Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Hogy mit szólunk?Örülünk neki,csak igy is maradjon!
Van még egy pár tuti jó és ritka különleges név.
Nekem ha lány lessz,a lányom ad neki nevet,ha fiú akkor a fiam.
Egyenlőre, a lány,Kornélia,fiú,Merse.
De ez nem végleges én úgy gondolom.
Elmondanám,nekem egyik sem tetszik,de tiszteletben tartom a döntésüket.
Hőmérőzöl?
Vendég

t. Kriszti, igen hőmérőzök. és olyan szivesen megmutatnám nektek a görbémet, de nem tudom feltenni. Ha kíváncsi rá valaki azért leírom az utsó hetet:
23.pén. 36,9
24.szom. 36,9
25.vas. nem mértem
26.hét. 36,85
27.kedd 36,85
28.szer. 37
29.csöt. 36,9

Bár ettől még megjöhet, de megfogadtam, hogy vasárnapig nem veszek tesztet, mert eddig, ha csináltam, akkor másnap tuti megjött.

És az előbb akartam még írni a mai témátokhoz, csak, hogy ki ne maradjak semmiből. Arról volt szó, hogy ki mondta el, és ki nem, hogy babát szeretne. Mi a család egy részének elmondtuk, de már bánom. A párom keresztanyja, mindig megkérdezi, hogy mi van már. Ha hetente találkozunk, akkor hetente. Néha már úgy érzem elvárja tőlem, hogy terhes legyek.Ez elég szar érzés néha. Mert én is várom már magamtól, de ha nem sikerül mit tegyek??????????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Igen én kiváncsi vagyok rá.
Én is leirom.
21-én 36,9
22-én37,1
23-án37
24-én37
25-én36,7
26-án37,1
27-én37
28-án37
29-én37,1

Ma napközben is megmértem,tudom,hogy nem számit,37,5 volt,én sem tudok görbét feltenni.

Rajoltam egyet magamnak,mikor a Ferencibe jártam Miskolcra suliba ott tanultuk a lázlap vezetést.

Jó éjt,lehet,hogy már nem tudok este itt lenni, mert a párom takaritja a gépet!
Vendég

Sziasztok!
Csak kicsit bekukucskáltam, hogy Zsu jött e :D Húú nagyon örülök, ne hagyd magad!!!kitartás remélem meglesz a várva várt eredmény!!! :wink: drukkolok!!
Szerintem ez a 0,05 nem igazán számít esésnek. Esetleg érzel is valamit Zsu?
pusz mindenkinek

Kép, Kép
nemen

Kriszti!
Ha van a gépeden excel (remélem jól írtam) ott is csinálhatsz táblázatot. Annyi,hogy ott nem jelzi semmi a pé-t, de azért látod rajta. Lehet, hogy én is átírom oda, azt talán be tudom tenni ide is.
Mikor ment fel a hőd? Hányadik napod is ez pontosan?
Nemen!
Köszi, az érdeklődést. Sajna nem érzek semmit. Most már én is azt mondom, amit a múltkor Andi. Inkább jönne meg, mint a bizonytalanság.
Aki már nem jön annak én is jó éjszakát kívánok!
Aki meg ráér még egy kicsit, azt várom nagyon.
Nem akarom elkiabálni, de talán jövő héttől lesz net a munkahelyemen. De jó lene, ha napközben is itt lehetnék veletek :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

Derűs Estét!

Zsu:én drukkolok Neked nagyon:)

én meg alig várom a következő honapomat :oops: :oops: :oops: :lol:
vedresandi

zsu akkor nagyon szorítok szívből kívánom hogy sikerüljön :lol: nekünk fiú nevünk már van: a párom csak fiúba gondolkodik :lol: szóval Barnabás lesz ha fiú lesz bár még a Roland is tetszik de ez csak a második helyen áll. lánynév hát nekem tetszik a Zsófi, meg a fanni. de a lánynevekben hadilábon állunk :roll:
erzsebet0312

Jó reggelt!
Erzsébet!Hogy vagy?
Vendég

Jó reggelt!

