Új privát üzeneted érkezett!

Jééé, megjavult a vonalzóm

Omnia: én egy kicsit összekeveredtem...De 2007. nov. 19-re vagyok én kiírva..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:én fogadásból növesztettem anno a hajam,3 évig nőtt.Majdnem a hátam közepéig ért,amikor levágattam.A fodrászomon testi fenyítést kellett alkalmazni,hogy levágja,mert nem akarta.Én nem bántam meg.Könnyebb kezelni,és jobban érzem magam így.A hosszú hajat nem nekem találták ki.Heti 6 nap,napi 12 óra munka mellett nem értem rá vele foglalkozni.Egyedül a tél rossz,mert a sapkában úhy nézek ki,mint egy hogolyó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok! Szépek legyetek ám!!!

Tényleg szép hónap az április, úgyhogy igyekezzetek!

M de. voltam a körzeti dokimnál, az elküldött a védőnőhöz, aki csak a jövő héten rendel. És egyébként is mindig csüt. 10-12-ig. Én nemértem!! Micsoda időpont! Ha tanácsadásra a karok járni, ki kell magyam írassam táppénzre? Mindig elmaradjanak az óráim? Már így is kellemetlen volt elkéredszkedni! Mérges vagyok.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Heni! Mi is így jártunk az autónkkal. :evil:

Kép
omnia28

Heni! Van megoldás a hajproblémádra: minden héten fodrász! :lol:

Kép
omnia28

Heni!

Azt modjuk hozzá kell tennem, hogy az én hajam gyűrűgöndör, szóval nem egyszerű eset, ha elrontja a fodrász, tart egy kis időbe, mire helyrejön!. Az előző szőke satírt 3 évig növesztettem le, majd szeptemberben gondoltam egyet és a hátközépig érő göndör, immáron sötétbarna hajam levágattam rövide!!!!!!! Most pedig visszasatíroztatom. Határozott elképzelések , nem ????

Kép
Kép
gyablonka

Hát lányok, nekem is kellene fodrászhoz menni, de nehezen szánom rá magam, mindig sajnálom rá az időt. Pedig ha nem csatolom fel a hajam, éppen úgy nézek ki, mint egy madárijesztő. :shock:

Gyabi: Irigykedem egy kicsit, szép a hajad!

Omnia: Itt is ez a védőnői gyakorlat, ugyanígy 10-12-ig van. Praktikus. Szerintük nem léteznek dolgozó anyukák.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni!

Én is nemrég vágattam le a hajam (március elején), de én sose szárítom be. Vágasd olyanra, hogy Neked se kelljen. Amúgy mi újság? Hányinger ilyesmi nincs még? Ne is legyen! :)

Omnia!

Nálunk meg 12:30-tól 14:30-ig van az a védőnő, akihez én tartozok. Peti pont ebben az időpontban szokott aludni. Már most gondolkodom rajta (remélem, nem korai), hogy hogy fogom megoldani. Ha a munkahelyeden tudják, hogy terhes vagy, kötelesek elengedni, nem kell kiiratnod magad. Nálad sincsenek még rosszullétek?
Vendég

Omnia: szép lenne :) Mind anyagilag, mind időben... Nálunk a védőnő minden szerdán rendel...Én úgy tervezem, hogy jövőhéten csütörtökön megyek kontrollra, pénteken laborra és ha megvannak a leletek, akkor utána bejelentkezem a védőnőhöz...Szerintem 9 hetesen fogok hozzá kerülni...

Gyabi: húú, az egyik barátosnémnak van ilyen szép göndör haja...Nem semmi...Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad a frizuráddal!

Andi: le a kalappal a bátorságodért! Én ez egyszer mertem megcsinálni, de már nagyon régen és rossz emlékeim vannak...A hajam nagyon jól sikerült, de az akkori friss pasim hosszú hajú párti volt és nem nyerte el tetszését...Hamar ott is hagytam :twisted: Amúgy van egy frizkó, ami tetszik, de még egyenlőre halogatom..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika,
Hát azért nem lehet mert meglepő lenne ha fogamzásgátló mellett teherbe esnék :lol: :lol:

Heni Kismama,
Nem vagyok negatív csak amit érzek az tény és már ismerem a testemet.

