Judit! Én csak azért nem akartam a fagyasztott tejcsit, mert 5 l volt, és mi van, ha nem issza meg a kisasszony? Nagyon sok anyukától hallottam, hogy amit lefagyasztott, azt sem itta meg utána a babája, akkor lehet, hogy én is csak az ablakon dobtam volna ki a pénzt. Ezért mondtam le róla...
Én meg a donorjelölt motorosokat szoktam szidni, hogy csatlakozzak én is a klubhoz... Itt a Barosson, előttünk, nagyon jó kis egyenes szakasz van nekik a gyorsulásra, meg az egykerekűzéshez. Persze itt a rendőrség előtt. Szegény Lilcsi csak néz ki a fejéből. Ha meg fent vagyunk a lakásban, néha még a játék is megáll a kezében, úgy figyel.
Amnio?? Hááát...nem fáj, tulajdonképpen olyan, mint egy rákszűrés vizsgálat. De Tornyi eléggé siethetett, vagy nem tudom, de elég durva volt. Amúgy seperc alatt megvolt. Szerintem, ha a saját dokid csinálja, nem olyan kellemetlen.
Lilcsi azóta is álldogál, de leginkább este gyakorolja. Napközben más dolga van
.
Az utolsó hónapban 2 hétig én is buszoztam, de rosszabb volt, mint vezetni. Volt, hogy nekinyomtak a karónak, mert nem látták a hasamat (24-esen). Aztán volt 1-1 gyors kanyar, amikor szintén alig győztem 2 kézzel kapaszkodni, na, az sem volt kellemes. De ha valaki udvarias volt és átadta a helyét, akkor meg felállni alig tudtam utána. Úgyhogy az utolsó 2 hétben visszatértem az autóhoz. Abból is bajos volt a ki-beszállás, de legalább nyöghettem kedvemre
.
Tényleg Ildi! Az uncsitesó! Meséltél róla valamit tavaly ilyenkor (ami felzaklatott, tudod), azóta mi van vele?
Így én is jártam a zebrán, mint te, csak én a szecskán, pocakosan...persze akkor is a buszmegállóba mentem.
Szóval én ezekért a kellemetlen élményekért tértem vissza a kocsihoz.