Nekem annyira nem jó, mert a hőm: 36,7 szóval ma már meg kell jönnie. Ez már nagyon alacsony a terhességhez. Jöhet a következő hónap. De utálom már ezt mondani.
Most jöhetnek a többiek. Lányok, nem haragszom meg, ha valaki megelőz egy két csíkossal :!: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=3

Szóval ez lenne a görbém.
Estére várom az elemzéseket.
Köszi, szép napot nektek, és írjatok sokat, hogy mire haza érek legyen mit olvasnom.
Puszi mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nem vagyok szakértője a hőmérőzésnek,de mig lejjebb nem megy,jó.
Én sem kiabálom el,mert már kezdek belefáradni a kudarcba,minden hónapba,átélni,hogy mikor sikerül!?
Fog ez sikerülni mindenkinek,jó lenne most egyszerre.
Bárkinek sikerül elsőre,én drukkolok mindenkinek!
Vendég

Én is drukkolok mindenkinek. Én azt se bánom, ha nem egyszerre, de jó lenne már ha sikerülne mindenkinek. Eddig csak Bebinek sikerült egyből, ő már nem is nagyon jön ide, mert egyedül maradt.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Miért kéne elmenni,ha valakinek sikerül?
Én maradok!Bár mikor sikerül!
Nézzél már át, a fogamzás/2 Hőmérőzésbe,jó a hőgörbéd!
És ne várd már azt a mensit!
Megpróbálom én is a görbét megcsinálni és átmásolni,a fiam számitógép zseni,majd segit.
Drukkolok,hogy nejöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKINEK DRUKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!!
Kép

Zsu:
én nem látom a görbét.lehet,hogy béna vagyok..... :lol:

Kriszti:pont ma gondolkodtam azon,hogy nem biztos,hogy méricskélem a hőmet.Eggyel több tény,hogy izguljak, a hő alapján bízzak.Ezért inkább nem mérem.Nem akarom látni,hogy alakul :wink:

Drukkolok mindenkinek!!!!!++++
vedresandi

Az még lemaradt: attól,hogy lement nem föltétlen azt jelenti,hogy megjön?!26-án nekem is lement 36,7-re.
Bizzunk benne,hogy senkinek nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!

Pedig elvileg, ha rákattintassz a linkre akkor be kellene jönnie.

Kriszti! Én nem úgy gondoltam, hogy el kell menni, csak neki már más jár a fejében. Ő a babára, a vizsgálatokra gondol, (persze minket ez is érdekel), de mi még csak ott tartunk, hogy vajon sikerült-e.
Sajnálom, ha félreérthető voltam.
Most már tényleg megyek dolgozni. Puszi mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Andi!
Drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy igazad van!!!!
Vendég

t.kriszti: köszi most már jobban vagyok apa kikúrált :lol: :lol: zsu: tényleg ne várd a mensit mert nem fog megjönni :lol: ez a hő még bőven lehet babás :lol: hát igen bebi már nagyon ritkán jön mifelénk kénytelenek leszünk a nyomába maradni :lol: olyan szomorú az idő nincs kedvem semmihez holnap ássuk a házalapot :lol: már úgy várom hogy a baba már a szerelmi kuckón kba jöjjön
erzsebet0312

Sziasztok!

Zsu! Van még esély! Ne add fel. BÁr a múlt hónapban én is nagyon reménykedtem, de pont így véhződött a vége és sajna megjött. De mivel nem vagyunk egyformák ezért ez nem jelenti tutira azt, hogy meg fog jönni.

Krsizti! Neked is dzép most a hőd. Te nem akarsz a ferin regisztrálni?

Én így állok most:

Kép

Na szép napot és drukk mindenkinek!
Vendég

Az a feri ferti! :oops:
Vendég

Krisz:
Hova tehető az ember normál hője?Gondolom,mindenkinél más.
Pont írtam,hogy nem mérek majd hőt,ezt az egy hónapot szeretném végig csinálni,mert még sosem tettem.
Nekem hétfő óta 36,7.
vedresandi

Erzsébet!
Örülök neki,hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz!
Neked is szép napot!!!!!Drukkolok,ezerrel neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Segits abban a fertivel kapcsolatban ha van időd semmit nem értek,Zsu is mondta,hol kell,de nem tudom ott megcsinálni.
A párom mondta,lehet valahol letölteni.
Vendég

Kriszti!

