oldalas excel teszt. Még leírni is sok :shock: Péntekig kiderül hogy mehetek-e a következő fordulóra. Szorítsatok!

Meri drukk a házhoz+++++++++++++++++++++++++++++
Ja és dönölű a táblicsku! :lol:

Hajni: mi a baj? Remélem semmi komoly!
toti77

Szóval, akkor egységesen megszavaztátok nekem az epidurált. Hát jó! Egye fene... legyen az. Egyébként bennem is erős az az érzés, hogy egy kicsit érezzem magam anyának, amikor kiveszik belőlem a gyereket, ez akkora élmény, szeretném átélni!

Ragota: a tesódnak feküdni kellett utána 24 órát? Vagy mikor kelhetett fel?

Fioona: a műtét napjáról még én sem tudok semmit. Gondolom, hogy majd májusban derül ki pontosan. Amint tudom megírom úgyis.

A Spock könyv nagyon jó!!!!! Nekem is megvan!!!! Nekem már sikerült elolvasni a csecsemős részt. Szuper!!!

Fagyit én is kívánok mostanában minden nap. Nyami-nyami. Biztos a jó idő teszi.

Toti: ez tök durva, hogy ennyi mindenen kellett keresztülmenned egy állás miatt. Ez nagy cég? Vagy hogy érnek ennyire rá, hogy külön összeállítsanak ilyen teszteket? Drukk a péntekhez, hogy behívjanak mégegyszer ++++++++++++
szerika

Anyukám haláli volt ma.vett egy kis ruhát aminek kék gallérja van de kis huzott szoknyában végződik.itthonra jó lesz alapon....
nem tudom hogy jutott eszébe (kislányt akart unokának szerintem még bizik benne) hogy ezt igy ráadom?jó hogy Ricsi apukája szabó ő majd átalakitja egy kicsit.amugy tényleg nagyon édes.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Megjöttem. Nagyon aranyos volt Gabi baba. Elöszőr megilletődött a saját szívhangjától, utána meg ugrándozott összevissza :lol: Fájástevékenység nulla, tehát még egy darabig Gabi baba bent fog csücsülni
DE
Streptococcus agalactiae-m van :cry: Ez azt jelenti, hogy szüléskor, ahogy bemegyek a kórházba belémnyomnak vénásan egy nagy adag antibiotikumot majd 4 óránként ismétlik. Mikor megszületik a pici, akkor őt is megnézi a gyermekorvos és ha kell, akkor még ő is kap antibiotikumot :cry: :cry: Szegény picikém, épp hogy kibújik, de már tele van antibiotikumokkal. Most olyan rosszul érzem emiatt magam. Bajt okozok a kisbabámnak :cry:

Kép
Kép
adrienna

Szeri, most a nőgyógynál részletesen elmesélték a váróban egy kismaminak, hogy fog történni a jövőheti császármetszése. Neki azt mondták, hogy beadják az epidurált, 5 perc alatt kint van a baba, 15 perc a műtét, az egész procedúra tokkal vonóval 45 perc. babát ráteszik, meg lehet szoptatni, fontos az első bőrkontaktus. letolják az osztályra. Utána 6 órán keresztül nem szabad felkelni, de utána KELL. Legalábbis az Istvánban így zajlik.

Kép
Kép
adrienna

Adri,
ne hibaztasd magad a Streptococcus miatt!En ugy tudom ez nem ritkasag!Persze jobb lenne meguszni antibiotikum nelkul..en is nagyon ellene vagyok alap esetben...nem lesz semmi bajotok es csak ez szamit!!!!!!!!

Szeri,
en is elolvastam azt a reszt mar :lol: Sot :wink:
Nekem is tetszik,szamomra naygon hazsnos dolgok vannak benne!

Toti,
nem semmi ig yleirva sem ez a felveteli dolog!Drukkolunk nagyon!!!

Esztora,
jo ez a kisrucis sztori :lol:

Csajok,akik tappenzen vagytok:Ti mikor kaptataok meg az elso tappenzt?
Mert en feb.1 ota tappenzen vagyok es meg semmit nem kaptam.
Raadasul nem ertem az egeszet,mert a Fonokom azt mondta,hoyg kifizetohely a melohelyunk,amibol az kovetkezik,hoyg nekik fizeti ki az OEP es ok pedig nekem.Ellenkezo esteben kapnam kozvetlenul az OEPtol postan vagy atutalassal.
De kb 1 hete azt mondtak,hogy a konyvelo bekuldte a papirokat es megadta a cimunket,hoyg majd oda hozza a postas.
De ha kifizetohely?Na mindegy,szoval nekem ez eleg kusza..meg kicsit furi is,hyog ,meg semmi nem jott....2honapja...vagy ennyire hosszu az atfutasi ido??
Kivancsi vagyok Nalatok ez hogy megy/ment.

