Sziasztok!
Tudom, iszonyú régen jelentkeztem már, lehet,h. már el is fejeltettetek…:loops: na jó ezt azért nem hiszem. Rengeteget kell dolgoznom és elég fáradtan érkezem haza, de azért próbáltam bele olvasni a topicba, és persze már nagyon hiányoztatok.
Velünk igazából nem sok dolog történt, és ami történt az sem túl jó. Laci bejezte a diétát lassan és kicsit jobban van (EZ JÓ HÍR)
viszont anyunak amit találtak a tüdején az lehet,h. daganat, 2 hét múlva vesznek tőle szövetmintát, de nem nagyon akarja engedni, ezért hazautazom és elmegyek Vele. Annyira félek,h. elveszítem Őt.
MI továbbra is próbálkozunk, eredménytelenül, és minden egyes mensinél kicsit összetörik az álomvilágom,h. valaha megint babát fogok várni. Ráadásul a természetgyógyász kiderítette,h. Apa kiskatonái elég kevesen vannak…
Panka!
Őszintén szégyellem,h. nem toltam ide a buksim, de figyeltelek és most szeretnék Neked utólag is tiszta szívből gratulálni!!!:lol: Emili Isten hozott az anyaméhen kívül!Nagyon jól esett,h. hiányoltál!
Csibe!
Nagyon szuperek a képek Gáborról és gratulálok a keresztelőjéhez.
Heni!
Annyira boldog vagyok,h. babák vannak a pocidban!:D Tudom,h mennyi szőrnyűséget éltél már át, de érzem,h. most minden rendben lesz! Nagyon-nagyon boldog és problémamentes várandósságot kívánok! Nagyon szép a kép a babákról!
És a teszted is jó erős!!! Próbáltam visszaolvasni,h. mi is történhetett, de nem szeretném ha elmennél, bár tiszteletben tartom a döntésedet, de nagyon hiányoznál Nekünk (nekem).Annyira szeretném,ha nyomon tudnám követni a babásságod!!!Erre emlékszel?
Annácska!
Mi újság Veletek? Előre is Boldog Szülinapot kívánok Petinek!
Zsúka!
Hihetettlenül örülötem,hisz tudom,h már Te is olyan régóta vágysz rá!Sikerült ismét megríkatni!! Neked is nagyon boldog és problémamentes pocakosságot kívánok!:lol: UH képnek én is nagyon örülnék!!
Ági!
Először is, Neked is szeretnék gratulálni, és nagyon boldog 8 hónapot kívánni.
Köszönöm a sok szép –mailt is amit írsz nekem.
Macika!
Üdvözöllek közöttünk!
Bellanita!
Sajnálom a mensit, de nagyon sok erőt és kitartást kívánok a terveidhez!:D
Timi!
Olyan gyönyörű már Kristóf, és úgy szerettem volna elmenteni róla a képeket, de ez a fránya babanet nem engedi. Vagy pedig a firefox-om.megoldottam
Évi79!
Sajni én is egyre ritkábban jövök, de annyira örülök,h. jelentkeztetek.
És annak is,h. Virág pörög,mint a ventilátor és szép és egészséges.
Jucmuc!
Nagyon szorítok,h. minden rendben legyen a tavaszi beültetéskor.
Junko!
Gratulálok a cicádnak!:D Őszintén bízom benne,h. egyszer mi is anyák leszünk,mert már nagyon unom ezt a lila részt!
Anikó!
Hogy vagytok? Kell még feküdnöd Drága? Írj néha magadról!
Ezt pont én írom…
Angie!
Örülök,h. jól vagytok, és remélem h,. később is ennyi időd marad.
Engem nagyon érdekelne egy topic és egy privi tali is.
Juca!
Nagyon jól csinálod a blogot és gyönyörűek a képek Kingáról! A tiramisuból én is kérek legközelebb! ?:evil:
Kacsa!
Már nagyon a finishben vagy, szorítok nagyon,h. hamarosan meglásd Timcsát!
És persze mi is.
Nagyon szép lett a szekrényetek.
Farthy!
Üdv. Közöttünk. MI még nem „találkoztunk”.
Bea!
Hogy vagy? Ádámka?
Nárcisz!
Dejó hallani rólad! Hogy vannak a csajok!Érdekes ötlettel álltál elő. Abban valóban igazad van,h. a topic már tnem teljesen a babaproject előtt állok ide témáról szól. De Ti egytől egyik a tagjai vagytok és én személy szerint nagyon nem szeretném ha elmennétek, mert engem azt leszámítvam,h. majd meghalok,h. ismét állapotos legyek nagyon érdekel,h. ki milyen pelenkát használ.(remélem érted mire gondolok):D
Norwell!
Nagyon édes már Kende babád!
Kicsit hozzászólnék a témához,amit Faithynek írtál, telejsen igazad van,h. aki komolyan gondolja,h. fórumozik az nem ír hamis dolgokat. Viszont kicsit furán éreztem magam mikor azt olvastam,h aki kéthetente jön,azzal nem foglalkoznak annyit. Sajnos az utóbbi időmben én is ezek közé tartozom,mert rengeteget kell dolgoznom, későn járok haza, sőt néha kitör rajtam a depresszió,h. én soha nem leszek majd anya, és ilyenkor a babanet logójára sem bírok nézni,mégis iszonyúan hiányoztok, minden nap eszembe szoktatok jutni és még a szivem is jobban dobog,amikor néha beleolvasok és valamelyik topictársam érdeklődik rólam. Hidd el ha tehetném non-stop fórumoznék,úgy mint régen.
Virág!
Örülökh,.j úl vagytok, dobhatnál egy pocifotót.
Dido!
Örülök,h. már itt tartotok, nagyon szorítok.
Nomibogárról tudunk valamit????
Jó éjt és próbálok gyakrabban jönni!
Sok puszi!!!!!!