Ide mész: http://www.fertilityfriend.com/
Aztán a join free-re katt

Majd beírod a választott nevet ez után: Choose a nickname:
Majd alá az email címet
kiválaszthatod honnan tudsz a feriről
majd emailben kapsz egy jelszót
ha ma nem sikerül én a hétvégén az öcsém gépén szívesen beregisztrállak.
Szóljál hogy sikerült-e.
Aztán még segítek.
Vendég

Krisz!
Ha haza jön a férjem,megpróbáljuk,mert én nem értek annyire a számitógéphez,köszönöm szépen a segitségedet,ha nem megy,szólok!
Ha neked könnyebben megy és megtennéd,nagyon megköszönném!!!!!!!
De azért délután próbálkozunk,időben szólok,ha nem megy!
Vendég

Halihó!!
Most azt vettem észre, hogy Krisztinkának, Andinak, nekem szintén később jött meg, mint szokott, lehet ez a sok körömrágás eredménye :?: :roll: kíváncsi vagyok a következő hónapom hány napos lesz, eddig azt hittem 28-29, azóta volt már 30 és legutóbb 32.
Zsu Te csak ne figyelj ide!! :D nálad nem így lesz!!!Segítünk várni a vasárnapot és végre lesz egy pozitív tesztünk!!! :D
tKrisz neked is nagyon szépen alakul a hőd, Te mikkorra is nem várod? :D
Erzsi sajnálom, hogy hétvégén nem leszel, mi most maradunk és a Húsvét utáni héten leszünk otthon maminál, mert utána lagziba megyünk (még nincs semmi ruhánk, apa folyamatosan dolgozik :? )
Ma is fél 6-kor keltünk, remélem pár nap és Anna elfogadja, hogy a cici kimerült, nincs már benne tej és téli álmot alszik :D

Kép, Kép
nemen

Enik!
Én ápr.1-re nem várom!
Már nagyon félek a hétvégétől,a multkoriba 5 napot késett,már kezdtem örülni,hogy most mi lessz?
Ügyes lessz a lányod meglátod!Ez is türelem kérdése!
Hogy vagy?
Vendég

Halihó csajok!

Nekem ma reggel megjött pedig még nem vártam, ez marha vicces, komolyan.
Andi, a ciklusom a tiédet követi, mindegy hány naposnak kellene lennie, a tiédhez igazodik. :P
Én sem mérem most a hőmet, nem érdekel, nem akarok ezen parázni, hogy 1 fok esés, az most baj vagy sem, ráadásul egyikőnk sem tudja biztosan.
Szóval itt vagyok, leszek is, pár nap múlva nekiesünk a dolgoknak, aztán ápr. végén meglátjuk, de hőt nem mérek, max a hüvelyváladékot figyelem.

Zsu, drukkolunk vasárnapra!

Mindenkinek szép napot!!
Vendég

Kriszti én is nagyon izgulok értetek!! Én most még csak a 14. napon tartok. pl kíváncsi lennék, hogy a szopi miatt volt a 19, 20. napon a pé vagy nálam ez a helyzet ill. változik e valami, na mire valamit kiderítek a köv. hónapban tuti másként alakul. A tegnapi cikkben volt, hogy a prolaktin, ami szopcsikor is termelődik késlelteti a tüszőérést így a tüszőrepedést is. Lehet most kellene elkezdeni ovu tesztelni?!
Gyorsan főzök is egy kicsit és utána megyek pihenek, de ilyenkor tuti nem alszik olyan sokat, rafinált a kiscsaj :D
Kriszti Te most végig táppénzen leszel? vagy most csak ideiglenesen nem dolgozol?
A ferti nekem is nagyon tetszik, hogy ki is értékeli a görbét, de nem tudom mérni, esetleg ha felkelnék 5-kor minden nap, de még fél óra is ajándék alvásból. Krisztinkát nem is tudom, hogy csinálja biztosan jó alvó a kismanója :D .

