Megjöttem.
indene megvan, feje, kezek,, lábak. 32m. És a szivecskéje is dobog.
Baromira szarul vagyok. A szó legszorosabb értelmében. Reggel f8kor ettem 1 kiflit 1 bögre tejjel, és azóta semmit, csak most. A vércukrom valahol Vietnamban jár. Szédülök, fáj a fejem, és már sikítófrász volt rajtam, meg a klausztrofóbiám is környékezett rendesen a dokinál. 9-ott ültem 2ig. Ablak nuku, szűk, alacsony mennyezetes folyosó, pici vasszékek, szar világítás. Azt hiszem nem kell ecsetelnem. Nem gondoltam h a belgyógyihoz is mennem kell. Na ott még 3/4órát ültem ( ebédelt, majd elöttem 2 helyi dolgozót , egy takacsajt és egy karbantartó bácsit lekezelt, pedig ott lobogtattam a beutalót meg a kiskönyvem). Majd vissza a dokihoz, ott újjabb sorbaülés. Nagy élmény volt.
De a lényeg, h megvan a picuri. Van egy nagyon elmosódott kép, majd felteszem, ha apa megcsnálja, nem tudom, hol a kábel.
Kaptam vérnyomicsökkentő bogyót ( amit még meg akarok konzultálni ismerőssel), és szigorú diéta. Át kell menjek nyusziba. Csak zöldségek, meg sovány tejtermék, víz, és baromi kevés cukor ( ebbe beleértve a gyümölcsöket is, amiknem 90%ban ki kell tenniük a cukor bevitelt). Érdekes lesz.... Apának is. Be kell egy vérnyomimérőt szerványolnom, és jeegyzetelni, h mikor mennyi.Elküldtek szemészetre ( azaz, majd a házidokimnak kell beutalót írnia), és a továbbiakban 2x legalább mennem kell. Meg sűrűn nézik a vizeletet is, a fehérje miatt, Ez van,
Hatalmas tapesz volt a belgyógyász öregbácsi. Leugatott, h ne szólaljak meg, bólogassak. Azt hittem sírva fakadok, és kirohanok, tök pucéran méregetett, meg nyomta a szöveget. Kérdezett mindenfélét, és mikor vmire nem tudtam konkrétan a választ bepipult. Ja és a kedvencem, amivel indított: "Maga miért kövér??" Anyád!!!!! Komolyan ha az ember nem kisebbségi, vagy vmi vallási felekezet tagja , akkor nem védi semmi. Más kisebbért beperel az omb.manjánál, az átlagnak miért nincs ilyen????Bocs a bőbeszédűségért.