Új privát üzeneted érkezett!

Betsy: nem látszik alatta semmi...Nekem most már állandóan ki van kapcsolva a farmerom és ezért szereztem be...Kismama boltokban lehet kapni, 1.500.- Huf / DB ért vettem én (mert nem tudok varrni).. Egyébként simán tudsz ilyet csinálni..olyan mint egy pánt nélküli top, csak épp a derekadra húzod...És az a vicces, hogy a családban csak anyukám és a férjem tudja a hírt, és múltkor megdicsért a bátyám, valamint a haverja, hogy milyen szuper öv-szoknyám van..Semmit nem vettek észre :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Köszi az infót, majd ha aktuális lesz, veszek egyet. Én eddig csak a Kismama újságban láttam ilyet, remélem nálunk is lehet kapni.
Vendég

Betsy!
Nagyon jó a kép! :lol:

Láttatok már szőrös lábú rákot? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ma este megyünk az asztaloshoz, aki az ajtóinkat, ablakainkat készíti. Kíváncsi vagyok milyen árajánlatot hozott össze. Bár szerintem a régészünk után már semmi nem tud meglepni... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:
De jó nektek, hogy már itt tartottuk - ablak, ajtó... Mi még csak tervbe vettük, hogy telket kéne nézni. Nagyooon drágák :cry:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Hazaértem....

Olik....visszaigazoltam :lol: :lol:

Jöttem hozzátok,mert mondtam valamit a fiúknak itthon.Kiforgatták a szavaimat,kinevettek,közölték,ebből nem jövök ki jól,és ott hagytam őket :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:
Láttam, köszike :D
Na ez az! Én is attól tartok, hogy már most férfi uralom van nálunk :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: EGyébként én élvezem.Annyira jó fejek...szeretem,hogy ennyit nevetünk!
vedresandi

Andi:
A fiad már nagyon várja a kistesót? Könnyu volt vele ezt megbeszélni?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Már többször kérdezte,hogy mikor lesz!?
Kicsit féltem tőle, mert én elváltam, és értelem szerűen féltesó, de nagyon várja.Minden este a lefekvénél (mert szertartás még mindig van)úgy búcsúzunk,hogy kisöcsi,kisöcsi :lol: :lol: :lol:
Év végén mondtuk neki, hogy éles lesz,nagyon várja.
vedresandi

Tök jó :D Biztosan jó bátyus lesz belőle!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: szerintem a legjobb!
vedresandi

Betsy! Nincs egyelőre semmi hírem. A hétfői akciót biztosan olvastad. De épp mondtam a lányoknak, hogy olyan kényelmetlen már ,hogy mindig csak tüsző nézegetés :roll:

Tényleg abból nem származhat gond, ha mondjuk megérett és napján vagy másnapján uh-z?

Ari az új képetek Petivel :D Vagyis gondolom ez már egy korábbi kép....

Olik a te új baba fotód is nagyon aranyos! Te miért nem tetted fel Zolit a babaversenyre?

Andi a te fotód is lenyűgöz :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:és ez még nem is a fodrász utáni képem...este 7 kor van jelenésem!Egyébként érzem, hogy a következő 3 hónap szerencsés lesz mindenkinek.
Másodállású banya vagyok:
Kép
vedresandi

És a fiad mikor mutatod be nekünk? A sárga pólójában nem jól látom.....tudod öreg vagyok már, a szemem sem jó... :D :D Nem akarod senkinek sem megmutatni, igaz? Csak te akarod nézegetni! :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ha komolyan érdekel, akkor parancsokj, ő Dani:
Kép
A sárga pólós kiscsávóról még annyit,hogy minnyá lesétál a vonalzóról,olyan öreg :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Mi egyébként tényleg függők vagyunk :roll: Erre is kotyvassz valamit, mert már másodszorra vagyunk ma.....ÉS MÉG ESTE IS JÖVÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pandácska! Gondoltam, hogy harapni fogsz a "délutánira", te kis irigyke!!! :D :D Nem baj, majd ha síma lábú leszel, majd te is ilyen leszel, ááááám. És ne gondold, hogy haragszom rád ez miatt! Kívánsom, hogy veled is megtörténjen ez :D :D a :D :D "csoda" :D :D

Na, nem hülyültem meg! (De jót röhögtem magamon) Elnézést kérek a világ összes pedagógusa nevében!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:
Nem is tudom. Soha sem szoktam nyerni...

Andi:
Nagyon édi kis pasi a Danika :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Kamilla:inkább itthon a gép előtt ülve dumcsizom Veletek,mint hogy kocsmából szedjen össze Apácska minden este :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kamilla!

Ez a kép már elég régi (2005.november), de mivel szinte mindenki újjított a vonalzóján, így én sem akartam kimaradni, és Peti vonalzóján is kicseréltem a képet..
A kérdésedre sajna nem tudom a választ :(

Olik!

