Sziasztok!
Hédi! A mûanyag ablakokat most csináltattuk, nem régen. Eredetileg november elsõ harmadára ígérték, de november vége lett, mire ideértek. Akkor kiderült, hogy nem jó felé nyílnak az ablakok, de hamarosan kicserélték õket. Utána jöttek szegõzni és a párkányokat felrakni, amiknek meg a mérete nem stimmelt, de aztán megint jöttek, és akkor már csak a konyhai belsõ párkány nem volt jó. Mire eddig eljutottunk, akkor már december közepe is elmúlt, és azóta is itt tartunk, még most se jöttek vissza a konyhai párkányt megcsinálni.
Menta! Mi is középsõben lakunk.
Vikics! Nálunk László a férjem, és az õ Apukája, sõt, a Nagyapja is az volt. Aztán László az én Apukám, és az volt a Nagyapám is, sõt, én is majdnem az lettem. Szegény Anyukám, amikor bevitték szülni, és megkérdezték tõle, hogy mi lesz a gyerek neve, mindig azt válaszolta, hogy Lacika. Amikor megszülettem, és elé tartottak, hogy lássa, lány vagyok, akkor is azt mondta bágyadt mosollyal, hogy Lacika. Rá is írták jobb híján a karszallagomra.
Aztán persze mikor kipihente a szülés megpróbáltatásait (nem adtam könnyen a jó kis puha meleg vackomat!), akkor meggondolta magát, így nem kell lány létemre a László névvel kiröhögtetnem magam.
De ahhoz kétség nem férhetett, hogy ha fiunk lesz, Lacika lesz. Mondjuk nálunk én is így akartam. Viszont a te ideológiád nagyon jó, és támadhatatlan, és végül is belementél kompromisszumba, úgyhogy egy szavuk se lehet.
Esetleg nem készülsz te is cuccokat kivinni a börzére? Lehet, hogy érdemes lenne üzletelnünk, téliek a fiaink, még szezon és méret is stimmelhet. Mi elég sok mindent örökölünk, de a Nõvérem fiai mind nyáriak, így a most aktuális 80-86-os méretben rengeteg napozónk és kánikula cuccunk van.
Szóval 86-os tavaszi cuccok kapásból érdekelnének, különösen bodyk és pizsamák, de más is. Még nem igazán mértem fel a 86-os cuccokat, de úgyse elég soha.
Bodorka! köszi az infót a doktornõvel kapcsolatban.
Anett! Az én konyhabútorom is puffadozik felfelé a víztõl. Ki az a barom, aki nemvízálló anyagból (technikával) csinál meg egy konyhaszekrényt?! Vagy ez annyira elvetemült dolog, hogy én pancsolni szoktam a konyhában?
BMárti