Zsu bárcsak, bárcsak pozitív lenne a teszted!!!és akkor utána mi is jövünk!!
Ha valakinek megjön és terhes, akkor csak pár napig tart a mensi és nem fájdalmas.
Én Annával nem éreztem semmi mensi megjövetelre utalót csak vártam, hátha pár napot késik, egy hét után gondoltam tesztre (bár nevetségesnek tartottam, ugyan mitől lehetnék terhes
)és pozitív lett. Akkor azért nem hittem el, mert mitől lennék az, most azért nem hinném el, hogy tényleg sikerülhetett, de miért pont most, hogyhogy... elámulnék
Szóval meg van a történet: szeptemberben mentek dokihoz akkor 9 hónap telt el, hormonvizsgálat,uh minden hónapban tüszőnézés, spermavizsgálat, utánna a csajszi gyógyszert kapott, gondolom pé serkentőt és az utolsó két hónapban injekciót (biztos tüszőrepesztőt) az injekció utáni nap este akció és így sikerült is másodjára.
Azt is olvastam, és a Babaproject 2007-ben Betty is mondta, hogy a minden napos akció sem jó (nekik emiatt nem sikerült a dokija szerint az első baba, az első 3 hónapban), két naponta vagy hetente kétszer( ez utóbbinál le lehet maradni a pé-ről
) egy dokinő írta itt a neten, hogy 3 naponta. Én is hajlamos voltam előző hónapban minden nap nyomulni apánál, mikor azt gondoltam, hogy pé van. Mi erről a véleményetek?
tKrisz gondolom, hogy nehéz lehet várnod, mert szorít az idő, neked mit mondott a doki? Te voltál vizsgálatokon is, ugye?