Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Lányok,

Azt hiszem veszek ma Revalid-ot, kipróbálom, mert már nagyon idegesít a hajhullás.

Heni,

Sok vagyok, 79 kg a 174 cm-hez nagyon sok. Másfél éve 68 voltam.
Ha most kezdek el hízni, akkora leszek mint egy ház mire megszületik a baba.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én sem értek hozzá, nyugi. 100% tipp volt az enyém is...

Kép
Kép
gyablonka

judy5: 176 cm és 78 kg vagyok, na és????????? Akinek ez a +6-7 kiló számít, az nekem nem számít!!!!!!!!!!!!! Érted?????
Soha életemben nem voltam egy ruhaakasztó tipus és nem is leszek szerintem!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
Akkor várjunk, majd Olik megmondja, hogy mikor fogant zozi. :)
Ha meg nem emlékszik rá, akkor majd Pandácska ránéz a görbére szakértő szemekkel. :)
Vendég

Zozi.
Vendég

Tényleg akkor volt ( valamikor 30 nap után ) Ezt dokival is megbeszéltük. Ő húzott filctollal egy vonalat 37.0 nál. Azt mondta, hogy ha ottan körül lesz sokáig, akkor teszteljek. 41 napon csináltam tesztet - nagyon, de nagyon halvány 2 csík volt. 48napon már nagyon erős és még 2 percig sem vártam, már ott volt!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

A halvány csíkos teszt után én biztos voltam abban, hogy babás vagyok. Bár elég nehéz volt kibírnom még egy hetet :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:
Hát ez nagyon izgalmas. :) Aranyos lehet a dokid. :)
Vendég

Gyabi,

Az a baj hogy én nem érzem magam így jól. Tudom hogy milyen érzés volt 68 kg-nak lenni. Az elmúlt 1 évben nagyon elhagytam magam. Mindig este 7-8 körül vacsiztunk, és pillanatok alatt feljöttek a kilók. Amugy is engem a levegő is hízlal.
Valahogy a férfiak is máshogy néztek rám. Persze nem ez az elsődleges ok amiért fogyni akarok, de szerintem azért minden nőnek jól esik ha megnézik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Húúú micsoda délelőt!Nem győztelek visszaolvasni Benneteket!

kilok: hát nekem is volna mit leadni, a hiúságomnak jól esne.
Ugyan jól érzem magam, de sose leszek már 47 kilo.Anno ennyivel kezdtem a terhességem,és sikerült 25 kilot híznom.Azt ugyan leadtam, de csak 53-54 ig ment le.Aztán válás,utána boldogság, most 60 kilo lehetek.egy ötöst én is ledobnék.
vedresandi

Én 184cm vagyok és 73-74 kg volt a tökéletes súlyom ( az alatt a férjemnek nem "kellek" :oops: Azt mondta - túl sovány vagyok, csörögnek a csontjaim! :lol: :P ) A terhességem előtt én is felszedtem 10 kg! Aztán babával pedig 15 kg híztam. 98kg voltam a szülés napján. 93kgval jöttem haza. Azóta most 77 vagyok( tehát csak 3 kgval több, mint lánykoromban :lol:) Ezt szeretném megtartani legalább amíg babás nem leszek!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Én is szívesen leadnék 5-6 kilót, de tudom mennyire kínszenvedés lenne fogyózni, az eredményét pedig nem sokáig élvezhetném, mert babásan biztos hízni fogok. Inkább majd a baba (babák) után. :)
Vendég

Sziasztok!
Én nagyon sokat híztam a terhesség alatt 17 kg, szülés után még maradt 10 kg, de szerencsére sikerült leadni, szoptatás, Anna cipelgetés szerintem nagyban hozzájárult, mert elég sok édességet magamba tömök, ha rossz napjaink vannak vagy rosszul alszunk. Most az lenne a cél, hogy ha lesz másik csak kb 12 kg-t szedjek fel :D de már az sem érdekel csak legyen!!!

Kép, Kép
nemen

Heni: Jó ég, most olvastam mi volt a másik topikban! Szegénykém, ugye nem vetted magadra és már el is felejtetted!!!!!!!!!!!!!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,

Mit olvastál a másik topicban??????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik!