Jo ejt!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen az hogy tb kifizetőhely vagytok szerintem nem ugy van ahogy a főnököd mondja.akkor kell ilyen ha 100 fő fölött van a létszám.és semmi köze a kifizetéshez.
én jan. 25 óta vagyok tp-en és még én sem kaptam.ha beadod a papirjaid (könyvelő beadja után jó 2 hét itt nálunk)
a nyomtatványon is az van hogy vagy a bankszla számod kell vagy a cimed.én utalásra kértem(franc se akar a postán sorban állni)

Adri nincs erre v.mi más megoldás a 21. században?(ezen mindig felháborodok olyan értelmetlen dolog ez az antibiotikum)homeos dokinak nincs v.mi ötlete?

Szeri homeos könyvem ir sok jó dolgot a császárhoz is.

a ruhán tegnap jól összevitatkoztunk R.-el,pedig tudja hogy nem fogom igy átalakitás nélkül ráadni ha tényleg kisfiúnk lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

illetve annyi köze van hogy ők számfejtik a tp-t

Bridzsi

Kép
esztora

Bocsi Lányok, de nagyon sz...rul vagyok. Nem tudom mi baj, de tegnap óta iszonyú fejfájásom van, szédülök, hányok, érzékeny a gyomrom. Remélem nem valami vírust vagy bacit gyűjtöttem be, a melóhelyen is csak a gondok vannak.
A pszichológus jó volt, mint szokott.
Bodzi: bocsi csak elírás volt.
A többiektől elnézést kérek, de nincs erőm reagálni.
Még a táblákat beszúrom:
Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok Drága Lányok! képzeljétek, tegnap olyan jó napom volt! Voltam a család egyik régi barátjánál, egy tündéri pszichológusnőnél, aki elsősorban gyerekekkel foglalkozik és évtizedek óta iskolai pszichológus egy viselkedészavaros fiatalok oktatására specializálódott éltalános iskolában .Nagyon jót beszélgettünk, isteni adatokat mondott a gyerekekkel végzett kutatásaiból (nem is annyira gyerekek, 15-16év wz átlag kor) és elintézte, hogy mehetek oda terepgyakrolatra!!! Csak azt sajnálom, hogy a szakdolimba már az ottni tapasztalatokat nem tudom belevenni, mert csak két hét múlva tudnak fogadni...ma délután pedig megyek egy kerületi dolgozók gimnáziumába, teljesen be vagyok sózva :D:D:D Úgy látom, Ákosom is élvezi a nagy pörgést, egsz nap ficánkol, nagyon kis aktív. :D:D:D

Adri:D
Szegénykém, megértem az érzéseid, de ez a fertőzés sajnos tényleg gyakori, s nem a te hibád, hogy te is beleestél! Gabi babának pedig nem lesz semmi baja, hidd el! Csak annyi antibiotikumot kap, ai ahhoz kell, hogy a bacik ne árthassanak Neki, biztosnem fog telítődni a szervezete!Minden a legnagyobb rendben lesz, nyugodj meg és ne okold magad!

Szeri:D
Szerintem is epit kérj a császárhoz! Én mér most mondtam az orvosnak, hogy ha esetleg császárra lenne szükség, mindneképp EDA-t szeretnék!! Pont az Arwen éltal eml-tett első kontaktus miatt. Május közepe? Húúúúúúúúúúú, az már nem sok!!
Balázs pedig gyönyörű! Milyen kis drága, hogy így megmutatta a kis pofiját!

Mariettta:D
Szerintem ne aggódj az ikrek miatt! Megértem az aggodalmad, de úgy gondolom, hogy akiknek az Égiek ikreket adnak, azoknak adnak elég erőt ahhoz is, hogy tudják kezelni ezt a gyönyörű, de nehéz helyzetet! Neaggódj feleslegesen előre, majd lesz rá 8-9 hónapod, hogy kitaláld, hogy fog működni a napirendetek, ha kiderlt, hogy hány baba van! Biztos meg fogtok tudni birkózni a feladatal, akárhányan jönnek is, hisz olyan rég vágysz a gyermekre
!

