Kacsa
Köszi. Hát azt ittam.
kösz a tippet.
A hutofürdo a lázcsillapító után volt
sajna az nem használt.
Ez már pocakméret
. Kitartás..
Csheni
Köszi. Én is voltam sajna még a 12 hét elott is lázas, torokfájós, de ezek a gyerekek mindent
kibírnak
. Nyugi.
Szuper! Nagyon örülök, hogy minden rendben.
Hehe nekem is ilyen volt a tesztem:) gondolom te is két csíkosat kértél
Juca
Ez a kép irtó édes. Már olyan nagycsajos
.
Juca drága, szerintem most hülyeséget gondolsz
, ne kombinálj. Bár azt én is észrevettem, hogy
nem mindig élettel teli a topik és kicsit távolságtartóak az emberek. Pedig én úgy szeretnék
csivitelni....na szóval parát eldobni nem lehet így élni!!!!
Szerintem nem kell ennyire felfújni ezt a témát...szeretném, ha kicsit megnyilnál és akkor
minden lehetne a régiben, mert nem hiszem, hogy a topik olyan sokat változott, csak a te fejedben
a dolgok. Minden ember saját agyának börtöne!! És én úgy érzem, hogy az újabbakat nem igazán engeded közelebb magadhoz, még engem sem, pedig én aztán igazán nem számítok újnak..
Faul
Hát sajnálom, de nem igazán tudom ez mit jelent..ez most nagy gond vagy azért lehet orvosolni.
Tina
Valamivel már jobban.
Pankaa
Ez a cici story nekem kész horror. Ez a cici sebesedéses rész mindenképpen bekövetkezik? Csak
hogy készüljek.. vagy van esély elkerülni valahogy????
Az biztató, hogy ilyen hamar sétára tudod adni a fejed, ezek szerint a lenti dolgok nem olyan
gázosak...
Norwell
Asszem ideértek és használt:)
Fúú az igen gratulálok!! Ezt a kiflis story-t nem igen értem, talán lemaradtam valamirol..
Évi
Picit már jobban.
Vigyázz magadra én sajna tudom a derék dolog mennyire szxxr tud lenni..
Azért dokival nézesd meg, ha nem húzódás akkor idoben el kell kezdeni kezelni. Nagyon figyelj
rá!
Ne mááá már te is...
Szia Jeges Maci
Hát hol is kezdje az ember....szerintem az a legfontosabb próbálj egészségesen élni, étkezni.
Sportolni és elhagyni a káros szokásokat:cigi, kv. És ha minden ok szerintem ettol több nem kell.
Sok sikert nektek!
Zsúka
Sajnálom és remélem csak tévedés..
Jucmuc
Akkor szorítok ezerrel.
Bellatina
Már miért lenne baj?? Ez a ti döntésetek kell legyen és azért a lombik procedúra sem könnyu..
Brill
Köszi, hogy kérded válaszok lent és fent
Azért már te is nagyon közeledsz a végéhez, jól vagytok?
Angie
Nekem lenne kedvem talizni..
Te dolgozol még??
Anikó
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok, most már nem lehet baj még ha meg akar is születni a pici manó.
Feküdni kell még?
Tündiről tudtok valamit?
Heni
Én sem szeretném, hogy elmenj....remélem az én véleményem is számít.
Mivel kérdeztétek, a héten nem dolgoztam szörnyen köhögök, így pihenést rendelt a doki. Gyógyszert nem írt fel azt mondta küdjük ki. Sok hagymát kell ennem, meg letüdoznöm
ez jó hülyén hangzik mi?? Lényeg az zacsiból szipózom a hagymát
és büdös vagyok mint a fene. Azért már jobb, mert tegnap már aludni is tudtam éjszaka, addig nem nagyon.
Még itt a hétvége, szóval most már tuti rendbe jövök. Majd kérek még egy izzasztókúrát a férjemtol
.
Amúgy nagyon jól elvagyok itthon. Olvasgatok, alkotgatok..már le sem merem írni, mert még egy rakás képpel lógok
, meg rendezkedek. Holnap virágot átültetek és szépen elrendezem a sarokpolcokon, amit a férjem hétvégén szerelt fel..
És közben szépen növögetünk..el se hiszem, de hétvégén már betöltjük a 4. hónapot.
Csajok azért remélem rendeződnek az érzelmi viharok, mert őszintén nekem ez már kicsit sok.
Szerintem nem kell ekkora feneket keríteni a dolgoknak. Aki két hetente tud jönni az úgy jön, aki
minden nap az minden nap. Aki drukkol mindenkinek az drukkoljon, aki nem tud őszintén az ne tegye....nem ez egy internetes fórum lényege???Most már tessék befejezni!!!!!Persze gondolom az én kérésem nem sokmindenkit hat meg
.
Remélem én még benne vagyok a bizalom körében.
Puszi