184cm? De jó Neked! Én 170cm vagyok, 16kg-ot híztam a terhesség alatt, 64kg-val mentem szülni, de sajna gyorsan lement az egész. Most is 50 kg körül vagyok. Híznék én, de nem nagyon tudok.

Jaimee!

Mit olvastál? Engem is érdekel!
Vendég

Betty,

bár én lennék ugy, hogy nem tudok hízni.
El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
Mit volt a másik topicban? Remélem nincs baj.
Vendég

Betsy: Én is 170 vagyok, de én most vagyok 64 és baba sehol, nemhogy szülés. :D :D Állítólag a csontjaim "nehezek", mert amúgy normálnak mondható a súlyom

jaimee

Lányok, nem, nincs baj, csak van a másik topikban néhány igen nagy meggondolatlanságot író leányzó/asszony. Nem gondolták bizonyára, hogy milyen bántó amit írnak, főleg egy kismamának, aki még érzékenyebb...
Hát, lányok, most is látszik, hogy milyen jó kis hely a mi topikunk, ilyet én el sem tudok képzelni...

jaimee

na hát én akkor elbújhatok a 165 centimmel :D nekem nem fogyni kellene,hanem visszaállni a tornára, akkor azért jobban néztem ki, de én is úgy vagyok hogy remélem már végre jön a gólya és akkor arra fogom :D

Kép
mercure

Jamiee: remélem tényleg nem vette Heni a szívére, bár nem tom mit írhattk neki!
Menjünk védjük meg!!!
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Heni:
Én is olvastam... :( Sajnálom, hogy ez történt Veled :( Az ilyet nehezen tudom felfogni :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Én is el szeretném olvasni, hol van????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
babaproject előtt állók ide!

Elolvastam.Nem értem.Ez egy kis közösség, ahol egy cél érdekében van mindenki.Vagy el tudjuk fogadni a másikat olyannak amilyen,vagy nem kell közösségbe járni."Együtt sírunk,együtt nevetünk".Jól van ez így.Annyi olyan dolgot beszélünk itt meg, amivel nem is baj,hogy nem a közvetlen környezetünket traktáljuk.Az,ha valaki nem mond sokat magáról,annak biztos oka van,de nem szemre hányható.Aki nem mindig tud jönni ide,szintén nem,mert ezer oka lehet,hogy miért nem jön.Ettől még lehet bármitől véleménye, amit illik tiszteletben tartani!
Elképesztő,hogy emberek akik unatkoznak,mivel tudják megbántani a másikat!

Heni: ne aggódj,itt vagy szerintem a legjobb helyen!!!!!!
vedresandi

Heni,

Én is olvastam, csak annyi hogy ne foglalkozz vele, mi szeretünk, drukkolunk és veled vagyunk mindenben. Legyen az bármi ami veled kapcsolatos.
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi és mindenki: Az eb nem is itt van elhantolva igazán, hanem ha valakinek az őszinteségét vagy szavahihetőségét kétségbevonják...Hát az nagyon tud fájni! Nagyon-nagyon bántó az ilyesmi, Heni esetében pedig egyenesen kegyetlen.
:!: :!: :!: :!: Ugyanakkor szerintem észhez tértek a lányok és belátták, hogy hibát követtek el. A mai világban ez is valami.

jaimee

Judy: Így van. Csatlakozom :!: Hallod, Heni?

Erről jut eszembe, Omnia hányra is megy dokihoz? Tudjátok? Már csak holnap jön róla hír, úgy látom.

jaimee

Jamiee: egyetértek, csak nem értem,hogy erre mi szükség.
mindegy,nem vagyunk egyformák.

Igen,nekem is eszembe jutott már,hogy Omnia ma ment dokihoz????
Remélem hamarosan jelentkezik!!!!!!
vedresandi

Na nem tudtam végigolvasni, mert itt tök tetü a gép, majd egyszer!!!!

Omnia nem azt mondta, hogy csak délután tud írni, mert mire hazaérnek meg stb-stb???? Lehet hogy nem jól emlékszem, de nekem ez ugrik be!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Andi: Mi szükség van rá? Hát az égvilágon semmmmmmmi.

jaimee

hát én ezért nem mentem abba a topikba, beleolvastam és akkor volt ott valami balhé... szóval örülök hogy inkább közétek keveredtem :D

Omnia 11 re ment ha jól emlékszem, remélem minden rendben!

