Új privát üzeneted érkezett!

lehet... nyilvántarthatjuk, csapunk majd egy bulit :D júni 3.

Kép
mercure

Addigra remélem babásan bulizhatunk!
vedresandi

Én pedig rák :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee, átragasztottad a szúrkákat... nem is szúrka nyom a pocim meg a derekam... "szerencsére" ezek pirinéne tünetei

Kép
mercure

Andi, na jó benne vagyok, majd finom gyümilével koccintunk :D

Kép
mercure

Engem is "pirinéne" tünetei idegelnek.Remélem holnapra huss, és jöhet aminek jönnie kell.
Akcuódús napok elé nézek :oops: :oops: :oops:
Jónás naptár szrint is ügyesnek kell lenni. :lol: :lol:
vedresandi

nekem még egy hét mire jön.... vagy nem... de tuti jön, mert semmi egyéb tünet. Igazságtalanság a természettől hogy nincs egyértelmű jele a terhességnek. Az ember már az elején oda tudna jobban figyelni

Kép
mercure

Én nem tudom, múltkor elkapta tőlem Panda a "dáthát", most hasszurkát terjesztek....Átmenjek, lányok, a másik "gonosz" topikban???

Christell: Én is rák, 06.28 :D

Mercure/ANdi: Jól elszóródtunk júniusban...Christell, te már júliusi vagy?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Nem mehetsz mert felelős vagy a vonalzókért ezért megtartunk :lol:
Vendég

Mercure: Én már tavaly augusztus óta piszkosul odafigyelek. Pl. nem tornázom peteérés környékétől. Mi több, nem is emelek semmi nehezet és hasonlók...Súlyos!!

jaimee

Kösz, Panda, könny szökött a szemembe a meghatottságtól...
De nem is akartam átmenni, csak vírust terjeszteni...Jaaj, de gonosz vagyooook...Bocsi, visszavonva.

Nem tudom, hogy jut eszembe, de azt álmodtam, hogy fekszem egy nőgyógyi vizsgálóasztalon és a dokim megjegyzi, hogy szőrös a lábam...Most tényleg az... :oops: :oops: Nincs még szoknyszezon.

jaimee

Ezek az álmok :D :D :D Reggel a párom motyogott valamit, de csak annyit értetem hogy hónalj meg királylány... kérdeztem mit álmodott, de nem tudta :D

Jaimme... hát én sem tornázom... mert ugye mi lesz ha pont akkor húzom meg a hasam... nem baj, majd elmúlik a hülyeség :D

Kép
mercure

Jaimee,
Hát behalok rajtad :lol: :lol:
Kép
Vendég

Mercure: Láttad volna, milyen képet vágtam a múltkor mikor a szomszéd lehozott egy üveg termelői vörösbolt a kertbe és megkínált vele. Úgy hárítottam el, mintha legalábbis a wales-i herceget hordanám a szívem alatt. :D :D :D

Korábban, amikor megjött, mindig egy kis whiskey volt a fájdalomdíj, amiért nincs baba.... A párom már tudja, ha whiskey, akkor Piri. :D :D De a HSG óta már leszoktam erről.

jaimee

Mercure: A párom csak felhajtotta a takarót az álmom hallatán és annyit motyogott: Korrekt! :D :D Asszem ma este előkerül a borotva. :oops:

jaimee

akkor nem olyan régen vagy absztinens :D :D

Kép
mercure

:D :D Hát nem. De mivel a szép borokat most is nagyon szeretem, ezért végülis nem is vagyok az egyáltalán. :D

Na, most tök jó véleményetek van rólam, folyton locsog, vadházasságban él, nem esik teherbe, szőrös a lába és még piás is....Na nem kellene ennyire megnyilnom, úgy látom. :D

jaimee

Jamiee: nem is tudom....talán ki kellene közösíteni :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee,
Hátigen szépképet alkottál magadról de nekem tetszik és hogy ne legyél egyedül most nekem is szőrös a lábam :oops:
Vendég

Jaimee!
Én is júniusi vagyok. 06.30.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

HAlihó!

Jaj még nrm tudtalak végigolvasni. Iszonyúan sokat írtatok.

Andi! Nekem júni 3 a szülinapom.

Omnia! Gratula a babához!!!!

Heni! Énis megyek bunyózni ha kell. Szerintem ha valaki ennyi rossz dolgon ment kersesztül nem viccel azzal, hogy terhes, csak azért hogy megmutassa a többieknek, hogy neki milyen hamar sikerült.
Felháborító!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Na én vettem a hajamra BIOVANNE 100 db 3000pénz a dm-ben , A,E és B-komplex +élesztő és jód van benne.
Remélem jó lesz.

Dobok egy görbét is aztán írok még csak takarítok, pakolok, meg vasalni kéne, meg mosni is.

Kép

Puszácska
Vendég

Pandácska bírnád a tábliba az ápr.18 tesztelésre. Köszike
Vendég

Krisz,
Persze beírom ide is meg a másikba is. Szép a görbéd :wink:
Vendég

Lányok!

Úgy látom júniusban nagy buli elé nézünk! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Köszi Panda! De meddig lesz ilyen?! Ma olyan megjön érzésem van. :evil:
Vendég

Krisz: Én is 18-án tesztelek!!! De neked jóval hamarabb lehetne, talán már hétfőn!! Nem írtad el? Jó a görbéd! Hogy kisímult!