Kép, Kép
nemen

Enik!
Átmenetileg vagyok táppénzen,szeretnék maradni,mert az azt jelentené,hogy sikerül ebbe a hónapba.
Nekem a munkám olyan,hogy egy percet sem dolgoznék,
beteget ápolok,emelgetni kell őket,tisztába tenni aki,ágyba fekvő.
Én már megfőztem,már várom az ebédelőket,én ma délután barátnőzök egy kicsit,mert mostanában hanyagoltam.
Jó pihit!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kacika! SAjnálom! De tudod a nagy igazság nem meredhat el: Új hónap, új remények!!!!
Csak hányszor kell még ezt elmondanunk, mi???

Enik! Manó szerencsére lég jól alszik, de van mikor én odamegyek hozzá 6-kor és 7 körül szoktam mérni. Már többször kipróbáltam ennyi idő alatt nem változik a hőm.

Zsu! Remélem még nem jött meg???!! Nem engedjük!!

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!
Vendég

Erzsébet!
Úgy látom sok munkád van!
Vendég

Sziasztok!

Kacika, nekem is ma jött meg, úgyhogy köv.hónapban izgulhatunk együtt. Egyébként sztem mostantól rossz topicban járunk. De azért maradunk.
Ma az jutott eszembe, hogy feleslegesen elköltöttem egy csaomó pénzt fogigátlóra, pedig ha tudtam volna, hogy úgysem esek teherbe...........
Krisztinka, neked is holnap lesz a 14. napod. Hogy érzed? Mire számítasz?Szorítok neked! És t.krisztinek is!

Zsu

Kép
bvigh

Hát Lányok!

Ez őrület!A héten mindenkinek megjött!Majdnem mindenkinek!Bocsánat.Van akiért még izgulunk :lol: :lol: :lol:
Nekem szerdán,és ma délutánra gyakorlatilag semmi.Ez normális??????
vedresandi

Zsu!
Sajnálom,hogy megjött.
Hétvégén kiderül mi lessz!
Ne bánkódj, jövő hónapban biztos sikerül!!!!!!!!!
Egy új hónap,új remény,ez legyen előtted!
Közben magamra is gondolok,lehet,hogy én is igy járok,miért is sikerülne?!
Nagyon áttudom élni a ti kudarcaitokat is,mivel egy cipőben járunk!
Tudom milyen érzés,hónapról,hónapra!
Köszi azért,hogy szoritasz!
Én is szoritok,hogy jövő hónapban össze jöjjön!Mindenkinek!!!!!!!!!
Vendég

t.Kriszti, fő a pozitív hozzáállás :!: :!: Úgyhogy ne írd azt, hogy "miért is sikerülne" Jóóóóóóó?
Bár én inkább ne szóljak egy szót se.
De én már nem akarok tovább várni.Én az éven akartam szülni!!!!!!!!!(na most olyan vagyok mint egy hisztis gyerek, egyébként, meg tényleg hisztis vagyok)
De nem nyavajgok, elmúlik a mensi, és már el is felejtem, és koncentrálok az aktuális ciklusra. Remélem nem lesz hosszabb, mint amit beállítottam. Ma elkezdem ismét a cickafarkat inni.

Zsu

Kép
bvigh

Mikor megjön,sz@r érzés,de mikor elmúllik már jó érzés,mert várod,hogy mi lessz?!Csak mikor megint megjön,?Ez egy ördögi kör!
De egyszer vége,egyszer csak sikerülni kell neki,!
Pozitiv gondolkodás az minden hónapba megy,egy darabig!Mig megnem jön!
A teákat én is iszom,folyamatosan.
Valamelyik topikban olvastam,hogy természetgyógyászati boltban lehet kapni,termékenységet elősegitő kapszulát és teát kapni,ezt nem csak meddőknek lehet,hanem akik nehezen esnek teherbe,holnap megyek,mert elfogy a teám,és rákérdezek pontosan!
Vendég

Na, ha megkérdezed, akkor légyszi oszd meg velem is!Jó?
Én bármit hajlandó vagyok kipróbálni, ami nem gyógyszer. Bár, ha egyszer arra is rászorulok, akkor nem tiltakozom majd.De csak nyáron megyek dokihoz. Hátha addig összejön.