Én jövöhét pénteken megyek fodrászhoz már nagyon várom...
Vendég

Kellene egy új frizkós közös fotó :wink: :lol: :lol:
nem?
Vagy,küldje el nekem mindenki,és összemontírozom :lol:
persze,ha tetszik az ötlet!
vedresandi

Betsy: délelőttönként van hányinger, de még szerencsére semmi nem jött ki belőlem! Mondjuk Elevitezem, narancslevet iszom és céklázom, hátha azok segítenek..Étvágyam az viszont semmi nincs...A pocim szépen növöget, pedig súlyra semmit nem gyarapodtam...Már most akkora, mint az első terhességemnél 5 hónaposan...Jó mondjuk akkor végig hánytam....A nacik egyáltalán nem jönnek rám, csak azzal a speckó takaró övvel.. Röviden itt tartok...Meg még mindig folyik az orrrommmmm......

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Vendég

Pandácska: én a februárt teljesen leírtam magamban...Pedig elvileg ismerem a testemet...Csodák vannnak...Velem is az történt :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy: Tök jók a fotók!

Még mindig szurkál a köldököm.... :? Lehet, hogy mégis peteérés, mert a hőm még nem ugrott fel 36,8-37-ig. Akármi is, piszok idegesítő. Kb. mind a körömcsikarás a táblán, csak enyhébb. A párom szerinte csekkoljam a gatyóm cippzárát, ott lehet a gond. :D :D

jaimee

Heni,
Jó jó de azért már 23 hónap alatt az ember ezt kitapasztalja és hidd el nem mondanám ezt ha nem lennék benne biztos.Ez nem leírás vagy ilyesmi csak már van tapasztalatom bőven... és szomi sem vagyok de tényleg :wink: (azért Drága vagy hogy próbálsz pozitív lenni :D )
Vendég

Csajok!

Nekem hátközépig érő hajam van. De már unom. Én is le szeretném vágatni a hajamat, valami félhosszú frizurát szeretnék, de nincs ötletem.

Heni!
Hol van az a frizura kereső lap? Hátha ott találnék valami nekem valót.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda: Szerintem is legyél pozitív!! Bár ha tök nyugis vagy, az még segíthet is.

jaimee

Christell: itt is lehet hajakat keresni.
Azt nem tudom Heni hol szokott!

http://www.atedivatod.hu/menu/frizura_h ... 32&d=1&c=7
vedresandi

http://www.makeoversolutions.com

Én innen szoktam lelesni a sztárok frizuráját, de egyéként még terezőket találsz a www.frizra.lap.hu -n.

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda: Beírnád? Április 18: teszt

A köldökszurka nem endós tünet? Bocs, ha halál unalmas vagyok...

jaimee

Jaime: ne foglalkozz vele! Nálam akkor volt köldök szurka, miután laparosztak....De Te nem éltél át ilyen "jókat"...Szóval ne aggódj...Biztos minden rendben van... Április 18-án van apukám szülinapja! Az jó nap lesz, 2 csíkos!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee,
Endós tünet? Erről még nem hallottam... Beírlak.
Vendég

Heni: Én most tök magabiztos vagyok, hogy egyszer lesz gyerekem, ami nagy haladás. Ugyanakkor úgy érzem, hogy nem most...Mármint nem 2-3 hónapon belül...Remélem, rosszul érzem.

Nekem a keresztlányom született április 18-án, pont ezért választottam ezt a napot! :D :D Viszont ha leeseik a hőm már 13-án, akkor mindegy. :D De addig van remény. :wink: És most van az első hónap, hogy tudom, apa katonái szuperek+Jaimee átjárható+dolgoztunk is az ügyön...és mindez most eredményezhet is valamit. Durva, hogy most először tavaly aug. óta...

jaimee

sziaszok!
sosem jutok hozzátok :(

Omnia gratulálok, most akkor kezdődik az igazi várakozás :D

Hú nem tudok visszaolvasni :evil: remélem mindenki jól van!