Christell: De jó!! Te is júniusi vagy!!! És Krisz is!!!!

jaimee

Krisz: Mikor esik le a hőd? Piri előtt vagy után?

jaimee

Nem írtam el, az lesz az 50. nap. Én vagyok az aki szeretném addig bírni, mert Manót is az 50.napon teszteltem. Érted???
Vendég

Lányok!
Felboríthatja a mensimet az,hogy levették a spirálomat?
Nem hormonos volt.
Szerdán megjött,és gyakorlatilag alig.A pöttyözésnél azért erőssebb,de szinte semmi.A vele járó hasi fájdalmak időnként vannak.
vedresandi

Előtte szokot zuhanórepülést venni.
Vendég

Na jó azért az augusztusiakat se diszkrimináljuk , okéééééééééé????

Kép
Kép
gyablonka

Heni,
nekem is ez a gondom a hajammal, hogy nem tudom beszáritani meg ilyesmi, de végül mégis rászántam magam, levágattam, és sokkal jobb. Igaz, a helyzet ugyanaz maradt a száritással, de ha megyek valahova fontosabb helyre, akkor a barátnőm beszáritja, vagy habozza, ...

Babszika,
sjnálom, hogy megjött!!!!!!
sirkici

Krisz: Értem, hát. Csak ha fenn marad a hőd mondjuk a 20. napon...az már több, mint biztató. Bocs, csak felcsillant a szemem. :oops: Egy hét múlva azért már okosabbak leszünk. :wink:

Gyabi: Az augusztusiakat is imádjuk. Két nagyon jó barátnőm augusztusi. :D :D

Szép hétvégét mindenkinek! Pussssza!!!!!

jaimee

na pusza nektek, otthonról megpróbálok visszaolvasni, most rohannom kell

Kép
mercure

Halihó!!!

Novemberiekkel szóba álltok??? Ha nem, akkor megyek én is Jaimee után ... :lol: :lol:
Akkorát röhögtem rajtatok, csajokKép Esküszöm: nincs más ilyen szuper topik, mint a miénk!!! Stipi-stopi - nekem MÁR nem szőrős a lábam, mert tegnapelőtt voltam dokinál, azelőtt megcsináltam hi-hi-hi...

Kép
Kép
Kép
olik22

Asszem én is magam alá kapom a seprűt,és elmegyek a dógomra.Manikűr,fodrász,stb.: ájm a barbigörl!
Délután asszem visszanézek.

pusszantás!
vedresandi

Olik: A bátyám novemberi és ENSZ is, azaz (egyetlen nagy szerelmem)!!!

Na most már tényleg megyek! Nehéz elszakadnom!

jaimee

Jaimee,
Szerintem ne beszéljünk Olikkal mert ő sima lábú mi meg nem :lol: :lol:
Vendég

Panda/Olik: :D :D :D :D Ja, sima lábú és még van egy gyönyörű kisfia is...De megtartjuk azért, csípem őt is. :wink:

jaimee

bibíííííííí Na nekem meg már nől és egy kicsit szúr, mint a kaktusz. hihi

Kép
Vendég

Pandácska:
KépMOST AZTÁN beleGÁZoltál a LELKEMBE!Kép
Talán vigyáznod kellene a skorpiókkalKép!(Létezik egyáltalán szőrös skorpió???)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: na Jóvan, akkor maradokKép

Kép
Kép
Kép
olik22

Megjött Apa!!! Enni kér!!! Puszika: Jó hétvégét mindenkinek ( ha nem tudok jönni )

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Bocsika :oops: :lol:
Kép
Vendég

Jaj, angyalkák....érződik rajtatok a péntek! Emlékszem hét elején mindenki letargiában (főleg én, a semmiért :shock: ) :shock: De végre, hogy mindenki örül!
Már nem is merem mondani, hogy fél 5-re megyünk fodrászhoz :D
Nekem most szép síma a lábam, de majd megvesztem mikor tépték, utálom :evil: Egyébként Olik én is a doki tiszteletére tépetem magam többnyire:D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Síma lábú bak maradhat? :D Úgy érzem, hogy irigykedtek, de nem baj, majd ti is lesztek síma lábúak :D :D :D Bocsi, bocsi :D akkor befogtam a számat (nehéz volt), de valamikor ki kell, hogy jöjjön :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Bevallom irigykedem a sima lábúakra ó én gyarló ember :lol:
Vendég

Szia Kamilla!

Mi újság Veled? Látom, örülsz a pénteknek! Még jó, hogy nekem mindennap hétvége :)

Egy kis kedvderítő mindenkinek :

Kép
Vendég

Jaimee: miket tudtunk meg Rólad.. :D :D

Kamillához csatlakozom: sima lábú bak vagyok per pillanat....Télen is kell bulizni, nem csak júniusban....

Betsy: jó a kép :lol:

Olik: neked is jó hétgét!

Este új frizuról képeket!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

A kismama takaró övet hol szerezted be? Nem látszik alatta egyáltalán mondjuk a farmer, ha szét van cipzározva? Érdemes venni (nekem Petinél nem volt) vagy lehet varrni is olyat? Vagy nem egyre gondolunk?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?