Zsu

Kép
bvigh

Örömmel megosztom Veled! És akit még érdekel!Reméllem tud róla a boltos,ha igen kifaggatom,hogy mennyibe kerül azt is,meg tudom!
Bármit meg tennék én is csak sikerüljön!
Ha bármi jó ötletet,olvasok,hallok,szivesen megosztom veletek!!!!!!
Holnap délelőtt ha megtudom,már azonnal irom is,hátha betudjátok szerezni még a délelőtt!
Reméllem sikerül,nem rajtam mullik!A bolton,hogy tartonak e ilyet!
Vendég

Jó éjszakát kivánok!
Ha már senki nem ir?!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Zsu nagyon drukkoltam neked, de talán már csak pár hónapot kell várni, olyan jó lenne előre tudni, hogy mondjuk már csak 3 hónap vagy akármennyi és sikerül, türelmesebb lennék én is. Ezt nehéz megérteni, hogy 5-ször nem sikerült, akkor hatodjára miért, de ebbe sajnos nem lehet belelátni, csak doki segítségével :?
Megyek fürcsizni, jó éjszakát!

Kép, Kép
nemen

Jó reggelt,kellemes hétvégét,szép napot,kivánok mindenkinek!!!!!!!
Aludhatnék,de nem tudok!
Jól vagytok?
Ki mit csinál hétvégén,mit főztök,mit süttök?
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csak bekuukk!
Reggel leesett a hőm és érzem meg fog jönni.
Zsu! Irtóra sajnálom.

Pusza mindenkinek
Vendég

Zsu!
Voltam lent a herbáriába,ez nő még nem hallott róla.
Azt mondta,ha tudnám a nevét,megrendelné,nem is lenne semmi baj,ha tudnám a nevét.!
De nem adom fel,addig keresek-kutatok mig nem találok róla valamit!
S igérem ha rábukkanok valamire szólok!!!!
Én még tartom a hőmet,37,1 de ez még változhat!
Csak reménykedek!
Vendég

Zsu!
Elkezdtem keresgélni,a googlé-ban,természetgyógyászat.
Nagyon sok oldalai vannak,idő kellene jól átböngészni és türelem,ha van időd rá nézd meg te is,én is megnézem még,de most főznöm kell!
Vendég

Zsu!

Javitok:Természetgyógyászati termékek!
Vendég

Sziasztok!

Végre ide értem én is. Elég rosszul aludtam, így későn keltem. Utána voltunk piacon, meg vásárolni.Most (délben) reggeliztünk.
Szóval főzni már csak vacsira fogok, paprikáskrumplit.Meg akarok egy muffint sütni. A múlt héten olyan jól sikerült, hogy megint megcsinálom.
Még takarítani akarok egy kicsit, de utána, ha lesz időm megnézem a természetgyógyász oldalakat.
Krisztinka79! Én is sajnálom, hogy neked sem sikerült. Most már nagyon kíváncsi vagyok ki fogja kezdeni közülünk a sort.
t.Kriszti, neked még szorítok!
Lehet, ha végre valaki megkezdené a sort, már a többieknek is menne.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Nekem ugye ez volt az első mensim amióta levette a doki a spirálomat, hát ne tudjátok meg! Óránként kell cserélnem a legnagyobb betétet, brutál ami odalent folyik nekem most.
De komolyan!! :shock: Nem fáj jobban, csak a mennyisége...

Na Kriszti szorítok én is!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó! Nem kell márt tesztet vennem!

Na akkor most nálunk kimarad ez a hónap és májusban indul újra a program. Még jó , hogy este legalább beleadtunk apait-anyait!

Majd visszaolvasok!
Vendég

Zsu,Kacika!
Köszi,hogy szoritotok!
Ha valaki elkezdené,jó lenne,hátha beindulna!
Még 3-an vagyunk függőben,hogy kinek sikerül??
Most én is takaritok,2-at főzök,mert levesem van.
Zsu!Én is keresgélem,majd!
Vendég

Krisz!
Pont most irtam,még 3-an vagyunk,de most olvasom.
Sajnálom,sikerülni fog ezután!
Egyébként nekem is olyan érzésem van,mikor megjön!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?