Bodzikám:D
Hogy érzitek magatokat? Babás vonalzó?

Esztora:D
Anyukád tényleg haláli! Nem semmik ezek a angyik, ha egyszer valamit a fejükbe vesznek....:D:D:D:D

MErikém:D
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad, gyógyulgass!!!

millió puszi

porsika

Hahó!

Jajj, Meri, jobbulást!

Toti, nem semmi követelmények. Biztos egy nagy cég lehet. Én egyszer poénból elmentem egy Coca-Cola felvételire. 300 kérdéses teszt volt, pszichológiai, egy bezárt szobában egyedül, szerintem még kamera is volt benne. Tudjátok olyan teszt, ha picit konyítasz a pszichóhoz, tudod, hogy mit kéne válaszolni. De én nagyon nem szerettem volna odamenni, ezért a kérdésre, hogy szoktál -e hazudni: PERSZE, hogy bírod a sztresszt: oh, nagyon rosszul... :-)

Arwen: én január 5. óta vagyok táppénzen és még mindig nem kaptam semmit...igaz, én elég lusti vagyok, és picit később is adtam be a papírokat. Nálunk úgy működött, hogy a nődokitól igazolás, hogy veszélyeztetett...a körzetinek odaad...ő kiadja a táppénzes papírt, amit a kiskönyvvel el kellett küldenem az OEPnek, és a nődokit meg a táppénzes papírt minden hónapban elküldeni.

ADRI! ne mondj butaságot. A nők majd 70%-ában benne van a sterpto, sajnos nekem is valószínű. Tesómnak is volt. Ezért aztán ne hibáztasd magad. Ha jól sejtem, ez kötelezően adandó, nem tudom meg lehet -e beszélni a dokival a homeopátit, de ezzel szerintem nem szabad játszani, mert elég csúnya fejleményeket okoz.

Esztora: ez a ruhácska csúcs volt. Szoktak ilyet produkálni a szülők :P

Szeri, majd megkérdezem, hogy tesóm hogy volt a műtét után. Mindenesetre sokan óvva intették az epiduráltól, mondván, hogy utána napokig, hetekig esetleg hónapokig érezni fogod a hátadat, de tesóm semmit nem érzett.

Apa nem egyezett bele az együttalvásba... :cry: Azt mondja, hogy az első hétben nálunk lehet egy kiságyban, de aztán szépen szoktassuk át a sajátjába. DE ÉN NEM AKAROM. Min. 3 hónapig magam mellett szeretném tudni. Ráadásul nem az ágy mellé, hanem szembe velünk akarja tenni.
Asszem az lesz, hogy a másik szobában fogok Vele aludni, így Apa rosszabbul jár...de ha harc... na jó, azt szeretném, ha mindenkinek jó lenne, DE mindenekelött Csongornak, és az biztos, hogy elég anyatigris leszek, hogy kiharcoljam magunknak a legjobbat.
Apa azért fél, mert minden kollégája első mondata: nehogy beengedjétek a gyereket az ágyba, mert azóta az ő magánéletük romokban, nem tudnak jól aludni, stb. Persze megértem, nem Ő az anyja, azt nem élheti át, amit mi, azt a kötődést soha. nem fogadja el, hogy egy gyerek születésével a gyerek lesz az első, és minden más a második helyre szorul, beleértve Őt magát is. Sok pasi azt gondolja, minden ugyanúgy megy tovább, kiegészítve egy gyerekkel. Nem akarom Apát minősíteni, hiszen nem ismerem, hogyan viselkedik, lehet, hogy Ő lesz az első, aki az ágyba könyörgi a gyereket, és majd ki sem lehet venni a kezéből Csongort, de sok ilyet látok, hallok. Pl. nővéreméknél. Tökre megromlott a kapcsolatuk, tesóm kivolt, hogy minden rámarad, és tök izé vele a párja, míg le nem ültek megbeszélni a dolgot, és kiderült, hogy tesóm rá se mosolygott a párjára, csak a babára, nem foglalkozott vele... persze ebből próbálok tanulni, és mindenkinek javaslom, erre figyeljen majd oda, mert Ők máshogy működnek, más érzések dominánsak, és hát már csak a természetből is adódik, sosem élhetik azt át, amit mi...de elhanyagoltnak nagyon tudják magukat érezni...

