Sziasztok!
Üdv itt Nyuszó! 7 hetes
. Írj Róla! De kis mazsola lehet még!
Márciusban megyünk hosszú hétvégézni barátokkal a Mátrába és lesz ott egy 3 hónapos kisfiú, már alig várom, egy picit kisbabázni az én nagy
11 hónaposom után!
Nálunk - tudom, nagyon elrontottuk, (vagy mégsem) - általában úgy megy az altatás, hogy fürdés után kapja a vacsit és az utolsó cseppnél elalszik
.
Ha esetleg mégsem, akkor apuci vagy anyuci mellkasára fekve alszik el 5 perc után.
Lehet, következetesebbnek vagy rendszeretőbbnek kellene lennünk, de Toncsi akkor alszik el, amikor álmos
. Így ált. este 9.30-10.00 körül és alszik reggel 8-9 ig. Nekünk ez bevált.
Szóval mi egyáltalán nem hagyjuk sírni, hogy majd csak elfárad és belealszik
. Én ezt nem bírnám. Az igazat megvallva alapból egy tündér gyermekem van. Nem hisztis (eddig
), önállóan is eljátszik sokáig és egyáltalán nincs sokat ölben.
Előfordul ritkán, hogy a mi ágyunkban alszik el, de ha elaludt átviszem a helyére és kész.
Szóval úgy gondolom ha sír, szüksége van ránk. Ez az én véleményem, sokan vannak a sírni hagyni pártiak, én nem. Mindkettőnek megvan bizonyára az előnye-hátránya, bár én még hátránnyal nem igazán találkokztam.
Helga, arra gondoltam torta ügyben, hogy még nem eszik mindent. Nem kapott még joghurtot, tejet, piskótát pl. és nem akarom egyszerre rázúdítani. Talán inkább én készíteném, mert abban tudom, mi van, bár nem vagyok egy konyhatündér
.
Huncutka
Csak azért is szép napot mindenkinek, mit nekünk eső