Látom a fodrészat a téma: én hétfőn megyek és új fodrászhoz, mert unom, hogy a régi nem tud elszakadni az eredeti hajamtól... mindig rövidült, most meg egy kicsit meg akarom növeszteni... tulajdonképpen lehet rövid, de ne 3 centis legyen felül és a régi fodrásznak hiába mondtam, hogy ne vágja le a nyakamnál, mindig 1 cem-s lett, úgyogy váltok :D ez egy fiatal csaj, remélem kitalál valami nőies szexist :D és persze álljon jól... nem nagy kérés ugye??!! úgyis ha kismami leszek kevesebbet járok majd fodrászhoz, amikor Attival voltam terhes rosszul voltam a vegyszer szagtól

Kép
mercure

ez jó... kiírta nekem az előbb hogy téma vagy hozzászólás nem létezik :D :D :D akkor mi nem is vagyunk

Kép
mercure

Jaimee, ne parázz!!!!!!!!!!!!!!! szrintem észrevették volna ha endós vagy, ennyi vizsgálat után tuti, úgyhogy no para. Hasszúrka terhesség is lehet... hogy egy ellentétes példát mondjak

Kép
mercure

Mercure: Az endó tuti diagnosztizálása csak a lapar sajna. Teljesen tünetmentes is lehet. AZaz egy tünete van, hogy nem esem teherbe. Nem parázok, a köldökszurka TELJESEN MEGŐRJÍT :evil: :evil:
Mindjárt megyek és eszek egy akkora csokitorta szeletet...hogy csak na.

jaimee

tudom, anyu mesélte, neki az is volt... szegénykém jó pár évet várt rám .... helyes bosszúld meg a hasszúrkát, jó étvágyat a tortához!!!! :D

Kép
mercure

Heni, legalább látszik hogy pocós vagy... kit érdekel, csak egészségesek legyetek!!!

Mindenki a hajas oldalakat nézi? :D Én találtam már olyat ami tetszik

Kép
mercure

Jaimee,
Ejnye beknye nem szabad csokitortától beszélni úgy hogy Pandácska közelébe nincs legalább egy szelet :wink: :oops:
Vendég

nahát szegény Pandácska... mi múlt hétvégén kaptunk egy 12 szeletes csokitortát, az egyik ács , aki a tetőnkön dolgozott megnősült és másnap hozta... teljesen zavarba jöttünk... ha tudtam volna hogy szereted.... nem is bírtuk megenni :(

Kép
mercure

ÁTMEGY EZ AZ ÜZENT?????????????????? :evil:

Kép
mercure

na végre, egy ideig nem jelenítette meg

Kép
mercure

Mercure,
köszönöm hogy így utólag is megosztottad volna velem a csokitortádat :lol:
Vendég

Most néztem a táblát... Druszám, azt írtad Te vagy a legidősebb.... hááááát úgy látom rádvertem pár évet :D

Pandácska kijavítanád az 1 fiút Attilára, 11 éves

Kép
mercure

Mercure,
kijavítottam!
Vendég

Megjöttem. Nem volt csokitorta, csak Dobos...Az még jobb. Most eszem rá egy marék motyorót és rögtön más színben látom a világot. Aztán csodálkozom, hogy kismamának néznek... :oops:

jaimee

:-)))))))))))) Mogyorót, nem motyorót. Bár az sem lehet rossz.

jaimee

Mecure:Tényleg....bocsi nem vettem észre....:)
Júniusban már eggyel több leszek :lol: :lol: :lol:
vedresandi

:D na mit tesz a dobos torta :D :D
Pandácska köszi!

Kép
mercure

Andi, én is :D pont júniusban

Kép
mercure

Én is júniusi vagyok! :D

jaimee

Akkor sok itt az IKREK?
vedresandi

Vagy a Rák...(06.28)

jaimee

Valóban....utána a rák jön:)
vedresandi

én ikrek vagyok

Kép
mercure

én is ikrek
jún 16.
vedresandi

Szülinapokat ne tartsuk nyilván, lányok? Most bátran mondom még, messze a júni.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?