Jajj, este olyan légszomjam volt, és úgy kiszáradt a szám... Mikor felébredtem, megsimiztem a pocimat és éreztem a kicsi szívét :lol: , de ami fura volt, a szívét a pocakom bal oldalán középtájban éreztem, felette pedig folyamatos rugdosást, vagy kalimpálást, De a másik oldalon ugyanott szintén... Lehet, hogy keresztben van???? De a múltkor már lent volt. Na kíváncsi vagyok kedden mit mutat az UH. Dehát azt csak lehetne látni rajtam, ha keresztben lenne...

Képzeljétek, vasárnap jönnek össze a szüleim és Anyósék. Csak egy rövid bemutatkozás, még sosem látták egymást. Itt az ideje most már... :twisted: "Állófogadás" lesz, így nem csinálok semmi nagyot (mert nem is bírnék), de nincs valami ötletetek, ami könnyű, de mégis tartalmas, rágcsa?

Bocsi, sokat dumáltam...

Pusszancs

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok lányok!

Bodzi! De jó, hogy már szívhang is volt! Kérjük a babás vonalzót! :D :D

Arwen! Remélem jó hírekkel jössz ma a dokidtól! Nekem a táppénz dolog nagyon gördülékenyen megy. Minden hónap végén leadom a papírt a munkahelyen, ők pedig minden hónap 10-éig utalnak. még az elején sem volt csúszás. Most már májustól át akarom majd váltani tgyásra, mert az valószínűleg több lesz pénzben.

Toti! Szorítok, hogy jó híreket kapjál a munkáról!

Porsi! Gyönyörű a képeken Ákosod! :D :D Útmutatásodnak megfelelőenén is tudtam még képeket csinálni a dvd-ről, csak az a baj, hogy bitkép formátumban csinálja, azt meg nem engedi a babanet ide feltenni. Nem tudjátok, hogy kell más formátumba áttenni?

Meri! Nagyon szép lett a tábla! :wink: Egyenlőre úgy néz ki én a Nyírő Gyula kórházban fogok szülni. Jobbulást neked!

Mi a hétvégén padlólapoztuk a szobát, amihez persze az egészet ki kellett pakolni, tehát nagytakarítás is volt. Hiába volt segítségünk, még így is a nap végére a lábam a kétszerese lett, és alig bírtam ráállni... :( De most már vigasztal, hogy nagyon szép lett a szoba. A pelenkázót ma este szereli össze a párom, mikor hazaér. A kiságy pedig a héten fog megérkezni, és akkor az is be lesz állítva. :lol: :lol: :lol:
Tegnap lett meg a vérkép eredményem.... Hát eléggé szörnyű lett! :( Vasam még alacsonyabb mint a múltkor. Sokkal több csillag van a papíron. Ami aggasztó, az a vérsüllyedés: 2-20ig a normális, nekem meg 78. Szerintetek mitől lehet?

A táblához egy hozzáfűznivaló, és a véleményeteket kérem:
Anitamami: már nem is létezik ilyen felhasználó a babaneten.
Vani: okt. 6 óta nem írt a babanetre.
Nem kellene őket kivenni a táblából?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen,
a mi cégünk is TB kifizetőhely, ami valóban azt jelenti, hogy a céges létszám 100 fő felett van. Nekem ez annyiból könnyebb, hogy a táppénzt is a cég utalja nekem, minden hónapban akkor, amikor a többieknek utalják a havi fizetést. Aztán a cég majd behajtja a pénzt a TB-n. Ugyanigy ők intézik nekem a GYÁST, a GYEDet és a családi pótlékot is, és azt is a többiek fizetésével együtt utalják nekem is.

Esztóra,
az a baj, hogy holnap már betöltöm a 37. hetet, tehát bármikor beindulhat a szülés. Mondjuk a tegnapi CTG szerint még azért van idő, de mit lehet tudni. Én is gondoltam homeopátiás szerekre, de azok elég lassan hatnak és ez a baktérium, ha megfertőzi szüléskor a babát, okozza a tüdőgyulladást, az agyhártyagyulladást stb. Semmiképp sem akarok kockáztatni, bármennyire is antibiotikum ellenes vagyok. Hátha ha nekem adják be vénásan, akkor a köldökzsinóron keresztül enyhébb a dolog, mintha a Gabi baba közvetlenül kapná egy már kialakult fertőzésre.