Kép
mercure

Jamiee: hát ezzzaz!
Ezért nem is értem, de már nem is foglalkozom ezzel!
Van annyi dógom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én azt hiszem majd csak holnap olvasok Omniáról.
Megyek haza. Szép és tartalmas estét mindenkinek.
:P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, megjöttünk! :lol: :lol: :lol:
Sajna képet majd csak később tudok feltenni, de lesz, igérem! Mindent láttunk, 5 mm,él és virul! A vonalzómon kicsit módosítottam, mint várható volt. Heni! Itt vagyunk a sarkadban!
Utána még kirándultunk kicsit a Bükkbe, olyan szép idő volt, meg kellett ünnnepelni!
Pandácska! Most már betehetsz a babás táblába!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia: Gratulálok!!!! Nagyon jó híreket hoztál! Remélem, megnyugodtál! :D :D :D

jaimee

Heni! Nekem ugyan nem sikerült megtalálni, mit írtak Neked, de szívesem megverem aki bántott!!

Mi ez a nagy fogyókúra téma! Aki babát szertne az tartalékolja az energiáit! Egyébként is amíg jól érzed magad a bőrödben, minden rendben. A kedvenc macskám pedig Garfield...
Kép

Kép
omnia28

Köszi Jaimee! Tényleg megnyugodtam, úgyhogy most megyek is aludni. :D

Kép
omnia28

Omni! Látod! Mondtam, hogy nagyon jó lesz :D Elfáradtál igaz? A sok felesleges strsszelésben....Pihenj!!! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sikerült elérnem a dokit :roll: már teljesen kiütöttem magam rajta :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Omnia: Gratulálok mégegyszer.Örülök a jóhírnek!!!!!
Kép
vedresandi

Hol vagytok csajok??? Bunyó a másik topikban? :D
A mi babáinkat ne bátsa senki, a mamáikat meg főleg, mert jujjjjj!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem bunyó,inkább csak ostoba emberi butaság!
De már elfelejtve :lol:
Legalábbis remélem
vedresandi

Omnia!

Én is gratulálok mégegyszer! Látod, mégiscsak van ott bent valaki :) Szívhangaj is van már?
Vendég

Sziasztok!

Omnia!
Egész nap szurkoltam értetek... de átom, meglett az eredménye! Gratulálok!!!!!!!!!!
Kép

babszika

Ha már a kilóknál tartunk.... én inkább hallgatok.
Anno élsportoló voltam és most kb. 10-12 kg felesleg van rajtam.... Szóval, nálam jobban sztem egyikőtök sincs kiakadva a súlya miatt.

Már ezer féle képpen próbáltam fogyni, de hiába.....

Most viszont akár még 20-at ráhízok, csak tudjam, h van egy kicsibab a pocakomban!!!!!!!! :wink:

babszika

Habár, nincs itt senki.... (szokás szeint), de azért ha jöttök, legalább mulassatok:
vicc:
A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol a pokolban voltál?
- Tetováltatni - válaszolja.
- Tetováltatni?? - Szörnyülködik az asszony. - Milyen tetoválást
csináltattál?
- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra. - feleli büszkén.
- Hogy a pokolba jutott ez eszedbe? - Csóválja hitetlenkedve a fejét a
- Hát először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen
eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a
vagyonomat, végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor
verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarod!

én meg lassan elhúzok.

babszika

Omnia!
Nagyon örülök. Nagyon drukkoltam neked.

Heni!
Ne foglalkozz másokkal! Nem számít ki mit gondol. Mi szeretünk, és nagyon örülünk ha köztünk vagy, és dumcsizhatunk a babáidról. Mi nem irigykedünk, csak türelmetlenül várjuk, hogy mikor élhetjük át ugyanazokat a fantasztikus dolgokat, amit ti Omniával átéltek. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla!
Mikor mész dokihoz? Mit mondott, ami miatt kiakadtál?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Omnia:
Óriási GRATULA!!! :) Volt már szívhang is? Én is már kíváncsian várom a fotót a kicsiről.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?