Sziasztok!
Rolly!
Őszintén sajnálom,h. el akarsz menni, de szerintem nem azért topictag valaki,mert minden nap itt van, én is nagyon ritkán jelentkezem, mégis annak érzem magam. Nagyon hiányoznál, ha elmennél, de tiszteletben tartom a döntésedet.
Tina!
Én nagyon örülök annak is ha csak néha jössz, Te is közénk tartozol azért.
Dido!
Elvileg egy hónap múlva kell a férjemnek vissza mennie a természetgyógyászhoz, kíváncsi vagyok akkor mit mond.
Elvileg a természet gyógyász csak azt mondta,h. az ondó mennyisége kevesebb,mint az átlagosnak mostanában, és ez tényleg így van,mi is észrevettük. És,h. elképzelhető,h. emiatt nem jön össze a baba.
Juca!
Tudom Drága,h. szkeptikus vagy.
Én sem hiszem el teljesen amit mod, megvárjuk azt az egy hónapot aztán majd döntünk. Kicsit igazad van, Kinga tényleg kiköpött apja. Ha esetleg majd ott tartanál én is csatlakoznék kozzád, a SOTE-n való olvasással.
Niki!
Zazinak nagyon sok Boldog Névnapot kícvánok így utólag is.
Norwell!
Drága, teljesen értem,h. mit is akartál, így már minden világos.
Sajnálom,h. egy cipőben járunk, de csak bíztatni tudjuk egymást: igenis lesz babánk, kinek első kinek második.
Nagyon édes a képeken Kende, utólagos engedelmeddel ismét lementettem.
Nárcisz!
Most lapoztam vissza és láttam a képet a csajokkal. Nagyon szépek vagytok!!!!
Éva!
Nagyon sokat változott már Virág! Egyre szebb!!
Köszi a drukkokat!
Kacsa!
Nagyon édesek Timcsa első ruhái.
Én már nagyon szorítok Neked, folyamatosan Te jársz a fejemben: Panka fog híradózni?
Panka!
Köszönöm az együttérzést. Nagyon jól érzem magam a munkahelyemen. Pénteken járt le a 3 hónap próbaidőm, és mondta a főnököm,h. majd hétfőn jön a nagy beszélgetés. Igazából nem félek tőle, azt mondták a kolléganőim,h. a főnök nagyon meg van velem elégedve. Remélem,h. a beígért fizuemelésre is emlékszik majd.
A műkörmös tanfolyam most egyenlőre talomba,mert az az iskola amelyik indította azt az extra akciós tanfolyamot már nem indítja. És most kell másra a pénz, pl. Laci kezelésére, én szeretnék egy szemüveget, jön a tavasz stb…
Timi!
Persze,h. tetszik Kristóf,hisz olyan gyönyörű szemei vannak.
Én is nagyon remélem,h. minden rendben lesz anyuval.
Faithy!
Még keresem a linket, sajnos már nem emlékszem,h. hol is volt.De ígérem meg lesz.
Sok puszi és jó éjt!!!