Új privát üzeneted érkezett!

Aranyos vagy Kamilla, de a zabszem már ott van...

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Éljen a gabonatermelés!!!

Kép
omnia28

Az én dokim még nem tudja, hogy hétfőn megyek :shock: nem vette föl a telefont. Lehet, hogy utál :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mért utálna?

Kép
omnia28

Hozz ám képet! Nem baj, ha 1000 Ft 8) Ki is lesz ő? Kis Omni? Kis Omni első fotója minden pénzt megér :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Csak vicceltem, hogy utál! De miért másért nem vette fel?? :D :D
Majd holnap felveszi, semmi gond

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gondoltad, hogy nem kérnénk? Apa már nagyon be van sózva!

Kép
omnia28

Kamilla!
Sajnos nem én választok. Az ikola előírta a feket borítót, aranyozott betűkkel. Csak azt nem értem, hogy miért kell egy fél oldalas kivonatot írni a dolgozatról, és azt miért kell lefordítani idegen nyelvre??? Szerintetek mit kell bele írni abba a fél-egy oldalba?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

De ugye nincs semmi baj?

Kép
omnia28

Na lányok, lehet válogatni....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hőgörbések! 36.4 körülről 36.7 átlagra ment fel az ébredési hőm a ciklusom második felében. 3 tizedet. Szerintetek nyaggassam azzal a dokit, hogy nézzünk progi szintet? 5 tizedet kellene emelkednie, nem?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Miért lett ilyen kicsike kép???? Pedig annyira szép babák...

Kép
Kép
gyablonka

Pandácska!
Nagyon aranyosak a pici pandák. :)

Omnia!
Apa is megy holnap veled? De jó..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szerintem Christell az a legelegánsabb! Fél oldalas kivonat... nem akarlak elkeseríteni, de azért, hogy ne kelljen végigolvasniuk, hanem védésre az alapján készülnek kérdéssel, szerintem.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi! Kösziii! A tulipán a kedvenc virágom!!

Én is így gondoltam, hogy a suli írja elő. Hogy miért kell az idegennyelvű nem tudom. Az elsőmhöz nem kellett még, a másodikat eleve németül írtam, de ahhoz már kellett egy oldalnyi összefoglaló. Semmi különös, csak amin agyaltál egy évig, hogy írj róla 60 oldalt, most le kell írni egyen. :D

Kép
omnia28

Igen, a múltkor is bent volt. Ő nézte a monitort, én meg a képernyőt.

Kép
omnia28

Na mégegyszer...Kép

Kép
Kép
gyablonka

Fájó szívvel, de...
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
De jó ez a kép... :) Szeretem a tavaszi virágokat. Ezeket a tulipánokat pedig egyenesen imádnám. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

A kis gombszemet kérem a rózsaszín, bal tuliban. Szegényem periférián van....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi!
Nagyon édesek a babák.(imádom a Geddes képeket)

Mindenkinek derűs éjszakát kívánok!
Kép
vedresandi

Helló Lányok!

Ti aztán tudtok termelni rendesen, már lassan fél órája csak titeket olvaslak! :lol:

Vanda! Nem derült ki miért volt olyan hosszú a ciklusom, a ferti szerint pé-m is volt.

Omnia! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a dokid??? Kép

Christell! Én is az utolsó pillanatban kötettem be és én meg is vártam kb. 15 perc volt. Igaz nem belenyomva voltak a feketébe az arnybetűk , csak egy matrica van rajta. Ne aggódj mire kell ott lesz.

Egyébként apa szerint én is görcsölök a babtémán.

Arról a tuliánról én is szeretnék egy babát!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mano,
Mensi?

Babszika,
Hő?

Omnia,
mennek a drukkok neked+++

Úgy érzem tényleg nem sikerült már nem fáj annyira a cicim múlik elmindig ezel kezdődik a mensi
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem engedett írni, aztán később behalt a szerver.... Felidegesítettem magam és kikapcsoltam a gépet.

Tegnapra beteg lettem.... egész éjjel nem aludtam, mert kb. bőrlégzéssel próbáltam meg létezni.... :shock:
Ma már a hangomon is hallani, h mutálok :lol:

babszika

Szia Panda!
Édesek a gyerekeid, csak kicsit sokan vannak, nem? :wink:

Hőm? .... 36,6 ma is..... :roll:

Ne mond ezt Panda!
Benned minden reményem!!! Sikerülnie kellett!!!!!!!!!!!!!
Én drukkolok ezerrel!!!! ++++++++++++++++++++++++++++

babszika

Babszika,
Jobbulást!! Az a baj hogy 23. hónapom kereszttül így jelzett a kis rühes hogy jönni fog szóval már nem álmodozom. Azért nem vagyok szomorú nem is vártam akkora csodákat most :D
Vendég

Köszi, remélem, jobban leszek hamar, mert hisztis vagyok, ha nem kapok levegőt! :? :x

Én akkor is reménykedem!!!!!!