Nagyon édes ez a kép Zolcsiról!
Vendég

Persze, hogy érdekel! Mit gondolsz miért provokáltalak? Kész fiatalember :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Olik! Nem nyerni kell! (Vannak azt hiszem külön díjak is,azt biztosan megszereztük volna) Hanem megmutatni ország-világnak az édi babódat :D Olyan aranyos ez a vonalzós kép is !

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szerintetek normális,ha szerdán megjött,most délutánra meg már semmi?Ez a spirál levétele miatt lehet?Elég furi!
vedresandi

Sziasztok!

Szőrös lábú bak maradhat :?: :?: :lol: :lol:
Vagy inkább hallgasson mindörökre :?: :roll:

babszika

képzeljétek!
nem megyek a fodrászhoz.
hihetetlen a sztori, és muszáj elmesélnem.

szóval, mint már említettem egy biztosítónál dolgozom.... a bankban lehetett nyitni dolgozói szlát (az jól kamatozik és ingyenes minden). nekem már volt szlám, csak síma lakossági. ezért kértem őket, h csinálják meg, h dolgozói legyen. azt mondták, semmi akadálya, szlaszám marad, kártyám marad, apa társkártyája marad....
Mivel minden marad, ezért közben intéztük a hitelünket is.
A héten megtudtuk, h végre milliomosok vagyunk és átutalták a dolgozói szlámra a pénzt. Tökre örültünk, bár az zavart, h még mindgi van egy lakossági szlám is :?
Már csak 484 forint volt a szlánkon, szóval tökre vártuk, h megjöjjön a fizum.... végre meg is jött! nagy boldogan mondtama Bálintomnak, h megvan a pénz, ez is a dolgozói, szóval tök jó, h most már minden pénzkivétel ingyenes...
A Bálint el is ment vásárolni és mi történik??? .... tiszta ciki volt..... nem tudott kártyával fizetni.... :? :shock: kiderült, h habár megnyitották a dolgozói szlámat, elfelejtették átirányítani a kártyáinkat :!: :!: :!:
Vagyis, hiába van milliós tétel a szlámon, nem tudjuk elkölteni.... :evil: :twisted: :evil: :twisted:
kész vagyok... ez is csak az én bankommal fordulhat elő....

babszika

Lányok!
kit hol találok meg az iwiwen? Mert felraktam magam.
Vendég

én gomboczka@freemail.hu címmel vagyok fent :lol:
de nem azt mondtad, h nem is akarsz fent lenni :?: :!: :roll:

babszika

Babszika,
Ennyit rólam össze-vissza beszélek felköpök és alá állok :lol: :lol: bejelöllek!
Vendég

értem, szóval savanyú volt a szőlő... :lol: :lol: :wink:
tedd azt!

babszika

Na megfagyott az iwiw :? amúgy én bubikam1@freemail.hu vagyok
Vendég

vedresandi

Nálam megállt az egész rendszer nem tudok jelölgetni :(
Vendég

Babszika:sajnálom,hogy nem jutottál el a fodrászhoz! :shock:
vedresandi

én jelöltelek Panda!!!!!!!
és amint látom, majdnem druszám vagy.....

babszika

Andi!
ne sajnáld, szerdán megyünk.... :lol:

babszika

Panda:bejelöltelek!

Babsziak:Téged is ha nem haragszol :shock:
vedresandi

köszi mindenkit visszajelöltem :D
Vendég

Andi!
én jelöltelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy egyszerre???? :lol: :lol:

babszika

Babszika: sztem egyszerre :lol: :lol:
vedresandi

Panda!
Ha lesz időd, majd kiveheted a Gynevacot a táblából, mert befejeztük.... végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolkodtam az emlékeztető oltáson, de olyan hentes az asszisztens, h én inkább nem kérek belőle.... :cry:

babszika

Ja!
A hajszárításról jut eszembe...
Januárig nekem is hosszú hajam volt. De untam a 10 éve vörös hajamat és úgy döntöttem, h le is vágatom, ha már barnára váltok.
Levágattam és a Bálintom vett a szülinapomra egy nagyon szupi hajszárítót.... na, azóta nincs olyan frizura, amit ne tudnék a fodrászom után csinálni!!!
A fodrásszal megbeszélte a paramétereket és megvette. :)

babszika

Viszont én most elköszönök!!!!
Apával filmnézést terveztünk..... összbújósat, mert azt úgy szeretem!

Legyen szép estétek!
Remélem, holnap jöttök, mert én megint egyedül leszek itthon... apa dolgozik... :cry:

Kép

babszika

Tűzök iwiw-re :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Panda!

Bejelöltelek!
Vendég

Ditke! Nekem megvagy már? Cseh a családnevem. De azt hiszem megvagy....na mindjárt megnézem :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mai mérlegünk:
szőrös és nem szőrös lábú skorpiók,ikrek,bakok,rákok
új frizkók
iwiw visszajelölések.
vedresandi

Babszika is bak! Juppppy!!!!!!!! Januáriak a júniusiak elleeeeeen!!!Csata!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

számháború?
vedresandi

Panda, én is jelöltelek!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Mindenkit vissza jelöltem :D
Vendég

Vissza: Fogamzás