Porsi,
tudom, hogy gyakori, azt olvastam, hogy a nők 30%-a fertőzött a baktériummal, mert nem okoz panaszt. A kétségem abból adódik, hogy amikor levették mintát, akkor pont nagyon beteg voltam és lehet, hogy azért lett pozitív... nem tudom... :roll:

Meri,
remélem, hamar rendbe jössz

Kép
Kép
adrienna

Na, picikét jobban is vagyok. Ittam egy kamilla teát.
Most meg gyümiteát iszogatok üresen. Olyan, mintha romlott kaját ettem volna, pedig alig ettem valamit tegnap. Azok között is pl. tönköly pászkát, amiben víz meg teljes kiőrlésű liszt van. Már jártam így párszor. Utoljára az utolsó vizsgán jártam ugyanígy, de akkor sem tudtam mitől. Lehet mensi előtti tünet?! Az is csúszik már 2. napja. Lehet adott nekem a hormon. Tele vagyok pattival is. :(

Tulajdonképpen Vaniról és Anitamamiról nem tudunk semmit. A többiek igazoltan nem jönnek nap, mint nap.
Őket lehet kivehetnénk. Végül is hónapok óta nem jelentkeztek.

De jók ezek a uh-k. Gyönyörű babák vannak.

Hú de jó lesz Porsika Nektek!
meriann

Adri nem is neked céloztam ezzel a mondatommal csak annyira felháborit ez az ostoba antibiotikum.értem én hogy Lurkód az első és természetesen én is vállalnám az injekciókat.

Bridzsi

Kép
esztora

Adri, szerintem meg épp h nagyon jó anya vagy: elmentél a vizsgálatra, és most erre a kezelésre van szükség. Nem bajt okozol a babádnak, hanem megóvod vmi nagyobb bajtól.
(Én is szívesen hanyagoltam volna az antibio-t, de a fiam egy kisebb kardiológiai eltérése miatt muszáj, ha baci van, és megnyugtató, h megvédem őt.)
Ha afelől van kétséged, h kell-e, esetleg csináltass pluszban egy vizsgálatot.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajszik!

Esztora: jópofa anyukád van :D Melyik homeos könyv van meg neked?

Adri: Te kérted a kenetvételt? Vagy voltak valamilyen tüneteid? Szülésig ezt már nem tudják kigyógyítani valami gyógyszerrel, vagy nem is akarják? Ne legyél szomorú, szerintem tudják az orvosok, hogy mit csinálnak, és biztosan nem lesz semmi baja Gabi babának. Még jó, hogy most felfedezték ezt a dolgot nálad. Szóval nyugi!!!
Köszi, hogy leírtad ezt a császár dolgot.

Arwen: nálunk úgy van ez a táppénzes dolog, hogy én egy nagy multi cégnél dolgozom (vagyis dolgoztam hihi) és az tb kifizetőhely is egyben. Így a munkaügyesünk utalja a táppénz összegét. Én minden hónap 10-éig megkapom a pénzt, de nálunk a fizetéseket is 10-éig utalják mindig. Hó végén mindig leadom a táppénzes papírt és 10-én jön a lóvé.
Ez elég durva, hogy te még nem kaptál lóvét. Szerintem kérdezz utána, mert valami nem oké, lehet, hogy valaki nem továbbította a papírjaidat, vagy valahol el van akadva a dolog. Febr. 1. nem mostanában volt!!! És! Adjál meg bankszámlaszámot inkább, minthogy a címedre vigyék a pénzt, sokkal egyszerűbb az átutalás. Ilyen nem lehet, hogy két hónapig ne kapjál táppénzt, itt valami tutira nem stimmel!!!

Meri: ha lehet inkább pihenjél! Jobbulást, remélem nem lesz komolyabb bajod.

Ragota: január óta semmi táppénz???? Ez még durvább mint Arwené!
Csajok! Nem is értem hogy bírjátok ennyi ideje pénz nélkül? :shock: :shock: :shock:
Előre is köszi, hogy kifaggatod a nővéred a császárról. Minden tapasztalat jól jön.
Még nem találkoztak a szüleitek? De fura… hihetetlen, hogy jön az unoka és a szülők még nem ismerik egymást… Na de majd most! Remélem jól sikerül majd a nagy találkozás!!!

Nekem tegnap egész nap fájdogált a hasam, illetve szerintem a méhem, olyan mensisen. Estére kicsit erősebben és Balázs is rendesen dudorodott, ficánkolt. Remélem semmi komolyabb, csak már kevés a hely neki és a méhem tágul...
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?