babszika

Hát ma reggel nagyon nem megy a helyesírás nekem :oops:
Vendég

Jó reggelt,

Kamilla,

A lényeg hogy min 2-3 tizeddel legyen magasabb a hőd a ciklusod másik felében. Nem feltétlenül kell, hogy 5 t-el menjen feljebb, de ettől függetlenül nem árt a progi kukk. :P :P

Pandácska,

Nagyon édesek a kis pandik, 6 nap múlva már a pocidban is lesz egy, (na nem egészen olyan mint a képen.) :P :P

Omnia,

Várjuk a jó híreket.++++++++++++++ :P :P

Babszika,

Gyógyulj meg minél hamarabb, tea, méz és pihi, szigorúan. :P :P :P

Kiváncsi leszek, hogy mikor lesz pé-em ebben a hónapban, mert jelenleg csak felefelé ível a görbém. Legalább most nem cikk-cakkos.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Azt elfelejtettem, mondani, h a gyerekekre ezerrel nyomom a szavazást (már amikor végre net elé kerülök)!!!!!

babszika

Jó reggelt!

Christell: anno, amikor én írtam a diplomamunkámat, akkor nekeünk is kellett egy úgynevezett "Rezümét" írni..Ebben a max. 1 oldalban azt kellett megfogalmazni, hogy miért tartod fontosnak azt a témát, amiről írsz...Szóval nem egy rövidített kivonatot kértek..Szerintem ebből derült az ki a vizsgáztatók számára, hogy valóban Te írtad meg és szívvel lélekkel tetted azt :D Egyébként a Bartók Bélán van egy köttető, ahol 2 óra alatt bekötik olyanra, amilyenre szeretnéd...

Hamarosan Tesztes Lányok:: nagyon nagyon drukkolok értetek!

Omnia: ez a Te napod!!Alig várom, hogy gyere a picike fotójával!!! :D

Babszi: Te is betegeskedsz? Bocs, azt hiszem kicsit lemaradtam...Gyógyulj hamar! Én még mindig fújom az orromat!

Judy: drukkolok egy gyönyörű peteéréshez!!

Andi: sajnálom az 1 cn-t...

Szép napot mindenkinek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Ott tartok én is, h orrot fújok ezerrel. Ja, meg bőrlégzésem van :lol:
Próbálok gyógyulni. Mindjárt főzök teát is.

én már nem is tudom, h beletartozom-e a "Hamarosan Tesztes" lányok közé.... azért remélem, h igen!!!! :wink:

babszika

Panda:
Mensi nincs. Tulajdonképpen mondhatnám azt is, hogy volt már (4 napig barnáztam, kétszer pisiléskor vér is jött). De nem olyan volt, mint máskor, nem görcsöltem, ezért reménykedem jövő hét hétfőig (akkor tesztelek), addig marad ez a vonalzóm. A hőm 36.6. Előző ciklus elején 36.3-36.4 volt.
Vendég

Mano!
Én szurkolok ám!!!!!!! ++++++++++++++
Egyforma a hőnk.... remélem, egyformán 2 csíkos tesztünk is lesz :lol:

babszika

Babszika!
Én is szurkolok Neked! Szépen alakul a görbét (sokkal szebb, mint az enyém, az enyém csak érdekes). :) Mikorra tervezed a tesztet?
Vendég

Nagyon messze van még a teszt. Kb. 7-én.... előbb nem akarok semmi pénzért. De addig még sok víz lefolyik....

babszika

No, lassan ledob a net.... :cry:
Hol vannak a többiek???!!!! .... én mindig lemaradok a jó kis beszélgetésekről...... :cry: :cry:

Szép napot nektek!

babszika

Mano: ez nagyon jó hír! Remélem is, hogy csak ennnyi volt a mensid!! Hétfő az most már a nyakunkon!!! De ilyenkor olyan nehezen telnek a napok, ugye?.....

Babszi: persze, hogy beletartozol :lol: Akkor teázzunk együtt...Én most lettem kész vele...Csipkebogyó és zöld tea...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,

Imádom a csipkebogyóteát, küldhetnél nekem egy kicsit.

Azt nem is mondtam, hogy elkezdtem fogyózni, kb 5 kg-ot szeretnék fogyni, mert nem nagyon akarok túlsullyal nekiindulni a terhességnek. Remélem nem nagyon befolyásolja a súlycsökkenés a pé-t.

Más téma.

Tudtok valamit ajánlani hajhullásra???? Iszonyatosan hullik a hajam.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csheni:
Remélem hamar itt lesz a hétfő.. Addig még parázok, mert félek, hogy alacsony a progi szintem, és ha pozitív is lesz a tesztem, nem maradna meg a baba.

Kismamák:
Nektek volt barnázásotok a beágyazódás feltételezett időpontja környékén?
Vendég

Judy:
Ezt találtam:
Hajhullás általában valamilyen vitamin- vagy nyomelemhiány következtében léphet fel. Többnyire A-vitamin-, vas-, vagy cinkhiány figyelhető meg ilyenkor. A cink a vas után következő második legfontosabb nyomelem a szervezet számára. Hiánya sok esetben indokolja a kialakult panaszokat. A reformkonyha népszerűvé válásának egyik következménye, hogy egyre csökken a vörös húsok fogyasztása - ami a magyarok számára a cink legfőbb forrása - , s ha más úton nem pótoljuk, hiánytünetek alakulnak ki.

A téli hónapokban vitaminokban, nyomelemekben szegényebb a táplálkozás, ami bizonyos hiánybetegségekhez vezethet, és gyakran hajhullást eredményez. Egyes esetekben megfigyelhető, hogy fogyókúra után alakul ki hasonló jellegű hajhullás, ha nem pótolják a vitaminokat és nyomelemeket. Mivel többnyire tél vége felé kezdenek az emberek heroikus fogyókúrákba, ezért az így kialakuló hajhullás is gyakran esik tavasz idejére.

Tippek hajhullás ellen: Természetes ásványpótlók
Vas: máj, spenót, zöld növények
Cink: vörös húsok, dió, tenger gyümölcsei (elsőként az osztriga). A gabonafélék cinktartalma nem tud a szervezetben megfelelően felszívódni!
A-vitamin: sárgarépa, sütőtök, karotintartalmú növények
Vendég

Judy: Nekem a Revalid bejött. 3 doboz után mintha elvágták volna a hajhullást. Addig jártam góckeresésre, nem találtak semmit. Nem volt olcsó az adag, de tényleg használt nekem.

Omnia: Nagyon szorítok ma!!! :wink:

Babszika: Jobbulást!!!!!

Christell: Az összefoglaló nálunk az államvizsga elnöknek kellett, hogy képben legyen a szakdogáról. Állítólag. Az idegennyelvű pedig a külföldieknek. Állítólag.

Mano: Biztató a helyzet! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee:
Látom, Neked mostanában lesz majd péd. Hajrá! :wink:
Vendég

Mano: Köszi :D Szerintem megvolt már. Hétfőn leesett a hőm meredeken, azóta emelkedik, kapaszkodik, de még csak 36,6-nál tart, ott ahonnan leesett hétfőn. Szóval én úgy érzem, hogy már megvolt. A 13. napon vagyok különben, csak nem jó ez a vonalzó, magától nem frissít. Majd szólok a vonalzó felelősnek. :D :D

jaimee

Madárfüttyü jó reggelt kívánok!

Babszika: jobbulást neked!!!(nekem a csap meleg víz, bele só és szódabikarbóna,és ezzel gargalzálj,nem jó ízú,sőt lenyelni sem célszerű,de naponta 2-3 alkalommal nagyon hatásos,ha a torkod is fáj.HASZNÁL!!!!!)

Pandus: itt van a pici panda nagyon közel!!!!!!

Judy: nekem is a Revalid jött be!

Mano: Nagyon drukkolok Neked én is+++++

pusszantás mindenkinek
vedresandi

Vonalzó megregulázva. :D

jaimee

Köszi Lányok

Mennyibe kerül a Revalid????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee: engedelmeddel vissza raktam a régi vonalzómat.Lehet a megszokás a korral jár :lol: :lol: :lol: ,de ezt jobban szeretem.
vedresandi

Sziasztok!

Babszika! Sok-sok fincsi , meleg gyógyító tea. Aztán meglátod jobb lesz. Meg jó sok pihi.
Ja és remélem kibírod mensi nélkül 7-ig!!!

Mano! Jaj de jó lenne, ha Manócska miatt lenne barnázgatás!!!!

Judy! Reméljük hamar meglesz az a pé.

Pandácska! TÉnyleg tuti, hogy azt érzed nem sikerült. Ne máááááááááááááááááááá.

Nekem még fent van a hőm, tegnap 36,9 ma 36,8 volt. Bár a múlt hónapban ezután kezedett zuhanásba lendülni. JAj remélem a hétvégén nem jön meg.
Pandácska a táblicskuba az ápr. 18-at beírhatnád tesztnapnak nekem. Köszike!

Omnia! NAgyon várom mit mond a dokid???? REmélem nagyon jó híreket fogsz mondani. :lol: :roll:

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Judy: nagyon szívesen küldök! :D Megkérdezhetem, hogy hány kg vagy? De nem kell rá válaszolni, ha nem akarsz...Én csak annyit tudok, hogy a túl sok és a túl kevés sem jó, mert nehezebb valamiért teherbe esni..Viszont azt nem tudom, hogy ez a nehézség a peteérésre vonatkozik-e... A hajhullásra nekem a Vichy ampulla jött be, tudom drága, de legalább abbamaradt...A férjemnek is szép lett tőle a haja...

Mano: nekem speciel nem volt barnázás, de nagyon-nagyon sok nőnek van...! Ez természetes...Ha úgy érzed, hogy babás vagy, akkor menj el a dokidhoz, ha jó a gépe, akkor már 4 hetesen látja a méhnek a változását...Írass fel Utrot. Én nekem automatikusan adta, pedig nem volt gondom a progi szintemmel...

Jaimee: remélem belehúztatok, belehúztok!! Most csatlakoznod kell hozzám!! HSG sek gyerünk jelszóval :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?